Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έβγαλε επιτέλους ένα λογαριασμό ο Ήρων... Χρήση τον Νοέμβριο.  Εφυγα 13/12. Χρέωσε και εγγύηση,  οπότε λέω να περιμένω τον εκκαθαριστικό για πληρωμή. Πειράζει; 

Spoiler

Τι λέτε για τις ρυθμιζόμενες;

Screenshot_20240114_205231_myHERON.jpg.498a4838030babbbedb9489eb46476d2.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

58 λεπτά πριν, Skerzos είπε

image.png.f1950f0876f4e7d2317794f5826c2e4a.png

image.png.5336994d2318cf680d72e54877eb779f.png

Πληρωμένος ο προηγούμενος λογαριασμός από 22/12. Πάνε να μου φάνε κανά 40αρι έτσι ε?

483*0,06=28,98€ που θα πάρεις στον επόμενο ,δεν ξέρω το 40άρι που προκύπτει εκτός αν η ελπέ έβαζε τα 0,06 κατευθείαν

το θέμα είναι οτι ξέμεινες 3-4 χρόνια σε πρόγραμμα απο τα ακριβότερα της αγοράς , προτείνω έντονα να κλείσεις σταθερό , τουλάχιστον να μην την ξαναπατήσεις

• Thanks 1

7 ώρες πριν, korakios είπε

παλιότερα αναφέρθηκε απο μέλος οτι τις πήρε μετά απο καιρό παρόλο που είχε φύγει

Εχω παρει περιπου 10 απο αυτες τις επιταγες, με πηγαινε ελα, δικο μου και της μανας μου, πολλες απο αυτες ενω δρν ημουν πια στην εταιρεια

• Like 1

2 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Εχω παρει περιπου 10 απο αυτες τις επιταγες, με πηγαινε ελα, δικο μου και της μανας μου, πολλες απο αυτες ενω δρν ημουν πια στην εταιρεια

Πες μας λίγο πότε τις έστελναν; Μόλις ενεργοποιούνταν η σύστασή σου; Ένα μήνα μετά; Αν έφευγε νωρίτερα την έχανες; Αν έφευγες εσύ δεν την έχανες από ό,τι λες.

22 ώρες πριν, korakios είπε

απάντηση απο ποιον ? Δεν έχω βρει ρυθμιστικό πλαίσιο , οι ανακοινώσεις της υπεράχρηστης ΡΑΕ δεν είναι νομοθεσία και το έχουμε δει στην πράξη , μάλλο κάποιο ΦΕΚ/ΚΥΑ μας έχει ξεφύγει

Ούτε και εγώ γνωρίζω την ύπαρξη τέτοιου ΦΕΚ…το πρόγραμμα δεν μπορεί να καταταχθεί στα σταθερά γιατί μετά την λήξη του 8μηνου σου δηλώνει πως δεν είναι πια σταθερό αλλά σε μεταφέρει σε κάποιο διαθέσιμο πρόγραμμα. Το αέριο ΑΤΤΙΚΗΣ πάντως ανέκαθεν έκανε ένα σωρό εξυπνάδες για να βγάζει διαφημίσεις «είμαι ο φθηνότερος». Το παγιο των 9€ πάντως δεν το κάνει ιδιαίτερα φθηνό ενώ το 8μηνο αποκλείει από το ρίσκο του το τελευταίο και ακριβό τρίμηνο του 2024. Μου την δίνει αυτή η εταιρεία. 

ειδα μια διαφημιση απο φυσικο αεριο για ~0.12 και 9! ευρω παγιο. Σταθερο για 8 μηνες.

υπαρχει καποια πιο ανταγωνιστικη προσφορα για σταθερο τιμολογιο?

40 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

το πρόγραμμα δεν μπορεί να καταταχθεί στα σταθερά γιατί μετά την λήξη του 8μηνου σου δηλώνει πως δεν είναι πια σταθερό αλλά σε μεταφέρει σε κάποιο διαθέσιμο πρόγραμμα.

Αυτό το κάνει και με το 12μηνο που το λέει μπλε. Αυτό το κάνει και η ΔΕΗ μόλις λήξει το σταθερό σε πετάει στο Open. Δεν είναι λόγος αυτός να μην κατηγοριοποιηθεί ως σταθερό. Είναι σταθερό με διάρκεια 8 μηνών και δέσμευση 7 μηνών.

31 λεπτά πριν, imr είπε

ειδα μια διαφημιση απο φυσικο αεριο για ~0.12 και 9! ευρω παγιο. Σταθερο για 8 μηνες.

υπαρχει καποια πιο ανταγωνιστικη προσφορα για σταθερο τιμολογιο?

Ναι, ανάλογα την κατανάλωση που έχεις.

Ερώτηση ήμουν ΦΑ για 1 χρόνο έφυγα πήγα ελπε για τα 100€ Τώρα όμως σκέφτομαι να πάω πάλι ΦΑ λόγο του σταθερού 0,12/kwh έχω περίπου μηνιαία κατανάλωση 600-700 kWh. Τι πιστεύεται ότι συμφέρει περισσότερο?

Ήμουν Ηρων. Μέχρι 27/12 ήταν το παράθυρο για καταχώρηση μέτρησης στον Ηρων, την οποία και έβαλα. 

Αιτηση ελπε, την ίδια μέρα 27/12, που έληγε το τετράμηνο και θα έκανε καταμέτρηση και ο δεδδηε, με φώτο σε υποκατάστημα. 

Στο app της ΕΛΠΕ δείχνει τελευταία ένδειξη από καταμέτρηση δεδδηε στις 28/12 (υποτίθεται) τις ίδιες kwh που έδωσα στην αίτηση στις 27/12.

Σε όλα επομένως υπάρχει η ίδια ένδειξη (66158 kwh).

Από περιέργεια: Εχει κανείς μαντικές ικανότητες να μου πει τι θα κάνει ο Ηρων; 

Θα βγάλει εκκαθαριστικό τετραμήνου και μετά τελικό; Με τη συνέπεια τι θα κάνει; 

@korakios βγήκε ο 2ος λογαριασμός Ηρων (ο 1ος είχε βγει με τα -50€) και με χρεώνουν για Δεκέμβριο με τιμή κιλοβατώρας παραπάνω από το 0,065€ που είχε. Τόσο δεν είχε;

Επίσης 26/12 καταχώρησα μέτρησεις στην εφαρμογή του Ήρων και μου ήρθε πάλι έναντι λογαριασμός. Πώς γίνεται αυτό;

IMG_0028.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Τόσο δεν είχε;

Όχι , 0,077 είχε , η τιμή που λες θα ήταν εαν ειχες έκπτωση συνέπειας κλπ κλπ 

Επεξ/σία από dimostr

10 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

@korakios βγήκε ο 2ος λογαριασμός Ηρων (ο 1ος είχε βγει με τα -50€) και με χρεώνουν για Δεκέμβριο με τιμή κιλοβατώρας παραπάνω από το 0,065€ που είχε. Τόσο δεν είχε;

0,0855    0,0693 με συνέπεια 10% ,

11 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Επίσης 26/12 καταχώρησα μέτρησεις στην εφαρμογή του Ήρων και μου ήρθε πάλι έναντι λογαριασμός. Πώς γίνεται αυτό;

και το έναντι πελάτη , πάλι έναντι είναι αν και φαντάζομαι εννοείς οτι δεν έχει τα kw που έδωσες....

κλασσική μηχανογράφηση Ήρων

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/1/2024 στις 9:50 ΜΜ, revmatopliktos είπε

Η nrg για 5 μέρες του Ιανουαρίου με χρέωσε με 21.6 λεπτά./kwh

Ορθώς. Ξεκινάς καινούριο πρόγραμμα στην ουσία. Έκπτωση συνέπειας στον επόμενο λογαριασμό

Στις 12/1/2024 στις 10:50 ΜΜ, doomnx είπε

Ποτέ μη λες ποτέ! Δήλωση ενδιαφέροντος λογικά θα κάνουμε στη σελίδα του παρόχου. Με τη γραφειοκρατεία πρέπει να βοηθήσει το wallet...

Μήνυμα στο app

Όπως είπε, από τον επόμενο μήνα θα μπορούν να δίνουν έγκριση για την αλλαγή του προγράμματος ηλεκτρικής ενέργειας μέσω του gov wallet.

Δηλαδή αφού ο ενδιαφερόμενος θα έχει κάνει την αίτησή του για τη μεταφορά σε του άλλο πάροχο, θα δέχεται μία ειδοποίηση στο wallet.

Με αυτήν θα του ζητείται να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημα μετακίνησης σε άλλη εταιρεία.

Το ίδιο γίνεται σήμερα με τις εκδόσεις υπεύθυνων δηλώσεων, όπου με ειδοποίηση στο gov wallet ζητείται η έγκριση του πολίτη για να προχωρήσει η διαδικασία.

Μα τι μαλακία είναι αυτή; Εγώ θα απορρίψω το ίδιο το αίτημά μου; Γιατί;
ΕΚΤΟΣ αν εννοούν ότι θα παρακάμψουμε τη διαδικασία της υπογραφής/φωνητικής επιβεβαίωσης, πράγμα που με βρίσκει σύμφωνο 1000%.

Είναι η διαδικασία υπογραφής η οποία για αιτήσεις εξ αποστάσεως γίνεται με κάτι docusign, esign ή ηχογράφηση. Αν είναι έτσι όπως το καταλαβαίνω θα συναινείς-υπογράφεις μέσω wallet

Στις 13/1/2024 στις 12:26 ΠΜ, korakios είπε

αναμένουμε και απο NRG

Από αύριο λογικά θα είναι διαθέσιμο το νέο μπλε την NRG με τιμή λίγο κάτω από τα 0,16 χωρίς έκπτωση συνέπειας 12μηνη δέσμευση ρήτρα αποχώρησης 100€ το πρώτο εξάμηνο και 50€ το δεύτερο, πάγιο 5€ το οποίο πέφτει με ebill και πάγια, χωρίς ΚΟΤ και μόνο οικιακό

edit

βγήκε, τώρα το είδα

https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-fixed-4U

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...