Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολλά 😦😦😦 στον καινούριο πάροχο που κατάφερε να δώσει λάθος ένδειξη τελευταίας μέτρησης κατα 1000 κιλοβατώρες παραπάνω στον Δεδδηε και χθές αυτή η εσφαλμένη μέτρηση στάλθηκε στην Δεη για να βγεί εκκαθαριστικός. Την μέτρηση αυτή την έδωσαν αυξημένη κατα 1000 κβ απο την φωτογραφία που τους είχα στείλει κατα την διάρκεια αποστολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για την μετάβαση σε αυτούς.

Πάλι καλά που το είδα σήμερα απο το δευτερο λίνκ του Δεδδηε που έχει δωθεί για να βρεί κάποιος αν έχει γίνει η μετάβαση στον νέο πάροχο.

Επίσης εκπρόσωπος του συγκεκριμμενου παρόχου να ισχυρίζεται ακράδαντα οτι δεν δίνουν αυτοί μετρήσεις στον Δεδδηε αλλα έρχεται υπάλληλος του Δεδδηε για να κάνει μετρήσεις και να δώσει την μέτρηση στον προηγούμενο πάροχο για να βγάλει εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Καλά ξεκινήσαμε...

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, e-k είπε

Για να το λέει ο έμπειρος @doomnx έτσι θα είναι. Απλά δεν διευκρίνιζες αρχικά ότι θα κάνεις ταχυτουρισμό. 😂

Ναι συμφωνώ με τον @doomnx . Και ναι θα κάνω ταχυτουρισμό.😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Αν κάτσει 30 μέρες ακριβώς, 500 kWh + πάγιο δικαιούται δωρεάν.

Όταν θα δώσει την ένδειξη την 30η μέρα για να αλλάξει πάροχο, 30 μέρες θα εκκαθαριστούν. 

Γιατί μπλέκετε τα τετράμηνα;

Ξεχνάτε ότι στον τελικό λογαριασμό γίνεται συνολική εκκαθάριση. Ναι, οι ανταγωνιστικές χρεώσεις θα είναι αυτές του μήνα (και αυτό εφόσον ο πάροχος δεν έχει κλίμακες κατανάλωσης). Όχι όμως και οι ρυθμιζόμενες και λοιπές, που πάντα αυτές γίνονται βάσει κλιμάκων αναλογικά επί 120 ημερών.

Δημοσ.

Έδωσα άλλες ενδείξεις στην volton και άλλες υπάρχουν στον δεδδηε προκειμένου να πάω στην volton.

Σε ερώτηση προς τον δεδδηε μου είπαν ότι οι διαφορετικές ενδείξεις είναι λόγω τηλεμέτρησης που έγινε.

Εφόσον ακόμα δεν έχει αρχίσει η τηλεμέτρηση στην Ελλάδα...πως έγινε αυτό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Ellada v 2.1

Επεξ/σία από hamer
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, madboy είπε

Πολλά 😦😦😦 στον καινούριο πάροχο που κατάφερε να δώσει λάθος ένδειξη τελευταίας μέτρησης κατα 1000 κιλοβατώρες παραπάνω στον Δεδδηε και χθές αυτή η εσφαλμένη μέτρηση στάλθηκε στην Δεη για να βγεί εκκαθαριστικός. Την μέτρηση αυτή την έδωσαν αυξημένη κατα 1000 κβ απο την φωτογραφία που τους είχα στείλει κατα την διάρκεια αποστολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για την μετάβαση σε αυτούς.

Πάλι καλά που το είδα σήμερα απο το δευτερο λίνκ του Δεδδηε που έχει δωθεί για να βρεί κάποιος αν έχει γίνει η μετάβαση στον νέο πάροχο.

Επίσης εκπρόσωπος του συγκεκριμμενου παρόχου να ισχυρίζεται ακράδαντα οτι δεν δίνουν αυτοί μετρήσεις στον Δεδδηε αλλα έρχεται υπάλληλος του Δεδδηε για να κάνει μετρήσεις και να δώσει την μέτρηση στον προηγούμενο πάροχο για να βγάλει εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Καλά ξεκινήσαμε...

Καλησπερα... Μπορει... Σε ποια περιοχη εγινε; Μιλησες με τον Δεδδηε εσυ;;

5 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Έδωσα άλλες ενδείξεις στην volton και άλλες υπάρχουν στον δεδδηε προκειμένου να πάω στην volton.

Σε ερώτηση προς τον δεδδηε μου είπαν ότι οι διαφορετικές ενδείξεις είναι λόγω τηλεμέτρησης που έγινε.

Πιθανον.. Αν εχουν ληφθει... Αν εινα ηλεκτρονικος ο μετρητης και εχει τοποθετηθει  sim...Γινεται που και που...

Αναλογα την περιοχη του Δεδδηε..

Δημοσ.
5 minutes ago, takoulou said:

Περιστέρι Αθήνα. Την ένδειξη αυτή την έδωσε ο νεος πάροχος μια μέρα μετά την αποστολή της δικής μου καταμέτρησης και αυτό ακριβώς μου ανέφερε και ο Δεδδηε!

Οτι είναι ξεκάθαρα μέτρηση του νέου παρόχου.

Ellada v 2.1

V. 2.2 θα έλεγα εγώ. Είμαστε πολύ μπροστά. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, madboy είπε

Καλά ξεκινήσαμε...

Μη στέλνετε φωτογραφίες, απλά να τους γράφετε το νούμερο. Ο,τι να ναι, καλά ξεμπερδέματα!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πιθανον.. Αν εχουν ληφθει... Αν εινα ηλεκτρονικος ο μετρητης και εχει τοποθετηθει  sim...Γινεται που και που...

Αναλογα την περιοχη του Δεδδηε..

Περιοχή Πατήσια.

Δημοσ.
14 minutes ago, revmatopliktos said:

Τι διαφορά έχεις; 

Εμένα ο πάροχος μου έβαλε Bonus 1000. Ούτε η Stoiximan δεν δίνει τέτοια δώρα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

λόγω τηλεμέτρησης που έγινε.

Πανελλαδικά είναι που δεν έχει ξεκινήσει. Μεμονωμένα όμως, γίνεται. Νομίζω σε επαγγελματικές, και σίγουρα σε περίπτωσή μου όπου υπήρχε δυστοκία καταμετρήσεων λόγω θέσης σπιτιού, μου διαβεβαιώσαν (από ΔΕΔΔΗΕ) πως πλέον θα γίνεται τηλεμέτρηση κάθε 4μηνο (νέος "ψηφιακός" μετρητής με SIM). Άρα, έστω για μεμονωμένες περιπτώσεις, την δυνατότητα την έχουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, madboy είπε

Τι διαφορά έχεις; 

Εμένα ο πάροχος μου έβαλε Bonus 1000. Ούτε η Stoiximan δεν δίνει τέτοια δώρα.

Με χρέωσε 150 kwh παραπάνω στην nrg που είναι με 22 λεπτά. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Ξεχνάτε ότι στον τελικό λογαριασμό γίνεται συνολική εκκαθάριση. Ναι, οι ανταγωνιστικές χρεώσεις θα είναι αυτές του μήνα (και αυτό εφόσον ο πάροχος δεν έχει κλίμακες κατανάλωσης). Όχι όμως και οι ρυθμιζόμενες και λοιπές, που πάντα αυτές γίνονται βάσει κλιμάκων αναλογικά επί 120 ημερών.

Γιατί μπλέκουμε τις ρυθμιζόμενες; Ναι, οι ΥΚΩ βγαίνουν αναλογικά 0-400, 400-500, >500 ανά μήνα. Αν τις ξεχνάγαμε δεν θα έβγαζαν σωστό αποτέλεσμα τα εξελάκια μας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...