Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nebtios είπε

Τι εννοείς ?

0,014 (με συνέπεια) συν 1,199 επι τη στήλη (Σύνολο δια 1000)

ο ΑΔΜΗΕ καθυστερεί και να ανεβάζει και μπορεί να κάνει αναδρομική διόρθωση με χρέωση ή πίστωση

(και θα πρεπει να σπάσεις αναλογικά την κατανάλωση με ξεχωριστές χρεώσεις ανα μήνα)

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 minutes ago, korakios said:

0,014 (με συνέπεια) συν 1,199 επι τη στήλη (Σύνολο δια 1000)

ο ΑΔΜΗΕ καθυστερεί και να ανεβάζει και μπορεί να κάνει αναδρομική διόρθωση με χρέωση ή πίστωση

(και θα πρεπει να σπάσεις αναλογικά την κατανάλωση με ξεχωριστές χρεώσεις ανα μήνα)

κοιτα, για το μηνα free θα πάω. 

Με βάση τις μετρήσεις (οι οποίες δεν έγιναν όταν έπρεπε αυτή τη στιγμή έχω 700kw περίπου π) κάψει απο τις 09-12 αν θυμάμαι καλα. Σε 3 μέρες μπορώ να καταχωρήσω στην Ελπε. Οποτε βάζω κανονικά στην ΕΛΠΕ οτι έχω κάψει και μετα απο κανα 2 μέρες την κάνω για Volton στην οποία θα έχω καθαρό μήνα μεσα. Τι λές σωστό?

52 λεπτά πριν, nebtios είπε

Καλησπέρα,

Για Volton απο ΕΛΠΕ σε ποιο πρόγραμμα να παώ ?

Σαν τουρίστας στο Ειδικό Τιμολόγιο Volton ή Volton Energy Free ?

Εχμμμ... Κάτω από 500 kWh δεν έχει καμία διαφορά...

• Like 1

2 λεπτά πριν, nebtios είπε

κοιτα, για το μηνα free θα πάω.

τότε γιατί ρωτάς ?

3 λεπτά πριν, nebtios είπε

Με βάση τις μετρήσεις (οι οποίες δεν έγιναν όταν έπρεπε αυτή τη στιγμή έχω 700kw περίπου π) κάψει απο τις 09-12 αν θυμάμαι καλα. Σε 3 μέρες μπορώ να καταχωρήσω στην Ελπε. Οποτε βάζω κανονικά στην ΕΛΠΕ οτι έχω κάψει και μετα απο κανα 2 μέρες την κάνω για Volton στην οποία θα έχω καθαρό μήνα μεσα. Τι λές σωστό?

βάλε τώρα τι έχεις κάψει και καπάκια volton δίνεις τις ίδιες μετρήσεις

επειδή μπορεί να το παίζει δύσκολη για προηγούμενο λογαριασμό και αν θυμάμαι δε δέχεται βεβαίωση εκπροσώπησης , μη λες τίποτα και δώσε παλιότερο

2 minutes ago, korakios said:

τότε γιατί ρωτάς ?

βάλε τώρα τι έχεις κάψει και καπάκια volton δίνεις τις ίδιες μετρήσεις

επειδή μπορεί να το παίζει δύσκολη για προηγούμενο λογαριασμό και αν θυμάμαι δε δέχεται βεβαίωση εκπροσώπησης , μη λες τίποτα και δώσε παλιότερο

ενα λογαριασμο της ΕΛΠΕ έχω στο οποίο δεν έχουν καν αναγράψει ενδείξεις, ούτε καν τις αρχικές. Οποτε τους βάζω τις ενδείξεις τις τωρινές και δίνω και Volton ομοίως τις ίδιες.

• Like 1

ενα λογαριασμο της ΕΛΠΕ έχω στο οποίο δεν έχουν καν αναγράψει ενδείξεις, ούτε καν τις αρχικές.

έναντι να φανταστώ

Οποτε τους βάζω τις ενδείξεις τις τωρινές και δίνω και Volton ομοίως τις ίδιες.

ναι , νομίζω θέλουν και φωτό στη volton

• Like 1

2 minutes ago, korakios said:

έναντι να φανταστώ

ναι , νομίζω θέλουν και φωτό στη volton

Ναι έναντι. Οποτε το κάνω έτσι και βλέπουμε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, liakjim said:

Στη βολτον με την αναβάθμιση/ συγχώνευση που κάνουν ( δεν έχω καταλάβει τι), έχει χαθεί η μπάλα.

Δεν ευκαιρουν...ειναι στα βραβεια 😁

https://energypress.gr/news/2-nea-simantika-vraveia-gia-tin-volton

Επεξ/σία από Specs

7 ώρες πριν, doomnx είπε

Να ρωτήσω αν χρωστάς κανα χιλιάρικο στον προηγούμενο πάροχο και το βάλεις σε διακανονισμό θα σε δεχτει ο καινούργιος πάροχος ή θα γίνεις ρεζίλι;

Θα σε δεχτεί. Αν έχεις κάνει διακανονισμό ζητάνε να τους τον προσκομίσεις καθώς και την τελευταία πληρωμή της δόσης

Δεν θα γίνεις ρεζίλι, είναι συνηθισμένο...

• Thanks 2

17 ώρες πριν, doomnx είπε

Έχει λάβει κανένας λογαριασμό σε ELEPDISON Smart με χρέωση για διάστημα Ιανουαρίου;

ο λογαριασμός που έχω ιανουαρίου με λήξη 10-1-24 είναι για την κατανάλωση οκτωβρίου - νοεμβρίου ...και εσύ περιμένεις του γενάρη;; 

• Confused 1

13 ώρες πριν, NIKELPE είπε

Εάν γνωρίζει κανενας Πόσο καιρό χρειάζεται η έκδοση εκπροσώπησης από τη Volton και με ποια διαδικασία γίνεται ;

Εγώ πήρα τηλέφωνο και το ζήτησα. Μου το έστειλαν με μεηλ μετά από κάποιες μέρες - το ζήτησα Σάββατο, ήρθε Πέμπτη, νομίζω. Με ρώτησαν γιατί το θέλω και είπα δεν το θέλω για κάτι συγκεκριμένο, να υπάρχει.

• Like 3
  • Thanks 1

Μεγάλη προσοχή με την Volton. Όταν έκανα την αίτηση δεν μου ζήτησαν τις ενδείξεις του μετρητή και εγώ το σαίνι υπέθεσα ότι θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Βγήκε ο τελικός της ΔΕΗ για 85 μέρες 250 Kwh που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Σου λέει 500 Kwh δώρο και θα βγάλουμε τα σπασμένα από ότι "κλέψουμε" από τον προηγούμενο πάροχο.  

• Confused 3
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...