Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Alexandros Pappas είπε

Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω πλεον σε ποιο προγραμμα ανηκω, και μου ειπαν πως δεν εχει βγει αποφαση αν θα παραμεινει ως εχει ή αν θα ενταχθει σε καποιο αλλο

myrae και αναφέρεις τις μπαρούφες που σου είπαν

0,22 τιμολογείσαι αρχικά  και με συνέπεια πέφτεις στα 0,14

Επισης προσπαθω να λειτουργησω το excel, και περα απο ΤΕΑ-1 και 2 (τιμη Δεκέμβρη και Νοέμβρη) δεν ξερω τι αλλο θα επρεπε να συμπληρωσω. 

οι τιμές είναι συμπληρωμένες στο excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης του μέλους doomnx (όπου και θα δεις οτι είναι σε μαύρη λίστα της προτέργια και nrg )

αν θες να παίξεις με το δικό μου ,εκτός απο κατανάλωση μαντεύεις τιμή για το κιτρινο κελί ΤΕΑ MCP για τα προγράμματα ex-post

έχω οδηγίες στο κελί Α2 γενικοτερα

Αλλά είναι απλά τα πράγματα , θες να κάνεις τουρισμό και να παίρνεις τα δώρα ? 1ο φύλλο είναι οι επιλογές , αλλιώς ειδικά αν έχεις μικρές καταναλώσεις δες τα σταθερά και περίμενε βασικά να βγάλει η Zenith ένα νέο μπας και έχει με 0,12 καλύτερο πάγιο

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα ρε παιδια. Εγω εχω μπλεξει διαφορετικα. Τον Δεκέμβρη είχα μπει στο Value+ της Protergias. Απο 21 του μήνα, μεχρι 1ή Ιανουάριου ήμουν με χρέωση κιλοβατώρας 0.06. Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω πλεον σε ποιο προγραμμα ανηκω, και μου ειπαν πως δεν εχει βγει αποφαση αν θα παραμεινει ως εχει ή αν θα ενταχθει σε καποιο αλλο,αλλα σιγουρα η τιμη της κιλοβατωρας δεν προκεται να ξεπερασει τα 0.14. Εχει κανεις διαφορετικη ενημερωση; Επισης προσπαθω να λειτουργησω το excel, και περα απο ΤΕΑ-1 και 2 (τιμη Δεκέμβρη και Νοέμβρη) δεν ξερω τι αλλο θα επρεπε να συμπληρωσω. 

Επίσης μια ακομα ερωτηση. Μιας και εχω μόλις νοικιάσει, και ταυτοχρόνα μόλις εχω πιασει δουλεια (ως φοιτητης ημουν στην φορολογικη των γονιων μου) κοιταω να παρω το επιδομα για το ρευμα (θερμανση), ΚΟΤ κτλ...ολα αυτα ομως θελουν να εχω κανει φορολογικη το 2023 (για το 2024). Τι μπορω να κανω για να παρω αυτα τα επιδοματα, μιας και είναι κριμα, εφοσων τηρω τα κριτηρια να μην λαβω τιποτα;

Καλημέρα..Για το επίδομα θέρμανσης. 

https://www.imerisia.gr/oikonomia/85825_epidoma-thermansis-sto-reyma-pos-tha-labete-480-eyro-oi-proypotheseis-kai-i-aitisi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο , πήρα ΔΕΔΔΗΕ κλασσικά γιατί δε θα πατήσουν το κουμπάκι , έχει καταρρεύσει το σύστημα 😁

Επεξ/σία από korakios

Καλημέρα , να ρωτήσω κάτι

Elpedison Smart Κίτρινο με τα 100€ δώρο, πότε θα βγει λογαριασμός και με τι θα τιμολογηθουμε αν δεν γνωρίζουν τιμή κιλοβατώρας;

Αν σε 5-6 μέρες τα έχω φάει και φύγω για Ηρων, θα έχω θέμα;

3 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Καλημέρα , να ρωτήσω κάτι

Elpedison Smart Κίτρινο με τα 100€ δώρο, πότε θα βγει λογαριασμός

10 μέρες μετά το τέλος της περιόδου καταχωρήσεων περίπου , εκτός αν πέσει σκάλωμα

5 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

και με τι θα τιμολογηθουμε αν δεν γνωρίζουν τιμή κιλοβατώρας;

θα τιμολογηθείς σπαστά για ΔΕΚ με γνωστή τιμή και απο Ιανουάριο όσο κλείσει η ΤΕΑ την περίοδο κατανάλωσης σύμφωνα με τον μαθηματικό τύπο

4 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Αν σε 5-6 μέρες τα έχω φάει και φύγω για Ηρων, θα έχω θέμα;

μέχρι στιγμής οχι , κάνε στο chat αίτημα για βεβαίωση εκπροσώπησης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, korakios είπε

Άσχετο , πήρα ΔΕΔΔΗΕ κλασσικά γιατί δε θα πατήσουν το κουμπάκι , έχει καταρρεύσει το σύστημα 😁

Έχουμε φτάσει στο σημείο χωρίς τηλέφωνο να μην ολοκληρώνεται η μετάβαση. Ένα πράγμα γινόταν χωρίς να χρειάζεται την δικιά μας παρέμβαση, πάει και αυτό.

Κατά τα άλλα υποτίθεται ότι είναι στα πλάνα η αλλαγή παρόχου μέσω του gov.gr wallet "με ένα κλικ".

Επεξ/σία από alexmpl
  • Like 1

Στις 15/1/2024 στις 3:56 ΜΜ, takoulou είπε

Καλησπέρα.. Καταρχάς να δεις και άλλου.. Η να περιμένεις λίγο ακόμα.. Που θα ανακοινωθούν τα νέα τιμολόγια.. Νυχτερινό έχεις;

Νυχτερινό υπάρχει, γύρω στο 30% της κατανάλωσης είναι εκεί. Γι' αυτό και όπως τα υπολογίζω δεν έχει χαοτική διαφορά (για τιμές Γενάρη) με το πράσινο του προμηθευτή που δεν μπορώ να κατονομάσω εδώ.
Αν φτάσουμε εντός 8μήνου να δίνει κάποιος όμως χοντρικά 0.11 για μεχρι 500, 0.12 για παραπάνω, 0.09 νύχτα, αρχίζει η χασούρα.

Θα δώσω λίγες μέρες ακόμα μπας και βγάλει καμιά ζενιθ ή όποιος άλλος παρόμοιο που λέγεται και θα εξεταστεί περαιτέρω.

Άσχετο, μάλλον ξεκίνησε η χρέωση ΕΛΑΠΕ αναδρομικά για το 2023 (μικρή αλλά υπαρκτή , 0,002€/kw)

εκτός αν είναι παπάντζα της μηχανογράφησης του Ήρων , τσεκάρετε αν βγει πρόσφατος λογαριασμό

(στο πεδίο Γ χρέωση ΕΛΑΠΕ )

• Thanks 1

9 λεπτά πριν, korakios είπε

Άσχετο, μάλλον ξεκίνησε η χρέωση ΕΛΑΠΕ αναδρομικά για το 2023 (μικρή αλλά υπαρκτή , 0,002€/kw)

εκτός αν είναι παπάντζα της μηχανογράφησης του Ήρων , τσεκάρετε αν βγει πρόσφατος λογαριασμό

(στο πεδίο Γ χρέωση ΕΛΑΠΕ )

έχω πρόσφατο της ηρων αλλά εναντι και δεν λέει τίποτε...

• Like 1

Καλημέρα σας, 

Επειδή βλέπω πολλοί από εσάς έχουν ασχοληθεί αρκετά με το θέμα, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι αν γνωρίζετε.

Μόλις βγήκε ο λογαριασμός της nrg και για τον μήνα Ιανουάριο (10 μέρες) με έχει χρεώσει με 0,216/kw, χωρίς καμία έκπτωση συνέπειας. Ποιός είναι ο λόγος; Και καλά ότι άλλαξα πρόγραμμα και είναι ο πρώτος λογαριασμός οπότε την έκπτωση συνέπεις θα την πάρω στον επόμενο; 

Οι λογαριασμοί εξοφλούνται με πάγια εντολή, αν παίζει ρόλο.

Ευχαριστώ.

2 λεπτά πριν, Anukios είπε

Καλημέρα σας, 

Επειδή βλέπω πολλοί από εσάς έχουν ασχοληθεί αρκετά με το θέμα, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι αν γνωρίζετε.

Μόλις βγήκε ο λογαριασμός της nrg και για τον μήνα Ιανουάριο (10 μέρες) με έχει χρεώσει με 0,216/kw, χωρίς καμία έκπτωση συνέπειας. Ποιός είναι ο λόγος; Και καλά ότι άλλαξα πρόγραμμα και είναι ο πρώτος λογαριασμός οπότε την έκπτωση συνέπεις θα την πάρω στον επόμενο; 

θα την πάρεις στον επόμενο

όμως σου προτείνω να φύγεις

υπόψιν το ποσό της συνέπειας που αφορά κατανάλωση τελικού θα πρέπει να το κυνηγήσεις μέσω myrae

επίσης αν πήρες 25€ δωροκάρτας shell θα στη χρεώσουν

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...