Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Ήμουν στο ΗΡΩΝ Guarantee Home (χωρίς προστασία) και από αρχές του μήνα πήγα αυτόματα στο πράσινο Basic Home μια και δεν επέλεξα να παραμείνω.  Στο chat του ΗΡΩΝΑ μου είπαν ότι μπορώ ακόμα να επιλέξω αν θέλω να παραμείνω στο Guarantee Home μια που και με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι φθηνότερο από το Basic Home.

Παρακολουθώντας το θέμα και απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω έκανα πριν λίγο αίτηση για το  ειδικό της Volton και τις δωρεάν 500kwh του πρώτου μήνα και μετά βλέπουμε.

Ήθελα να ρωτήσω, ο μήνας ξεκινάει να μετράει από τη στιγμή που θα αλλάξει ο τελευταίος αριθμός στη ΔΕΔΗΕ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Για double όμως, θα πρέπει να πάω σε Elpedison Smart που είναι κίτρινο. Ή μπορώ να πάω στο bright που είναι σταθερό και να έχω και το αέριο με αυτές τις τιμές που είναι του double?Capture.PNG.81a1d74b3bdd3ede8f310a318fb30ce8.PNG

ναι έχεις δίκαιο , ρώτα τι παίζει συνδυαστικά με το bright , εντύπωση μου κάνει

Καλησπέρα σε όλες και όλους.  Μια ερώτηση αν ξέρετε γιατί η μπάλα έχει χαθεί.  Έχω μηνιαία κατανάλωση 150-200kw.  Αυτή τη στιγμή είμαι σε ξεχασμένο της ΕΛΠΕ και με κλέβουν χωρίς αιδώ.  Είμαι ανάμεσα σε πράσινο ΔΕΗ και σταθερό της WE, λόγω ευελιξίας. Τι μου προτείνετε να κάνω; Άνθρωποι βοηθήστε με..

1 λεπτό πριν, ppetros είπε

Ήθελα να ρωτήσω, ο μήνας ξεκινάει να μετράει από τη στιγμή που θα αλλάξει ο τελευταίος αριθμός στη ΔΕΔΗΕ?

όταν στείλει η volton το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ και αυτός το ολοκληρώσει , ο τελευταίος αριθμός μπορεί να φανεί λίγο αργότερα αλλαγμένος

Θα το καταλάβεις όταν ο Ήρων θα σε παίρνει καθημερινά 3+ τηλέφωνα την ημέρα (μπλόκαρα τον αριθμό δεν παλευόταν)

• Thanks 1

21 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Πώς όλα αυτά; Μόνο την 60άρα Edenred βλέπω στο site τους. Την οποία την παίρνουν όλοι οι νέοι πελάτες αρκεί να κάνουν αίτηση μέχρι 31/1;

Στείλτε μου μήνυμα να σας δώσω τηλέφωνο. Για νέους πελάτες μιλάω κι εγώ μην παρεξηγηθώ.

13 λεπτά πριν, korakios είπε

έχει άκρη για +20€ κάρτα Σκλαβενίτη (60+20) , άρα λόγω double θα πάρεις 2*(60+20)

Είναι 60 + 60 Edenred, 20 Σκλαβενίτη, 120 στο λογαριασμό του αερίου.

1 λεπτό πριν, DimitrisMant είπε

Καλησπέρα σε όλες και όλους.  Μια ερώτηση αν ξέρετε γιατί η μπάλα έχει χαθεί.  Έχω μηνιαία κατανάλωση 150-200kw.  Αυτή τη στιγμή είμαι σε ξεχασμένο της ΕΛΠΕ και με κλέβουν χωρίς αιδώ.  Είμαι ανάμεσα σε πράσινο ΔΕΗ και σταθερό της WE, λόγω ευελιξίας. Τι μου προτείνετε να κάνω; Άνθρωποι βοηθήστε με..

πας σε σταθερό , με τέτοια μικρή κατανάλωση ότι και να βάλεις απο τα άλλα βγαίνει σχεδόν το ίδιο

8 μήνες διάρκεια , 7 μήνες δέσμευση

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-maxi-home-fixed/?product-category=household&product-commodity=electric-power

12 μήνες διάρκεια/δέσμευση

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-blue-day-and-night-reyma/

το θέμα είναι οτι σε συμφέρει της ελπέ να πάρεις 80€ αλλά είσαι ήδη πελάτης

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Είναι 60 + 60 Edenred, 20 Σκλαβενίτη, 120 στο λογαριασμό του αερίου.

για bright ?

• Like 1
  • Thanks 2

12 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Για double όμως, θα πρέπει να πάω σε Elpedison Smart που είναι κίτρινο. Ή μπορώ να πάω στο bright που είναι σταθερό και να έχω και το αέριο με αυτές τις τιμές που είναι του double?Capture.PNG.81a1d74b3bdd3ede8f310a318fb30ce8.PNG

Μπορείς να τα κάνεις και τα 2 σταθερά. Συνήθως το προτείνουν κιόλας.

10 λεπτά πριν, sosias είπε

ψηφιακή είναι η κάρτα ;

Φυσική 

10 λεπτά πριν, DimitrisMant είπε

Κίτρινο της ΔΕΗ αντί για πράσινο.

5 λεπτά πριν, korakios είπε

Για bright ?

Ναι.

• Like 3
  • Thanks 1

Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με εκπρόσωπο Volton για να πάω εκεί από ΕΛΠΕ.
Ισχύει, είναι μόνο για έναν μήνα η διάρκεια, άρα οι 500 κιλοβατώρες δώρο δεν επεκτείνονται χρονικά.
Επίσης μου είπε -δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή σε νήμα για εμάς τους Κοτ-ικούς- ότι εφόσον είμαι δικαιούχος ΚΟΤ θα πρέπει λέει να απεγραφώ, να κάνω την αίτηση εκπροσώπησής μου σε αυτούς και αφού εγκριθεί να ξανακάνω αίτηση για ΚΟΤ.
''Αφού η παροχή είναι δικαιούχος ΚΟΤ στην Ηδικα'' της λέω, ''κάθε φορά που αλλάζετε πάροχο θα πρέπει να ξανακάνετε αίτηση'' μου λέει.
Α! Και θέλουν οπωσδήποτε λογαριασμό του τρέχοντα παρόχου (εμένα δεν μου έχει εκδόσει ακόμα η ΕΛΠΕ) χωρίς να υπάρχουν οφειλές -λέει- και διακανονισμοί.

2 minutes ago, Demetroula said:

Ισχύει, είναι μόνο για έναν μήνα η διάρκεια, άρα οι 500 κιλοβατώρες δώρο δεν επεκτείνονται χρονικά.
Επίσης μου είπε -δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή σε νήμα για εμάς τους Κοτ-ικούς- ότι εφόσον είμαι δικαιούχος ΚΟΤ θα πρέπει λέει να απεγραφώ, να κάνω την αίτηση εκπροσώπησής μου σε αυτούς και αφού εγκριθεί να ξανακάνω αίτηση για ΚΟΤ.
''Αφού η παροχή είναι δικαιούχος ΚΟΤ στην Ηδικα'' της λέω, ''κάθε φορά που αλλάζετε πάροχο θα πρέπει να ξανακάνετε αίτηση'' μου λέει.
Α! Και θέλουν οπωσδήποτε λογαριασμό του τρέχοντα παρόχου (εμένα δεν μου έχει εκδόσει ακόμα η ΕΛΠΕ) χωρίς να υπάρχουν οφειλές -λέει- και διακανονισμοί.

Για ΚΟΤ υπάρχει άλλο topic, κι έχω απαντήσει ακριβώς στο ίδιο πράγμα.

• Like 2
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

για να μην την πατήσεις μελλοντικά , ποτέ δε δίνεις σημασία στο τι θα σου πει ο υπάλληλος/πωλητής , γιαυτό υπάρχει το φόρουμ

2 λεπτά πριν, Demetroula είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598241-κοινωνικό-τιμολόγιο-ηλεκτρικού-ρεύματος/?do=getNewComment

δε χρειάζεται νέα αίτηση , διάβασε εκεί τις τελευταίες σελίδες και θα καταλάβεις γιατί

3 λεπτά πριν, Demetroula είπε

αν δεν έδωσες στοιχεία , απλά κάνε αίτηση και δώσε απο προηγούμενο πάροχο σαν τελευταίο

• Like 1
  • Thanks 2

3 λεπτά πριν, Demetroula είπε

'κάθε φορά που αλλάζετε πάροχο θα πρέπει να ξανακάνετε αίτηση'' 

Τι βλακείες λένε θεέ μου. Αφού έχουμε παράδειγμα που άλλαξε πάροχο και συνέχιζε να λαμβάνει ΚΟΤ χωρίς νέα αίτηση.

21 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι έχεις δίκαιο , ρώτα τι παίζει συνδυαστικά με το bright , εντύπωση μου κάνει

Μόλις μίλησα τηλεφωνικά. Μου είπαν ότι συνδυάζονται το bright που είναι σταθερό με το αέριο με αυτές τις τιμές που έβαλα στην εικόνα. 
+120€ σε Edenred (2 60άρες)
+120€ δώρο για το φυσικό αέριο που θα μετακυλά σε κάθε επόμενο λογαριασμό μέχρι να τα "κάψω". Άρα με την κατανάλωση που έχω, παίζει να μην τους πληρώσω για κάνα χρόνο 🤣

Μόλις τώρα, Θάνος Βενέτης είπε

Μόλις μίλησα τηλεφωνικά. Μου είπαν ότι συνδυάζονται το bright που είναι σταθερό με το αέριο με αυτές τις τιμές που έβαλα στην εικόνα. 
+120€ σε Edenred (2 60άρες)
+120€ δώρο για το φυσικό αέριο που θα μετακυλά σε κάθε επόμενο λογαριασμό μέχρι να τα "κάψω". Άρα με την κατανάλωση που έχω, παίζει να μην τους πληρώσω για κάνα χρόνο 🤣

Αν θες και 20 Σκλαβενίτη επιπλέον μου λες 

26 minutes ago, ppetros said:

Απ'την ημερομηνία που θα στείλει η Volton το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ... θα το καταλάβεις γιατί θα σε πάρει ο ΗΡΩΝ τηλέφωνο για να παραμείνεις.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...