Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, korakios είπε

πάντως σίγουρα θα μείνεις στην NRG ? υπόψιν αν πήρες δωροκάρτα shell , επιστρέφεις το ποσό αν την κάνεις

Δεν πήρα κανένα δώρο...NRG pass είχα κάνει... τώρα για αλλαγή παρόχου θα δούμε κρατώ στάση αναμονής...

5 ώρες πριν, korakios είπε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, GeorgeTrzs είπε

Δεν πήρα κανένα δώρο...NRG pass είχα κάνει... τώρα για αλλαγή παρόχου θα δούμε κρατώ στάση αναμονής...

υπόψιν τώρα μπήκες στο πράσινο με πανάκριβη αρχική τιμή

35 λεπτά πριν, gx2 είπε

Πήρα μόλις τηλέφωνο και όλως περιέργως απάντησαν. Ο νεαρός στο τηλέφωνο μου είπε ότι βλέπει το πρόμο στο σύστημα και πως δε πιστώθηκε εξαιτίας συστημικού λάθους. Με διαβεβαίωσε ότι θα διορθωθεί, και μου υποσχέθηκε πως έως την Τετάρτη θα με καλέσει να με ενημερώσει! 

Ομολογώ ότι ήταν πολύ πειστικός, οπότε θα τον περιμένω έως την Τετάρτη και αν δεν θα προχωρήσω με Myrae.

Αυτός απλά θα στείλει μήνυμα στο "αρμόδιο"τμήμα .μέσω myrae θα στο βγάλουν πιο γρήγορα,αλλά ότι θες.

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Ακόμα κι αν έδινες μέτρηση στην elpedison και έβγαινε έναντι με πραγματική κατανάλωση, πάλι θα έσπαζε η κατανάλωση αναλογικά στον εκκαθαριστικο. 

Για μηνιαια εκκαθάριση πρέπει να συμπέσει η προγραμματισμένη μέτρηση 4μηνου, η να έφευγες για άλλο πάροχο.

Η δυνατοτητα καταχώρησης ενδειξης ανά δίμηνο στο ΔΕΔΔΗΕ ισχύει ακόμα?

• Like 1

Ωραία τώρα που κοντεύουμε να φάμε τα 100 της ΕΛΠΕ 😁 ποιος είναι ο επόμενος προορισμός; VOLTON ή ΗΡΩΝ;. Ή μήπως πρώτα VOLTON και μετά ΗΡΩΝ. Θα ισχύει όμως μέχρι τότε το δώρο με τα 50€ 🤔

2 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Ωραία τώρα που κοντεύουμε να φάμε τα 100 της ΕΛΠΕ 😁 ποιος είναι ο επόμενος προορισμός; VOLTON ή ΗΡΩΝ;. Ή μήπως πρώτα VOLTON και μετά ΗΡΩΝ. Θα ισχύει όμως μέχρι τότε το δώρο με τα 50€ 🤔

Όλοι οι τουρίστες στο ίδιο δίλημμα βρίσκονται 😂😂😂

Μόλις τώρα, Nnoutas είπε

το 50ρικο ισχύει χρόνια , χλωμό να το κόψουν αλλά ποτέ δεν ξέρεις

όσο για που να πας κάνε

kw που καις επι φθηνή κιλοβατώρα ενός προγράμματος (αν καις έως 500kw/μήνα)

VS

kw που καις επι τιμη κιλοβατώρας Ήρων μείον 50€

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, korakios είπε

υπόψιν τώρα μπήκες στο πράσινο με πανάκριβη αρχική τιμή

Η nrg για 5 μέρες του Ιανουαρίου με χρέωσε με 21.6 λεπτά./kwh

Επεξ/σία από revmatopliktos

5 ώρες πριν, doomnx είπε

Update: Χθες που έγινε η αλλαγή στο ψηφίο του αριθμού παροχής και επιβεβαίωσα ότι εκπροσωπούμαι από την ELPEDISON προσπάθησα πάλι να κάνω εγγραφή στο my.elpedison.gr. Δεν πήρα το γνωστό μήνυμα ότι εκκρεμεί η ενεργοποίησή μου, αντ'αυτού προχώρησε και μου ήρθε email με κωδικό εγγραφής.

Προσπάθησα να ορίσω username και κωδικό αλλά έπαιρνα το σφάλμα «επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών». Πήρα και μου είπαν να ξαναπροσπαθήσω από Δευτέρα. Σημειωτέον, μου είπε ότι δεν έβλεπε τις 2 Δωροεπιταγές της BEFON για τις 2 συστάσεις μου και ότι θα έπρεπε να τις βλέπει.

Τέλος πάντων, προσπάθησα πάλι σήμερα από περιέργεια στο my.elpedison.gr και προχώρησε κανονικά με την εγγραφή. Πλέον βλέπω το Dashboard κανονικά αλλά η μόνη χρήσιμη πληροφορία για την ώρα είναι η τελευταία ένδειξη του μετρητή που «έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ».

Προσπάθησα να κάνω την πάγια εντολή από αυτή τη σελίδα αλλά δε φαίνεται να την πήρε. Πήγα στο my.elpedison.gr/payment και από εκεί καταχωρήθηκε κανονικά. 

Εν αναμονή του 1ου λογαριασμού και των δώρων λοιπόν (στη μία παροχή, οι άλλες βλέπουμε...)

Spoiler

Screenshot_2024-01-12-21-37-34-330_com.android.chrome-edit.jpg.90116028f497a0bc37071e5444b41c62.jpg

Στην ελπε η εγγραφή αργεί 3-5 μέρες, αλλά γίνεται όπως μου είχε πει και ο @korakios(στο ενδιάμεσο βγάζει να γίνει επικοινωνία με την εξυπηρέτηση). 

@doomnx μου είχες πει για την σελίδα στο elpedison.gr (για το σπίτι->×Εξυπηρέτηση πελατών) με την διαχείριση των καρτών /πάγιας εντολής, (αυτή που δίνεις παραπάνω) και στην αρχή δε φάνηκε να ενεργοποιειται η πάγια. Επειδή με την εγγραφή άργησε κάνα δυο μέρες, είπα να περιμένω. Τελικά φάνηκε ενεργοποιημενη η πάγια σήμερα 12/1. Τη διαδικασία την έκανα προχθές 10/1 και φαίνεται ως ενεργοποιημενη από 10/1. Οπότε στην ελπε κάνουμε κάνα 2 μέρες υπομονή μ' αυτά. 

Για όποιον: Αυτό που φαίνεται στην εικόνα για την πάγια το βλέπουμε από το my.elpedison.gr (Σύνδεση) - > Ο λογαριασμός μου - > Πληρώνω online και όχι από το app. 

(Επόμενη πληρωμή πάντως έχω 01/01/0001 π. Χ.) 😁

Οι φωστήρες του Ηρωνα μου είχαν βγάλει ενα έναντι το οπόιο αντι να είναι -35.50 ήταν 35.50.
Τους στέλνω mail τους λεω να βγάλουν συμπληρωματικό μην τα τραβήξει με την πάγια εντολή.
Χωρίς να αλλαξουν τίποτα, στο my heron μου το κάνουν -35.50.
Σήμερα βλέπω εχει εκδοθεί τελικός λογαριασμός με "Προηγ. Υπόλοιπο*  35,50 €"
Τρομερή μηχανογράφηση :P

• Confused 1

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είδα τώρα διαφήμιση ΦΑ σταθερό 0.12 για 8 μήνες, για αιτήσεις ως 31/1. Δεν είδα αν έχει πάγιο και πόσο.

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-maxi-home-fixed/?product-category=household&product-commodity=electric-power

9€ είναι το πάγιο 

• Sad 2

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Είδα τώρα διαφήμιση ΦΑ σταθερό 0.12 για 8 μήνες, για αιτήσεις ως 31/1. Δεν είδα αν έχει πάγιο και πόσο.

Έχει πάγιο 9€, και γράφει ότι είναι κίτρινο 

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-maxi-home-fixed/?product-category=household&product-commodity=electric-power

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

9 ευρώ πάγιο!

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...