Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 λεπτά πριν, korakios είπε

τα υπόλοιπα είτε είναι μέσα στη δημοσιευμένη τιμή (πράσινα και κιτρινα ex-ante) ή τη χρεώνουν ξεχωριστά

Έχουμε κάποιο τρόπο να ξέρουμε κατά προσέγγιση τη ρήτρα σε αυτά που τη χρεώνουν ξεχωριστά; Δεν έχουμε μαντικές ικανότητες αλλά στο περίπου μπορεί να γίνει κάτι;

Π.χ. στο NRG Prime 4U που έχει 0,099/KWh σταθερή (και καλά) χρέωση πόσο υπολογίζουμε να είναι η ρήτρα για τον Ιανουάριο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 minutes ago, Rebirth said:

Παιδιά έχει κανείς τον δωρεάν τηλ αριθμό για εξυπηρέτηση πελατών Elpedison; αυτά παίζει να χρεώνονται; 

2112112230

2181818128

αστικη μοναδα.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

πλέον είσαι με αρχική 0,22 στο ειδικό και με συνέπεια που θα πάρεις μετά 0,08 εκτός αν δηλώσεις το αντίθετο

Μάλλον κάτι είπα λάθος. Πήρα σήμερα τηλέφωνο. Το Value+ έγινε κίτρινο,και εκεί ανήκω, αλλά είναι μη εμπορικό. Χρέωση κιλοβατωρας έχει 0.156. Μπορω να στείλω και λινκ αν θες. Είχα υπογράψει να μην μπω σε πράσινο.

• Like 1

10 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Volton & Volterra έχουν μείνει που δεν έχουν βγάλει ακόμα σταθερό πρόγραμμα 🔵?

Έχει κανείς ενημέρωση πότε θα τα ανακοινώσουν?

Volterra είναι και ακολουθεί πλέον την μαμά Protergia

• Like 1

Αυτό μόνο ο Θεός, ο διευθύνων σύμβουλος της Volton, και ο Κοράκιος το γνωρίζει...

4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Η volton? Δεν θα βγάλει σταθερό πρόγραμμα?

Αυτό μόνο ο Θεός, ο διευθύνων σύμβουλος της Volton, και ο Κοράκιος το γνωρίζει...

• Like 1

8 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

Τους πήρα μόλις τηλέφωνο. Περιμένουν λέει να δούνε την τιμή διακύμανσης και θα βγάλουν σταθερό τον Φεβρουάριο, αλλά δεν θα το δίνουν σε δικαιούχους ΚΟΤ 

• Like 1

6 ώρες πριν, korakios είπε

θα την πάρεις στον επόμενο

όμως σου προτείνω να φύγεις

υπόψιν το ποσό της συνέπειας που αφορά κατανάλωση τελικού θα πρέπει να το κυνηγήσεις μέσω myrae

επίσης αν πήρες 25€ δωροκάρτας shell θα στη χρεώσουν

Δηλαδή προτείνεις να φύγω από τώρα άμεσα ή να περιμένω τουλάχιστον τον επόμενο λογαριασμό ή τον εκκαθαριστικό τον Μάρτιο ;

• Thanks 1

Καλησπέρα...
Συγνώμη ... δεν βρηκα  καποιο νημα να το βαλω και το αφηνω εδω... αν χαρακτηριστεί of topic ας μεταφερθεί καταλληλα
Προσπαθω να κανω αιτημα στο Myrae γιατι η elpedison δεν μου πιστωσε το 100 euro  σε δυο συνεχομενους λογαρισμους αν και τηλεφωνικά και απο το chat υποσχεθηκαν οτι θα το κανουν
Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν δεχετε τον αριθμο παροχής  και δεν ενεργοποειτε το πεδίο υποβολή
Αναφερει οτι ο αριθμός παροχής ειναι 11 ψηφία  τα βαζω κανονικα χωρίς κενα και παυλες αλλα δεν ενεργοποειτε το πεδίο υποβολή
Εχετε να προτεινετε κατι ?
Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, antykaps είπε

Καλησπέρα...
Συγνώμη ... δεν βρηκα  καποιο νημα να το βαλω και το αφηνω εδω... αν χαρακτηριστεί of topic ας μεταφερθεί καταλληλα
Προσπαθω να κανω αιτημα στο Myrae γιατι η elpedison δεν μου πιστωσε το 100 euro  σε δυο συνεχομενους λογαρισμους αν και τηλεφωνικά και απο το chat υποσχεθηκαν οτι θα το κανουν
Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν δεχετε τον αριθμο παροχής  και δεν ενεργοποειτε το πεδίο υποβολή
Αναφερει οτι ο αριθμός παροχής ειναι 11 ψηφία  τα βαζω κανονικα χωρίς κενα και παυλες αλλα δεν ενεργοποειτε το πεδίο υποβολή
Εχετε να προτεινετε κατι ?
Ευχαριστώ

Στον αριθμό που είχες από τον προηγούμενο πάροχο (είναι π.χ. 61290561708) πρόσθεσε 1. Δηλαδή 61290561709. Δες τον τελευταίο λογαριασμό. 

Επεξ/σία από motoboots

2 ώρες πριν, chefakis είπε

Και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να πάω μια βόλτα προς τα  'κει!! Και αρκετοί γνωστοί μου επίσης το σκεφτόταν το συγκεκριμένο πρόγραμμα! 

Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει η εταιρεία! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2024 στις 8:05 ΜΜ, _Biohazard_ είπε

Στην ίδια ακριβώς φάση είμαι κι εγώ, εκτός από το ότι χτυπάει το τηλέφωνο, λέει ο τηλεφωνητής ότι είναι από ΗΡΩΝ και τελικά το κλείνουν εκείνοι πριν μου μιλήσει κάποιος. Χαχα!

Τελικά σήμερα μίλησαν, μου προτείνουν να μου δώσουν άλλα 50€ πιστωτικό και να μείνω ΗΡΩΝ, υπαναχορώντας από την αίτηση στη Volton.

Από ότι υπολογίζουν λέει το guarantee home που ήμουν (όταν είχα πάρει και τα προηγούμενα 50 πηγαίνοντας σε αυτούς τέλη Νοέμβρη) θα κυμανθεί κάπου στα 11-11.5 λεπτά τελική τιμή αν παραμείνει στα 100€ η μεγαβατώρα, όπου εκεί είναι λέει η διακύμανση της.

Τί με συμφέρει άραγε να κάνω; να μείνω volton και να εξαντλήσω όσες κιλοβατώρες μπορώ μέσα σε 30 μέρες η να παραμείνω ΗΡΩΝ; 

Στη volton λογικά δεν θα χρεωθώ μόνο τις κιλοβατώρες αυτών, όλες οι άλλες χρεώσεις θα παίζουν κανονικά, ρυθμιζόμενες κτλ, οπότε όσες πιο πολλές καταναλώσω, αυτά τα κόστη θα τα έχω και λογικά αυξημένα, σωστά το σκέφτομαι; Ενω με 50€ πιστωτικό σε ΗΡΩΝ, ουσιαστικά πάει στο σύνολο του λογαριασμού.

Επεξ/σία από _Biohazard_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, motoboots είπε

Στον αριθμό που είχες από τον προηγούμενο πάροχο (είναι π.χ. 61290561708) πρόσθεσε 1. Δηλαδή 61290561709. Δες τον τελευταίο λογαριασμό. 

Τον αριθμό τον παίρνω από τον λογαριασμό  χωρίς παύλες και κενά  , 11 ψηφία , ομως δεν ενεργοπειειτε η υποβολή
Δοκίμασα και με άλλο πραγματικό αριθμό παροχής (πριν 10 μέρες με αυτό τον αριθμό άνοιξα αίτημά στην Myrae) και συνεχιζει το προβλημα.
Μαλλον προβλημα της εφαρμογής θα ειναι

ΥΓ Αν μπορει καποιος να κανει μια προσομειωση αιτηματος να δουμε αν μου διαφευγει κατι σε μενα ή ειναι προβλημα της εφαρμογής

Επεξ/σία από antykaps

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...