Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πελάτης από 14/11 με την προσφορά της Volton. Ο πρώτος λογαριασμός αφορούσε 6 ημέρες γιατί προφανώς πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ και ήταν σωστός. Αυτοί οι έξυπνοι όμως στην Volton γιατί μου έβγαλαν τον δεύτερο λογαριασμό στις 11/01 με περίοδο κατανάλωσης από 20/11-20/12 "έναντι", ενώ τους έβαλα στο portal μέτρηση 04/01 όπως ακριβώς ζητούσαν;

Δεν είδαν την μέτρηση ή κάνουν ότι δεν την βλέπουν;

Το πάγιο δεν το είδα χρεωμένο αλλά κανονικά χρέωσαν τις κατ' εκτίμηση κιλοβατώρες. Έστειλα αίτημα να το δουν πήρα και τηλέφωνο και αναμένω εξηγήσεις. Δεν περιμένω και πολλά βέβαια αλλά βλέπουμε...

Επεξ/σία από netagra
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Ναι, αλλά αν διάβασες παρακάτω τι έγραψε ένας συμφορουμήτης... σ'εκείνον δε βγήκε έκτακτος. Ίσως και να σταμάτησαν να βγάζουν έκτακτους

Ε θα το αφησω οπως έχει τοτε και βλέπω κατά τις 30/1 αν εχουν βγαλει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, παιζει κατι με την  Βολτον, αν παρεις την δωροεπιταγή 60ε απο τα public? Γιατι υπαρχει συσταση να μη την δεχτουμε;

Επεξ/σία από katsios2010

3 ώρες πριν, GreekGames είπε

Δεν καταλαβαίνω πως γίνετε η κρατική επιδότηση να είναι 6€ και όχι -6€

IMG_1988.jpeg

ζήτα ανάλυση

1 λεπτό πριν, katsios2010 είπε

Καλησπέρα, παιζει κατι με την  Βολτον, αν παρεις την δωροεπιταγή 60ε απο τα public? Γιατι υπαρχει συσταση να μη την δεχτουμε;

ναι παίζει , έχει αναλυθεί , μην την πάρεις, γράφουν οι όροι

6 ώρες πριν, george_008 είπε

Καλησπέρα, έχει πάρει κάποιος και δεύτερη φορά τα 50 ευρώ του Ήρωνα; 

όλοι

5 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Μπορώ να το κάνω και τώρα δηλαδη? 

ναι

5 ώρες πριν, Mordred35 είπε

Αρα δεν πληρωνω τιποτα και περιμενω να μου στειλουν τον τελικο;

είσαι σίγουρος οτι θα βγάλουν νωρίς τελικό ? Βάλε πάγια και τελευταία μέρα πριν τη λήξη δεν συο έχει βγάλει έκτακτο , βλέπεις ...

• Like 1
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

ζήτα ανάλυση

ναι παίζει , έχει αναλυθεί , μην την πάρεις, γράφουν οι όροι

Άρα η βόλτον ζητάει πίσω τη δωροεπιταγή αν δεν παραμείνουμε 12 μήνες σε αυτήν.

Αντίστοιχη παγίδα στην ελπέ ή στον ήρωνα δεν έχω δει να υπάρχει

Σε σχέση με τη ζενίθ και τα 60€ που δίνει ξέρει κανένας τίποτα;

3 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Άρα η βόλτον ζητάει πίσω τη δωροεπιταγή αν δεν παραμείνουμε 12 μήνες σε αυτήν.

Αντίστοιχη παγίδα στην ελπέ ή στον ήρωνα δεν έχω δει να υπάρχει

Σε σχέση με τη ζενίθ και τα 60€ που δίνει ξέρει κανένας τίποτα;

10€/μήνα για 6 μήνες

• Like 1

13 λεπτά πριν, korakios είπε

είσαι σίγουρος οτι θα βγάλουν νωρίς τελικό ? Βάλε πάγια και τελευταία μέρα πριν τη λήξη δεν συο έχει βγάλει έκτακτο , βλέπεις ...

Και αμα δε του βγάλουν τελικό τι θα γίνει  , η πάγια που θα τον βοηθήσει στο θέμα του τελικού ?

Μόλις τώρα, dimostr είπε

Και αμα δε του βγάλουν τελικό τι θα γίνει  , η πάγια που θα τον βοηθήσει στο θέμα του τελικού ?

για την επιστροφή εγγύησης

• Like 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

για την επιστροφή εγγύησης

Εννοείς ότι θα του πιστωθεί στην κάρτα της πάγιας ? Αυτό δε μπορεί να γίνει με iban ?

Μόλις τώρα, dimostr είπε

Εννοείς ότι θα του πιστωθεί στην κάρτα της πάγιας ? Αυτό δε μπορεί να γίνει με iban ?

όχι θα βγει έκτακτος λογαριασμός και θα επιστραφεί αφαιρώντας την απο τον προηγούμενο λογαριασμό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν φεύγω από τον ήρωνα  και έχω πιστωτικό (ακομα και απο το δωρο εγγραφης) προς τιμην τους μου το επιστρέφουνε σε iban που τους δίνω.

Έχει κανένας κάνει κάτι αντίστοιχο στην elpedison (πιστωτικος τελικος απο δωρο εγγραφης και επιστροφή αυτου σε λογαριασμο τραπεζας); 

Επεξ/σία από katsios2010
  • Like 1

9 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Όταν φεύγω από τον ήρωνα  και έχω πιστωτικό (ακομα και απο το δωρο εγγραφης) προς τιμην τους μου το επιστρέφουνε σε iban που τους δίνω.

Έχει κανένας κάνει κάτι αντίστοιχο στην elpedison (πιστωτικος τελικος απο δωρο εγγραφης και επιστροφή αυτου σε λογαριασμο τραπεζας); 

να αποφεύγετε πιστωτικούς γενικότερα

εννοείται θα στα επιστρέψουν και απο ελπέ

3 hours ago, netagra said:

Πελάτης από 14/11 με την προσφορά της Volton. Ο πρώτος λογαριασμός αφορούσε 6 ημέρες γιατί προφανώς πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ και ήταν σωστός. Αυτοί οι έξυπνοι όμως στην Volton γιατί μου έβγαλαν τον δεύτερο λογαριασμό στις 11/01 με περίοδο κατανάλωσης από 20/11-20/12 "έναντι", ενώ τους έβαλα στο portal μέτρηση 04/01 όπως ακριβώς ζητούσαν;

Γιατί τέλη Νοεμβρίου - αρχές Νοεμβρίου δε σου επέτρεπε το σύστημα να δώσεις έναντι ένδειξη  και έβγαλαν κατά προσέγγιση. Η ένδειξη που έδωσες θα τιμολογηθεί τον άλλο μήνα...

Με την επιταγη παμπλικ τι γινεται που ειχα ζητησει να μην την βαλουν και την εβαλαν σε τρεις διαφορετικες παροχες και καντον το κοροιδο σε ορισμενες απο αυτες και τοτς τα ξανα υπενθυμιζω.

8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Γιατί τέλη Νοεμβρίου - αρχές Νοεμβρίου δε σου επέτρεπε το σύστημα να δώσεις έναντι ένδειξη  και έβγαλαν κατά προσέγγιση. Η ένδειξη που έδωσες θα τιμολογηθεί τον άλλο μήνα...

Αυτή η βλακεία με τη Volton να λαμβάνει την ένδειξη του ΔΕΔΔΗΕ υπόψιν για τον επόμενο μήνα...

1 λεπτό πριν, Jason13 είπε

Με την επιταγη παμπλικ τι γινεται που ειχα ζητησει να μην την βαλουν και την εβαλαν σε τρεις διαφορετικες παροχες και καντον το κοροιδο σε ορισμενες απο αυτες και τοτς τα ξανα υπενθυμιζω.

Μην την εξαργυρώσεις ποτέ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...