Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν συνεχίσει έτσι η ΤΕΑ και οι εκπτώσεις, το Φεβρουάριο το πιο φθηνό ex-ante θα είναι το πράσινο της ΔΕΗ!

Το κίτρινο 4All και τα πράσινα των Volterra και ελίν ακολουθούν με 1 € διαφορά.

r5T2gqc.jpg

Εχεις την παγια εντολη στο 4all? Νομιζω με την παγια εντολη βγαινει λιγο φθηνοτερο απο Γ1Ν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχεις την παγια εντολη στο 4all? Νομιζω με την παγια εντολη βγαινει λιγο φθηνοτερο απο Γ1Ν. 

Σε κανένα δεν έχω πάγια και e-bill...

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Σε κανένα δεν έχω πάγια και e-bill...

Ναι το Γ1Ν δεν δινει εκπτωση με παγια εντολη για αυτο το 4all βγαινει φθηνοτερο μαζι με την παγια. Νομιζω καλο ειναι να μπει απο κατω + παγια εντολη ποσο εκπτωση δινει καθε εταιρια μιας και οι περισσοτεροι εχουμε μονιμα την παγια μιας και βολευει αρκετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ναι το Γ1Ν δεν δινει εκπτωση με παγια εντολη για αυτο το 4all βγαινει φθηνοτερο μαζι με την παγια. Νομιζω καλο ειναι να μπει απο κατω + παγια εντολη ποσο εκπτωση δινει καθε εταιρια μιας και οι περισσοτεροι εχουμε μονιμα την παγια μιας και βολευει αρκετα.

Θα το βάλω στην εξατομίκευση! Θα είναι opt-in!

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • Thanks 1

50 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν συνεχίσει έτσι η ΤΕΑ και οι εκπτώσεις, το Φεβρουάριο το πιο φθηνό ex-ante θα είναι το πράσινο της ΔΕΗ!

Το κίτρινο 4All και τα πράσινα των Volterra και ελίν ακολουθούν με 1 € διαφορά.

r5T2gqc.jpg

Θα κάνεις μήπως τέτοια ωραία πρόβλεψη και για τα κίτρινα με βάση το πρώτο 20ημερο; 

2 ώρες πριν, liakjim είπε

Να κλείσουν οι 30 ημέρες κ μετά αίτηση ή από πριν;

Αν τις έχεις κάψει, κι από πριν, θα περάσουν 7-10 μέρες έτσι κι αλλιώς, μέχρι να ενεργοποιηθείς στον νέο πάροχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ τώρα που σκέφτονται να βγάλουν και μεικτά και εξάμηνα και 8μηνα μόνο απλοποίηση στην αγορά δεν έχουν καταφέρει. Ήταν που ήταν ο κόσμος, θα απογίνει με τα μεικτά! Και που να έρθουν και τα δυναμικά! 😂

40 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Θα κάνεις μήπως τέτοια ωραία πρόβλεψη και για τα κίτρινα με βάση το πρώτο 20ημερο; 

Ορίστε. Με βάση τη μέση ΤΕΑ Ιανουαρίου μέχρι 20/1/2024. Την ΜΤΑ την υπολόγισα ως ΤΕΑ + ΛΠ, όπου ΛΠ πήρα το μέσο όρο του 2023, 13 €/MWh.

Q1fe8hK.jpg

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 6
  • Thanks 1

3 hours ago, mechpanos said:

Γιατί θα κάνει και 7-10 μέρες ο ΔΕΔΔΗΕ να σε μεταφέρει στο νέο πάροχο, 

28 minutes ago, mechpanos said:

θα περάσουν 7-10 μέρες έτσι κι αλλιώς, μέχρι να ενεργοποιηθείς στον νέο πάροχο.

@liakjimYπογραφη σε κατάστημα Δευτέρα ως Τεταρτη, αλλαγή παροχής σε 1-2 εργάσιμες το πολύ.

22 λεπτά πριν, doomnx είπε

Εν τω μεταξύ τώρα που σκέφτονται να βγάλουν και μεικτά και εξάμηνα και 8μηνα μόνο απλοποίηση στην αγορά δεν έχουν καταφέρει. Ήταν που ήταν ο κόσμος, θα απογίνει με τα μεικτά! Και που να έρθουν και τα δυναμικά! 😂

Ορίστε. Με βάση τη μέση ΤΕΑ Ιανουαρίου μέχρι 20/1/2024. Την ΜΤΑ την υπολόγισα ως ΤΕΑ + ΛΠ, όπου ΛΠ πήρα το μέσο όρο του 2023, 13 €/MWh.

Q1fe8hK.jpg

Από ότι βλέπω δεν υπολογίζεις την έκπτωση συνέπειας στην τελική τιμή σωστά;

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@liakjimYπογραφη σε κατάστημα Δευτέρα ως Τεταρτη, αλλαγή παροχής σε 1-2 εργάσιμες το πολύ.

Ποιο κατάστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Την υπολογίζω, γιατί; Στον ΗΡΩΝ που την τρώνε, την βγάζω από τον τελευταίο μήνα (και αυτό μόνο στον τουρισμό και στο ετήσιο με δώρα)

Επεξ/σία από doomnx

2 minutes ago, liakjim said:

Ποιο κατάστημα;

Νόμιζα πως θες να πας elpe. Σε φυσικό κατάστημα ξεμπερδευεις γρήγορα κι είχαν σίγουρος ότι αναγράφεται η ένδειξη στην αίτηση.

• Thanks 1

Γεια σας. Ήμουν στον hron για 4 χρόνια περίπου και από 9/1 εχω πάει στην elpedison για τα 100 ευρώ! Με πήραν χθες απο ΦΑ και που πρότειναν πρόγραμμα με κοτΑ τελική τιμή kw/ώρας στα 0.5 με κλειδωμένη τιμή για 8 μήνες χωρείς άλλη κρυφή χρέωση. Ισχύει αυτό η λένε παπαριές? Το μόνο που με χαλάει ειναι τα 9 ευρώ στο πάγιο. Λόγο που παίρνω κάποια επιδόματα δεν με παίρνει να αλλάζω κάθε μήνα πάροχο αλλά δεν εχω και τον χρονο να ψαχνω και θέλω κάτι σταθερό. Η καταναλώσεις μου ειναι περίπου 400-450 kw/h μαχ τον μήνα. Προτείνετε κάποιο άλλο καλύτερο πάροχο - πρόγραμμα?? 

1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Γεια σας. Ήμουν στον hron για 4 χρόνια περίπου και από 9/1 εχω πάει στην elpedison για τα 100 ευρώ! Με πήραν χθες απο ΦΑ και που πρότειναν πρόγραμμα με κοτΑ τελική τιμή kw/ώρας στα 0.5 με κλειδωμένη τιμή για 8 μήνες χωρείς άλλη κρυφή χρέωση. Ισχύει αυτό η λένε παπαριές? Το μόνο που με χαλάει ειναι τα 9 ευρώ στο πάγιο. Λόγο που παίρνω κάποια επιδόματα δεν με παίρνει να αλλάζω κάθε μήνα πάροχο αλλά δεν εχω και τον χρονο να ψαχνω και θέλω κάτι σταθερό. Η καταναλώσεις μου ειναι περίπου 400-450 kw/h μαχ τον μήνα. Προτείνετε κάποιο άλλο καλύτερο πάροχο - πρόγραμμα?? 

0,5 ?

επίσης διάβασε καρφιτσωμένη ανάρτηση και δες τιμές

2 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Καλημερα... Εισαι σιγουρος για αυτη την τιμη σε ΚΟΤ;; Στο εστειλαν; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...