Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, frsmr7 είπε

Θα δω σε δεύτερο χρόνο για το νυχτερινό στο προκείμενο που με ενδιαφέρει, τώρα που φάγαμε το 100ρικο πάμε βολτον για τις 500 ή υπάρχει κάτι καλύτερο που μου διαφεύγει;

βολτον χωρίς κάρτα public ( αν συνεχίζουν να τη δίνουν μη τη δεχτείς )

• Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 minutes ago, korakios said:

όσες φορές και να τσέκαρα (όχι με app αλλά απο το site) , ποτέ δεν έδειχνε ιστορικό , μόνο την τελευταία

Πώς βλέπεις τις ενδείξεις απ'το site; Aπό πού κάνεις login;

Δημοσ.

Καλημέρα, καταναλώνω 2000 Kw μηνιαία  τους χειμωνιάτικους μήνες και ετήσια 13000 Kw περίπου και είμαι σε δίλλημα αν πρέπει να επιλέξω Φυσικό Αέριο  (MAXI Home Fixed) ή να κυνηγάω προσφορές (όπως έκανα μέχρι σήμερα); Ευπρόσδεκτη κάθε άποψη...προς βοήθεια.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, frsmr7 είπε

Θα δω σε δεύτερο χρόνο για το νυχτερινό στο προκείμενο που με ενδιαφέρει, τώρα που φάγαμε το 100ρικο πάμε βολτον για τις 500 ή υπάρχει κάτι καλύτερο που μου διαφεύγει;

Καλό θα ήταν να το βάλεις... Θα σου χρησιμεύσει... 

3 λεπτά πριν, dtsatsa είπε

Καλημέρα, καταναλώνω 2000 Kw μηνιαία  τους χειμωνιάτικους μήνες και ετήσια 13000 Kw περίπου και είμαι σε δίλλημα αν πρέπει να επιλέξω Φυσικό Αέριο  (MAXI Home Fixed) ή να κυνηγάω προσφορές (όπως έκανα μέχρι σήμερα); Ευπρόσδεκτη κάθε άποψη...προς βοήθεια.

Πολλές κιλοβατώρες καις.. Γιατί τόσες πολλές.. Προσφορές αν είναι καλές.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtsatsa είπε

κλείσε ΦΑ , νυχτερινό τιμολόγιο απο ΔΕΔΔΗΕ ενεργοποίησες φαντάζομαι εδώ και καιρό πριν

Spoiler

αν έχεις θερμοπομπούς τους πετάς άμεσα , αν έχεις αρρύθμιστη αντλία μπες στο δίπλα νήμα , αν κάνεις mining πέρνα (εδώ και χρόνια έπρεπε) στο trading , βασικά κάνε κάτι και άσε τα προγράμματα σε 2η μοίρα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, doomnx είπε

Για όσους καίνε 265 kWh και κάτω, το μπλε της ELPEDISON βγαίνει φθηνότερο με τα 80 € δώρο.

Μην τη λέτε αυτή την αρλούμπα, τουλάχιστον όχι σε εμάς εδώ.

Ήρεμα, παντογνώστη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλό θα ήταν να το βάλεις... Θα σου χρησιμεύσει... 

Πολλές κιλοβατώρες καις.. Γιατί τόσες πολλές.. Προσφορές αν είναι καλές.. 

Αντλία θερμότητας , μονοκατοικία στο βουνό και βάλλεται από παντού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 5/1 έγινε αίτηση για μετάβαση απο ΕΛΠΕ smart σε νolton με ενδείξεις μετρητή εκείνης της ημέρας.Ακομα δεν έχει γίνει η αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο της παροχής.Στο myelpedison άνοιξε η καταχώριση ενδείξεων μετρητή απο χθες. Τι να κάνω να δώσω ενδείξεις ή όχι;

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

κλείσε ΦΑ , νυχτερινό τιμολόγιο απο ΔΕΔΔΗΕ ενεργοποίησες φαντάζομαι εδώ και καιρό πριν

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αν έχεις θερμοπομπούς τους πετάς άμεσα , αν έχεις αρρύθμιστη αντλία μπες στο δίπλα νήμα , αν κάνεις mining πέρνα (εδώ και χρόνια έπρεπε) στο trading , βασικά κάνε κάτι και άσε τα προγράμματα σε 2η μοίρα

Έχω νυχτερινό τιμολόγιο και ΚΟΤ (το οποί χάνω κατά τους 4 χειμερινούς μήνες 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtsatsa είπε

Αντλία θερμότητας , μονοκατοικία στο βουνό και βάλλεται από παντού.

μόνωση , φ/β και στο δίπλα νήμα

2 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Από 5/1 έγινε αίτηση για μετάβαση απο ΕΛΠΕ smart σε νolton με ενδείξεις μετρητή εκείνης της ημέρας.Ακομα δεν έχει γίνει η αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο της παροχής.Στο myelpedison άνοιξε η καταχώριση ενδείξεων μετρητή απο χθες. Τι να κάνω να δώσω ενδείξεις ή όχι;

απο το να σου έρθει ότι να'ναι έναντι , δώσε (την ίδια που έδωσες volton)

επίσης βάλε πάγια εντολή σε περίπτωση που δεν προλάβεις τελικό

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, korakios είπε

βολτον χωρίς κάρτα public ( αν συνεχίζουν να τη δίνουν μη τη δεχτείς )

Δεν βλέπω κάτι στο site τους για public για affidea λέει επίσης θα τους πώς δεν με ενδιαφέρει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...