Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, korakios είπε

περίεργο , αυτές τις μέρες φαινόταν οτι ξεμπλοκάρισε, εννοείται βάλε πάγια εντολή αν δεν έχεις ήδη βάλει

παγια εντολή εχω ηδη βαλει και δεν ξερω εαν εχω φαει και το 100ρικο μεχρι τωρα αλλιως να παω ηρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στο myrae απαντούν εντός μιας βδομαδας. Πρόβλημα διακοπής δε θα έχεις εφόσον έφυγες. Αν επιλυθεί το θέμα, θα σου τα σβήσουν. Αν όχι, τότε απ'τα 90 ευρώ που χρωστάς... θα αφήσουν σίγουρα απλήρωτα τα δημοτικά τέλη.

Αν δεν επιλυθει, τοτε αναγκαστικα θα τα πληρωσω και δεν προκειται να με ξαναδουν, που νομιζουν πως μπορουν ευκολα να παραπλανουν αλλα τι να πεις.....Θα εχω καποιο θεμα με την εγγυση λογω οτι ακυρωσα παγια εντολη; Φανταζομαι πως οχι αφου φευγω απο αυτους..

• Like 1

13 λεπτά πριν, gogkroj είπε

η  elpedison με ημερομηνία καταχωρησης ενδείξεων 1 γεναρη ακομα να εκδοσει λογαριασμό ..εβγαλε μονο εναν λογαριασμο μονη της το Δεκέμβριο για τις πρωτες δεκα ημερες του μηνατε

περίοδο που μπορούσες να δώσεις ένδειξη ποια ήταν;

Σε μένα 21.-31.12 και εκδόθηκε χθες.

1 λεπτό πριν, energy52 είπε

Αν δεν επιλυθει, τοτε αναγκαστικα θα τα πληρωσω και δεν προκειται να με ξαναδουν, που νομιζουν πως μπορουν ευκολα να παραπλανουν αλλα τι να πεις.....Θα εχω καποιο θεμα με την εγγυση λογω οτι ακυρωσα παγια εντολη; Φανταζομαι πως οχι αφου φευγω απο αυτους..

μόνο σε περίπτωση που δε βγάλουν τελικό ,το οποίο δεν είναι και απίθανο για Ήρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dimostr είπε

Εμενα ο ηρων έβγαλε εκκαθαριστικό διαρκείας 12 ημερών (ήμουν απομ1/12 έως 29/12 ) με εγγύηση μέσα , έχω ήδη πάει ΔΕΗ όμως , δε πληρώνω τίποτα μέχρι να βγει τελικός , εκεί θα πληρώσω αυτά που είναι να πληρώσω 

Εννοεις οτι σε χρεωσαν την εγγυηση, δεν πληρωσες τον εναντι και περιμενεις τελικο οπου εκει ειναι υποχρεωμενοι να σου πιστωσουν την εγγυηση και να πληρωσεις τα υπολοιπα σωστα; Δεη σε ποιο πηγες αν επιτρεπεται;

Επεξ/σία από energy52

Μόλις τώρα, atpanos είπε

περίοδο που μπορούσες να δώσεις ένδειξη ποια ήταν;

Σε μένα 21.-31.12 και εκδόθηκε χθες.

1 γεναρη ηταν η πρωτη ημερα καταχωρησης 

Μόλις τώρα, gogkroj είπε

1 γεναρη ηταν η πρωτη ημερα καταχωρησης 

5 εργάσιμες μετά την τελευταία μέρα ,συν 5 για να φανεί ετεροχρονισμένα στο myelpedison και να σου έρθει σε email

2 λεπτά πριν, energy52 είπε

Δεη σε ποιο πηγες αν επιτρεπεται;

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα , όχι οτι είναι κακό να αναφερθεί απλά μην ξεκινήσει εδώ ανάλυση και απόψεις προγραμμάτων της

• Like 3
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα , όχι οτι είναι κακό να αναφερθεί απλά μην ξεκινήσει εδώ ανάλυση και απόψεις προγραμμάτων της

Η αληθεια ειναι οτι ξεχαστηκα..😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, energy52 είπε

Εννοεις οτι σε χρεωσαν την εγγυηση, δεν πληρωσες τον εναντι και περιμενεις τελικο οπου εκει ειναι υποχρεωμενοι να σου πιστωσουν την εγγυηση και να πληρωσεις τα υπολοιπα σωστα; Δεη σε ποιο πηγες αν επιτρεπεται;

Έβγαλαν κατευθείαν εκκαθαριστικό λήγει 5ελος του μηνα αλλα επειδή έχω ήδη φύγει θα περιμένω τον τελικό για να πληρώσω μια και καλή , εγγύηση χρέωσαν γιατί δεν έβαλα πάγια αλλα θα πρέπει να συμψηφιστεί στον τελικό 

Επεξ/σία από dimostr
  • Thanks 1

44 λεπτά πριν, energy52 είπε

Καλημερα, θα παω mypae για αμφισβητουμενο ποσο χρεωσης 90 ευρω απο Ηρων γιατι το παιζουν τρελιτσα.. Ζητησα να μου στειλουν την συνομιλια με τον εκπροσωπο, μου ειπαν 30 εργασιμες, τοσο πολυ κανει; Τωρα εληξε ο λογαριασμος πληρωσα το υπολοιπο και τα 90 τα αφησα απληρωτα να δω τι θα γινει κι ακυρωσα την παγια εντολη ωστε να μην τα τραβηξουν ολα..

Αναρωτιεμαι αν εκανα καλα ή να τα πληρωνα ολα και με την αποφαση απο rae να περιμενω επιστροφη; Παιζει να μου χρεωσουν εγγυηση στον τελικο επειδη ακυρωσα παγια εντολη; Ειμαι Ελπε πλεον

Γιατι εχετε αντιδικια;  Τι χρεωσαν που δεν επρεπε;

12 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

ήταν στο solar που έδινε δώρο 90€ το οποίο επέστρεφες αν έφευγες  πριν συμπληρώσεις έτος. Είχε πάρει , εκτός απο τηλ αλλά και γραπτώς οτι δε θα χρεωθεί αν άλλαζε πρόγραμμα αλλά κλασσικά του το φόρεσαν το 90άρι

• Like 1
  • Sad 2

7 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Mιλαω μαζι τους μέσα Οκτωβρη με πηραν τηλ. επειδη εκανα αιτηση σε αλλο παροχο..Για να μεινω λοιπον  μου προσφεραν αλλαγη σε guarantee απο solar που ειχα,  και με την επιβεβαιωση κατηγορηματικα απ τον εκπροσωπο, πως δεν θα επιστρεψω τα 90 ευρω.. (γιατι το σολαρ ειχε ρητρα 12μηνη παραμονη για το δωρο των 90 ευρω, αλλιως τα επιστρεφεις..)..Ε με το που βγηκε ο  πρωτος λογαριασμος απο guarantee με χρεωσαν τα 90.....Κι ο ιδιος εκπροσωπος που μιλησα για εξηγησεις να μου λεει δεν ξερω γιατι εγινε αυτο..Τοσο αξιοπιστοι..

Τα παντα γραπτως λοιπον οταν κανουμε συμφωνιες να φαινονται στο συμβολαιο!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 11/1 άλλαξε το ψηφίο στην ΥΔΕ. Η αίτηση (ΗΡΩΝ -> Volton) είχε γίνει 3/1 και viber επιβεβαίωσης αίτησης είχε έρθει 8/1.

Έχει εκδοθεί εκκαθαριστικός ΗΡΩΝ μέχρι 7/12 και μπορώ να καταχωρήσω ενδείξεις μέχρι 15/1 στον ΗΡΩΝ για τον επόμενο έναντι, να το κάνω και αν ναι τι να βάλω (ότι έχει ο ΔΕΔΔΗΕ σαν μέτρηση αλλαγής?) ;

Θεωρητικά από 11/1 δεν είμαι πελάτης και ο επόμενος λογαριασμός μετά τις 7/12 θα έπρεπε να είναι ο τελικός για 11/1.

Επεξ/σία από epir21

2 λεπτά πριν, epir21 είπε

Έχει εκδοθεί εκκαθαριστικός ΗΡΩΝ μέχρι 7/12 και μπορώ να καταχωρήσω ενδείξεις μέχρι 15/1 στον ΗΡΩΝ για τον επόμενο έναντι, να το κάνω και αν ναι τι να βάλω (ότι έχει ο ΔΕΔΔΗΕ σαν μέτρηση αλλαγής?) ;

ότι έδωσες στη volton εκτός αν πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια και έχει κάτι διαφορετικό

3 λεπτά πριν, epir21 είπε

Θεωρητικά από 11/1 δεν είμαι πελάτης και ο επόμενος λογαριασμός μετά τις 7/12 θα έπρεπε να είναι ο τελικός για 11/1.

Θεωρητικά , πρακτικά πρέπει να πάρει γραμμή η μηχανογράφηση του Ήρων οτι έφυγες

• Thanks 1

5 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Αν δώσουμε εμείς ενδείξεις στον δεδδηε στο δίμηνο,θα βγεί εκκαθαριστικός ή θεωρείται έναντι;

Είναι υποχρεωμένη η volton να βγάλει λογαριασμό;

5 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Άρα τις 500 kwh της volton μπορούμε να τις κατοχυρώσουμε και με τον δίμηνο εκκαθαριστικό...

Μόνο αν πας στη Volton 1 μήνα μετά την καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε μετά από ένα μήνα παραμονής να μπορείς να καταχωρήσεις στο site του ΔΕΔΔΗΕ και να σου έρθει εκκαθαριστικός 30 ημερών. 

Εναλλακτικά πας Volton 30 μέρες πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη του καταμετρητή.

Τα παραπάνω σενάρια βολεύουν αν θέλεις να κάψεις και τις 500 αλλά και να μείνεις κιόλας στη Volton.

3 ώρες πριν, razkal είπε

ηρθε τελικος εκκαθαριστικος στην ΗΡΩΝ χωρις την εκπτωση συνεπειας στις τελικες kwh.

εχει βγαλει κανεις ακρη μεσω Myrae?

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.d89d02033f6f2f2a88d788b5a8d9afd5.png

Αφού το γράφει στους όρους, τι νόημα έχει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...