Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα να θέσω και εγω μια ερώτηση. Βάση του sms που εχω λάβει από ELPE από 9/1 εκπροσωπούμε από αυτούς. Είναι φυσιολογικό στον hron να φαίνομαι ακόμα ενεργός και να με βάζει κανονικά και στο my hron? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 hours ago, revmatopliktos said:

Αν δώσουμε εμείς ενδείξεις στον δεδδηε στο δίμηνο.

Είναι υποχρεωμένη η volton να βγάλει λογαριασμό;

Εκκαθαριστικός.

Ναι.

Εμένα το "παράθυρο" του ΔΕΔΔΗΕ ήταν τον Νοέμβριο και η εκπροσώπηση ξεκίνησε 1 μήνα νωρίτερα. Οπότε βγήκε μηνιαίος εκκαθαριστικός όπως ακριβώς τον ήθελα. Απλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ να βεβαιωθείς πότε ακριβώς ανοίγει το παράθυρο. Για παράδειγμα μπορεί η 4μηνιαία προγραμματισμένη καταμέτρηση να ήταν 28/12,  ενώ το παράθυρο 2μήνου να είναι στις 10/2 - 18/2 αντί για 28/2.

Εγώ έδωσα ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ 17/11 και βγήκε εκκαθαριστικός στις 15/12. Η χαζομάρα είναι ότι τον Δεκέμβριο δε με άφηνε να δώσω έναντι ένδειξη στο myvolton. H εφαρμογή άνοιξε στις 3/1 - 8/1. Στις 10/1 βγήκε λογαριασμός έναντι κατά προσέγγιση για τον Δεκέμβριο για κιλοβατώρες που δεν έχω καταναλώσει.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Καλημέρα να θέσω και εγω μια ερώτηση. Βάση του sms που εχω λάβει από ELPE από 9/1 εκπροσωπούμε από αυτούς. Είναι φυσιολογικό στον hron να φαίνομαι ακόμα ενεργός και να με βάζει κανονικά και στο my hron? 

φυσιολογικό

8 λεπτά πριν, razkal είπε

ηρθε τελικος εκκαθαριστικος στην ΗΡΩΝ χωρις την εκπτωση συνεπειας στις τελικες kwh.

εχει βγαλει κανεις ακρη μεσω Myrae?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.d89d02033f6f2f2a88d788b5a8d9afd5.png

όσο κρατά ο τουρισμός,  δεν έχει ασχοληθεί κάποιος

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ korakios για την απάντηση, να ρωτήσω και κατι ακόμα. Λογο που χρειάζομαι βεβαίωση  εκπροσώπησης για ένα επίδομα, τους εχω πάρει τηλ εδώ και 3-4 ημέρες και μου είπαν οτι θα σταλεί στο email αλλά ακόμα δεν εχω λάβει κατι.Τόσο πολυ αργεί η να τους καλέσω ξανά απο δευτέρα? 

Επεξ/σία από dimitris_p

3 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Ευχαριστώ korakios για την απάντηση, να ρωτήσω και κατι ακόμα. Λογο που χρειάζομαι βεβαίωση  εκπροσώπησης για ένα επίδομα, τους εχω πάρει τηλ εδώ και 3-4 ημέρες και μου είπαν οτι θα σταλεί στο email αλλά ακόμα δεν εχω λάβει κατι.Τόσο πολυ αργεί η να τους καλέσω ξανά απο δευτέρα? 

τόσο αργεί , αλλά εννοείται πάρε τους τηλ

• Like 1

1 ώρα πριν, razkal είπε

o πιο σιγουρος τροπος ειναι να πας σε αλλο παροχο οταν συμπληρωσεις τις 500 (εχοντας παρει εγκαιρα την εκπροσωπηση απο τη βολτον).

Η Volton πως δίνει βεβαίωση; Με email στην αξυπηρετηση; Αργεί για να εκδοθεί αυτή; 

16 minutes ago, Nnoutas said:

Η Volton πως δίνει βεβαίωση; Με email στην αξυπηρετηση; Αργεί για να εκδοθεί αυτή; 

Πάρε τηλέφωνο αύριο, και στα καπάκια στείλε και email. Αν και με τέτοιο φόρτο εργασίας που θα έχουν αυτές τις μέρες λόγω αναβάθμισης του myvolton, φαντάζομαι θα δώσουν προτεραιότητα να στέλνουν χειροκίνητα λογαριασμούς σε πελάτες... παρά να εξυπηρετήσουν τέτοια αιτήματα. Αν δεν απαντήσουν σε 10 μέρες, άνοιξε αίτημα στο myrae.

35 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εκκαθαριστικός.

Ναι.

Εμένα το "παράθυρο" του ΔΕΔΔΗΕ ήταν τον Νοέμβριο και η εκπροσώπηση ξεκίνησε 1 μήνα νωρίτερα. Οπότε βγήκε μηνιαίος εκκαθαριστικός όπως ακριβώς τον ήθελα. Απλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ να βεβαιωθείς πότε ακριβώς ανοίγει το παράθυρο. Για παράδειγμα μπορεί η 4μηνιαία προγραμματισμένη καταμέτρηση να ήταν 28/12,  ενώ το παράθυρο 2μήνου να είναι στις 10/2 - 18/2 αντί για 28/2.

Εγώ έδωσα ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ 17/11 και βγήκε εκκαθαριστικός στις 15/12. Η χαζομάρα είναι ότι τον Δεκέμβριο δε με άφηνε να δώσω έναντι ένδειξη στο myvolton. H εφαρμογή άνοιξε στις 3/1 - 8/1. Στις 10/1 βγήκε λογαριασμός έναντι κατά προσέγγιση για τον Δεκέμβριο για κιλοβατώρες που δεν έχω καταναλώσει.

Ευχαριστώ @ekrepali  ,το παράθυρο είναι 26/1 -1/2.Ειμαι τυχερός σε αυτό γιατί θα βγει και εκκαθαριστικός λογαριασμός και  δεν θα τους κυνηγάω για βεβαίωση εκπροσώπησης (αν την δίνουν φυσικά)

Just now, revmatopliktos said:

Ευχαριστώ @ekrepali  ,το παράθυρο είναι 26/1 -1/2.Ειμαι τυχερός σε αυτό γιατί θα βγει και εκκαθαριστικός λογαριασμός και  δεν θα τους κυνηγάω για βεβαίωση εκπροσώπησης (αν την δίνουν φυσικά)

Mπορεί το λογαριασμό να τον εκδώσουν τον Μάρτιο... οπότε ζήτα και βεβαίωση εκπροσώπησης. Κι αν υπάρχει ανοιχτό παράθυρο στο myvolton για έναντι ένδειξη πριν τις 26/1, δώσε κι εκεί.

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάρε τηλέφωνο αύριο, και στα καπάκια στείλε και email. Αν και με τέτοιο φόρτο εργασίας που θα έχουν αυτές τις μέρες λόγω αναβάθμισης του myvolton, φαντάζομαι θα δώσουν προτεραιότητα να στέλνουν χειροκίνητα λογαριασμούς σε πελάτες... παρά να εξυπηρετήσουν τέτοια αιτήματα. Αν δεν απαντήσουν σε 10 μέρες, άνοιξε αίτημα στο myrae.

Ευχαριστώ. Δεν είμαι ακόμη πελάτης τους. Απλά αύριο θα μου στείλουν να υπογράψω τη σύμβαση, για να προετοιμάσω για την αλλαγή στο μέλλον ρωτάω. Έχουν και εφαρμογή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, θα παω mypae για αμφισβητουμενο ποσο χρεωσης 90 ευρω απο Ηρων γιατι το παιζουν τρελιτσα.. Ζητησα να μου στειλουν την συνομιλια με τον εκπροσωπο, μου ειπαν 30 εργασιμες, τοσο πολυ κανει; Τωρα εληξε ο λογαριασμος πληρωσα το υπολοιπο και τα 90 τα αφησα απληρωτα να δω τι θα γινει κι ακυρωσα την παγια εντολη ωστε να μην τα τραβηξουν ολα..

Αναρωτιεμαι αν εκανα καλα ή να τα πληρωνα ολα και με την αποφαση απο rae να περιμενω επιστροφη; Παιζει να μου χρεωσουν εγγυηση στον τελικο επειδη ακυρωσα παγια εντολη; Ειμαι Ελπε πλεον

Επεξ/σία από energy52

η  elpedison με ημερομηνία καταχωρησης ενδείξεων 1 γεναρη ακομα να εκδοσει λογαριασμό ..εβγαλε μονο εναν λογαριασμο μονη της το Δεκέμβριο για τις πρωτες δεκα ημερες του μηνα

3 minutes ago, energy52 said:

Καλημερα, θα παω mypae για αμφισβητουμενο ποσο χρεωσης 90 ευρω απο Ηρων γιατι το παιζουν τρελιτσα.. Ζητησα να μου στειλουν την συνομιλια με τον εκπροσωπο, μου ειπαν 30 εργασιμες, τοσο πολυ κανει; Τωρα εληξε ο λογαριασμος πληρωσα το υπολοιπο και τα 90 τα αφησα απληρωτα να δω τι θα γινει κι ακυρωσα την παγια εντολη ωστε να μην τα τραβηξουν ολα..

Αναρωτιεμαι αν εκανα καλα ή να τα πληρωνα ολα και με την αποφαση απο rae να περιμενω επιστροφη; Παιζει να μου χρεωσουν εγγυηση στον τελικο επειδη ακυρωσα παγια εντολη; Ειμαι Ελπε πλεον

Στο myrae απαντούν εντός μιας βδομαδας. Πρόβλημα διακοπής δε θα έχεις εφόσον έφυγες. Αν επιλυθεί το θέμα, θα σου τα σβήσουν. Αν όχι, τότε απ'τα 90 ευρώ που χρωστάς... θα αφήσουν σίγουρα απλήρωτα τα δημοτικά τέλη.

1 λεπτό πριν, gogkroj είπε

η  elpedison με ημερομηνία καταχωρησης ενδείξεων 1 γεναρη ακομα να εκδοσει λογαριασμό ..εβγαλε μονο εναν λογαριασμο μονη της το Δεκέμβριο για τις πρωτες δεκα ημερες του μηνα

περίεργο , αυτές τις μέρες φαινόταν οτι ξεμπλοκάρισε, εννοείται βάλε πάγια εντολή αν δεν έχεις ήδη βάλει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, energy52 είπε

Εμενα ο ηρων έβγαλε εκκαθαριστικό διαρκείας 12 ημερών (ήμουν απομ1/12 έως 29/12 ) με εγγύηση μέσα , έχω ήδη πάει ΔΕΗ όμως , δε πληρώνω τίποτα μέχρι να βγει τελικός , εκεί θα πληρώσω αυτά που είναι να πληρώσω 

Επεξ/σία από dimostr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...