Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, energy52 είπε

Παιζει να μου χρεωσουν εγγυηση στον τελικο επειδη ακυρωσα παγια εντολη;

Στον τελικό επιστρέφεται η εγγύηση.

6 λεπτά πριν, korakios είπε

μπορεί ο όρος να είναι καταχρηστικός.

Έχει ακυρωθεί ποτέ όρος συμβολαίου από τη ΡΑΕ; Να το δω και να μην το πιστέψω 😳

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έχει ακυρωθεί ποτέ όρος συμβολαίου από τη ΡΑΕ; Να το δω και να μην το πιστέψω 😳

ίιιισως πιάνεται το οτι έκοψε κυμαινόμενα πάγια και κυμαινόμενη έκπτωση στον προηγούμενο μηχανισμό

• Like 1

Οπως είπα σε κάποια μηνύματα κανα 3 μερο πριν εκδόθηκε ο λογαριασμός της ΕΛΠΕ. Απο 09-12 έως τέλος του μηνα Δεκεμβρίου = -30 στα οποία περιλαμβάνει και την 1/2 της εγγύησης. Εννοείτε δεν έβαλαν ότι έκαψα απλα στο περίπου. Να κάνω τώρα για Βολτον ή να περιμένω λίγες μέρες ? Πιστέυω το 100 το έχω κάψει..., ητη 600 kw απο τις 09-12 μέχρι σήμερα.

3 λεπτά πριν, nebtios είπε

Οπως είπα σε κάποια μηνύματα κανα 3 μερο πριν εκδόθηκε ο λογαριασμός της ΕΛΠΕ. Απο 09-12 έως τέλος του μηνα Δεκεμβρίου = -30 στα οποία περιλαμβάνει και την 1/2 της εγγύησης. Εννοείτε δεν έβαλαν ότι έκαψα απλα στο περίπου. Να κάνω τώρα για Βολτον ή να περιμένω λίγες μέρες ? Πιστέυω το 100 το έχω κάψει..., ητη 600 kw απο τις 09-12 μέχρι σήμερα.

Ε ναι, κάντην, εκτός αν περιμένεις τπτ δωροεπιταγές Σκλαβ

Just now, doomnx said:

Ε ναι, κάντην, εκτός αν περιμένεις τπτ δωροεπιταγές Σκλαβ

Οχι δεν περιμένω. Για θυμίστε μου δωροεπιταγή παίρνεις αν προμοτάρεις καποιον άλλο σωστα ?

Και αν ναι, πρεπει να μείνω ΕΛΠΕ για τη πάρω ? Εχω κατι συγγενείς που θέλουν το 60. Αν τους προμοτάρω παιρνω Σκλαβενίτη αλλα πρεπει να μέινω ΕΛΠΕ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nebtios είπε

Και αν ναι, πρεπει να μείνω ΕΛΠΕ για τη πάρω ? Εχω κατι συγγενείς που θέλουν το 60. Αν τους προμοτάρω παιρνω Σκλαβενίτη αλλα πρεπει να μέινω ΕΛΠΕ ?

Α δε σε συμφέρει, γιατί πρέπει να περιμένεις να κλείσουν εκείνοι μήνα για να σου τις στείλουν από ό,τι μου έχουν πει. Αν κάποιος έχει πάρει δωροεπιταγή Σκλαβ για σύσταση ας μας πει.

Επεξ/σία από doomnx

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Α δε σε συμφέρει, γιατί πρέπει να περιμένεις να κλείσουν εκείνοι μήνα για να σου τις στείλουν από ό,τι μου έχουν πει. Αν κάποιος έχει πάρει δωροεπιταγή Σκλαβ για σύσταση ας μας πει.

παλιότερα αναφέρθηκε απο μέλος οτι τις πήρε μετά απο καιρό παρόλο που είχε φύγει

Τώρα το είδα.Δεν  θα έπρεπε όλες οι kwh να έχουν έκπτωση ΤΕΜ ; γιατί μονο 389; Ο λογαριασμός είναι τελικός και μοναδικός. Περίοδος κατανάλωσης 24/11 έως 21/12 όσο εκατσα δηλαδή στον Ήρων χωρίς χρέωση εγγύησης.

Spoiler

Screenshot_2024-01-14-15-37-21-288_gr.heron.myheron.jpg.c0b722d5371b0ea0bedeeb14e9dce554.jpg

22 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πήρα εγώ σε δυο που σύστησα, λίγες ημέρες μετά που υπόγραψαν τη σύμβαση. Μια τρίτη συσταση που έκανα τέλη Δεκέμβρη δεν έχει ανταμοιφθεί ακομα. Μαλλον εχει χαθει η μπάλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Πήρα εγώ σε δυο που σύστησα, λίγες ημέρες μετά που υπόγραψαν τη σύμβαση. Μια τρίτη συσταση που έκανα τέλη Δεκέμβρη δεν έχει ανταμοιφθεί ακομα. Μαλλον εχει χαθει η μπάλα.

Α δηλαδή δε χρειάστηκε να μείνουν μήνα. 

22 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Τώρα το είδα.Δεν  θα έπρεπε όλες οι kwh να έχουν έκπτωση ΤΕΜ ; γιατί μονο 389; Ο λογαριασμός είναι τελικός και μοναδικός. Περίοδος κατανάλωσης 24/11 έως 21/12 όσο εκατσα δηλαδή στον Ήρων χωρίς χρέωση εγγύησης.

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_2024-01-14-15-37-21-288_gr.heron.myheron.jpg.c0b722d5371b0ea0bedeeb14e9dce554.jpg

Ανέβασέ μας τα διαστήματα αναλυτικά αν θες να βγάλουμε άκρη. Φαίνεται ότι πήρες μόνο για 24 μέρες περίπου.

Επεξ/σία από doomnx

8 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Μονο αυτές τις 24 μέρες ήμουν στον ΗΡΩΝ.

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Φαίνεται ότι πήρες μόνο για 24 μέρες περίπου

άρα κομπλέ

ΥΓ

1 ώρα πριν, giorgosvet είπε

Περίοδος κατανάλωσης 24/11 έως 21/12

28/11

και τσέκαρε τη χρέωση διανομης αν είναι σωστή

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, giorgosvet είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20240114_162559.jpg.e57c455b60b58d557c9d104b0233f236.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20240114_165354.jpg.c092aa1c66edd6a8c3ecf05049555921.jpg

Γράφει εγγύηση αλλά δεν πλήρωσα.Μονο αυτές τις 24 μέρες ήμουν στον ΗΡΩΝ.

Ε ναι ρε φίλε. Από τις 28/11 ήσουν, όχι από τις 24 που έγραψες παραπάνω. Μια χαρά σε χρέωσε.

5 λεπτά πριν, korakios είπε

άρα κομπλέ

ΥΓ

28/11

και τσέκαρε τη χρέωση διανομης αν είναι σωστή

Ναι 28/11 λάθος δικό μου.

Στη διανομή υπάρχει λανθασμένη χρέωση πηρα τηλέφωνο και μου είπε να ξαναπάρω οταν θα έρθει το sms ότι εκδόθηκε ο λογαριασμός γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να τον ελέγξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...