Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, korakios said:

θα ξέμειναν απο λεφτά να πληρώσουν τη συνδρομή στην apple 😂

Σωστά, ξεκίνησαν να τα μαζεύουν για την αναδρομική επιδότηση των επαγγελματικών που μας χρωστάνε…

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ακομα περιμενω να ξεκινησει η εκπροσώπηση στη volton για τις 500kwh

Την Παρασκευη μου ηρθε μηνυμα οτι η αιτηση εχει ολοκληρωθει επιτυχως κλπ, και τωρα ακομα περιμενω να ξεκινησει εκπροσωπηση. Πολληηη καθυστερηση... ετσι οπως παει θα αναγκαστω να μεινω κ ολο τον φλεβαρη εκει.

Εσας σε ποσο καιρο ενεργοποιηθηκε η παροχη σας;

Επισης εχω αλλη 1 απορια. Σημερα μου ηρθε εναντι απο ελπε. Τι πρεπει να κανω; να περιμενω να ξεκινησει η εκπροσωπηση στη volton και να μου στειλουν τον τελικο πληρωνοντας μονο αυτο; ή πρεπει να πληρωσω και τον εναντι; και τι γινεται σε περιπτωση ππυ ο τελικος της ελπε ειναι - και φυγω;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλησπέρα,

Την Παρασκευη μου ηρθε μηνυμα οτι η αιτηση εχει ολοκληρωθει επιτυχως κλπ, και τωρα ακομα περιμενω να ξεκινησει εκπροσωπηση. Πολληηη καθυστερηση... ετσι οπως παει θα αναγκαστω να μεινω κ ολο τον φλεβαρη εκει.

Εσας σε ποσο καιρο ενεργοποιηθηκε η παροχη σας;

Επισης εχω αλλη 1 απορια. Σημερα μου ηρθε εναντι απο ελπε. Τι πρεπει να κανω; να περιμενω να ξεκινησει η εκπροσωπηση στη volton και να μου στειλουν τον τελικο πληρωνοντας μονο αυτο; ή πρεπει να πληρωσω και τον εναντι; και τι γινεται σε περιπτωση ππυ ο τελικος της ελπε ειναι - και φυγω;

Δεν έχει αλλάξει το ψηφίο της παροχής στο δεδδηε ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

και τι γινεται σε περιπτωση ππυ ο τελικος της ελπε ειναι - και φυγω;

σημαίνει οτι δεν τα υπολόγισες σωστά και κακώς άφησες πιστωτικό , κατα τα άλλα ταυτότητα ΙΒΑΝ κατάθεση αλλά θα το άφηνα για την επόμενη τράμπα

Επισης εχω αλλη 1 απορια. Σημερα μου ηρθε εναντι απο ελπε. Τι πρεπει να κανω;

δες ημερομηνία λήξης , ίσως προλάβεις να βγει τελικός

έχει ήδη ξεκινήσει η εκπροσώπηση , ρώτα ΔΕΔΔΗΕ αν πρέπει να στείλουν και στους πάροχους κάτι επιπλέον , αλλιώς είναι θέμα της volton

edit εκτός αν εννοείς με το sms οτι ήταν απο volton και όχι ΔΕΔΔΗΕ

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Καλησπέρα! Το site και η εφαρμογή της Elpedison σας βάζουν κανονικά ή σας βγάζει πρόβλημα; Πάω στην τρίτη μέρα που δεν μπορώ να κάνω login.

Δημοσ.
Στις 12/1/2024 στις 8:45 ΜΜ, gx2 είπε

Σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός ELPEDISON smart, μετά από αλλαγή από economy, χωρίς να πιστώνει τα 100€, παρόλο που το είχαν αποδεχθεί στη τηλεφωνική αίτηση αλλαγής, και είχαν στείλει και το αντίστοιχο pdf μαζί με το συμβόλαιο.

Από Δευτέρα έχει μάχη😠😡🤬

Στις 12/1/2024 στις 9:02 ΜΜ, gx2 είπε

Πήρα μόλις τηλέφωνο και όλως περιέργως απάντησαν. Ο νεαρός στο τηλέφωνο μου είπε ότι βλέπει το πρόμο στο σύστημα και πως δε πιστώθηκε εξαιτίας συστημικού λάθους. Με διαβεβαίωσε ότι θα διορθωθεί, και μου υποσχέθηκε πως έως την Τετάρτη θα με καλέσει να με ενημερώσει! 

Ομολογώ ότι ήταν πολύ πειστικός, οπότε θα τον περιμένω έως την Τετάρτη και αν δεν θα προχωρήσω με Myrae.

Spoiler

Τελικά εκδόθηκε έκτακτος λογαριασμός με τη πίστωση των 100€, οπότε όλα καλά

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stavros_ace είπε

Καλησπέρα! Το site και η εφαρμογή της Elpedison σας βάζουν κανονικά ή σας βγάζει πρόβλημα; Πάω στην τρίτη μέρα που δεν μπορώ να κάνω login.

κομπλέ είναι , κάνε ένα καθαρισμό cookies για τη σελίδα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, zouzouniaris1 είπε

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ

εχω elpedison. πηγα λοιπον να ρωτησω τι γινεται πλεον με το νυχτερινο μου ρευμα (ειχα τετοιο προγραμμα). μου ειπαν οτι πλεον εχω πρασινο τιμολογιο και 0.17 ευρω τιμη. Δεν εχω πλεον ειδικη τιμη νυχτερινου τις συγκεκριμενες ωρες, αλλα 0.17 συνεχως (πανακριβο)

Μπορει καποιος να μου πει ποια εταιρια εχει νυχτερινο? Δεν υπαρχει ανθρωπος που εχει πχ θερμοσυσορευτες και θα κατσει σε εταιρια χωρις νυχτερινο ρευμα.

Το φθηνότερο μπλε δεν έχει νυχτερινή χρέωση. Από κυμαινόμενα δες το ΔΕΗ 4All. Ακόμα και αν δεν έχεις χαμηλότερη τιμή προμήθειας στο νυχτερινό, έχεις χαμηλότερες ρυθμιζόμενες και δεν ξεπερνάς εύκολα την κλίμακα των 400 στο ημερήσιο.

6 ώρες πριν, Walternet είπε

Απορίες για Elpedison Bright .

Η δωροκάρτα Edenred με τα 60 ευρω σε τι είδους αγορές  μπορεί να χρησιμοποιηθεί/αξιοποιηθεί ?

Υπάρχει κάποιος ¨διάβολος" που κρύβεται στις λεπτομέρειες σε σχεδόν κλειστα σπίτια καταναλώσεις μικρότερες από 30-40 κιλοβατώρες το χρόνο?

Αν δεν κάνω λάθος είναι Ticket Restaurant και περνάει σε όλα τα σουπερμάρκετ και ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό, καφέ, μπαρ, αρτοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, αλλά ακόμα σε Hondos με καφετέρειες και βενζινάδικα δίπλα σε supermarket. Ακόμα και σε περίπτερα.

Δεν υπάρχει κανένας διάβολος για κλειστά σπίτια. Είναι ό,τι καλύτερο το Bright σε τέτοια περίπτωση, το έκανα κι εγώ.

6 ώρες πριν, korakios είπε

πλέον είσαι με αρχική 0,22 στο ειδικό και με συνέπεια που θα πάρεις μετά 0,08 εκτός αν δηλώσεις το αντίθετο

4 ώρες πριν, Alexandros Pappas είπε

Μάλλον κάτι είπα λάθος. Πήρα σήμερα τηλέφωνο. Το Value+ έγινε κίτρινο,και εκεί ανήκω, αλλά είναι μη εμπορικό. Χρέωση κιλοβατωρας έχει 0.156. Μπορω να στείλω και λινκ αν θες. Είχα υπογράψει να μην μπω σε πράσινο.

Επειδή έκανε την αίτηση μέσα στο Δεκέμβριο παρέμεινε στο κίτρινο Value+ και δεν έπεσε στο πράσινο. Καλύτερα να φύγεις από κει Αλέξανδρε, τόσα προγράμματα υπάρχουν φθηνότερα.

5 ώρες πριν, crazyhorse1 είπε

Καλησπέρα, αυτό το +20 στο Σκλαβενίτη για elpedison πως μπορούμε να το πάρουμε; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σαιτ ή τηλεφωνο; Γιατί στη σελίδα λέει μόνο για το +60 σε διατακτική.

Στείλε μου μήνυμα.

5 ώρες πριν, kkatzos είπε

Έχουμε κάποιο τρόπο να ξέρουμε κατά προσέγγιση τη ρήτρα σε αυτά που τη χρεώνουν ξεχωριστά; Δεν έχουμε μαντικές ικανότητες αλλά στο περίπου μπορεί να γίνει κάτι;

Π.χ. στο NRG Prime 4U που έχει 0,099/KWh σταθερή (και καλά) χρέωση πόσο υπολογίζουμε να είναι η ρήτρα για τον Ιανουάριο;

Δεν χρειάζεσαι μαντικές ικανότητες, κατέβασε το excel μου και πολλαπλασίασε ΤΕΑ και ΜΤΑ x0,95 για να δεις τιμή στο περίπου. Δεν αλλάζει ριζικά από τις τιμές Δεκεμβρίου, μισό με 1 λεπτό κάτω. To prime δεν αξίζει, καλύτερα το on time.

1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε

Από ότι υπολογίζουν λέει το guarantee home που ήμουν (όταν είχα πάρει και τα προηγούμενα 50 πηγαίνοντας σε αυτούς τέλη Νοέμβρη) θα κυμανθεί κάπου στα 11-11.5 λεπτά τελική τιμή αν παραμείνει στα 100€ η μεγαβατώρα, όπου εκεί είναι λέει η διακύμανση της.

Τί με συμφέρει άραγε να κάνω; να μείνω volton και να εξαντλήσω όσες κιλοβατώρες μπορώ μέσα σε 30 μέρες η να παραμείνω ΗΡΩΝ; 

Στη volton λογικά δεν θα χρεωθώ μόνο τις κιλοβατώρες αυτών, όλες οι άλλες χρεώσεις θα παίζουν κανονικά, ρυθμιζόμενες κτλ, οπότε όσες πιο πολλές καταναλώσω, αυτά τα κόστη θα τα έχω και λογικά αυξημένα, σωστά το σκέφτομαι; Ενω με 50€ πιστωτικό σε ΗΡΩΝ, ουσιαστικά πάει στο σύνολο του λογαριασμού.

2 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

για την ώρα τουλάχιστον, υπολογίζουν πως εκείνοι τελικά θα είναι στο 11-1.5 με την μεγαβατώρα στα 100€ και θα είναι πολύ φθηνότεροι από τα 14.5 της volton. Έχουμε κάποια εικόνα για αυτό;

Σου λένε μπαρούφες. Για ΤΕΑ 97 €/MWh που είναι τώρα, το Guarantee Home βγαίνει στα 0,154 €/kWh. Κάτσε στη Volton να φας τις 500 kWh.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σου λένε μπαρούφες. Για ΤΕΑ 97 €/MWh που είναι τώρα, το Guarantee Home βγαίνει στα 0,154 €/kWh.

Παντως και σε μένα σήμερα που αποφάσισα να απαντήσω στα τηλέφωνα που έκανε καθε μέρα ο ηρων τα ίδια έλεγε , μη φύγετε θα είμαστε οι φθηνότεροι για Φεβρουάριο θα σας δώσω και 50 ευρώ ακόμα στο λογαριασμό του Φεβρουαρίου για να αποσύρετε την αίτηση που έχετε κάνει σε άλλο πάροχο κλπ κλπ , 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimostr είπε

Παντως και σε μένα σήμερα που αποφάσισα να απαντήσω στα τηλέφωνα που έκανε καθε μέρα ο ηρων τα ίδια έλεγε , μη φύγετε θα είμαστε οι φθηνότεροι για Φεβρουάριο θα σας δώσω και 50 ευρώ ακόμα στο λογαριασμό του Φεβρουαρίου για να αποσύρετε την αίτηση που έχετε κάνει σε άλλο πάροχο κλπ κλπ , 

αν δεν είχα μεγάλη κατανάλωση θα δεχόμουν (γραπτώς φυσικά το έξτρα 50ρικο)

και μετά φυσικά θα πήγαινα ελπέ 😛

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

αν δεν είχα μεγάλη κατανάλωση θα δεχόμουν (γραπτώς φυσικά το έξτρα 50ρικο)

και μετά φυσικά θα πήγαινα ελπέ 😛

Έχω για τώρα χειμώνα 800-900 το μηνα , είχα πάει ηρων για Δεκέμβριο μιας και μόλις μου είχε λήξει το παλιό online των 0,096/0,075 , 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Έχω για τώρα χειμώνα 800-900 το μηνα , είχα πάει ηρων για Δεκέμβριο μιας και μόλις μου είχε λήξει το παλιό online των 0,096/0,075 , 

με τέτοιες τιμές kwh δε φτουράει το 50ρικο ,φαντάζομαι πήγες volton

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

με τέτοιες τιμές kwh δε φτουράει το 50ρικο ,φαντάζομαι πήγες volton

Όχι δυστυχως δε σας παρακολουθούσα αρκετά και πήγα στο 4all 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Όχι δυστυχως δε σας παρακολουθούσα αρκετά και πήγα στο 4all 

κοίτα , απο τη στιγμή που δεν υπάρχει δέσμευση , τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις

βέβαια με 800-900kw για να σου βγαίνει τζάμπα το ρεύμα πρέπει να κάνεις 2 τράμπες ανα μήνα , πάντως αν ξαναπαίξει κανα κατοστάρικο δώρου εννοείται το χτυπάς ανα πάσα στιγμή

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

κοίτα , απο τη στιγμή που δεν υπάρχει δέσμευση , τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις

βέβαια με 800-900kw για να σου βγαίνει τζάμπα το ρεύμα πρέπει να κάνεις 2 τράμπες ανα μήνα , πάντως αν ξαναπαίξει κανα κατοστάρικο δώρου εννοείται το χτυπάς ανα πάσα στιγμή

Ναι το κατοστάρικο ήταν πολύ καλή προσφορά , θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν θα έχουμε κλιμάκωση προς τα πάνω των χοντρικών τιμών και το δέλεαρ για νέους πελάτες σε όλες τις εταιρείες  θα είναι τα δώρα πλην της ΔΕΗ που μπορεί να κάνει κάνα μυθικό πάλι με κάνα σταθερό στα πατώματα και να μας αφήσει κάγκελο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...