Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, korakios είπε

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα

προς το παρών είναι αρκετά ανταγωνιστικό σταθερό , μόνο για μικρές καταναλώσεις δε συμφέρει

Ο μ.ο του 90% των οικιακών παροχών είναι από 800 έως 1300 kwh το 4μηνο. 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Παίδες είμαι Ελπέγδυσον από 20/12 και φέτος πλέον έκανα και εγκεκριμένη αίτηση  ΚΟΤ Α. 
Δεδομένου ότι πήγα στο κίτρινο Smart για τα 100 ευρώ και με και την μεγαλύτερη χρέωση από 01/01/2023 πλησιάζω στο να έχω εξαντλήσει το 100άρι. Επειδή με παίδευσαν λιγάκι τότε μέχρι να μεταβώ ΕΛΠΕ και είδα ότι παίρνει και καιρό (καθυστερούσαν την αίτηση, δεν έπαιρναν τις μετρήσεις λόγω της καθυστέρησης από μέρους τους και ήθελαν ξανά μανά νέες κλπ) σκέφτομαι ότι άργησα ήδη να πάω στο επόμενο.
Που προτείνετε να πάω; 

Ηρων για 50 (ίσως συν έξτρα 50 λόγω ΚΟΤ άτυπα= αν το σκαλίσεις δε θα το πάρεις)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

Σκέφτομαι ότι αν η Volton περνάει και το ΚΟΤ στο Εnergy Free για τις πρώτες 500 Κwh συμφέρει περισσότερο γιατί θα μου εξασφαλίσει περίπου δύο ακόμα μήνες ..τουριστικούς (η κατανάλωσή μου περίπου 250-300 Κw τον μήνα).
Περιμένω να μιλήσω με εκπρόσωπό τους αύριο να τσεκάρω αν οι 500 κιλοβατώρες δώρο πρέπει να καταναλωθούν οπωσδήποτε μέσα σε έναν μήνα ή όπως βγουν του καταναλωτή σε διάρκεια. Επίσης αν θα είναι δώρο η χρέωση για τις ΚWh μόνο και αν οι λοιπές χρεώσεις θα περάσουν κανονικά.
Ο Ήρων δείχνει να κρατάει το δώρο των 50 ευρώ σε σταθερή βάση, οπότε το κοιτάω μετέπειτα.
Έχει πάρει κάποιος το δώρο των 500 Κwh της Volton να μας πει πως του ήρθε ο εκκαθαριστικός;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

Έχουμε κανέναν που τα πήρε σίγουρα; 

Εμένα με έναντι λογαριασμό  μου έδωσε 50 €. Τώρα περιμένω και τον εκκαθαριστικό,  μήπως δώσει τίποτα ακόμη. 

Σε αυτόν μου χρέωσε 50 € εγγύηση. Εγώ έχω φύγει από Ήρων. Να μην πληρώσω και να περιμένω τον τελικό; Θα έχω κάποιο πρόβλημα; 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Περιμένω να μιλήσω με εκπρόσωπό τους αύριο να τσεκάρω αν οι 500 κιλοβατώρες δώρο πρέπει να καταναλωθούν οπωσδήποτε μέσα σε έναν μήνα

σε έναν μήνα

28 λεπτά πριν, vjshadow είπε

ναι , το 99% , είσαι δλδ σε ΚΟΤ και δε στο δώσανε ? Μήπως πήρες τηλέφωνα να το ρωτήσεις ?

29 λεπτά πριν, vjshadow είπε

Εμένα με έναντι λογαριασμό  μου έδωσε 50 €. Τώρα περιμένω και τον εκκαθαριστικό,  μήπως δώσει τίποτα ακόμη. 

αν μπουν , μπαίνουν στον 1ο κατευθείαν , μην περιμένεις κάτι άλλο

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vjshadow είπε

Σε αυτόν μου χρέωσε 50 € εγγύηση. Εγώ έχω φύγει από Ήρων. Να μην πληρώσω και να περιμένω τον τελικό; Θα έχω κάποιο πρόβλημα; 

Εμένα στον Ηρων τον Δεκέμβριο με ΚΟΤ Β  μου χρέωσαν στον εκκαθαριστικό τελικό εγγύηση 20 ευρώ χωρίς να έχω έχω βάλει πάγια εντολή και συμψηφίστηκε στην τελική χρέωση με τα -50 που ήταν το δώρο.
Παρόλο που η εκπροσώπηση  παροχής έμεινε και άλλες καμιά δεκαριά μέρες σε αυτούς μετά την έκδοσή του λογαριασμού  δεν έχει έρθει κάποιος άλλος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

Εμένα στον Ηρων τον Δεκέμβριο με ΚΟΤ Β  μου χρέωσαν στον εκκαθαριστικό τελικό εγγύηση 20 ευρώ χωρίς να έχω έχω βάλει πάγια εντολή και συμψηφίστηκε στην τελική χρέωση με τα -50 που ήταν το δώρο.
Παρόλο που η εκπροσώπηση  παροχής έμεινε και άλλες καμιά δεκαριά μέρες σε αυτούς μετά την έκδοσή του λογαριασμού  δεν έχει έρθει κάποιος άλλος.

και εσύ δεν πήρες 100ρικο ??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

και εσύ δεν πήρες 100ρικο ??

Το ξαναείπαμε, όχι.
Ανέβασαν άλλα μέλη λογαριασμούς Ήρων με ΚΟΤ που τους είχε βάλει 100αρικο μπόνους;
Μήπως τα δεύτερα 50+ που έβλεπαν ήταν επιστροφή της εγγύησης;

(είμαι ακόμα σελίδα 1340, θα μου πάρει μερικές ωρίτσες να σας φτάσω.
Παρεπιπτόντως, καλή χρονιά σε όλους.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Το ξαναείπαμε, όχι.
Ανέβασαν άλλα μέλη λογαριασμούς Ήρων με ΚΟΤ που τους είχε βάλει 100αρικο μπόνους;

ναι, κανονικά

8 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Μήπως τα δεύτερα 50+ που έβλεπαν ήταν επιστροφή της εγγύησης;

όχι είναι το bonus εγγραφής , βαριέμαι να ψάξω 2-3 άτομα που το σκάλισαν και πότε ωστε να δω αν το κόψανε μόνο σε αυτούς ή απο εκεί και μετά γενικότερα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, donnarumma είπε

Έχει μηνιαίο πάγιο 9€!!! # Ανήκει στην κατηγορία "κίτρινα" # Συμπεριφέρεται ως "μπλε": Χρεώνει penalty στην αποχώρηση!!

Αυτά κάνουν τα τσακάλια του μάρκετινγκ και διατηρούν το ποσοστό της ΔΕΗ, σταθερά, σε ποσοστά άνω του 70%!!

Δεν ανήκει στα κίτρινα. Δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό τους.

2 ώρες πριν, korakios είπε

ποια 1000? απο λίγο λιγοτερα απο 200kw/μήνα ξεκινά να συμφέρει σε σχέση με άλλα σταθερά

265 σε σχέση με το Bright?

2 ώρες πριν, Demetroula είπε

Σκέφτομαι ότι αν η Volton περνάει και το ΚΟΤ στο Εnergy Free για τις πρώτες 500 Κwh συμφέρει περισσότερο γιατί θα μου εξασφαλίσει περίπου δύο ακόμα μήνες ..τουριστικούς (η κατανάλωσή μου περίπου 250-300 Κw τον μήνα).
Περιμένω να μιλήσω με εκπρόσωπό τους αύριο να τσεκάρω αν οι 500 κιλοβατώρες δώρο πρέπει να καταναλωθούν οπωσδήποτε μέσα σε έναν μήνα ή όπως βγουν του καταναλωτή σε διάρκεια. Επίσης αν θα είναι δώρο η χρέωση για τις ΚWh μόνο και αν οι λοιπές χρεώσεις θα περάσουν κανονικά.
Ο Ήρων δείχνει να κρατάει το δώρο των 50 ευρώ σε σταθερή βάση, οπότε το κοιτάω μετέπειτα.
Έχει πάρει κάποιος το δώρο των 500 Κwh της Volton να μας πει πως του ήρθε ο εκκαθαριστικός;

Αφορά αποκλειστικά τον πρώτο μήνα. Όσες προλάβεις να κάψεις. Αφορά προμήθεια (ενέργεια και πάγιο). Ρυθμιζόμενες και λοιπές χρεώσεις τις πληρώνεις κανονικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κι από μένα. Λίγη κατατόπιση/γνώμες γιατί έχω αρχίσει και χάνομαι. Έχω Ζενίθ συνδυαστικό ρεύμα(τριφασικό)+αέριο, μέχρι στιγμής πράσινο τιμολόγιο. Οι καταναλώσεις μου είναι: στο ρεύμα λίγο κάτω από 200kwh/μήνα με το 1/4 να είναι νυχτερινό, στο αέριο 50kwh/μήνα τώρα το χειμώνα. Έχω διαβάσει τα excels, έχω επισκεφτεί και το allazorevma (δεν ξέρω αν είναι σωστά τα νούμερα που δίνει) και έχω χαθεί πλήρως. Δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω σε συνδυαστικό. Αν ναι, σε ποιο; Αν όχι, σε ποιο για ρεύμα και σε ποιο για αέριο; Θα προτιμούσα σταθερό για να ξέρω από την αρχή την τιμή, αλλά αν συμφέρει πολύ παραπάνω κάποιος συνδυασμός κίτρινων τιμολογίων θα το κοιτούσα. Παίζοντας λίγο με το excel του ρεύματος κι αλλάζοντας τις καταναλώσεις, αν είναι να πάω σε μπλε, μάλλον συμφέρει το maxi home fixed από Φυσικό Αέριο. Για αέριο όμως ποιο να επιλέξω; Από το allazorevma μου πρότειναν το Double Energy Value Plus της Protergia σα συνδυαστικό, τα νούμερα όμως μου φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά (παραθέτω εικόνα παρακάτω). Τι προτείνετε;

Capture.PNG

Επεξ/σία από Θάνος Βενέτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Καλησπέρα κι από μένα. Λίγη κατατόπιση/γνώμες γιατί έχω αρχίσει και χάνομαι. Έχω Ζενίθ συνδυαστικό ρεύμα(τριφασικό)+αέριο, μέχρι στιγμής πράσινο τιμολόγιο. Οι καταναλώσεις μου είναι: στο ρεύμα λίγο κάτω από 200kwh/μήνα με το 1/4 να είναι νυχτερινό, στο αέριο 50kwh/μήνα τώρα το χειμώνα. Έχω διαβάσει τα excels, έχω επισκεφτεί και το allazorevma (δεν ξέρω αν είναι σωστά τα νούμερα που δίνει) και έχω χαθεί πλήρως. Δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω σε συνδυαστικό. Αν ναι, σε ποιο; Αν όχι, σε ποιο για ρεύμα και σε ποιο για αέριο; Θα προτιμούσα σταθερό για να ξέρω από την αρχή την τιμή, αλλά αν συμφέρει πολύ παραπάνω κάποιος συνδυασμός κίτρινων τιμολογίων θα το κοιτούσα. Παίζοντας λίγο με το excel του ρεύματος κι αλλάζοντας τις καταναλώσεις, αν είναι να πάω σε μπλε, μάλλον συμφέρει το maxi home fixed από Φυσικό Αέριο. Για αέριο όμως ποιο να επιλέξω; Από το allazorevma μου πρότειναν το Double Energy Value Plus της Protergia σα συνδυαστικό, τα νούμερα όμως μου φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά (παραθέτω εικόνα παρακάτω). Τι προτείνετε;

screencapture-allazorevma-gr-programs-protergia-double-mvp-plus-nychterino-gia-neoys-pelates-neo-programma-2024-01-16-01_43_55.png

Δηλαδή με 150 ημέρας και 50 νύχτας το εξελ μου σου έβγαλε φθηνότερο το MAXI Fixed?

ELPEDISON Bright θα πας, θα πάρεις 80 € για το ρεύμα και 180 € για το αέριο ίσως και κάνα εξτραδάκι ακόμα και θα είσαι άρχοντας.

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω σε συνδυαστικό.

όχι δεν αξίζει , ξεχωριστά το καθένα , για αέριο στο άλλο νήμα

36 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Θα προτιμούσα σταθερό για να ξέρω από την αρχή την τιμή

maxi home fixed αλλά παίζουν και τα δώρα , οπότε υπολόγισε στο bright 60+20 δώρου

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, korakios είπε

Maxi home fixed αλλά παίζουν και τα δώρα , οπότε υπολόγισε στο bright 60+20 δώρου

+4 μήνες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vjshadow είπε

Εγω 3 φορές έχω πάει Ήρων ,και τις 3 έχω πάρει από 150€ δώρο εγγραφής στην κάθε παροχή μου  ,με ΚΟΤΑ, την τελευταία φορά ζήτησα να γίνουν κατάθεση σε λογαριασμό λόγο αλλαγής παρόχου  και έγιναν κανονικά 

Επεξ/σία από scarface5323
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...