Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, korakios είπε

απο τα 30,54 σου χρωστά το 10% , μικρό ποσό αλλά θα τα φάει

τα 1,92 είναι απο τα 19,20 που πλήρωσες σε προηγούμενο

50ρικο δεν είδα , υποθέτω το πήρες πολύ πιο μπροστά

πολύ πιο πρίν, είναι παραδόξως μια αξιοπρεπέστατη εταιρεία σε όλα...ίσως μου έτυχε, να δώ τώρα σε ελπέ τι θα γίνει που δεν ακούω και τα καλύτερα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

52 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σε σένα φαίνεται το ιστορικό ενδείξεων. Εμένα μέχρι και πριν 10 μέρες φαίνονται όλες οι ενδείξεις σε βάθος διετίας, μετά χάθηκαν κι εμφανιζόταν μόνο η τελευταία ένδειξη του Νοεμβρίου και τώρα τίποτα. Θέλω να δω αν είναι γενικό το πρόβλημα ή αν συμβαίνει μόνο σε μένα.

Εδώ και μια βδομάδα περίπου στο app στο μετρήσεις-στατιστικά καταναλώσεων-ενδείξεις παροχής-ιστορικό μου βγάζει πως δεν βρέθηκαν ενδείξεις.

• Like 2
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

πολύ πιο πρίν, είναι παραδόξως μια αξιοπρεπέστατη εταιρεία σε όλα...ίσως μου έτυχε,

όχι ίσως , σίγουρα σου έτυχε , δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας

4 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

να δώ τώρα σε ελπέ τι θα γίνει που δεν ακούω και τα καλύτερα!!

θέμα πιθανοτήτων είναι , αλλά εφόσον γλύτωσες απο τη μηχανογράφηση του Ήρων ,έχεις αρκετή τύχη και τα ίδια θα μας λες : "αξιοπρεπέστατη η ελπέ" 😂

Καλησπέρα παιδιά. Εχω σχετικά μικρή μηνιαια κατανάλωση 90-100 κιλοβατώρες το μήνα. Στις 3 Ιανουαρίου έκανα αλλαγή από nrg pass (5 λεπτά/kwh με επιδότηση) σε ΗΡΩΝ Generous Garantee Home για το +50. Ο Ηρων μου έστειλε μήνυμα ότι από 8 Ιανουαρίου ξεκίνησε η εκπροσώπηση. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο. 1ον οι μετρήσεις τον κιλοβατόρων ισχύουν ακριβώς όπως τις εδωσα και γράφονται στο αρχικό συμβόλαιο ή μετράνε από την ημερομήνια αλλαγής της εκπροσώπησης (όπως λογικα θα μετρησε ο δεδδηε). 2ον πότε θεωρείται καλό διάστημα για αλλαγή; τέλος του μήνα ή νωρίτερα (πως συνδέεται αυτό με την ημερομηνία αλλαγής εκπροσώπησης;)

4 λεπτά πριν, crazyhorse1 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Εχω σχετικά μικρή μηνιαια κατανάλωση 90-100 κιλοβατώρες το μήνα. Στις 3 Ιανουαρίου έκανα αλλαγή από nrg pass (5 λεπτά/kwh με επιδότηση) σε ΗΡΩΝ Generous Garantee Home για το +50. Ο Ηρων μου έστειλε μήνυμα ότι από 8 Ιανουαρίου ξεκίνησε η εκπροσώπηση. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο. 1ον οι μετρήσεις τον κιλοβατόρων ισχύουν ακριβώς όπως τις εδωσα και γράφονται στο αρχικό συμβόλαιο ή μετράνε από την ημερομήνια αλλαγής της εκπροσώπησης (όπως λογικα θα μετρησε ο δεδδηε). 2ον πότε θεωρείται καλό διάστημα για αλλαγή; τέλος του μήνα ή νωρίτερα (πως συνδέεται αυτό με την ημερομηνία αλλαγής εκπροσώπησης;)

Αυτό θα το ρωτήσεις στον Δεδδηε για τις μετρήσεις.. Πότε έγινε η αλλαγή και με ποιες.. 

54 λεπτά πριν, dtsatsa είπε

Καλημέρα, καταναλώνω 2000 Kw μηνιαία  τους χειμωνιάτικους μήνες και ετήσια 13000 Kw περίπου και είμαι σε δίλλημα αν πρέπει να επιλέξω Φυσικό Αέριο  (MAXI Home Fixed) ή να κυνηγάω προσφορές (όπως έκανα μέχρι σήμερα); Ευπρόσδεκτη κάθε άποψη...προς βοήθεια.

Αν κυνηγάς κάθε μήνα, θα πληρώσεις ένα 20% λιγότερο από ο,τι αν πας σε Fixed, αν υποθέσουμε ότι οι τιμές χονδρικής θα παραμείνουν εδώ που είναι.

Καλημέρα..
Στις 3 Ιανουαρίου μίλησα  τηλεφωνικά  με της Volton  και έγινε και η επιβεβαίωση στοιχείων
Στις 4 Ιανουαρίου μου έστειλαν με email την αιτηση/συμβόλαιο και έστειλα τα δικαιολογητικά
Στις 10  Ιανουαρίου ελαβα μυνημα στο Viber οτι η αιτηση καταχωρήθηκε
Στις 12  Ιανουαρίου ελαβα  sms απο τον ΔΕΔΗΕ οτι το αιτημα ολοκληρωθηκε
Στην Διαδικτυακή εφαρμογή για τις ΥΔΕ δεν εχει αλαξει ακομη νουμερο

Απο ποτε αρχιζει η εκπροσωπηση στην Volton για να μετρησω τα 500 Kw και μετά  να την  κοπανήσω για ΗΡΩΝ εκτος αν υπάρξει κατι άλλο

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Αν κυνηγάς κάθε μήνα, θα πληρώσεις ένα 20% λιγότερο από ο,τι αν πας σε Fixed, αν υποθέσουμε ότι οι τιμές χονδρικής θα παραμείνουν εδώ που είναι.

δε νομίζω , 2000kw ανα μήνα σε Ήρων και ελπέ θα του βγαίνει με έστω ~0,15 κανα 300άρι μείον δώρα

στη ΦΑ θα είναι κανα 250άρι

εκτός αν Ήρων πάρει 100ρικο λόγω ΚΟΤ , αλλά δεν είναι βέβαιο ,

αν έχει κουράγια θα χτυπούσε μια βόλτον για λιγότερο απο 10ήμερο ,καπάκια Ήρων και ανάλογα τι θα του βάζανε σα δώρο , ελπέ αν έχει δώρο τότε

2 λεπτά πριν, antykaps είπε

δες το 2ο τρόπο

αν και 99,99% έχει ολοκληρωθεί

3 λεπτά πριν, antykaps είπε

Απο ποτε αρχιζει η εκπροσωπηση στην Volton για να μετρησω τα 500 Kw και μετά  να την  κοπανήσω για ΗΡΩΝ εκτος αν υπάρξει κατι άλλο

ρωτα πότε έστειλε η volton το αίτημα

1 ώρα πριν, MICHAILKON είπε

Ευχαριστώ! Αν θες κάνε έναν κόπο και βάλε μας και τον προηγούμενο έναντι να βγάλουμε συμπέρασμα για την έκπτωση συνέπειας 

6 λεπτά πριν, korakios είπε

δε νομίζω , 2000kw ανα μήνα σε Ήρων και ελπέ θα του βγαίνει με έστω ~0,15 κανα 300άρι μείον δώρα

στη ΦΑ θα είναι κανα 250άρι

εκτός αν Ήρων πάρει 100ρικο λόγω ΚΟΤ , αλλά δεν είναι βέβαιο ,

αν έχει κουράγια θα χτυπούσε μια βόλτον για λιγότερο απο 10ήμερο ,καπάκια Ήρων και ανάλογα τι θα του βάζανε σα δώρο , ελπέ αν έχει δώρο τότε

δες το 2ο τρόπο

αν και 99,99% έχει ολοκληρωθεί

ρωτα πότε έστειλε η volton το αίτημα

Είναι 13000 το χρόνο, όχι 24000

8 λεπτά πριν, antykaps είπε

Καλημέρα..
Στις 3 Ιανουαρίου μίλησα  τηλεφωνικά  με της Volton  και έγινε και η επιβεβαίωση στοιχείων
Στις 4 Ιανουαρίου μου έστειλαν με email την αιτηση/συμβόλαιο και έστειλα τα δικαιολογητικά
Στις 10  Ιανουαρίου ελαβα μυνημα στο Viber οτι η αιτηση καταχωρήθηκε

Αν ελαβες μηνυμα απο τον Δεδδηε ισχυει απο την ημερομηνια αυτη.. Τι εγραφε;

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Είναι 13000 το χρόνο, όχι 24000

επικεντρώθηκα στη χειμωνιάτικη , πάλι θα έκλεινα ΦΑ και θα το έσπαγα στο 3μηνο με 45€ πέναλτι αν συνέχιζαν δώρα

4 λεπτά πριν, korakios είπε

επικεντρώθηκα στη χειμωνιάτικη , πάλι θα έκλεινα ΦΑ και θα το έσπαγα στο 3μηνο με 45€ πέναλτι αν συνέχιζαν δώρα

Ναι κι εγώ ΦΑ θα πήγαινα μάλλον, γιατί δεν ξέρουμε καν αν θα δίνονται δώρα και με ποιες προϋποθέσεις και για πόσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...