Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, korakios είπε

εγώ παρατηρώ μια δυσκολία να βάζετε τις φωτό σε spoiler 😛

427kw σε 8 μέρες είναι ρεκόρ έναντι , αν και αν είχες επιλέξει πάγια εντολή (που είναι σχεδόν κανόνας για τους τουρίστες) θα ήταν μικρότερο , ρώτα αν ενεργοποιήσεις πάγια εντολή μπας και βγει έκτακτος

Αφού έχει αλλάξει πάροχο θα πρέπει να βγει τελικός με ότι εκκαθάριση υπάρχει , εκείνον πρέπει να πληρώσει , στο τελικό που θα βγει θα πρέπει να συμψηφιστεί η εγγύηση 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αφού έχει αλλάξει πάροχο θα πρέπει να βγει τελικός με ότι εκκαθάριση υπάρχει , εκείνον πρέπει να πληρώσει , στο τελικό που θα βγει θα πρέπει να συμψηφιστεί η εγγύηση 

προφανώς , για Ήρων αναφέρομαι και εγώ . Αλλά ο Ήρων μπορεί να βγάλει και 2ο έναντι αν έχει κέφια η μηχανογράφηση....

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Καλημέρα, κάνω και εγώ ενεργειακό τουρισμό και τον Νοέμβριο είχα πάει για 8 μέρες Ηρων και στο καπάκι elpedison. Εκδόθηκε λογαριασμός έναντι από τον Ηρων αυτή την βδομάδα για εκείνες τις μέρες όπου μέτρησαν μεν το δώρο 50€ αλλά μου χρέωσαν 70€ εγγύηση και μου μέτρησαν 427 kw για 8 μέρες (που αποκλείεται να είχα κάψει τόσο γιατί συνήθως τότε έπιανα βαριά τις 300 για ολόκληρο μήνα). Εννοείται χρέωσαν και ρυθμιζόμενες και έβγαλαν ένα κοστούμι 100€. Τώρα τι κάνω, το αφήνω χωρίς να πληρώσω για να βγάλουν εκκαθαριστικό και να αφαιρέσουν την εγγύηση? Τους παίρνω τηλ? Υπόψιν ότι μετά από elpedison πήγα volton για τις 500 (από 5/1 είμαι) και είχα σκοπό επόμενη αλλαγή να είναι πάλι στον Ηρων. 

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_0050.jpeg

IMG_0051.jpeg

IMG_0052.jpeg

Ένδειξη πελάτη λέει εν τω μεταξύ. Εσύ τις έδωσες τις 500 kWh; Περίμενε να βγάλουν τελικό...

33 λεπτά πριν, korakios είπε

το οτι τα έχουν κάνει σαλάτα γενικότερα είναι γνωστό

προσωπικά το καταλαβαίνω καθαρά σαν περιορισμό για να μπει στον πίνακα

Κι εγώ έτσι το καταλαβαίνω. Θα έχει πλάκα όποιος πάει και φύγει και χρεωθεί ποινή να κάνει καταγγελία στη ΡΑΕ γιατί είναι "κυμαινόμενο".

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

@korakiosτο προσπάθησα πάντως για το spoil 😜

το εκτιμώ 😁

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Κι εγώ έτσι το καταλαβαίνω. Θα έχει πλάκα όποιος πάει και φύγει και χρεωθεί ποινή να κάνει καταγγελία στη ΡΑΕ γιατί είναι "κυμαινόμενο".

χααχα, δεν έχεις άδικο , αν το βάλει και η ΡΑΕ στα κυμαινόμενα θα τους πρήξω 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, korakios είπε

ο @doomnx είναι ικανός να πάει τώρα να ανοίξει τα γραφεία της ΦΑ και να αλλάξει το χρώμα 😂

Μα είναι άχρηστοι! Εκεί που πάμε να ξεμπερδέψουμε τον κόσμο έρχεται τώρα αυτό. Άντε τώρα να εξηγώ γιατί είναι το φθηνότερο μπλε.

Spoiler

"ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ! ΤΑ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!"

Αυτό τώρα δε συνιστά παραπλάνηση; Δεν δημιουργεί σύγχυση στον πελάτη; Υποτίθεται θα έβλεπε χρώμα και θα ήξερε το βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος, αν πρόκειται δλδ για σταθερό ή κυμαινόμενο. Δεν πρέπει να το καταγγείλουμε;

Spoiler

Σε μένα δημιούργησε μεγάλη σύγχυση (όχι αυτή με την έννοια του μπερδέματος)

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση ζεσταινόμαστε αποκλειστικά με air-condition ~ 500-700 kw τους χειμερινούς μήνες, πήραμε το καταστατικό της ελπε τώρα τρέχω volton για τις 500kw?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Dimitris156 είπε

Πάντως με Ήρων δε ξέρω αν θα ξαναμπλέξω ακόμα και με το 50άρι. Βγάλανε εκκαθαριστικό και ξαναχρεώσανε διπλά τις ρυθμιζόμενες, ενώ και σαν προηγούμενο υπόλοιπο έχουν τον αρχικό λογαριασμό με την παλιά διπλοχρέωση και όχι το διορθωτικό που είχαν βγάλει (ο οποίος ήταν και αυτός λάθος). Θα κάτσω να τους τα γράψω και με νούμερα τώρα μήπως καταλάβουν ποτέ...

Το αντίθετο, εχθές βγήκε ο τελικός και είχαν υπολογίσει μέχρι και την έκπτωση συνέπειας !!!!!! Προσωπικά θεωρώ πολύ σωστή  και αξιόπιστη εταιρεία τον ΗΡΩΝ..

Επεξ/σία από MICHAILKON
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, frsmr7 είπε

Καλημέρα μια ερώτηση ζεσταινόμαστε αποκλειστικά με air-condition ~ 500-700 kw τους χειμερινούς μήνες, πήραμε το καταστατικό της ελπε τώρα τρέχω volton για τις 500kw?

Τι αναφέρει το καταστατικό?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, frsmr7 είπε

Καλημέρα..Για σκέψου να βάλεις και νυχτερινό ρεύμα αν δεν έχεις.. 

Δημοσ.
50 minutes ago, MICHAILKON said:

Το αντίθετο, εχθές βγήκε ο τελικός και είχαν υπολογίσει μέχρι και την έκπτωση συνέπειας !!!!!! Προσωπικά θεωρώ πολύ σωστή  και αξιόπιστη εταιρεία τον ΗΡΩΝ..

Φαντάζομαι η έκπτωση συνέπειας είναι για την κατανάλωση του προηγούμενου λογαριασμού και όχι του τελικού 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι αναφέρει το καταστατικό?

Τι εννοείς καταστατικό; δεν υπάρχει άλλος τρόπος θέρμανσης γτ ο ιδιοκτήτης έχει αφαιρέσει εντελώς τα σώματα καλοριφέρ.

15 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα..Για σκέψου να βάλεις και νυχτερινό ρεύμα αν δεν έχεις.. 

Αξίζει το κόστος; από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο -Νοέμβριο η κατανάλωση με πέφτει κατακόρυφα στις 100-200kw τον μήνα λόγω και ηλιακού 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, frsmr7 είπε

Τι εννοείς καταστατικό; δεν υπάρχει άλλος τρόπος θέρμανσης γτ ο ιδιοκτήτης έχει αφαιρέσει εντελώς τα σώματα καλοριφέρ.

Αξίζει το κόστος; από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο -Νοέμβριο η κατανάλωση με πέφτει κατακόρυφα στις 100-200kw τον μήνα λόγω και ηλιακού 

Φυσικά και αξίζει.. 42,16 είναι το κόστος.. Εννοείται.. Και τους άλλους μήνες θα έχεις μια μικρή ελάφρυνση.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

IMG_5512.jpeg.090569808451800f4dfba5276257ed31.jpegIMG_5513.jpeg.d881d5b166b2397b2bb99876ba828728.jpeg

Πάλι λαθος στις ρυθμιζόμενες υπέρ ΔΕΔΔΗΕ χρέωση… Χ2 ΗΡΩΝ

Μπορείτε να τσεκάρετε λίγο και τις ΥΚΩ γιατί μου φαίνονται περίεργες; 

Επεξ/σία από Greg29M
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...