Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
49 minutes ago, antykaps said:

723397043_.png.504049ac11870d983a00db2aa665ae3d.png

Πώς λαμβάνεις sms απ'τον ΔΕΔΔΗΕ, ενώ εμείς παλεύουμε με άλλους τρόπους να δούμε αν έγινε η αλλαγή;

Όσο για το ερώτημα σου για την ημερομηνία εκπροσώπησης, επειδή το mydeddie app υπολειτουργεί αυτές τις μέρες και οι ενδείξεις εχουν εξαφανιστεί, πάρε τηλ στο 2111900500 και τώρα πότε έγινε η αλλαγή. Επίσης μετα από 1 βδομάδα ζητά βεβαίωση εκπροσώπησης από τη volton για να μπορέσεις να φύγεις τον άλλο μήνα. Αργούν πλέον να βγάλουν λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

δε νομίζω , 2000kw ανα μήνα σε Ήρων και ελπέ θα του βγαίνει με έστω ~0,15 κανα 300άρι μείον δώρα

στη ΦΑ θα είναι κανα 250άρι

εκτός αν Ήρων πάρει 100ρικο λόγω ΚΟΤ , αλλά δεν είναι βέβαιο ,

αν έχει κουράγια θα χτυπούσε μια βόλτον για λιγότερο απο 10ήμερο ,καπάκια Ήρων και ανάλογα τι θα του βάζανε σα δώρο , ελπέ αν έχει δώρο τότε

δες το 2ο τρόπο

αν και 99,99% έχει ολοκληρωθεί

ρωτα πότε έστειλε η volton το αίτημα

55 λεπτά πριν, korakios είπε

επικεντρώθηκα στη χειμωνιάτικη , πάλι θα έκλεινα ΦΑ και θα το έσπαγα στο 3μηνο με 45€ πέναλτι αν συνέχιζαν δώρα

ΚΑΙ γω έτσι το βλέπω να γίνεται και βλέπουμε .... Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας. 

51 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι κι εγώ ΦΑ θα πήγαινα μάλλον, γιατί δεν ξέρουμε καν αν θα δίνονται δώρα και με ποιες προϋποθέσεις και για πόσο.

Επίσης δεν υπολογίζουμε και τυχόν αύξηση λόγω έκτακτων συνθηκών (απειλής πολέμου ή κάτι άλλο .)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ενδιαφέρον, το μπλε της Eunice Power απέκτησε διάρκεια 12 μηνών, χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

μάλλον για να μπει στη λίστα της ΡΑΕ

βέβαια δείχνει οτι δε δέχεται ΚΟΤ πάλι

14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πώς λαμβάνεις sms απ'τον ΔΕΔΔΗΕ, ενώ εμείς παλεύουμε με άλλους τρόπους να δούμε αν έγινε η αλλαγή;

έχει καλύτερο βύσμα απο το δικό σου 😁

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Tετοια πες τον να παει απο εκει τωρα Σαββατιατικα.:P

άσε ρε συ , κάνει και φλεξ ενώ εγώ πρέπει να στέλνω αιτήματα για να πατήσουν ένα κουμπάκι στο ίδιο υποκατάστημα , το sms τον μάρανε 😂

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, korakios είπε

μάλλον για να μπει στη λίστα της ΡΑΕ

βέβαια δείχνει οτι δε δέχεται ΚΟΤ πάλι

Λογικά δεν υποστηρίζει ΚΟΤ, με τις ευλογίες της ΡΑΕ που το έκανε προαιρετικό ξεκάθαρα στην τελευταία της ανακοίνωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, korakios είπε

αφού βγήκε το pdf ανέβασε φωτό χωρίς προσωπικά στοιχεία , μέσα σε spoiler όλες τις σελίδες

Ευχαριστω....

Spoiler

Invoice_3_Page_1.jpg

Spoiler
Spoiler

Invoice_3_Page_2.jpg

Spoiler

Invoice_3_Page_3.jpg

Επεξ/σία από Mordred35
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mordred35 είπε

Ευχαριστω....

Invoice_3_Page_1.jpg

Invoice_3_Page_2.jpg

Invoice_3_Page_3.jpg

κάτι πρέπει να γίνει να μπαίνουν σε spoiler αυτόματα οι φωτό

15 ώρες πριν, Mordred35 είπε

Παιδες μου στειλανε τον πρωτο,και τελευταιο,λογαριασμο απο την Ελπεδισον και ενω μου εχουν πιστωσει τα 100€ βλεπω αυτο...

δεν είναι τελευταίος , αν ήταν θα έγραφε τελικό , έχουμε πει να βάζετε πάγια εντολή

σου χρέωσαν τη μισή (υψηλή) εγγύηση

Δημοσ.
16 ώρες πριν, doomnx είπε

Volton πρέπει να μείνεις όμως, γιατί δίνει τζάμπα ρεύμα όχι εφάπαξ ποσό 🙃

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα μετράω 30 μέρες* από τη μέρα που θα μου πουν ότι έχει αρχίσει η εκπροσώπηση από αυτούς :D

*500kWh για 30 μέρες είναι η προσφορά. Θα βγάλουμε τον "χειμώνα" (αυτόν, τον ελληνικό, που ξεκίνησε πριν 5 μέρες και δεν θα κρατήσει παραπάνω από μήνα) με τα AC και μετά βλέπουμε :D

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kacey είπε

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα μετράω 30 μέρες* από τη μέρα που θα μου πουν ότι έχει αρχίσει η εκπροσώπηση από αυτούς :D

*500kWh για 30 μέρες είναι η προσφορά. Θα βγάλουμε τον "χειμώνα" (αυτόν, τον ελληνικό, που ξεκίνησε πριν 5 μέρες και δεν θα κρατήσει παραπάνω από μήνα) με τα AC και μετά βλέπουμε :D

Πρόσεχε, τις ρυθμιζόμενες τις χρεώνεστε κανονικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Όσο για το ερώτημα σου για την ημερομηνία εκπροσώπησης, επειδή το mydeddie app υπολειτουργεί αυτές τις μέρες και οι ενδείξεις εχουν εξαφανιστεί, πάρε τηλ στο 2111900500 και τώρα πότε έγινε η αλλαγή. Επίσης μετα από 1 βδομάδα ζητά βεβαίωση εκπροσώπησης από τη volton για να μπορέσεις να φύγεις τον άλλο μήνα. Αργούν πλέον να βγάλουν λογαριασμό.

Αυτό γίνεται σε ορισμένες περιοχές του Δεδδηε.. Που πάει ο τεχνικός για την αλλαγή ονόματος, η παρόχου.. Γίνεται ηλεκτρονικά όλα.. 

2 ώρες πριν, antykaps είπε

Εχω ξαναλαβει το μυνημα  πριν  3 χρόνια .. το αφηνω μεχρι να με ενοχλησουν ξανα

Δεν σου έχει έρθει επιστολή; Μην το αφήσεις έτσι.. Και ξαφνικά έρθουν για διακοπή.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...