Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γίνεται με αυτήν την volton.Ακόμη και σήμερα μου λένε ότι δεν πειράζει που δεν φαίνεται στο σύστημά τους ότι έχω μεταφερθεί σε αυτούς,αρκεί που φαίνεται στο δεδδηε. Πως να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης αν δεν φαίνεται ότι είμαι πελάτης τους!!!:huh:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Η συγκεκριμένη ένδειξη είναι αυτή που είχα δώσει εγώ όταν πήγα στη βολτον, δύο μήνες πριν, η οποία δεν προέρχεται από επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ αλλά από δική μου φωτογραφία.

Το ακόμα πιο τρελό είναι ότι αυτή η ένδειξη εμφανίζεται ως ένδειξη καταχωρημένη από το ΔΕΔΔΗΕ.

Καθολου τρελο και εξηγω: στην αλλαγη παροχου, η ενδειξη που δινεις κανονικα επικυρωνεται απο συνεργειο του δεδηε. Οταν ομως η προγραμματισμενη καταμετρηση μελλοντικα απεχει πολυ, φυσικα και δεν κανουν κοπο να ερθουν, δεχομενοι τη δικη σου μετρηση. Ετσι τελικα η μετρηση σου φαινεται ως μετρηση Δεδηε. Εδω στηριζεται και το κολπο να δινω οτι μου γουσταρει σε αλλαγες παροχου, ωστε να εξαντλω τα δωρα, με καλους υπολογισμους. ΠΡΟΣοΧΗ ομως, αν υπαρχει προγραμματισμενη καταμετρηση δεδηε κοντά μελλοντικα, ΔΕΝ το κανουμε, γτ θα γινει μπαχαλο, ειδικα αν εχουμε δωσει ψηλη μετρηση, υπερβολικα μακρια απο την πραγματικη (πχ 200 κιβω πανω - το κατω δεν πειραζει). Σε μικροδιαφορες της ταξεως των 30,50 κβω πανω, ο δεδηε δε δημιουργεί θεμα και δινει το ιδιο με σενα.

Επεξ/σία από katsios2010
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos121 είπε

τι γινεται με αυτους τους ποντους go4more απο ελπεντισον-εθνικη

Ακομα δεν εχω λαβει τιποτα. Ξερει κανεις κατι?

Επανεγκατεστησες την εφαρμογή να δεις μήπως είναι αυτό; ή δες από το ebanking, σε υπολογιστή. Η εφαρμογή δεν συμβαδίζει πάντα με τα νέα δεδομένα 

@ekrepali @korakios και λοιποί επαΐοντες, τι ακριβώς γίνεται με τις υκω, ρυθμιζόμενες κτλ αν ξεπεράσεις τις 400 / 500 κιλοβατώρες σε 30 μέρες, χρεώνονται κλιμακωτά ή αν ξεπεράσεις τα όρια αλλάζει η χρέωση για το σύνολο των κιλοβατωρων; 

Edit: άκυρο, είδα ότι είναι κλιμακωτές - και χωρίζονται σε ημέρας και νύχτας, οπότε είναι οκ

Επεξ/σία από marinna

45 λεπτά πριν, nasoduko είπε

συγνωμη 0,045..

0,075 αφαιρούνται , είναι ΚΟΤ-Α όχι Β

41 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Οκ σορρυ έκανα λάθος και σας μπέρδεψα. Τελικά να στο σκεφτώ για το ΦΑ? Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να παω ηρων για τα 50 ευρω και προς το τέλος του μηνα να εμπλέξω για φα για 8 μήνες σε αυτή την τιμή να ξενιάσω?? 

του Ήρων το 50ρικο (ή κατοστάρικο αν κάτσει) δεν έχει κάποιο χρονικό περιθώριο

αλλά αν δε θες να ασχολείσαι και απλά να κλείσεις σε σταθερό , τότε της ΦΑ καλό είναι

πίεσε να σου δώσουν καμιά δωροκάρτα ΑΒ μπας και κάτσει

4 λεπτά πριν, marinna είπε

@ekrepali @korakios και λοιποί επαΐοντες, τι ακριβώς γίνεται με τις υκω, ρυθμιζόμενες κτλ αν ξεπεράσεις τις 400 / 500 κιλοβατώρες σε 30 μέρες, χρεώνονται κλιμακωτά ή αν ξεπεράσεις τα όρια αλλάζει η χρέωση για το σύνολο των κιλοβατωρων; 

κλιμακωτά , επίσης το όριο να το υπολογίζεις μέρες κατανάλωσης Μ απο εκκαθάριση (είτε επιτόπιας ΔΕΔΔΗΕ ή αλλαγή παρόχου) 

Μ*1600/120 και Μ*2000/120

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

Για πείτε υπόλοιποι

Στο myheron (άσχετα που την έχω κάνει) , μου δείχνει οτι είμαι στο πράσινο , δε με χαλά , μάλιστα ανάλογα το ποσό μιας και έγινε καθυστέρηση στη μετάβαση για ελπέ μπορεί να πατήσω να χρεωθούν τα kw σε τιμή πράσινου απο 1/1/24

απλά φοβάμαι μην τρέχω για το 50ρικο

και μένα στο basic home με δείχνει χωρίς να έχω κάνει κάποια ενέργεια και παρ'ότι το συμβόλαιο που μου χαν στείλει αρχές Δεκεμβρίου που είχα κάνει στην μετάβαση σε ΗΡΩΝ, είχε ήδη τους όρους του κίτρινου. Έχει βγει ήδη έναντι Δεκεμβρίου που πίστωνε κανονικά το δώρο και με το παραπάνω.

Αν δεν κάνουμε κάποια ενέργεια, για τις μέρες του γενάρη θα χρεωθούμε με τις τιμές του κίτρινου παρ'ότι μας δείχνει στο πράσινο;

Επεξ/σία από alexmpl

1 λεπτό πριν, alexmpl είπε

Αν δεν κάνουμε κάποια ενέργεια, για τις μέρες του γενάρη θα χρεωθούμε με τις τιμές του κίτρινου παρ'ότι μας δείχνει στο πράσινο;

κοίτα , κανονικά υπογράψαμε να παραμείνουμε στο κίτρινο με την αίτηση , τώρα αν είναι κανα ποσό της προκοπής η διαφορά , μπορείς να ζητήσεις μέχρι 30/1 να μπεις στο πράσινο , δεν ξέρω όμως αν γίνεται ετεροχρονισμένα

ψιλολεπτομέρια είναι , περισσότερο το 50ρικο με απασχολεί 😛

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

κοίτα , κανονικά υπογράψαμε να παραμείνουμε στο κίτρινο με την αίτηση , τώρα αν είναι κανα ποσό της προκοπής η διαφορά , μπορείς να ζητήσεις μέχρι 30/1 να μπεις στο πράσινο , δεν ξέρω όμως αν γίνεται ετεροχρονισμένα

ψιλολεπτομέρια είναι , περισσότερο το 50ρικο με απασχολεί 😛

προσωπικά δεν θα πειράξω τίποτα και ας τιμολογήσουν με ότι χρώμα θέλουν όταν με το καλό (σε κανά μήνα το βλέπω) βγάλουν τελικό. Για 11 μερές δεν νομίζω να έχει και μεγάλη διαφορά.

1 hour ago, revmatopliktos said:

Τι γίνεται με αυτήν την volton.Ακόμη και σήμερα μου λένε ότι δεν πειράζει που δεν φαίνεται στο σύστημά τους ότι έχω μεταφερθεί σε αυτούς,αρκεί που φαίνεται στο δεδδηε. Πως να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης αν δεν φαίνεται ότι είμαι πελάτης τους!!!:huh:

Κι οι άλλοι πάροχοι πχ elpedison, ΗΡΩΝ... κάνουν ως και 10 μέρες να ενημερωθούν συστεμικά. Θα'λεγα να περιμένεις μέχρι τη Παρασκευή... κι αν δε σε βλέπουν ούτε τότε, άνοιξε αίτημα στο myrae.

1 ώρα πριν, korakios είπε

0,075 αφαιρούνται , είναι ΚΟΤ-Α όχι Β

του Ήρων το 50ρικο (ή κατοστάρικο αν κάτσει) δεν έχει κάποιο χρονικό περιθώριο

αλλά αν δε θες να ασχολείσαι και απλά να κλείσεις σε σταθερό , τότε της ΦΑ καλό είναι

πίεσε να σου δώσουν καμιά δωροκάρτα ΑΒ μπας και κάτσει

κλιμακωτά , επίσης το όριο να το υπολογίζεις μέρες κατανάλωσης Μ απο εκκαθάριση (είτε επιτόπιας ΔΕΔΔΗΕ ή αλλαγή παρόχου) 

Μ*1600/120 και Μ*2000/120

Στον hron μου βγάζει το παρακάτω για νέα αίτηση στο πρόγραμμα που μου είπες, 0.0697 ανα kw/h με της εκπτώσεις. Αυτό με κοτΑ πόσο θα κατέβει? 

2 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Στον hron μου βγάζει το παρακάτω για νέα αίτηση στο πρόγραμμα που μου είπες, 0.0697 ανα kw/h με της εκπτώσεις. Αυτό με κοτΑ πόσο θα κατέβει? 

το πρόγραμμα που σου είπα δεν έχει τιμές ακόμα , μόνο τη βασική αλλά με ρήτρα θα πάει περίπου 0,15 με 0,16  μείον την έκπτωση ΚΟΤ (και μείον 50€ ή μπορεί παραπάνω λόγω ΚΟΤ)

3 ώρες πριν, dimitris_p είπε

Γεια σας. Ήμουν στον hron για 4 χρόνια περίπου και από 9/1 εχω πάει στην elpedison για τα 100 ευρώ! Με πήραν χθες απο ΦΑ και που πρότειναν πρόγραμμα με κοτΑ τελική τιμή kw/ώρας στα 0.5 με κλειδωμένη τιμή για 8 μήνες χωρείς άλλη κρυφή χρέωση. Ισχύει αυτό η λένε παπαριές? Το μόνο που με χαλάει ειναι τα 9 ευρώ στο πάγιο. Λόγο που παίρνω κάποια επιδόματα δεν με παίρνει να αλλάζω κάθε μήνα πάροχο αλλά δεν εχω και τον χρονο να ψαχνω και θέλω κάτι σταθερό. Η καταναλώσεις μου ειναι περίπου 400-450 kw/h μαχ τον μήνα. Προτείνετε κάποιο άλλο καλύτερο πάροχο - πρόγραμμα?? 

Της Volton το πράσινο με τις 500kWh δώρο ή το κίτρινο choice της Ζενίθ

3 ώρες πριν, korakios είπε

άλλο 5 λεπτά , άλλο 50 λεπτά , 0,05 VS 0,5 που έγραψες , εμείς το καταλάβαμε , σκοπός ήταν να το καταλάβεις και ο ίδιος ...

και δε βγαίνει ακριβώς 0,05, είναι 0,123-0,075

Για πείτε υπόλοιποι

Στο myheron (άσχετα που την έχω κάνει) , μου δείχνει οτι είμαι στο πράσινο , δε με χαλά , μάλιστα ανάλογα το ποσό μιας και έγινε καθυστέρηση στη μετάβαση για ελπέ μπορεί να πατήσω να χρεωθούν τα kw σε τιμή πράσινου απο 1/1/24

απλά φοβάμαι μην τρέχω για το 50ρικο

0.123-0.075=0.048

2 ώρες πριν, alexmpl είπε

προσωπικά δεν θα πειράξω τίποτα και ας τιμολογήσουν με ότι χρώμα θέλουν όταν με το καλό (σε κανά μήνα το βλέπω) βγάλουν τελικό. Για 11 μερές δεν νομίζω να έχει και μεγάλη διαφορά.

Το πράσινο είναι καλύτερο της ΗΡΩΝ. Με 300kWh/μήνα έχει περίπου 10€ διαφορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Κι οι άλλοι πάροχοι πχ elpedison, ΗΡΩΝ... κάνουν ως και 10 μέρες να ενημερωθούν συστεμικά. Θα'λεγα να περιμένεις μέχρι τη Παρασκευή... κι αν δε σε βλέπουν ούτε τότε, άνοιξε αίτημα στο myrae.

το παράδοξο είναι οτι βλέπουν άμεσα οτι φευγεις και ξεκινάνε τα τηλέφωνα , πιστεύω ενημερώνονται άμεσα με τις μετρήσεις , απλά τα συστήματά τους καθυστερούν

τώρα που το θυμήθηκα, η αίτηση στην ελπέ είχε κανονικά μετρήσεις και αυτή τη φορά έγινε επιτόπια 😂

(τις άλλες προς ελπέ , χωρίς μετρήσεις στην αίτηση , πάλι "επιτόπια" αλλά ήταν οι δικές μου μετρήσεις απο τη φωτό)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

13 minutes ago, doomnx said:

Η ΔΕΗ δεν παίρνει κανένα τηλέφωνο όταν φεύγεις 🥲

Ούτε ο Ηρων με πήρε, ούτε η Ελπ  στις τελευταίες αλλαγές,  τους έχω ζαλίσει!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...