Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 hours ago, Demetroula said:

Σκέφτομαι ότι αν η Volton περνάει και το ΚΟΤ στο Εnergy Free για τις πρώτες 500 Κwh συμφέρει περισσότερο γιατί θα μου εξασφαλίσει περίπου δύο ακόμα μήνες ..τουριστικούς (η κατανάλωσή μου περίπου 250-300 Κw τον μήνα).
Περιμένω να μιλήσω με εκπρόσωπό τους αύριο να τσεκάρω αν οι 500 κιλοβατώρες δώρο πρέπει να καταναλωθούν οπωσδήποτε μέσα σε έναν μήνα ή όπως βγουν του καταναλωτή σε διάρκεια. Επίσης αν θα είναι δώρο η χρέωση για τις ΚWh μόνο και αν οι λοιπές χρεώσεις θα περάσουν κανονικά.
Ο Ήρων δείχνει να κρατάει το δώρο των 50 ευρώ σε σταθερή βάση, οπότε το κοιτάω μετέπειτα.
Έχει πάρει κάποιος το δώρο των 500 Κwh της Volton να μας πει πως του ήρθε ο εκκαθαριστικός;

Oι 500kw δώρο είναι για τις 30 πρώτες μέρες μόνο. Αν κάτσεις πχ 3 μήνες και κάψεις 900kw, θα πάρεις δώρο 300kw και τις υπόλοιπες θα τις πληρωσεις βάσει τιμή προμήθειας του 2ου και 3ου μήνα.

44 minutes ago, scarface5323 said:

Εγω 3 φορές έχω πάει Ήρων ,και τις 3 έχω πάρει από 150€ δώρο εγγραφής στην κάθε παροχή μου  ,με ΚΟΤΑ, την τελευταία φορά ζήτησα να γίνουν κατάθεση σε λογαριασμό λόγο αλλαγής παρόχου  και έγιναν κανονικά 

@Demetroula 50 ευρώ ειναι το δώρο econtract, αν δε σου τα έβαλαν ζήτησε τα. Όσοι πήρανε 100 η 150 λόγω συστεμικου λάθους ειναι οι τυχεροί της υπόθεσης. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις έκανα την μετάβαση από elpe στον Ηρων για το 50άρι μέσω econtract σε guarantee home (κίτρινο)

Μέσα στο myheron μου έχει το μήνυμα... αν θέλω να παραμείνω μετά από 1/1/204 στο basic home (πρασινο με 0.21) ή να πάω στο guarantee home με 0.18.

Πολύ πιθανόν να είναι λάθος της μηχανοργάνωσης, αυτόματο μήνυμα που πήραν οι παλιοί πελάτες γιατί σήμερα το πράσινο τους είναι 0.14 για Ιανουάριο.

τι άκυρο είναι αυτό; Λέτε να κάνω αποδοχή για να πάω στο πιο φθηνό basic;

Επεξ/σία από The_Judas

είναι λάθος της μηχανοργάνωσης

2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

σήμερα το πράσινο τους είναι 0.14 για Ιανουάριο.

δεν είχαν τότε έκπτωση , τη βάλανε τελευταία στιγμή γιατί βγαίναν πανάκριβοι . Και η βασική τιμή που λέγανε ήταν απο πρόβλεψη

6 λεπτά πριν, korakios είπε

είναι λάθος της μηχανοργάνωσης

δεν είχαν τότε έκπτωση , τη βάλανε τελευταία στιγμή γιατί βγαίναν πανάκριβοι . Και η βασική τιμή που λέγανε ήταν απο πρόβλεψη

Ναι αλλά αν το πατήσω δεν θα πάω στο πράσινο;

2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ναι αλλά αν το πατήσω δεν θα πάω στο πράσινο;

αν θες να πας στο πράσινο οκ, πάντως το 50ρικο δεν είναι για το πράσινο και δεν ξέρω τι θα παιχτεί

Μόλις τώρα, korakios είπε

αν θες να πας στο πράσινο οκ, πάντως το 50ρικο δεν είναι για το πράσινο και δεν ξέρω τι θα παιχτεί

Κάπως έτσι είμαι τώρα χαχα... αλλά δεν θα το ρισκάρω.

Ελεγα μήπως το έχει δοκιμάσει κάποιος.

button.jpg

6 minutes ago, jimakos234 said:

Ρε παιδια το ΦΑ Maxi Home Fixed γιατι ειναι στα σταθερα-μπλε στο excel ενω ειναι σαν κιτρινο-κυμαινομενο στην σελιδα τους?

Είναι κίτρινο με ειδικό όρο σταθερής τιμής για το πρώτο 8μηνο. Παρόμοιο με το guarantee του ΗΡΩΝ (αν έχεις ενεργοποιημένο το guarantee).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Οι εξπερτς των λογαριασμών μπορούν να καταλάβουν εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συνέπεια σε αυτόν τον εκκαθαριστικό (όχι τελικό) του ΗΡΩΝ, νομίζω οτι πολλές kwh δεν εχουν συννέπεια.

Μέχρι 3-4 Οκτώβρη ήμουν Generous Home και μετά άλλαξα σε Generous Guarantee αν παίζει ρόλο, στο οποίο ήμουν όλη την υπόλοιπη διάρκεια του εκαθαριστικού

Spoiler

διάρκεια και μέρες

Screenshot2024-01-16at10_46_20.png.9e5f6d393e17a67d69b5fd4f85343350.png

ανάλυση

Screenshot2024-01-16at10_45_34.png.80f33657beb38e32908eeb4ebd64d932.png

Άκυρο και μάλλον ερώτηση δημοτικού, αλλα τις Ρυθμιζόμενες τις πληρώνουμε 2 φορές? Και στα έναντι και στον εκκαθαριστικό για τις ίδις kwh? Βλέπω αφερεί μόνο αξια ρεύματος έναντι. Πάντα το είχα απορία αυτό αλλα δεν το είχα ψάξει.

Επεξ/σία από epir21

1 minute ago, epir21 said:

Καλημέρα! Οι εξπερτς των λογαριασμών μπορούν να καταλάβουν εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συνέπεια σε αυτόν τον εκκαθαριστικό (όχι τελικό) του ΗΡΩΝ, νομίζω οτι πολλές kwh δεν εχουν συννέπεια.

Μέχρι 3-4 Οκτώβρη ήμουν Generous Home και μετά άλλαξα σε Generous Guarantee αν παίζει ρόλο, στο οποίο ήμουν όλη την υπόλοιπη διάρκεια του εκαθαριστικού

Hide contents

διάρκεια και μέρες

Screenshot2024-01-16at10_46_20.png.9e5f6d393e17a67d69b5fd4f85343350.png

ανάλυση

H έκπτωση ποσότητας είναι από το generous και πιστώνεται στον τρέχον λογαριασμό.

Η έκπτωση συνέπειας είναι για τη κατανάλωση του guarantee και αφορά τις κιλοβατώρες του προηγούμενου λογαριασμού.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλημέρα. Ενημερωτικά για όποιους έχουν συμβόλαιο στο Φυσικό Αέριο με δωροεπιταγές Βασιλόπουλου, επειδή αυτό τον μήνα δεν έχουν μπει ακόμα , μετά απο πρωϊνό τηλέφωνο μου είπαν ότι αν δεν μπυν μέχρι 26/01 να επικοινωνήσω μαζί τους και ότι οφείλεται στις αλλαγές των προγραμμάτων. Είναι κάποιος άλλος εδώ σε τέτοιο συμβόλαιο να μας πει αν του έχουν μπει οι 200 πόντοι στονΑΒ ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimakos234 είπε

Ρε παιδια το ΦΑ Maxi Home Fixed γιατι ειναι στα σταθερα-μπλε στο excel ενω ειναι σαν κιτρινο-κυμαινομενο στην σελιδα τους?

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Είναι κίτρινο με ειδικό όρο σταθερής τιμής για το πρώτο 8μηνο. Παρόμοιο με το guarantee του ΗΡΩΝ (αν έχεις ενεργοποιημένο το guarantee).

Είναι σταθερό 8μηνης διάρκειας. Δεν είναι κυμαινόμενο με ειδικό όρο σταθερής τιμής. Και τι σχέση έχει το Guarantee? Στο Guarantee πληρώνεις άλλη τιμή κάθε μήνα με βάση την ΤΕΑ.

Επεξ/σία από doomnx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...