Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, CMorganV είπε

έχει πάρει κανεις την προσφορά της zenith για ρεύμα με σταθερό πρόγραμμα με 0,12€;

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-fixed-special-edition/

0,16 μετά απο έκπτωση συνέπειας

αν έβγαλε άλλο πρόγραμμα δώσε λινκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, korakios είπε

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-fixed-special-edition/

0,16 μετά απο έκπτωση συνέπειας

αν έβγαλε άλλο πρόγραμμα δώσε λινκ

πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν αυτή την τιμή για σταθερό.
την ίδια τιμή βρίσκω κι εγώ στο σάιτ που έστειλες. το ψάχνω να δω αν ισχύει όντως τελικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CMorganV είπε

την ίδια τιμή βρίσκω κι εγώ στο σάιτ που έστειλες. το ψάχνω να δω αν ισχύει όντως τελικά.

0,12 δε βλέπω , ανέβασε screenshot

Spoiler

1250296004_.png.3ec64bd86b05a1796f83075e69eed812.png

edit μάλλον εννοούσες οτι ούτε και εσύ είδες 0,12

το πιο πιθανό είναι να σου πασάρουν κυμαινόμενο σαν σταθερό

Επεξ/σία από korakios

Έγινε η αλλαγή από ήρων σε ελπέ, 5 εργάσιμες πήρε. Το είδα με τον 2ο τρόπο (παρεμπιπτόντως είναι το ίδιο με το ΄΄καταχώρηση ενδείξεων΄΄ του mydeddhe app), όπου άλλαξε μεταξύ 10 το βράδυ με μεσάνυχτα. Σήμερα το πρωί φάνηκε η αλλαγή και με τον 1ο τρόπο μέσω υδε.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα σήμερα άλλαξε το ψηφίο από τις 9/1 που είχε στείλει το αίτημα η ελπε για αίτηση από 31/12.Πήρα εχθές τηλέφωνο να μου πουν γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το αίτημα αλλιώς πάλι 20 μέρες το κόβω να περίμενα.

Βέβαια το περίεργο είναι ότι οι μετρήσεις που φαίνονται στο deddie app δεν είναι αυτές που είχα δώσει στις 31/12 ούτε είνα τόσο κοντά στις τωρινές ενδείξεις του ρολογιού μου ώστε να υποθέσω ότι χθες ή σήμερα ήρθαν για επιτόπια.

Υπάρχει περίπτωση να καταχώρησε ο δεδδηε άλλες μετρήσεις προσεγγιστικά λόγω των πολλών ημερών από την αίτηση μου στην ελπε μέχρι σήμερα που ολοκληρώθηκε η μετάβαση?

Έχει τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιον?

Επεξ/σία από alexmpl

1 hour ago, doomnx said:

Είναι σταθερό 8μηνης διάρκειας. Δεν είναι κυμαινόμενο με ειδικό όρο σταθερής τιμής. Και τι σχέση έχει το Guarantee? Στο Guarantee πληρώνεις άλλη τιμή κάθε μήνα με βάση την ΤΕΑ.

Θεώρησα πως είναι σαν το guarantee, λάθος μου.

• Like 1
  • Thanks 1

22 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Και σε μένα σήμερα άλλαξε το ψηφίο από τις 9/1 που είχε στείλει το αίτημα η ελπε για αίτηση από 31/12.Πήρα εχθές τηλέφωνο να μου πουν γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το αίτημα αλλιώς πάλι 20 μέρες το κόβω να περίμενα.

Βέβαια το περίεργο είναι ότι οι μετρήσεις που φαίνονται στο deddie app δεν είναι αυτές που είχα δώσει στις 31/12 ούτε είνα τόσο κοντά στις τωρινές ενδείξεις του ρολογιού μου ώστε να υποθέσω ότι χθες ή σήμερα ήρθαν για επιτόπια.

Υπάρχει περίπτωση να καταχώρησε ο δεδδηε άλλες μετρήσεις προσεγγιστικά λόγω των πολλών ημερών από την αίτηση μου στην ελπε μέχρι σήμερα που ολοκληρώθηκε η μετάβαση?

Καλησπέρα.. Πολυ πιθανόν να πέρασαν από τον Δεδδηε.. Ανάλογα την περιοχή του Δεδδηε που είσαι.. 

• Like 1

28 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Σε μένα:

27/11/23 αίτηση στην ελπέ

03/1/24 άλλαξε το ψηφίο

04/1/24 έλαβα μήνυμα εκπροσώπισης (από 02/12/23) από ελπέ

εκ των υστέρων είδα ότι η καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ έγινε 02/12/23

• Like 1

40 minutes ago, alexmpl said:

ανοιξε τικετ στον δεδδηε, το πιο πιθανο να μην περασε κανεις και να εβγαλαν προσεγγιστικα.

ετυχε κατι παρομοιο σε ενα γνωστο μου, σε παροχη εκτος Αθηνων.

ειχε "περασει" ο ΔΕΔΔΗΕ 4/12, καταχωρησε ενδειξη Χ και οταν ο γνωστος μου πηρε φωτο απο τον μετρητη 25 μερες μετα (για να δωσει ενδειξη εναντι) η ενδειξη ηταν Χ-90 kwh...

• Like 1

12 ώρες πριν, doomnx είπε

ELPEDISON Bright θα πας, θα πάρεις 80 € για το ρεύμα και 180 € για το αέριο ίσως και κάνα εξτραδάκι ακόμα και θα είσαι άρχοντας.

Πώς όλα αυτά; Μόνο την 60άρα Edenred βλέπω στο site τους. Την οποία την παίρνουν όλοι οι νέοι πελάτες αρκεί να κάνουν αίτηση μέχρι 31/1;

7 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Πώς όλα αυτά; Μόνο την 60άρα Edenred βλέπω στο site τους. Την οποία την παίρνουν όλοι οι νέοι πελάτες αρκεί να κάνουν αίτηση μέχρι 31/1;

έχει άκρη για +20€ κάρτα Σκλαβενίτη (60+20) , άρα λόγω double θα πάρεις 2*(60+20)

1 λεπτό πριν, korakios είπε

έχει άκρη για +20€ κάρτα Σκλαβενίτη (60+20) , άρα λόγω double θα πάρεις 2*(60+20)

Για double όμως, θα πρέπει να πάω σε Elpedison Smart που είναι κίτρινο. Ή μπορώ να πάω στο bright που είναι σταθερό και να έχω και το αέριο με αυτές τις τιμές που είναι του double?Capture.PNG.81a1d74b3bdd3ede8f310a318fb30ce8.PNG

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...