Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το mydeddie app και το site του υδε βάρεσαν μπιέλα. Τώρα για να μάθετε αν έχει γίνει η αλλαγή παρόχου, απευθυνθείτε στην Mέλπω την καφετζού.

@korakios Λίγο πριν χαλάσουν έκανα αναζήτηση τη παροχή του μαγαζιού κι έλεγε 'λανθασμένος αριθμός παροχής', άρα μάλλον σε μένα ολοκληρώθηκε η αλλαγή. 😝

Τώρα τα βλέπω ΟΚ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, athkatla78 είπε

Τα μπλε πρέπει να είναι υποχρεωτικά 12μηνης διάρκειας.

0,123€/kwh

δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός , αναλύθηκε πριν

1 λεπτό πριν, motoboots είπε

Τώρα τα βλέπω ΟΚ.

είναι μέχρι να ξανακάνει αναζήτηση και να πέσει 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MICHAILKON είπε

Το αντίθετο, εχθές βγήκε ο τελικός και είχαν υπολογίσει μέχρι και την έκπτωση συνέπειας !!!!!! Προσωπικά θεωρώ πολύ σωστή  και αξιόπιστη εταιρεία τον ΗΡΩΝ..

Βάλε μας το λογαριασμό όλες τις σελίδες αν θες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannnis122 είπε

Λέτε να αξίζει να πας ή να περιμένουμε τι θα κάνουν και οι άλλοι;

Για όσους καίνε 265 kWh και κάτω, το μπλε της ELPEDISON βγαίνει φθηνότερο με τα 80 € δώρο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Για όσους καίνε 265 kWh και κάτω, το μπλε της ELPEDISON βγαίνει φθηνότερο με τα 80 € δώρο.

60€ δε δίνει ?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, cv19985 είπε

Καλημέρα, Εβγαλε το φυσικοαεριο το Maxi home fixed με παγιο 9ε, (διορθωση) 0,123ε/kwh για 8 μηνες αλλα το εχει στα κιτρινα απ οτι καταλαβαινω. Ειναι κατι που μου ξεφευγει? Δεν θαβεπρεπε να ειναι μπλε?

Μπλε είναι, δεν έχουν ιδέα τι γράφουν στο site.

Δημοσ.
6 minutes ago, korakios said:

είναι μέχρι να ξανακάνει αναζήτηση και να πέσει 😁

Άλλαξε το ψηφίο στο ΥΔΕ! 🥳

Στο mydeddie, στις ενδείξεις παροχής δε φαίνεται τίποτα πλέον.🤪

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Άλλαξε το ψηφίο στο ΥΔΕ! 🥳

Στο mydeddie, στις ενδείξεις παροχής δε φαίνεται τίποτα πλέον.🤪

άρα θέλει και τους 2 τρόπους να βλέπει κάποιος , πάντως έγινε η μετάβαση

σε έχω χάσει παλιοτουρίστα , που ήσουν και που πήγες τώρα ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

60€ δε δίνει ?

Ναι, 60 δίνει στο site. Όσοι μας διαβάζουν να έρθουν να τους δώσω τηλεφωνάκι να πάρουν + δωροεπιταγή Σκλαβενίτη 20 €, γιατί είμαστε πιο ψαγμένοι από τους άλλους 😎

• Like 5
Δημοσ.
4 minutes ago, korakios said:

άρα θέλει και τους 2 τρόπους να βλέπει κάποιος , πάντως έγινε η μετάβαση

Σε σένα φαίνεται το ιστορικό ενδείξεων. Εμένα μέχρι και πριν 10 μέρες φαίνονται όλες οι ενδείξεις σε βάθος διετίας, μετά χάθηκαν κι εμφανιζόταν μόνο η τελευταία ένδειξη του Νοεμβρίου και τώρα τίποτα. Θέλω να δω αν είναι γενικό το πρόβλημα ή αν συμβαίνει μόνο σε μένα.

Επίσης στη σύγκριση ετήσιας κατανάλωσης εμφανίζει τον αριθμό μετρητή ίδιο με τον αριθμό παροχής... άλλο κουφό και τούτο.

4 minutes ago, korakios said:

σε έχω χάσει παλιοτουρίστα , που ήσουν και που πήγες τώρα ?

Volton --> Εlpe στο επαγγελματικό.

Hρων --> Elpe στο οικιακό από τέλος Δεκέμβρη

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Σε σένα φαίνεται το ιστορικό ενδείξεων. Εμένα μέχρι και πριν 10 μέρες φαίνονται όλες οι ενδείξεις σε βάθος διετίας, μετά χάθηκαν κι εμφανιζόταν μόνο η τελευταία ένδειξη του Νοεμβρίου και τώρα τίποτα. Θέλω να δω αν είναι γενικό το πρόβλημα ή αν συμβαίνει μόνο σε μένα.

όσες φορές και να τσέκαρα (όχι με app αλλά απο το site) , ποτέ δεν έδειχνε ιστορικό , μόνο την τελευταία

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Φυσικά και αξίζει.. 42,16 είναι το κόστος.. Εννοείται.. Και τους άλλους μήνες θα έχεις μια μικρή ελάφρυνση.. 

Θα δω σε δεύτερο χρόνο για το νυχτερινό στο προκείμενο που με ενδιαφέρει, τώρα που φάγαμε το 100ρικο πάμε βολτον για τις 500 ή υπάρχει κάτι καλύτερο που μου διαφεύγει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...