Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, hellojim είπε

Είναι ένας έναντι για τις 2 αυτές μερες

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_1291.jpeg.ea10948c435ae47118cb69cd3a39c42e.jpeg

Να το το 3,04! Ξέχασαν να αφαιρέσουν έναν από τους 2 έναντι πώς κάνεις έτσι 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απαντω στιε ερωτησεις για βολτον

1) το μηνυμα που ελαβα ηταν απο την βολτον και οχι απο τον δεδδηε (ηταν στην ουσια μηνυμα οτι δεν εκκρεμει κατι αλλο κλπ κ η αιτηση ειναι επιτυχης). Αλλα εχουν περασει ηδη 3 εργασιμες απο τοτε κ ανησυχω. Υπαρχει κατι ππυ μπορω να κανω μπαε κ επιταχυνθει;

2) ο εναντι απο ελπε εχει ημερομηνια πληρωμης μεχρι 31/1. Αρα, ακομα κ αν η εκπροσωπηση βολτον γινει σε 1 βδομαδα, λογικα θα προλαβει να βγει τελικος  σε αυτη την περιπτωση πληρωνω μονο τον τελικο ετσι;;

Την περιπτωση του πιστωτικου δε μπορω να καταλαβω βεβαια τοσο. Αν εχω πληρωσει παραπανω θα τα 'κρατησουν' για να μου αφαιρεθουν σε περιπτωση που ξαναγυρισω ελπε; και αν δε θελω να γυρισω; δε μπορουν να στα πιστωσουν σε λογαριασμο τραπεζης;

Επισης κατι αλλο, μου ανεφεραν ξανα απο βολτον οτι ο πρωτος λογαριασμος θα εκδοθει σε 40 μερες. Αυτο πώς με επηρεαζει εμενα σαν καταναλωτη; δεν πρεπει να φυγω πριν τις 40 μερες για την καταναλωση των 500kwh? (Που γενικα ετσι κι αλλιως καπου τοσο πρεπει να μεινω για να τις καψουμε)

Όπως είχα αναφέρει πολλές σελίδες πλέον πριν, ο Ηρων μου έβγαλε έναντι λογαριασμό για 8 μέρες 100ε για Νοέμβριο. Έπειτα είχα κάνει τουρισμό στην elpe για τα 100 του Δεκ και τώρα απ αρχές του μήνα είμαι volton. Θέλω να ξαναγυρίσω Ηρων θα έχω πρόβλημα με τον έναντι αν δεν τον πληρώσω? Στην ουσία όλο το ποσό ήταν λόγω της εγγύησης που κακώς δεν είχα βάλει την παγια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, hellojim είπε

Είναι ένας έναντι για τις 2 αυτές μερες

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_1291.jpeg.ea10948c435ae47118cb69cd3a39c42e.jpeg

Να σου πω μήπως δεν τον πλήρωσες; Βάλε μας την πρώτη σελίδα

Επεξ/σία από doomnx

1 λεπτό πριν, hellojim είπε

Τι αλλάζει με τον έναντι αυτόν ρε παιδιά; Μόνο εγώ δεν το πιάνω;

Βάλε μας την πρώτη σελίδα του Εκκαθαριστικού.

7 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Απαντω στιε ερωτησεις για βολτον

1) το μηνυμα που ελαβα ηταν απο την βολτον και οχι απο τον δεδδηε (ηταν στην ουσια μηνυμα οτι δεν εκκρεμει κατι αλλο κλπ κ η αιτηση ειναι επιτυχης). Αλλα εχουν περασει ηδη 3 εργασιμες απο τοτε κ ανησυχω. Υπαρχει κατι ππυ μπορω να κανω μπαε κ επιταχυνθει;

για αρχή κοιτάς τους 2 τροπους να δεις αν πέρασε η παροχή σου

7 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

2) ο εναντι απο ελπε εχει ημερομηνια πληρωμης μεχρι 31/1. Αρα, ακομα κ αν η εκπροσωπηση βολτον γινει σε 1 βδομαδα, λογικα θα προλαβει να βγει τελικος  σε αυτη την περιπτωση πληρωνω μονο τον τελικο ετσι;;

ετσι

9 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Την περιπτωση του πιστωτικου δε μπορω να καταλαβω βεβαια τοσο. Αν εχω πληρωσει παραπανω θα τα 'κρατησουν' για να μου αφαιρεθουν σε περιπτωση που ξαναγυρισω ελπε; και αν δε θελω να γυρισω; δε μπορουν να στα πιστωσουν σε λογαριασμο τραπεζης;

μπορούν

Επισης κατι αλλο, μου ανεφεραν ξανα απο βολτον οτι ο πρωτος λογαριασμος θα εκδοθει σε 40 μερες. Αυτο πώς με επηρεαζει εμενα σαν καταναλωτη; δεν πρεπει να φυγω πριν τις 40 μερες για την καταναλωση των 500kwh?

όποτε θες φεύγεις

(Που γενικα ετσι κι αλλιως καπου τοσο πρεπει να μεινω για να τις καψουμε)

οχι , ότι κάψεις τον 1ο μήνα (έως 500kw) , μετά χρεώνεσαι , εκτός απο όριο 500kw έχει χρονικό όριο 30 μέρες

4 λεπτά πριν, hellojim είπε

Τι αλλάζει με τον έναντι αυτόν ρε παιδιά; Μόνο εγώ δεν το πιάνω;

χρεώνεται το 50ρικο του έναντι που σου κάνανε δώρο και στον εκκαθαριστικό ξαναμπαίνει

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έχουν βάλει 50€ δώρο εγγραφής στον πρώτο έναντι και στον εκκαθαριστικό το έχουν ξαναβάλει.

Κανονικα δεν θα έπρεπε στον εκκαθαριστικό να μην έχει το δώρο αλλα να αφαιρεί τα ποσά των έναντι;

Επεξ/σία από hellojim

1 λεπτό πριν, hellojim είπε

Ναι έχουν βάλει 50€ δώρο εγγραφής στον πρώτο έναντι και στον εκκαθαριστικό το έχουν ξαναβάλει.

Κανονικα δεν θα έπρεπε στον εκκαθαριστικό να μην έχει το δώρο αλλα να αφαιρεί τα ποσά των έναντι;

Εγώ κάηκα, θα σε βοηθήσει ο @korakios🤝

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...