Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Skerzos είπε

0.1877 δεν πρέπει να πληρώσω? Αφού και συνέπεια έχω και κάτω από 500.

0,2727 αρχικής μείον την άσχετη ΤΕΜ (την πήρες) και στον επόμενο πρέπει να πάρεις 0,06

εκτός αν η ελπέ έβαζε τα 0,06 κατευθείαν , αν ναι (εσύ μόνο το ξέρεις) , τότε τα φάγανε , αν όχι πρέπει στο μισό λογαριασμό που πόσταρες να πάρεις 0,06 απο την προηγούμενη κατανάλωση , αν δεν υπάρχουν τότε φάγανε εκείνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

δεν με ενοχλει να με παιρνουν εταιριες,αλλα να με παιρνουν και να ειναι αγενεις ναι με ενοχλει,μολις με πηραν απο εταιρια που πουλαει συμβολαια ηρων και μου εκανε οτι και τα μοσχαρια πριν τις εκλογες,ΝΑΙ  σε ολα,μου προσφερε ενα πακετο το οποιο δεν υπαρχει καν στο site,σταθερο με 4 ευρώ παγιο και δεκαέξι λεπτα ,χωρης ρητρα αποδέσμευσης,της λεω το λεει το συμβολαιο ναι μου λεει,υποσχομενη τιμη για ένα χρονο,και καποιες ερωτησεις παγιδα που κανω παντα,αλλα το εχασε στο λεγειν,καθολου αυτοπεποιθηση,και ως γνωστον το τελευταιο λεγειν μου παρε απο βδομαδα,,,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nekro87 είπε

Σήμερα (15/01/2024) σε τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποίησα με εκπρόσωπο της volton για να μάθω την πορεία της αίτησης μου,με ενημέρωσαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση της παροχής μου λόγω συγχώνευσης της volton με την ken, ότι ανήκω ακόμα στον προηγούμενο μου πάροχο (elpedison) και ότι η αλλαγή παρόχου θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Εν συνεχεία επικοινώνησα τηλεφωνικώς με τον ΔΕΔΔΗΕ όπου με ενημέρωσαν ότι η αλλαγή παρόχου απο elpedison σε volton έχει γίνει στις 09/01/2024 με ενδείξεις μετρητή αυτές που τους έστειλα από 04/01/2024. 

Φαντάζομαι (χωρίς να ξέρω) ότι απο 9/1 είσαι στην Volton και απλά δεν το ξέρουν ακόμα μιας και το σύστημα τους τα έχει παίξει. Γιατί θα έχει ενημερωθεί και ο προηγούμενος πάροχος ότι φεύγεις απο αυτόν, οπότε κάπου πρέπει να ανήκεις.

Παίζει να είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα, ακριβώς όμως, μέχρι και οι ημερομηνίες είναι σχεδόν ίδιες (εμένα το ψηφίο άλλαξε 11/1 και ακόμα δεν εχω ενημέρωση απο Volton)

Επεξ/σία από epir21
  • Like 1

Spoiler

Spoiler

Βγάζουν προσφορά για να μαζέψουν πελάτες και ταυτόχρονα δεν λειτουργεί το σύστημα τους λόγω συγχώνευσης μέχρι 21/1. Τρομερή επιχειρηματική κίνηση.

40 λεπτά πριν, epir21 είπε

Φαντάζομαι (χωρίς να ξέρω) ότι απο 9/1 είσαι στην Volton και απλά δεν το ξέρουν ακόμα μιας και το σύστημα τους τα έχει παίξει. Γιατί θα έχει ενημερωθεί και ο προηγούμενος πάροχος ότι φεύγεις απο αυτόν, οπότε κάπου πρέπει να ανήκεις.

Παίζει να είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα, ακριβώς όμως, μέχρι και οι ημερομηνίες είναι σχεδόν ίδιες (εμένα το ψηφίο άλλαξε 11/1 και ακόμα δεν εχω ενημέρωση απο Volton)

Πήρα τηλ ΔΕΔΔΗΕ να δω τι έχει γίνει και η κοπέλα μου είπε 3 διαφορετικές ημερομηνίες και και με έκαψε λίγο.

ΔΕΔΔΗΕ: Ναι είχαμε αίτηση απο Volton στις 5/1 οπότε απο τότε είστε πελάτης τους.
Εγώ: Ωραία ευχαριστώ.
ΔΕΔΔΗΕ: Α μίσο βλέπω ότι πήρε ο ΔΕΔΔΗ μέτρηση στις 8/1.
Εγώ: Αρά από πότε είμαι πελάτης της Volton?
ΔΕΔΔΗΕ: χμμ αφού πήραμε μετρήσεις, από τότε που έγινε η μέτρηση, δηλαδή στις 8/1.
Εγώ: Οι μετρήσεις πότε πήγαν στον παλιό πάροχο; 
ΔΕΔΔΗΕ: Βλέπω τις στείλαμε στις 10/1 (??) αλλά ο πάροχος θα πρέπει να βγάλει τελικά με ημερομηνία 8/1.

Εν τω μεταξύ μπαίνω στο site του Ηρων γιατί είναι ανοιχτό το παράθυρο για self-metering και βγάζει την τελευταία μέτρηση που έχει απο ΔΕΔΔΗ, και έχει τις μετρήσεις που ανέφερε η κοπέλα οτι έστειλαν στον Heron, αλλά με ημερομηνία 7/1 😂

Για να δούμε με τι ημερομηνία θα βγει τελικός και απο πότε είμαι Volton, ακούω προβλέψεις.

Για καταναλώσεις άνω των 1000kwh/μήνα για το επόμενο τρίμηνο η καλύτερη επιλογή φαντάζει της εταιρείας "Φυσικό αέριο" με 0.123; Το ακριβότερο πάγιο νομίζω θα το κερδίσω απ' τη φθηνότερη κιλοβατώρα. 

1 λεπτό πριν, Titarasaudi είπε

Για καταναλώσεις άνω των 1000kwh/μήνα για το επόμενο τρίμηνο η καλύτερη επιλογή φαντάζει της εταιρείας "Φυσικό αέριο" με 0.123; Το ακριβότερο πάγιο νομίζω θα το κερδίσω απ' τη φθηνότερη κιλοβατώρα. 

1000 kwh το τρίμηνο ή 1000 kwh τον μήνα;

4 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Πάνω από 1000kwh κάθε μήνα! 

1000kwh επί 0.123€/kwh μας κάνει 123€

123€ συν 9€ πάγιο μας κάνει 132€

132€/1000=0,132 €/kwh

Τα 0,132€ είναι πολύ καλή τιμή χωρίς πάγιο

Ή αν θέλεις σου βγαίνει 0,128 με το συνηθισμένο πάγιο των 5€

11/1 ήρθε μήνυμα από volton οτι η αίτηση για αλλαγή από ελπε καταχωρήθηκε επιτυχώς.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο της παροχής.

Να πάρω τηλ δεδδηε ή είναι νωρίς ακόμα?

20 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

11/1 ήρθε μήνυμα από volton οτι η αίτηση για αλλαγή από ελπε καταχωρήθηκε επιτυχώς.

Μεσολάβησε σ/κ σε δυο μέρες το πολύ θα είσαι οκ Αν όχι πάρε τηλ.

• Like 1

20 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Για ρώτησε το.. 

3 ώρες πριν, Nekro87 είπε

Στις 03/01/2024 είχα προφορική επικοινωνία με την Volton για αλλαγή παρόχου και σύναψη σύμβασης μαζί τους. Στις 04/01/2024 μου στέλνουν με email την αίτηση του συμβολαίου.Στέλνω το email με τα δικαιολογητικά έγγραφα με τις μετρήσεις και εν συνεχεία ακολούθησε τηλεφωνική ηχογραφημένη κλήση από την Volton όπου αποδέχτηκα/υπέγραψα.

Στις 09/01/2024 η Volton μου στέλνει μήνυμα μέσω viber ότι η αίτηση μου έχει καταχωρηθεί και μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση θα επικοινωνήσουν μαζί μου.

Στις 10/01/2024 είδα την αλλαγή αριθμού στο μετρητή στο site του ΔΕΔΔΗΕ.

Σήμερα (15/01/2024) σε τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποίησα με εκπρόσωπο της volton για να μάθω την πορεία της αίτησης μου,με ενημέρωσαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση της παροχής μου λόγω συγχώνευσης της volton με την ken, ότι ανήκω ακόμα στον προηγούμενο μου πάροχο (elpedison) και ότι η αλλαγή παρόχου θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Εν συνεχεία επικοινώνησα τηλεφωνικώς με τον ΔΕΔΔΗΕ όπου με ενημέρωσαν ότι η αλλαγή παρόχου απο elpedison σε volton έχει γίνει στις 09/01/2024 με ενδείξεις μετρητή αυτές που τους έστειλα από 04/01/2024. 

Έχω ανοίξει ήδη αίτημα στο myrae.

Υ.Γ. Ελπε ήμουν από 01/12. Στις 12/12 περνάει για ένδειξη ο ΔΕΔΔΗΕ και βγαίνει εκκαθαριστικός λογαριασμός -77€. Τελικός δεν έχει βγει ακόμα. Επίσης στην εφαρμογή της Ελπε φαίνεται η ένδειξη που έδωσα στην Volton και είναι καταχωρημένη ότι είναι από ΔΕΔΔΗΕ στις 09/01.

Τη στιγμή που άλλαξε στο ΔΕΔΔΗΕ είσαι ήδη βολτον.Απλα λόγω τεχνικών θεμάτων  δεν έχει φανεί στο σύστημα και δεν το γνώριζε ο υπάλληλος.

• Thanks 1

Παντως η λογική λέει οτι για να μην τσιμπάει η ΔΕΗ με τις αρπαχτες των άλλων που εχουν πέσει στα 0,125 και να συνεχίζει να έχει το σταθερό στα 0.18, η αγορά ενεργειας θα πάρει την ανιούσα απο Φεβρουάριο. Αν υπήρχε καλή μακροπρόθεσμη προοπτική θα εβγαζε μπλέ με τιμές παλιού ονλάιν, αλλά η ΔΕΗ δεν λειτουργεί με αρπαχτές και σέβεται τα 12μηνα συμβόλαια της. Δεν τα σπαει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...