Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω και εγω το ιδιο προβλημα απο volton σε δεη 2 βδομαδες τωρα.

η δεη μου λεει περειμενει τον δεδδηε , στον δεδδηε μου λενε οτι εχουν δωσει το οκ.

αντε να βγαλω ακρη τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Νοέμβριο ήμουν Ήρων, μέσα Δεκεμβρίου πήγα Ελπέντισον για το 100αρι. Όταν με το καλό τελειώσει και αυτό, μπορώ να επιστρέψω Ήρων για νέο 50άρικο, εάν ακόμη ισχύει; Ή επειδή είμαι ήδη πελάτης, δεν το δικαιούμαι;

(έχω ψιλοχαμηλές καταναλώσεις μηνιαίως, οπότε δεν συμφέρει κάπου η Volton).

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1

4 minutes ago, christakos07 said:

Τον Νοέμβριο ήμουν Ήρων, μέσα Δεκεμβρίου πήγα Ελπέντισον για το 100αρι. Όταν με το καλό τελειώσει και αυτό, μπορώ να επιστρέψω Ήρων για νέο 50άρικο, εάν ακόμη ισχύει; Ή επειδή είμαι ήδη πελάτης, δεν το δικαιούμαι;

(έχω ψιλοχαμηλές καταναλώσεις μηνιαίως, οπότε δεν συμφέρει κάπου η Volton).

ησουν πελατης Ηρων.

Μπορεις.

• Like 2

1 ώρα πριν, adok13 είπε

εχω και εγω το ιδιο προβλημα απο volton σε δεη 2 βδομαδες τωρα.

η δεη μου λεει περειμενει τον δεδδηε , στον δεδδηε μου λενε οτι εχουν δωσει το οκ.

αντε να βγαλω ακρη τωρα.

Πήρες τηλέφωνο στον Δεδδηε; Σου απάντησαν ότι φαίνεται η αλλαγή;

5 ώρες πριν, trif_on είπε

Όντως και γω που στην σύμβαση έχω "υπογράψει" με ημ/νια 29/12/23, ο λογαριασμος του προηγ. παροχου (ΔΕΗ) έχει εκδοθεί με διάστημα 4/10/23 έως 11/1/24. Σε μένα έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο του αρ. παροχής, αλλά δε μπορώ να προχωρήσω ακόμα την εγγραφή στο myelpedison. Κάνε κάμια πλάκα να μας φάνε το 100αρικο... 

Ολόιδια περίπτωση.

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ΟΧΙ.

Αλλά αν δεν εκδοθεί ο λογαριασμός...

21 minutes ago, takoulou said:

Πήρες τηλέφωνο στον Δεδδηε; Σου απάντησαν ότι φαίνεται η αλλαγή;

ναι πηρα δεδδηε και μου ειπαν οτι απο αυτους τα βλεπουν ολα ολοκληρωμενα και οτι εχουν στηλει το οκ στη δεη

Να ρωτήσω αν χρωστάς κανα χιλιάρικο στον προηγούμενο πάροχο και το βάλεις σε διακανονισμό θα σε δεχτει ο καινούργιος πάροχος ή θα γίνεις ρεζίλι;

• Like 1

16 λεπτά πριν, adok13 είπε

ναι πηρα δεδδηε και μου ειπαν οτι απο αυτους τα βλεπουν ολα ολοκληρωμενα και οτι εχουν στηλει το οκ στη δεη

Κάνε λίγο υπομονή.. 

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Να ρωτήσω αν χρωστάς κανα χιλιάρικο στον προηγούμενο πάροχο και το βάλεις σε διακανονισμό θα σε δεχτει ο καινούργιος πάροχος ή θα γίνεις ρεζίλι;

Ανάλογα... Ποιος πάροχος θα είναι.. Και τι χαρτιά θα σου ζητήσει .. 

• Like 2

2 minutes ago, doomnx said:

Μάλλον θα σου ζητήσει εγγύηση, αλλά να σου πεί όχι δεν παίζει, αν έχει θέμα ο άλλος πάροχος ο παλιός και δεν τηρείς τον διακανονισμό μπορεί να δώσει εντολή για να σου κόψουν το ρεύμα  και στον νέο

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη βολτον με την αναβάθμιση/ συγχώνευση που κάνουν ( δεν έχω καταλάβει τι), έχει χαθεί η μπάλα.

Αίτηση από 4/1 από ελπεντισον σε Βολτον, η δεδδηε λέει άλλαξε σε βολτον από 6/1. Παίρνω βολτον και λένε κάνουμε αναβάθμιση και δεν ξέρουμε ακόμη να σας πούμε. Άρα τι είμαι; Ελπεντισον ή Βόλτον; Η ελπεντισον δεν έχει βγάλει τελικό ακόμη.

Άλλη αίτηση για κοινόχρηστο από 5/1 από ΔΕΗ σε Βόλτον, δεν έχει πάει ποτέ στη δεδδηε ( η δεδδηε επιβεβαιώνει) γιατί γίνεται η αναβάθμιση...

Της υπομονής...

Επεξ/σία από liakjim

21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Στη βολτον με την αναβάθμιση/ συγχώνευση που κάνουν ( δεν έχω καταλάβει τι), έχει χαθεί η μπάλα.

Αίτηση από 4/1 από ελπεντισον σε Βολτον, η δεδδηε λέει άλλαξε σε βολτον από 6/1. Παίρνω βολτον και λένε κάνουμε αναβάθμιση και δεν ξέρουμε ακόμη να σας πούμε. Άρα τι είμαι; Ελπεντισον ή Βόλτον; Η ελπεντισον δεν έχει βγάλει τελικό ακόμη.

Άλλη αίτηση για κοινόχρηστο από 5/1 από ΔΕΗ σε Βόλτον, δεν έχει πάει ποτέ στη δεδδηε ( η δεδδηε επιβεβαιώνει) γιατί γίνεται η αναβάθμιση...

Της υπομονής...

Αν σου είπε ο ΔΕΔΔΗΕ ότι είσαι Volton, είσαι Volton. Αν άλλαξε κιόλας ο αριθμός παροχής είσαι σίγουρος 1000%. Απλά η Volton έχει πελαγώσει (δεν περίμενα κάτι καλύτερο).

Τρέξε λίγο τον πωλητή που σου έκανε την αίτηση να τη στείλει ΔΕΔΔΗΕ.

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Αν σου είπε ο ΔΕΔΔΗΕ ότι είσαι Volton, είσαι Volton. Αν άλλαξε κιόλας ο αριθμός παροχής είσαι σίγουρος 1000%. Απλά η Volton έχει πελαγώσει (δεν περίμενα κάτι καλύτερο).

Τρέξε λίγο τον πωλητή που σου έκανε την αίτηση να τη στείλει ΔΕΔΔΗΕ.

Ναι έχει αλλάξει ο αριθμός παροχής στην πρώτη περίπτωση.

Στη δεύτερη ήδη ζήτησα αυτό που πρότεινες.

Δεν παίζονται στον Ήρωνα! Έκανα μια περασιά για τα 50, έμεινα εναν μηνα περίπου και 30-12-23 έκανα αίτηση ελπέντισον. Από τις 5-1-24 εκπροσωπούμαι από την ελπε, myelpe ολα οκ, δεν έχω πάρει λογαριασμό ακόμα εννοείται, ο Ηρων ακόμα με βλέπει πελάτη του και στο myheron μπορώ να πάρω και βεβαίωση εκπροσώπησης! Και με έχει ταράξει στα τηλέφωνα για να μου κάνει αντιπροσφορά εδώ και 2 βδομάδες,  το σηκώνεις και βγαίνει ένα ηχογραφημένο "παρακαλούμε περιμένετε για να συνδεθείτε με...". Τα πρώτα 5-10 τηλέφωνα τα γείωνα κατευθείαν, μετά το πήρα απόφαση ότι αν δεν τους μιλήσω δεν θα σταματήσουν και στα επόμενα 100τηλεφωνήματα περίμενα να συνδεθώ με, αλλά η γραμμή έκλεινε! Τσουρέκια. Μόλις τώρα το σύστημα λειτούργησε επιτέλους και συνδέθηκα με έναν καλό άνθρωπο που με ρώτησε ευγενικά "αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στην μεταξύ μας συνεργασία και θέλω να αλλάξω πάροχο" :)

Του ζήτησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα να μην με ξαναπάρουν, ελπίζω να το κάνουν...

Να κάνω και μια ερώτηση με την ευκαιρία: η άλλη μου παροχή είναι αυτήν την στιγμή στον Ήρωνα και  σε κάναν μήνα θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της :)

Γιατί γενικά αποφεύγουμε τα συνδιασμένα πακέτα ρεύμα-αέριο; Γιατί λέω να τα πάω (ρεύμα από τον ήρωνα-αέριο από την ζενιθ) στην ελπέ, το Double Energy Home Fix φαίνεται ελκυστικό με 120 στον 1ο λογαριασμό και 120 δωροκάρτα.

Επανερχομαι με update! 

Δοκιμασα ξανα τον 1ο τροπο του korakios σχετικα με τον ελεγχο του αριθμου παροχης, και οντως, τωρα εχει αλλαξει το τελευταιο ψηφιο.

Αυτο σημαινει οτι πλεον εκπροσωπουμαι απ την Volton και δεν χρειαζεται να επικοινωνησω μαζι τους? Εχει κατοχυρωθει και στο συστημα ε? Και απλα περιμενω ενημερωση εναρξης εκπροσωπησης κ τελικο λογαριασμο απο τον προηγουμενο παροχο, σωστα;

Επισης, αυτο σημαινει οτι απο τωρα (ακομα κ χωρις μηνυμα εναρξης) η καταναλωση μου μετρα για βολτον?

• Like 1

35 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Επανερχομαι με update! 

Δοκιμασα ξανα τον 1ο τροπο του korakios σχετικα με τον ελεγχο του αριθμου παροχης, και οντως, τωρα εχει αλλαξει το τελευταιο ψηφιο.

Αυτο σημαινει οτι πλεον εκπροσωπουμαι απ την Volton και δεν χρειαζεται να επικοινωνησω μαζι τους? Εχει κατοχυρωθει και στο συστημα ε? Και απλα περιμενω ενημερωση εναρξης εκπροσωπησης κ τελικο λογαριασμο απο τον προηγουμενο παροχο, σωστα;

Επισης, αυτο σημαινει οτι απο τωρα (ακομα κ χωρις μηνυμα εναρξης) η καταναλωση μου μετρα για βολτον?

Αυτο θα; το πεις σιγουρα αν παρεις τηλεφωνο στον Δεδδηε και το  ρωτησεις ποτε εγινε αυτο... Και με ποιες ενδειξεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...