Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Αυτό το πρόγραμμα δε θα έχει όμως ρήτρα αφού είναι κίτρινο; 

Εν τω μεταξύ γράφουν ότι θα έχει ρήτρα αποχώρησης  https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2024/01/PricelistsExtraServices_MAXI_Home_Fixed_v9.2.pdf 🤧

Τότε από που κι ως που κίτρινο;

Επεξ/σία από juanjk
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Αυτό το πρόγραμμα δε θα έχει όμως ρήτρα αφού είναι κίτρινο; 

όχι δεν έχει , το χρώμα είναι άκυρο τελείως , μπορεί και να μπερδεύτηκαν οι ίδιοι μιας και δε νομίζω να τους συμφέρει απο πλευράς μάρκετινγκ

Μόλις τώρα, juanjk είπε

Εν τω μεταξύ γράφουν ότι θα έχει ρήτρα https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2024/01/PricelistsExtraServices_MAXI_Home_Fixed_v9.2.pdf 🤧

Τότε από που κι ως που κίτρινο;

καταρχάς τα 2 που έγραψες έρχονται σε αντίθεση , αλλά ξεκινάμε με το που το γράφει οτι έχει ρήτρα ? τώρα το κοιτάω αλλά μπορεί να μη βλέπω

image.png.fea6bfa1d269e32ca738c7039395c278.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι δεν έχει , το χρώμα είναι άκυρο τελείως , μπορεί και να μπερδεύτηκαν οι ίδιοι μιας και δε νομίζω να τους συμφέρει απο πλευράς μάρκετινγκ

καταρχάς τα 2 που έγραψες έρχονται σε αντίθεση , αλλά ξεκινάμε με το που το γράφει οτι έχει ρήτρα ? τώρα το κοιτάω αλλά μπορεί να μη βλέπω

Σόρρυ εγώ εννοούσα ρήτρα αποχώρησης*

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, korakios said:

@geodimis ελπίζω να κράτησες στο email τους λογαριασμούς

εμένα στο myelpedison έχει τον τελικό και έναν μόνο προηγούμενο έκτακτο που ήταν η αφαίρεση της εγγύησης αλλά όχι τον 1ο έναντι .

Εννοείται είναι στα mail οι στο λογαριασμοί αλλά γιατί το λες πρέπει να επαληθεύσω κάτι;

Σε 1ο λογαριασμό 2ης παροχής με καλή κατανάλωση Δεκέμβριο αφαιρέθηκε κανονικά το 100αρικο και ήδη αιτήθηκα 4all για μέγιστη ταχύτητα τουριςμού.

Περιμένω άλλους 3 πρώτους λογαριασμούς ΕΛΠΕ που έχουν μπει πάγιες και αναμένονται και αυτοί πιστωτικοί. 

Δημοσ.

Παιδες μου στειλανε τον πρωτο,και τελευταιο,λογαριασμο απο την Ελπεδισον και ενω μου εχουν πιστωσει τα 100€ βλεπω αυτο...

Χρεωση-Επιστροφη Εγγυησης 121ευρω!!!

Πριν τους παρω να τους πω τα καλαντα με καθυστερηση μπορει να μου πει καποιος τι σκατα ειναι αυτο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geodimis είπε

Εννοείται είναι στα mail οι στο λογαριασμοί αλλά γιατί το λες πρέπει να επαληθεύσω κάτι;

γιατί νόμιζα οτι είχες θέμα

Μόλις τώρα, Mordred35 είπε

Παιδες μου στειλανε τον πρωτο,και τελευταιο,λογαριασμο απο την Ελπεδισον και ενω μου εχουν πιστωσει τα 100€ βλεπω αυτο...

Χρεωση-Επιστροφη Εγγυησης 121ευρω!!!

Πριν τους παρω να τους πω τα καλαντα με καθυστερηση μπορει να μου πει καποιος τι σκατα ειναι αυτο;

πρώτα θα κατεβάσεις το pdf και μετά θα δεις τι έπαιξε , τώρα δεν έχει νόημα για υποθέσεις

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, korakios είπε

οι έκτακτοι διορθωτικοί του Ήρων είναι λαχείο

πάντως συνεχίζει να έχει την πιο σάπια μηχανογράφηση , αλλά μην γκρινιάζουμε μιας και έχει κληρώσει και δώρα 😛

Καλά δεν διαφωνώ, απλά μου φαίνεται λίγο αστείο :P
Εγώ τώρα να τους στείλω mail να κάνουν διορθωση, η να το αφήσω για όταν θα ξαναπάω? 🤣

Δημοσ.
31 minutes ago, e-k said:

12.01.2024 - 12.38

θα αλλάζουμε εύκολα μέσω gov.gr εταιρεία & τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος

Με ένα μήνυμα στο wallet του κινητού τηλεφώνου θα μπορούν από τον επόμενο μήνα να αλλάζουν οι πολίτες -εφόσον το επιθυμούν – την εταιρεία ενέργειας και το τιμολόγιό τους. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά Fm.

ο τουρισμός θα γίνει πιο εύκολος

🤣

Spoiler

Ας μη σεναριολογούμε με ασαφείς ανακοινώσεις-δηλώσεις, είναι αντίστοιχη φάση με τις μηνιαίες μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ αν κι εφόσον κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Καλά δεν διαφωνώ, απλά μου φαίνεται λίγο αστείο :P
Εγώ τώρα να τους στείλω mail να κάνουν διορθωση, η να το αφήσω για όταν θα ξαναπάω? 🤣

εννοείται να το διορθώσουν μιας και φαίνεται οτι χρωστάς

γενικότερα όμως προσπαθήστε να μην αφήνετε πιστωτικά

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

γιατί νόμιζα οτι είχες θέμα

πρώτα θα κατεβάσεις το pdf και μετά θα δεις τι έπαιξε , τώρα δεν έχει νόημα για υποθέσεις

Τι εννοεις να κατεβασω το pdf το εχω ηδη κατεβασει εκει ειδα αυτη τη χρεωση....αναλυτικα ας τα βαλω μπας και βγαλεις ακρη.

Χρέωση Προμήθειας Ρεύματος (A):
Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις (Β):
Διάφορες Χρεώσεις/Πιστώσεις (Γ):
ΦΠΑ (6 %) : -12,39 x 6,00% = -0,74
Ειδ. Τέλος 5‰ Ν.2093/92:

Χρεώσεις Δήμου & ΕΡΤ: 11,18
123,65

Σύνολο Τρέχοντος Λογαριασμού:
Ημερομηνία Λήξης Τρέχοντος Λογαριασμού: 31/01/2024
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

50,63
35,71
-98,73
-0,11

Χρέωση /Επιστροφή Εγγύησης:

121,59

121,59
Συνολική κρατική επιδότηση στον λογαριασμό : -10,82 €

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

εννοείται να το διορθώσουν μιας και φαίνεται οτι χρωστάς

γενικότερα όμως προσπαθήστε να μην αφήνετε πιστωτικά

Ρε συ, δεν το πιστεψα οτι θα έχει πιστωτικό υπολόγιζα να τους πληρώσω κανα 10αρικό.
Ισα ισα δεν ήθελα να αφήσω πιστωτικό μιας και είχα στο μυαλό μου οτι κάποια στιγμή θα ξανατσιμπήσω το 50αρικο.
Τελικά θα μου χρωστάνε ενα δεκάρικο και μάλλον θα πάρω τα @@ μου για επόμενο 50αρικο 😅

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν πάντως δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής (άρα μάλλον μιλάμε για κάτι σαν......μπλε) εμένα με ψήνει πολύ! 

Το επόμενο τρίμηνο θα έχω πάνω από 1000kwh/μήνα! 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kacey είπε

Έχουν πιστώσει 100ε και με αυτά έχει γίνει πιστωτικός ο λογαριασμός. Αντί πχ να τους δώσω ~25 που έβγαινε η χρέωση, λέει -75.

Το "μόνο 15 μέρες" δεν έχει να λέει τίποτα: σύμφωνα με τους όρους* της προσφοράς, αρκούσε να πάω και να φύγω ακόμα και την ίδια μέρα.

Από ΕΛΠΕ --- > ΗΡΩΝ νομίζω με κανέναν, απλά έδωσα φωτό του μετρητή. Από ΗΡΩΝ --- > Volton ήθελαν φωτό του μετρητή ΚΑΙ το συμβόλαιο από ΗΡΩΝ που είναι ο αμέσως προηγούμενος.

Για όποιον δεν κατάλαβε, μέσα σε 35-40 μέρες έκανα ΔΕΗ ---> ΕΛΠΕ ---> ΗΡΩΝ ---> VOLTON, κόπι πάστε σε 2 παροχές.

*δεν έχει νόημα να συζητάμε το τι θα γινόταν αν δεν τηρούσαν τους όρους, εγώ τους όρους ξέρω, αυτούς λέω.

Για τα δικά μου δεδομένα ειναι υπερβολικό όλο αυτό το πηγαινελα, αλλά εννοείται δεν έχω συμπάθειες σε εταιρείες ρευματος,τραπεζες,κλπ.Μια ερώτηση μόνο:έχεις εισπράξει σε iban κάτι από όλα αυτά τα πιστωτικά η απλά κάνεις κάβα για να έχεις σε επόμενες τραμπες?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για τα δικά μου δεδομένα ειναι υπερβολικό όλο αυτό το πηγαινελα, αλλά εννοείται δεν έχω συμπάθειες σε εταιρείες ρευματος,τραπεζες,κλπ.Μια ερώτηση μόνο:έχεις εισπράξει σε iban κάτι από όλα αυτά τα πιστωτικά η απλά κάνεις κάβα για να έχεις σε επόμενες τραμπες?

Έχω ρωτήσει το πως θα μου τα δώσουν και περιμένω. Παλαιότερα τα έδιναν σε ΙΒΑΝ, απ' ότι λένε διάφοροι εδώ μέσα. Δεν έχει καμμία λογική το "θα σας τα κρατήσουμε κάβα για το μέλλον" γιατί κανείς δεν εγγυάται (πόσο μάλλον με υποχρεώνει) να ξαναπεράσω από τις συγκεκριμένες εταιρίες.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mordred35 είπε

Τι εννοεις να κατεβασω το pdf το εχω ηδη κατεβασει εκει ειδα αυτη τη χρεωση....αναλυτικα ας τα βαλω μπας και βγαλεις ακρη.

Χρέωση Προμήθειας Ρεύματος (A):
Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις (Β):
Διάφορες Χρεώσεις/Πιστώσεις (Γ):
ΦΠΑ (6 %) : -12,39 x 6,00% = -0,74
Ειδ. Τέλος 5‰ Ν.2093/92:

Χρεώσεις Δήμου & ΕΡΤ: 11,18
123,65

Σύνολο Τρέχοντος Λογαριασμού:
Ημερομηνία Λήξης Τρέχοντος Λογαριασμού: 31/01/2024
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

50,63
35,71
-98,73
-0,11

Χρέωση /Επιστροφή Εγγύησης:

121,59

121,59
Συνολική κρατική επιδότηση στον λογαριασμό : -10,82 €

αφού βγήκε το pdf ανέβασε φωτό χωρίς προσωπικά στοιχεία , μέσα σε spoiler όλες τις σελίδες

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...