Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ήδη Φυσικό Αέριο με κατανάλωση ρεύματος περί τις 5000 Kwh τετράμηνο... Τους ρώτησα πώς μεταφέρομαι σε fixed 8μηνο και ουσιαστικά με απέτρεψαν χωρίς να καταλάβω γιατί...

• Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, doomnx είπε

Ε μα τόσο drama για να καταλήξουν στο αυτονόητο ότι και τα 6μηνα και τα 8μηνα είναι μπλε, όπως ήταν και της We Energy και κανείς δεν ασχολήθηκε 

Όσο για την ELPEDISON δεν έλαβα SMS ενεργοποίησης για καμία παροχή αλλά έχω κάνει κανονικά myelpedison και την πάγια εντολή...

Πάγια εντολή έκανες από το site τους ή ζήτησες κωδικό rf να σου δώσουν;

1 ώρα πριν, leftermann είπε

λέω να τα πάω (ρεύμα από τον ήρωνα-αέριο από την ζενιθ) στην ελπέ, το Double Energy Home Fix φαίνεται ελκυστικό με 120 στον 1ο λογαριασμό και 120 δωροκάρτα.

+ 2x20 € Σκλαβενίτη 👇

14 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Είμαι ήδη Φυσικό Αέριο με κατανάλωση ρεύματος περί τις 5000 Kwh τετράμηνο... Τους ρώτησα πώς μεταφέρομαι σε fixed 8μηνο και ουσιαστικά με απέτρεψαν χωρίς να καταλάβω γιατί...

Δοκίμασες μέσω της φόρμας

4 λεπτά πριν, sotiris_1988 είπε

Πάγια εντολή έκανες από το site τους ή ζήτησες κωδικό rf να σου δώσουν;

από το Elpedison Dashboard 🤝

• Like 2

6 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Εάν γνωρίζει κανενας Πόσο καιρό χρειάζεται η έκδοση εκπροσώπησης από τη Volton και με ποια διαδικασία γίνεται ;

Κοιταξε τις πισω 3-5 σελιδες...

19 λεπτά πριν, takoulou είπε

Κοιταξε τις πισω 3-5 σελιδες...

Δεν λέει τπτ....Πάντως εάν γνωρίζει κανείς υπεύθυνα και έχει τη διάθεση και το χρόνο να απαντήσει θα ήμουν υπόχρεος

Ερώτηση:στο econtract του ηρων για το 50αρι ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο για 2βδoμαδη παραμονή?

Έχω επόμενο παράθυρο καταχώρησης ενδειξεων στο ΔΕΔΔΗΕ 5-9 Φλεβαρη,οπότε λέω να κάνω ένα γρήγορο πέρασμα και μετά να επιστρέψω elpedison.

Χρειάζεται και φώτο η απλά γράφουμε τις ενδείξεις στη φόρμα?

2 ώρες πριν, operPanayotis11 είπε

Τι σου είπαν δηλαδή και σε απέτρεψαν; 

Υποτίθεται το νεο 8μηνο σταθερό τους είναι απ' τα προγράμματα που συμφέρον σε μεγάλες καταναλώσεις. 

Τώρα σε ποιο πρόγραμμα είσαι; 

5 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Τι σου είπαν δηλαδή και σε απέτρεψαν; 

Υποτίθεται το νεο 8μηνο σταθερό τους είναι απ' τα προγράμματα που συμφέρον σε μεγάλες καταναλώσεις. 

Τώρα σε ποιο πρόγραμμα είσαι; 

Τους καταναλωτές συμφέρουν όχι τους παρόχους 😂

9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Eμένα χάθηκαν οι 2 παλιοί "μετρητές" και φαίνεται μόνο ο καινούργιος. 😝

Αν πας καπου στις ρυθμισεις μπορεις να βαλεις να φαινονται οι απενεργοποιημενοι μετρητες!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, sdikr είπε

Μάλλον θα σου ζητήσει εγγύηση, αλλά να σου πεί όχι δεν παίζει, αν έχει θέμα ο άλλος πάροχος ο παλιός και δεν τηρείς τον διακανονισμό μπορεί να δώσει εντολή για να σου κόψουν το ρεύμα  και στον νέο

όχι , δεν ισχύει αυτό , υποτίθεται θα το αλλάζανε αλλά δεν έχει αλλάξει ακόμα κάτι , ο παλιός πάροχος απλά μπορεί νομικά να κινηθεί πχ με Διαταγή Πληρωμής αλλά όχι να δώσει εντολή απενεργοποίησης

4 ώρες πριν, leftermann είπε

Του ζήτησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα να μην με ξαναπάρουν, ελπίζω να το κάνουν...

μπλόκαρε το νούμερο , προσωπικά αυτό έκανα και ησύχασα

4 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Επανερχομαι με update! 

Δοκιμασα ξανα τον 1ο τροπο του korakios σχετικα με τον ελεγχο του αριθμου παροχης, και οντως, τωρα εχει αλλαξει το τελευταιο ψηφιο.

Αυτο σημαινει οτι πλεον εκπροσωπουμαι απ την Volton και δεν χρειαζεται να επικοινωνησω μαζι τους? Εχει κατοχυρωθει και στο συστημα ε? Και απλα περιμενω ενημερωση εναρξης εκπροσωπησης κ τελικο λογαριασμο απο τον προηγουμενο παροχο, σωστα;

Επισης, αυτο σημαινει οτι απο τωρα (ακομα κ χωρις μηνυμα εναρξης) η καταναλωση μου μετρα για βολτον?

ναι

6 ώρες πριν, adok13 είπε

εχω και εγω το ιδιο προβλημα απο volton σε δεη 2 βδομαδες τωρα.

η δεη μου λεει περειμενει τον δεδδηε , στον δεδδηε μου λενε οτι εχουν δωσει το οκ.

αντε να βγαλω ακρη τωρα.

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα , όχι εδώ , επίσης δεν έχει σχέση η volton

3 ώρες πριν, operPanayotis11 είπε

απλά κάνε αίτηση

Επεξ/σία από korakios

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Ερώτηση:στο econtract του ηρων για το 50αρι ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο για 2βδoμαδη παραμονή?

Έχω επόμενο παράθυρο καταχώρησης ενδειξεων στο ΔΕΔΔΗΕ 5-9 Φλεβαρη,οπότε λέω να κάνω ένα γρήγορο πέρασμα και μετά να επιστρέψω elpedison.

Χρειάζεται και φώτο η απλά γράφουμε τις ενδείξεις στη φόρμα?

το guarantee βαλε.

• Like 2

20 λεπτά πριν, nebtios είπε

Καλησπέρα,

Για Volton απο ΕΛΠΕ σε ποιο πρόγραμμα να παώ ?

Σαν τουρίστας στο Ειδικό Τιμολόγιο Volton ή Volton Energy Free ?

μικρή η διαφορά , μάλλον λίγο φθηνότερο το Free αλλά καλή τύχη στην επαλήθευση τιμών απο ΑΔΜΗΕ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...