Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, bilham είπε

Ορθώς. Ξεκινάς καινούριο πρόγραμμα στην ουσία. Έκπτωση συνέπειας στον επόμενο λογαριασμό

Είναι η διαδικασία υπογραφής η οποία για αιτήσεις εξ αποστάσεως γίνεται με κάτι docusign, esign ή ηχογράφηση. Αν είναι έτσι όπως το καταλαβαίνω θα συναινείς-υπογράφεις μέσω wallet

Από αύριο λογικά θα είναι διαθέσιμο το νέο μπλε την NRG με τιμή λίγο κάτω από τα 0,16 χωρίς έκπτωση συνέπειας 12μηνη δέσμευση ρήτρα αποχώρησης 100€ το πρώτο εξάμηνο και 50€ το δεύτερο, πάγιο 5€ το οποίο πέφτει με ebill και πάγια, χωρίς ΚΟΤ και μόνο οικιακό

edit

βγήκε, τώρα το είδα

https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-fixed-4U

Ευχαριστούμε πολύ για το heads up. Και 16 λεπτά και χωρίς ΚΟΤ; Τι κάνει μωρέ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ευχαριστούμε πολύ για το heads up. Και 16 λεπτά και χωρίς ΚΟΤ; Τι κάνει μωρέ.

Σε παρακαλώ 0,159 είναι  🤣    Κατεβαίνει στα 0,151 πακέτο με αέριο

Αυτό με το ΚΟΤ όντως, τουλάχιστον αυτό θα έπρεπε να το είχε...

9 λεπτά πριν, bilham είπε

Υπάρχει κάπου το PDF των όρων;

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Περιμένουμε κανένα άλλο τώρα στα κοντά;

volton / volterra μείναν , δεν νομίζω να βγάλουν κάτι ουσιαστικό αν βγάλουν κιόλας, βέβαια εποχές ρήτρας με έσωσε η volterra μιας και έβγαλε και καλό σταθερό και το κράτησε (αν και είχε παρέμβει η ΡΑΕ τότε και όλοι μετά σταματήσαν τα σπασίματα)

εκτός αν κάνει την έκπληξη ο ΟΤΕ-state 🤪

Λοιπόν, έχουμε νέα!

Πήρα τηλ την elpedison μετά τη γιορτη μου (8/1) και τους ρώτησα τί γινεται με την αίτηση μου και μου απαντησαν ότι ο ΔΕΔΔΗΕ τους έκανε ναζάκια γιατί δεν ξέρω και γω τί μέτρηση είχαν δώσει και μόλις τους απαντησα στο mail να στείλουν αυτή που έγραφε ο ΔΕΔΔΗΕ στη σελίδα του, τους απαντησαν θετικά.

9/1 σκάει τηλ από Protergia με counter proposal που λέμε και στο χωριό μου λέγοντας μου ότι μόνο αυτοί και η ΔΕΗ θα δίνουν τις τιμές στην αρχή του μήνα ενώ η Elpe και οι άλλες στα τέλη του μήνα και δεν θα ξέρω τί θα πληρώνω (ισχύει??) . Επίσης, μου έστειλαν στο mail και προσφορά για να μείνω -50€ στον προηγουμενο λογαριασμό. Είπα ότι θα το σκεφτώ (βασικά κοιμόμουν εκείνη την ώρα) και μετά από λίγο έσκασε μήνυμα από Elpe ότι είμαι σ'αυτούς από τις 8/1.

Το θέμα τώρα, έχει σκάσει ένας λογαριασμός Protergia -40€, όλα είναι αρνητικά - ακόμα και το επίδομα του κρατούς και ταυτόχρονα βλέπω ως εγγύηση "32€". Αυτά τα χάνω? Έχουν αφαιρεθεί από την καταναλωση? 

Έχεις κανείς καμια ιδέα πριν παρω τηλ?

Το μόνο που θυμάμαι από εγγυησεις είναι ότι όταν αλλαξα το όνομα μου όταν μίσθωσα το διαμερισμα με είχε πάρει τηλ η ιδιοκτητρια να μου πει ότι έδωσε το "οκ" για να γίνει η αλλαγή και της ζητησαν iban να της βάλουν τα 60€ εγγύηση που είχε δώσει όταν πρωτοέβαλε Protergia σ'αυτό το διαμερισμα πριν χρόνια. 

5 ώρες πριν, bilham είπε

Δεν θέλουν να μπουν ΜΕΣΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 03/01/2024 είχα προφορική επικοινωνία με την Volton για αλλαγή παρόχου και σύναψη σύμβασης μαζί τους. Στις 04/01/2024 μου στέλνουν με email την αίτηση του συμβολαίου.Στέλνω το email με τα δικαιολογητικά έγγραφα με τις μετρήσεις και εν συνεχεία ακολούθησε τηλεφωνική ηχογραφημένη κλήση από την Volton όπου αποδέχτηκα/υπέγραψα.

Στις 09/01/2024 η Volton μου στέλνει μήνυμα μέσω viber ότι η αίτηση μου έχει καταχωρηθεί και μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση θα επικοινωνήσουν μαζί μου.

Στις 10/01/2024 είδα την αλλαγή αριθμού στο μετρητή στο site του ΔΕΔΔΗΕ.

Σήμερα (15/01/2024) σε τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποίησα με εκπρόσωπο της volton για να μάθω την πορεία της αίτησης μου,με ενημέρωσαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση της παροχής μου λόγω συγχώνευσης της volton με την ken, ότι ανήκω ακόμα στον προηγούμενο μου πάροχο (elpedison) και ότι η αλλαγή παρόχου θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Εν συνεχεία επικοινώνησα τηλεφωνικώς με τον ΔΕΔΔΗΕ όπου με ενημέρωσαν ότι η αλλαγή παρόχου απο elpedison σε volton έχει γίνει στις 09/01/2024 με ενδείξεις μετρητή αυτές που τους έστειλα από 04/01/2024. 

Έχω ανοίξει ήδη αίτημα στο myrae.

Υ.Γ. Ελπε ήμουν από 01/12. Στις 12/12 περνάει για ένδειξη ο ΔΕΔΔΗΕ και βγαίνει εκκαθαριστικός λογαριασμός -77€. Τελικός δεν έχει βγει ακόμα. Επίσης στην εφαρμογή της Ελπε φαίνεται η ένδειξη που έδωσα στην Volton και είναι καταχωρημένη ότι είναι από ΔΕΔΔΗΕ στις 09/01.

Επεξ/σία από Nekro87

Νο1 αίτηση από ελπέ σε Βόλτον.

4/1 αίτηση -> από 6/1 η ΔΕΔΔΗΕ με πήγε Βόλτον. Μπαμ μπαμ.

Νο2 αίτηση από ΔΕΗ σε Βόλτον.

5/1 αίτηση. Ακόμη είναι ΔΕΗ. Αργεί.

Με πήραν από τη BEFON για την αποστολή 2 Δωροεπιταγών. Καλά μιλάμε εξυπηρέτηση top notch. Και δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα οι άλλοι εν τω μεταξύ. 😂

• Like 2

6 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Το θέμα τώρα, έχει σκάσει ένας λογαριασμός Protergia -40€, όλα είναι αρνητικά - ακόμα και το επίδομα του κρατούς

ζήτα να στο χρεώσουν αν δεν το θες 🤪

και ταυτόχρονα βλέπω ως εγγύηση "32€". Αυτά τα χάνω?

ποτέ δε χάνεται η εγγύηση , αυτονόητο

Έχουν αφαιρεθεί από την καταναλωση? 

και που να ξέρουμε εμείς ?

14 hours ago, korakios said:

483*0,06=28,98€ που θα πάρεις στον επόμενο ,δεν ξέρω το 40άρι που προκύπτει εκτός αν η ελπέ έβαζε τα 0,06 κατευθείαν

το θέμα είναι οτι ξέμεινες 3-4 χρόνια σε πρόγραμμα απο τα ακριβότερα της αγοράς , προτείνω έντονα να κλείσεις σταθερό , τουλάχιστον να μην την ξαναπατήσεις

0.1877 δεν πρέπει να πληρώσω? Αφού και συνέπεια έχω και κάτω από 500.

Σταθερό Ελιν έχω υπογράψει ήδη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...