Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα σήμερα αίτημα στη volton. Ρώτησα για την δώρο επιταγή και μου είπαν ότι την έδιναν δώρο τα Χριστούγεννα και πλέον όχι. Με ρώτησε αν θέλω να κοιτάξει μήπως και την πάρω αλλά απάντησα αρνητικά. Θα μου στείλουν από Δευτέρα την σύμβαση και θα γίνει την ίδια μέρα τηλ. επικοινωνία για επιβεβαίωση αντί υπογραφής. Πρέπει να προσέξω κάτι; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Έκανα σήμερα αίτημα στη volton. Ρώτησα για την δώρο επιταγή και μου είπαν ότι την έδιναν δώρο τα Χριστούγεννα και πλέον όχι. Με ρώτησε αν θέλω να κοιτάξει μήπως και την πάρω αλλά απάντησα αρνητικά. Θα μου στείλουν από Δευτέρα την σύμβαση και θα γίνει την ίδια μέρα τηλ. επικοινωνία για επιβεβαίωση αντί υπογραφής. Πρέπει να προσέξω κάτι; 

Αυτά που έχουν ήδη πει για την volton στις προηγούμενες σελίδες. Αλλά νομίζω κυρίως ότι δεν είναι όντως 500kWh δώρο για τον 1ο μήνα αλλά 500kWh δώρο εάν το 120ήμερο καταναλώσεις 2000kWh. Δηλαδή το "δώρο" των 500kWh/1ο μήνα πάει αναλογικά οπότε με ρέγουλα η κατανάλωση μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, e-k είπε

Αυτά που έχουν ήδη πει για την volton στις προηγούμενες σελίδες. Αλλά νομίζω κυρίως ότι δεν είναι όντως 500kWh δώρο για τον 1ο μήνα αλλά 500kWh δώρο εάν το 120ήμερο καταναλώσεις 2000kWh. Δηλαδή το "δώρο" των 500kWh/1ο μήνα πάει αναλογικά οπότε με ρέγουλα η κατανάλωση μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Τι ρέγουλα είναι στάνταρ οι 1000kw στις 60 μέρες μπορεί και παραπάνω για αυτό το μήνα που θα έχει κρύο 

Επεξ/σία από archiezulu

3 λεπτά πριν, e-k είπε

Δηλαδή εάν αποχωρήσεις ακριβώς στο μήνα από την ημερομηνία εκπροσώπησης στην volton  και έχεις 500 kwh θα πληρωσεις κάτι άλλοπ λην παγίου και ρυθμιζόμενων χρεώσεων;

3 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Τι ρέγουλα είναι στάνταρ οι 1000kw στις 60 μέρες μπορεί και παραπάνω για αυτό το μήνα που θα έχει κρύο 

Μαζί μένετε;

Ο_ο

Μόλις τώρα, NIKELPE είπε

Δηλαδή εάν αποχωρήσεις ακριβώς στο μήνα από την ημερομηνία εκπροσώπησης στην volton  και έχεις 500 kwh θα πληρωσεις κάτι άλλοπ λην παγίου και ρυθμιζόμενων χρεώσεων;

Το πρόβλημα προκύπτει επειδή εκκαθαριστικός με μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ βγαίνει κάθε τετράμηνο μόνο. Και οι εταιρίες μόνο τον ΔΕΔΔΗΕ φυσικά εμπιστεύονται.

21 ώρες πριν, ekrepali είπε

αν ενεργοποιήσεις πάγια εντολη στο myelpedison, θα βγει έκτακτος μέσα σε 2-3 εργάσιμες και θα σου αποχρεωσουν την εγγύηση

Μπορώ να το κάνω και τώρα δηλαδη? 

9 λεπτά πριν, e-k είπε

Μαζί μένετε;

Ο_ο

Το πρόβλημα προκύπτει επειδή εκκαθαριστικός με μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ βγαίνει κάθε τετράμηνο μόνο. Και οι εταιρίες μόνο τον ΔΕΔΔΗΕ φυσικά εμπιστεύονται.

Αφού όταν φεύγεις δίνεις μέτρηση να βγει τελικός 

7 λεπτά πριν, e-k είπε

Μαζί μένετε;

Ο_ο

Οπότε σε περίπτωση ασύμφορης τιμής τον επόμενο μήνα στην volton  ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αποχώρησης από την εταιρεία και την μετάβαση σε άλλο πάροχο

1 ώρα πριν, korakios είπε

κάτι πρέπει να γίνει να μπαίνουν σε spoiler αυτόματα οι φωτό

δεν είναι τελευταίος , αν ήταν θα έγραφε τελικό , έχουμε πει να βάζετε πάγια εντολή

σου χρέωσαν τη μισή (υψηλή) εγγύηση

Αρα δεν πληρωνω τιποτα και περιμενω να μου στειλουν τον τελικο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Οπότε σε περίπτωση ασύμφορης τιμής τον επόμενο μήνα στην volton  ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αποχώρησης από την εταιρεία και την μετάβαση σε άλλο πάροχο

Δες στο παρόν θέμα στις 28 Δεκεμβρίου 2023 συζήτηση ekrepali με mechpanos

Spoiler

Επίσης πάνω δεξιά εκεί που λέει "Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα" βάλε το λήμμα "volton" και πάτα στα αποτελέσματα που σου φαίνονται σχετικά.

Επεξ/σία από e-k
  • Like 1

30 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Με αναλογική εκκαθάριση 4μήνου (για την ακρίβεια 120 ημερών).

Αν κάτσει 30 μέρες ακριβώς, 500 kWh + πάγιο δικαιούται δωρεάν.

Όταν θα δώσει την ένδειξη την 30η μέρα για να αλλάξει πάροχο, 30 μέρες θα εκκαθαριστούν. 

Γιατί μπλέκετε τα τετράμηνα;

• Like 6

17 ώρες πριν, messinia3 είπε

Για τα δικά μου δεδομένα ειναι υπερβολικό όλο αυτό το πηγαινελα, αλλά εννοείται δεν έχω συμπάθειες σε εταιρείες ρευματος,τραπεζες,κλπ.Μια ερώτηση μόνο:έχεις εισπράξει σε iban κάτι από όλα αυτά τα πιστωτικά η απλά κάνεις κάβα για να έχεις σε επόμενες τραμπες?

Προσωπική εμπειρία: 35 εργάσιμες ημέρες για να επιστραφούν και πολύ "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα". Νομίζω ότι είναι πολύ φλου το καθεστώς, λογικά θα έπρεπε να υπάρχει σχετική νομοθεσία και να ζητάνε IBAN κατά την εγγραφή. Πολλά ζητάω

1 ώρα πριν, e-k είπε

Ευχαριστώ αλλά αν φύγω την 30 μέρα ακριβώς θα γίνει εκκαθάριση με βάση τις μετρήσεις μου, έτσι δεν είναι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...