Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αααα το 50άρικο που μπαινοβγαίνει. Έχεις δίκιο.

πάλι όμως δε βγαίνουν τα νούμερα

έχει 50-47,88+0,94=3,06 , στον εκκαθαριστικό έβαλαν 3,04

και φυσικά λείπει όλο το προηγούμενο έναντι

2 λεπτά πριν, hellojim είπε

Ναι έχουν βάλει 50€ δώρο εγγραφής στον πρώτο έναντι και στον εκκαθαριστικό το έχουν ξαναβάλει.

Κανονικα δεν θα έπρεπε στον εκκαθαριστικό να μην έχει το δώρο αλλα να αφαιρεί τα ποσά των έναντι;

αυτή τη χαζομάρα την κάνει δυστυχώς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, hellojim είπε

Ναι κ εγώ έχω παραδώσει πνεύμα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σωστός ή λάθος ο λογαριασμός.

μην καίγεσαι , άνοιξε αίτημα στο myrae και ζήτα ανάλυση , πελάτης είσαι ,οφείλουν να στο εξηγήσουν

• Thanks 1

Λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή. 
Πόσα λεφτά έχεις πληρώσει μέχρι στιγμής;

Πόσες kWh έκαψες;

Το δώρο είναι 50 € μόνο έτσι; Όχι τπτ 50+50;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έκανα τα δικά μου μαγικά και μου βγάζει ότι έχεις πληρώσει γύρω στα 51,77 € μέχρι στιγμής. Την εγγύηση και κάτι ψιλά δλδ. Αληθεύει; Αν ναι, καλά τα υπολόγισαν. Αν πλήρωσες παραπάνω σε κλέβουν, @hellojim 💩

Επεξ/σία από doomnx

2 ώρες πριν, Greg29M είπε

δεν εννοώ τι λογαριασμό δίνετε στον πάροχο που πηγαίνετε...

εννοώ να θέλετε να πάτε πάλι ΗΡΩΝ αλλά την τελευταία φορά που ήσασταν ΗΡΩΝ να έχει κλείσει η παροχή σας και να έχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός...

Ναι, έτσι ακριβώς είναι η δική μου περίπτωση. 
Αν δεν είχε κλείσει η παροχή δεν θα είχαμε φύγει.

Χαζή ερώτηση αλλά και σχετική ταυτόχρονα με ότι συζητάτε, από τον εκκαθαριστικό αφαιρείτε μόνο το κόστος ρεύματος (Α) των έναντι ή (Α) + Ρυθμιζόμενες (Β) ή όλος ο λογαριασμός?

1 λεπτό πριν, epir21 είπε

Χαζή ερώτηση αλλά και σχετική ταυτόχρονα με ότι συζητάτε, από τον εκκαθαριστικό αφαιρείτε μόνο το κόστος ρεύματος (Α) των έναντι ή (Α) + Ρυθμιζόμενες (Β) ή όλος ο λογαριασμός?

ανάλογα τη μηχανογράφηση , στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα Α+Β

• Thanks 1

13 ώρες πριν, antykaps είπε

Καλησπέρα...
Συγνώμη ... δεν βρηκα  καποιο νημα να το βαλω και το αφηνω εδω... αν χαρακτηριστεί of topic ας μεταφερθεί καταλληλα
Προσπαθω να κανω αιτημα στο Myrae γιατι η elpedison δεν μου πιστωσε το 100 euro  σε δυο συνεχομενους λογαρισμους αν και τηλεφωνικά και απο το chat υποσχεθηκαν οτι θα το κανουν
Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν δεχετε τον αριθμο παροχής  και δεν ενεργοποειτε το πεδίο υποβολή
Αναφερει οτι ο αριθμός παροχής ειναι 11 ψηφία  τα βαζω κανονικα χωρίς κενα και παυλες αλλα δεν ενεργοποειτε το πεδίο υποβολή
Εχετε να προτεινετε κατι ?
Ευχαριστώ

Τσέκαρε στον ΔΕΔΔΗΕ μήπως έχει λήξει η ΥΔΕ της παροχής σου. Αυτό το τσεκάρεις όταν μπαίνεις στον ΔΕΔΔΗΕ για καταχώρηση κατανάλωσης με τους κωδικούς του taxis, γίνεται ταυτοπροσωπεία και σου εμφανίζει μήνυμα στην αρχική σελίδα. Αν δεν κάνεις ανανέωση της ΥΔΕ δεν μπορείς να καταχωρήσεις μέτρηση στον ΔΕΔΔΗΕ με ταυτοποίηση μέσω taxis. Ίσως μόνο ως επισκέπτης (δεν το έχω επαληθεύσει ακόμα)  Ίσως είναι αυτό. Ενημέρωσέ μας.

7 ώρες πριν, korakios είπε

για αρχή κοιτάς τους 2 τροπους να δεις αν πέρασε η παροχή σου

ετσι

μπορούν

όποτε θες φεύγεις

οχι , ότι κάψεις τον 1ο μήνα (έως 500kw) , μετά χρεώνεσαι , εκτός απο όριο 500kw έχει χρονικό όριο 30 μέρες

Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια.

Το τσέκαρα και με τους 2 τροπους και δεν εχει γινει η μεταβαση ακομα. Μπορω να κάνω κάτι για αυτο; να ειδοποιησω εγω τον δεδδηε πχ;

Σε προηγουμενη μετάβαση ειχαν ερθει αμεσως γενικα, σημερα παμε στην 4η εργασιμη μερα και ακομα τπτ..

νομίζω ότι πρέπει να γίνει συνάντηση για καφέ, έτσι ώστε να εξηγούνται κάποια πράγματα ζωντανά και με παραδείγματα😁

καλό θα ήταν ένα σεμινάριο, να κλείσουμε μία αίθουσα-καφέ, να βάλουν όσοι θέλουν να συμμετέχουν από 5-10 ευρά τα οποία να  συμπεριλαμβάνουν καφέ ή τσάι και την ενοικίαση της αίθουσας-καφέ και να λυθούν απορίες, να βρεθούν λύσεις κλπ...

καλημέρα είπα?🙃

• Like 2
  • Thanks 1

7 hours ago, hellojim said:

Ναι έχουν βάλει 50€ δώρο εγγραφής στον πρώτο έναντι και στον εκκαθαριστικό το έχουν ξαναβάλει.

Κανονικα δεν θα έπρεπε στον εκκαθαριστικό να μην έχει το δώρο αλλα να αφαιρεί τα ποσά των έναντι;

Παίρνεις -50 στον έναντι

Στον εκκαθαριστικό συμπεριλαμβάνεται στην αξία ρεύματος έναντι και γίνεται -(-50) = +50

Έπειται το ξαναπιστώνουν και γίνεται -50

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, bilham είπε

Αν θέλεις να μείνεις στην Volton, το πράσινο αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο από το δικό σου

Αν όχι, από το excel του korakios βλέπω ότι το WEenergy weblue Γ21 έχει την καλύτερη τιμή για Ιανουάριο...

Οι προηγούμενοι έναντι πώς ήταν; μήπως ήταν πιστωτικοί;

Τελικά στο πράσινο της Volton είμαι από τις 1/1/2024.

Οι προηγούμενοι λογαριασμοί δεν ήταν πιστωτικοί. Απ' ότι βλέπω τώρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Volton είναι από τα φθηνότερα της αγοράς (τιμή 0,1443). Το WE weblue Γ21 είναι ακριβό με 0,1660.

Επεξ/σία από Trustworthy

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...