Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.powergame.gr/green-power/583623/erchontai-nea-ble-stathera-timologia-revmatos-examinis-diarkeias/

Θα γινει της τρελής,αλλά το θέμα είναι να είμαστε εμείς κερδισμένοι (αν και δύσκολο είναι αυτό, αλλά λέμε τώρα)

• Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα δώρα μην κόψουνε και ας βγάλουν ότι θέλουν

θαύμα-θαύμα , άλλαξε το τελευταίο ψηφίο ,βλέπω στο βάθος να έρχονται τα 120€ της ελπέ 😂

• Like 6
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Είχα κάνει αίτηση στην ελπεντισον 29 Δεκεμβρίου και ΑΚΟΜΑ δεν έχω ενεργοποιηθεί στο σύστημα τους.

Όμως ο προηγούμενος πάροχος έχει ΗΔΗ έκδοσει τον τελικό λογαριασμο.

Το θέμα είναι ότι ο τελικός του προηγούμενου παρόχου γράφει ΜΕΧΡΙ 10 Ιανουαρίου 24 !!!

Το ερώτημα είναι: κινδυνεύω να χάσω τα 100€ (αφού θα με βλέπουν πελάτη από 11 Ιανουαρίου 24) ?

Όντως και γω που στην σύμβαση έχω "υπογράψει" με ημ/νια 29/12/23, ο λογαριασμος του προηγ. παροχου (ΔΕΗ) έχει εκδοθεί με διάστημα 4/10/23 έως 11/1/24. Σε μένα έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο του αρ. παροχής, αλλά δε μπορώ να προχωρήσω ακόμα την εγγραφή στο myelpedison. Κάνε κάμια πλάκα να μας φάνε το 100αρικο... 

Επεξ/σία από trif_on

2 λεπτά πριν, trif_on είπε

Όντως και γω που στην σύμβαση έχω "υπογράψει" με ημ/νια 29/12/23, ο λογαριασμος του προηγ. παροχου (ΔΕΗ) έχει εκδοθεί με διάστημα 4/10/23 έως 11/1/24. Σε μένα έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο του αρ. παροχής, αλλά δε μπορώ να προχωρήσω ακόμα την εγγραφή στο myelpedison. Κάνε κάμια πλάκα να μας φάνε το 100αρικο... 

Δεν το τρώνε μην αγχώνεστε. Απλά αργούν τα συστήματα να ενημερωθούν. 

Κι εγώ με ίδια ημερομηνία, χθες μου ήρθε μήνυμα ότι είμαι ενεργός σε αυτούς, με ημερομηνία από 12/1. Επειδή ήμουν πάλι μέχρι Νοέμβριο σε ΕΛΠΕ, το MyElpedison ήταν ενεργοποιημένο με έχει τώρα με 2 "μετρητές", έναν για κάθε αύξων αριθμό παροχής!!! Μια ενεργή, μια ανενεργή...Δηλαδή, αν φύγω και ξαναγυρίσω, θα με έχει με 3!!! Χαχαχα χα χα!!!

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Δεν το τρώνε μην αγχώνεστε. Απλά αργούν τα συστήματα να ενημερωθούν. 

Κι εγώ με ίδια ημερομηνία, χθες μου ήρθε μήνυμα ότι είμαι ενεργός σε αυτούς, με ημερομηνία από 12/1. Επειδή ήμουν πάλι μέχρι Νοέμβριο σε ΕΛΠΕ, το MyElpedison ήταν ενεργοποιημένο με έχει τώρα με 2 "μετρητές", έναν για κάθε αύξων αριθμό παροχής!!! Μια ενεργή, μια ανενεργή...Δηλαδή, αν φύγω και ξαναγυρίσω, θα με έχει με 3!!! Χαχαχα χα χα!!!

Είμαι νέος στο σπορ, τώρα μαθαίνω ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

ναι , εκτός αν στο πράσινο ανακοινώσουν μεγαλύτερη τιμή έκπτωσης τον επόμενο μήνα (αυτό ισχύει γενικότερα στα πράσινα)

αν κατεβάσεις το excel και επιλέξεις ετήσια κατανάλωση  (τότε δεν υπολογίζονται τα Μ-1,Μ-2) , βάζοντας τιμή χοντρικής μόνο στο κελί "ΤΕΑ MCP avg" πχ απο 80 έως 180 , αγνοώντας τελικές τιμές , θα δεις ποια προγράμματα συμφέρουν ή όχι , αλλά γενικά θέλει να παρακολουθείς το τι γίνεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα

Δηλαδή εάν βάλω τιμή 97,23 που βλέπω τώρα στο https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures θα πάρω τιμή 0,12760 για την WEenergy Blue Γ21. Σωστά τα λέω;

Επίσης, βλέπω ότι έχει πάγιο 2,80 ευρώ αντί 5 ευρώ που έχουν οι περισσότερες εταιρίες.

Επεξ/σία από Trustworthy
  • Like 1

2 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Δηλαδή εάν βάλω τιμή 97,23 που βλέπω τώρα στο https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures θα πάρω τιμή 0,12760 για την WEenergy Blue Γ21.

υπόψιν οτι το 97,23 είαι ο μέσος όρος προηγούμενων 30 ημερών

3 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Σωστά τα λέω;

σωστά

Αλλά ξέχασα να σου αναφέρω το σημαντικό οτι η we δεν έχει στο site να δίνεις ένδειξη και θέλει τηλ , τώρα το θυμήθηκα αν και το έχω στα σχόλια στα οικιακά το ξέχασα να το βάλω στα επαγγελματικά

• Like 1

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Μάλλον ακούγεται προς τα κάτω οι νέες τιμές.. 

Αλλά και προβληματα .. 

https://www.mononews.gr/business/erchonte-nea-timologia-anavrasmos-stin-agora-en-anamoni-tou-chrismou-apo-to-ipourgio

Τι είναι, όμως, σταθερό τιμολόγιο; Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις της ΡΑΕΕΥ σταθερό μπλε τιμολόγιο ονομάζεται το τιμολόγιο 12μηνης διάρκειας.

Δειξτε μου κάποιος πού είναι αυτές οι ρυθμίσεις που δίνουν αυτό τον ορισμό.

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δειξτε μου κάποιος πού είναι αυτές οι ρυθμίσεις που δίνουν αυτό τον ορισμό.

πλεόν είμαι σίγουρος οτι είναι διαφήμιση της ΦΑ είναι , μην κολλάς 😁

33 λεπτά πριν, trif_on είπε

Μια από τα ίδια κι εγώ. Αποδοχή και συναίνεση στις 28/12 και ακόμα δε με βλέπει η ΕΛΠΕ στο σύστημα της.

Πήρα τηλ την περασμένη Παρασκευή και μου είπαν την κλασική παπατζα ότι κάνουν αναβάθμιση και ότι μετά την Τρίτη θα μου έρθει το sms για να κάνω την εγγραφή στο myelpe. Πέμπτη σήμερα και ακόμα καμία εξέλιξη. Έτσι που πάει η δουλειά θα φάω το 100ρικο, θα φύγω και η ΕΛΠΕ ακόμα δεν θα με βλέπει στο σύστημα της.

• Like 1

46 minutes ago, mechpanos said:

Επειδή ήμουν πάλι μέχρι Νοέμβριο σε ΕΛΠΕ, το MyElpedison ήταν ενεργοποιημένο με έχει τώρα με 2 "μετρητές", έναν για κάθε αύξων αριθμό παροχής!!! Μια ενεργή, μια ανενεργή...Δηλαδή, αν φύγω και ξαναγυρίσω, θα με έχει με 3!!! Χαχαχα χα χα!!!

Eμένα χάθηκαν οι 2 παλιοί "μετρητές" και φαίνεται μόνο ο καινούργιος. 😝

24 λεπτά πριν, korakios είπε

πλεόν είμαι σίγουρος οτι είναι διαφήμιση της ΦΑ είναι , μην κολλάς 😁

Ε μα τόσο drama για να καταλήξουν στο αυτονόητο ότι και τα 6μηνα και τα 8μηνα είναι μπλε, όπως ήταν και της We Energy και κανείς δεν ασχολήθηκε 

Όσο για την ELPEDISON δεν έλαβα SMS ενεργοποίησης για καμία παροχή αλλά έχω κάνει κανονικά myelpedison και την πάγια εντολή...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

3 έχω ήδη 😛

13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eμένα χάθηκαν οι 2 παλιοί "μετρητές" και φαίνεται μόνο ο καινούργιος. 😝

πιστεύω θα στις δείξει μετά , εμένα σερνόταν , μάλιστα έχασε και το τελευταίο χρωστούμενο ποσό , αλλά πριν απο λίγο μου ήρθε στο viber οτι ενεργοποιήθηκα , μπήκα και είναι όλα κομπλέ

βάλτε πάγια και στην καινούρια παροχή μιας και δεν παίρνει αυτόματα την κάρτα απο τις παλιές

27/12 αίτηση , 14/1 εκπροσώπηση , σφαίρα 🤪

πρέπει να δω και τις μετρήσεις γιατί θα την πατήσω μιας και θα φαίνονται φουσκωμένες για λίγες ημέρες με την καθυστέρηση .

edit πέρασαν απο ΔΕΔΔΗΕ αν είναι δυνατόν για επιτόπια ....

Τουλάχιστον δε θα μείνει πιστωτικό στον Ήρων

12 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όσο για την ELPEDISON δεν έλαβα SMS ενεργοποίησης για καμία παροχή αλλά έχω κάνει κανονικά myelpedison και την πάγια εντολή...

δεν είναι στάνταρ το sms, ανάλογα τα κέφια της μηχανογράφησης

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

11 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

Όπως είχα αναφέρει πολλές σελίδες πλέον πριν, ο Ηρων μου έβγαλε έναντι λογαριασμό για 8 μέρες 100ε για Νοέμβριο. Έπειτα είχα κάνει τουρισμό στην elpe για τα 100 του Δεκ και τώρα απ αρχές του μήνα είμαι volton. Θέλω να ξαναγυρίσω Ηρων θα έχω πρόβλημα με τον έναντι αν δεν τον πληρώσω? Στην ουσία όλο το ποσό ήταν λόγω της εγγύησης που κακώς δεν είχα βάλει την παγια.

Το ξαναβάζω γιατι χθές χάθηκε....

8 λεπτά πριν, korakios είπε

πρέπει να δω και τις μετρήσεις γιατί θα την πατήσω μιας και θα φαίνονται φουσκωμένες για λίγες ημέρες με την καθυστέρηση . Τουλάχστον δε θα μείνει πιστωτικό στον Ήρων

Εγώ με την καθυστέρηση και την προγραμματισμένη καταμέτρηση που έγινε τη Δευτέρα, πρέπει να πέρασα στην 3η κλίμακα των ΥΚΩ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...