Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός ELPEDISON smart, μετά από αλλαγή από economy, χωρίς να πιστώνει τα 100€, παρόλο που το είχαν αποδεχθεί στη τηλεφωνική αίτηση αλλαγής, και είχαν στείλει και το αντίστοιχο pdf μαζί με το συμβόλαιο.

Από Δευτέρα έχει μάχη😠😡🤬

Επεξ/σία από gx2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39 λεπτά πριν, liakjim είπε

Από 4/1 αίτηση από elpe σε volton. Το μόνο που έχω είναι επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι καταχωρήθηκε η αίτηση. Αργεί.

6/1 εγώ σε ΕΛΙΝ, 11/1 ήρθε απάντηση πως ΘΑ μου στείλουν τα συμβόλαια. 

Αυτό έγραψα και πριν πως αν κυνηγάς τιμές και όχι δώρα το πράγμα έχει δυσκολέψει. 

• Like 1

Σημερα μου εκδόθηκε ο λογαριασμός, ο 1ος της ΕΛΠΕ. Απο τος 09-12-2023 εως και 01-01-2024. Ενοείται δεν μετρήσανε και βάλανε του κουτουρού. Ομως στο λογαριασμό αναγράφουν 25 χρέωση/επιστροφή εγγύησης. Αυτα τα γλυώνουμε αν βάλουμε πάγια ή οχι ? Μέχρι πρότεινος έβαλα παγια εντολή και δεν είχα τέτοια θέματα. 

Τελος σαν χειμερινός τουρίστας μετα απο ΕΛΠΕ που πάμε ? (εκτος ΗΡΩΝ).

5 λεπτά πριν, gx2 είπε

Σήμερα εκδόθηκε ο λογαριασμός ELPEDISON smart, μετά από αλλαγή από economy, χωρίς να πιστώνει τα 100€, παρόλο που το είχαν αποδεχθεί στη τηλεφωνική αίτηση αλλαγής, και είχαν στείλει και το αντίστοιχο pdf μαζί με το συμβόλαιο.

Από Δευτέρα έχει μάχη😠😡🤬

Myrae απευθείας και ζητάς έκδοση έκτακτου 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nebtios είπε

Σημερα μου εκδόθηκε ο λογαριασμός, ο 1ος της ΕΛΠΕ. Απο τος 09-12-2023 εως και 01-01-2024. Ενοείται δεν μετρήσανε και βάλανε του κουτουρού. Ομως στο λογαριασμό αναγράφουν 25 χρέωση/επιστροφή εγγύησης. Αυτα τα γλυώνουμε αν βάλουμε πάγια ή οχι ? Μέχρι πρότεινος έβαλα παγια εντολή και δεν είχα τέτοια θέματα. 

τα γλυτώνεις , αλλά και να μην έβαζες θα επέστρεφε στον τελικό

(αν όμως ο επόμενος δεν ήταν τελικός θα χρέωναν και τα υπόλοιπα 25 της εγγύησης)

Επεξ/σία από korakios

4 λεπτά πριν, nebtios είπε

Τα γλιτώνεις αλλά αν είναι να φύγεις ξέρω γω άστα θα συμψηφιστούν στο τελικό. Volton πας μετά.

Μόλις τώρα, korakios είπε

τα γλυτώνεις , αλλά και να μην έβαζες θα επέστρεφε στον εκκαθαριστικό

μαζί 😂

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Myrae απευθείας και ζητάς έκδοση έκτακτου 

Πήρα μόλις τηλέφωνο και όλως περιέργως απάντησαν. Ο νεαρός στο τηλέφωνο μου είπε ότι βλέπει το πρόμο στο σύστημα και πως δε πιστώθηκε εξαιτίας συστημικού λάθους. Με διαβεβαίωσε ότι θα διορθωθεί, και μου υποσχέθηκε πως έως την Τετάρτη θα με καλέσει να με ενημερώσει! 

Ομολογώ ότι ήταν πολύ πειστικός, οπότε θα τον περιμένω έως την Τετάρτη και αν δεν θα προχωρήσω με Myrae.

21 λεπτά πριν, nebtios είπε

Είναι το πρώτο 1/2 της εγγύησης. Το υπόλοιπο 1/2 πάει στον επόμενο λογαριασμό. Αν ενεργοποιήσεις πάγια εντολή, θα εκδοθεί έκτακτο με επιστροφή 25€. 

@geodimis ελπίζω να κράτησες στο email τους λογαριασμούς

εμένα στο myelpedison έχει τον τελικό και έναν μόνο προηγούμενο έκτακτο που ήταν η αφαίρεση της εγγύησης αλλά όχι τον 1ο έναντι .

Κάηκα για να επαληθεύσω , μου λείπει ένα τάληρο αλλά δεν ασχολούμαι 😛

36 minutes ago, CHRISpros said:

6/1 εγώ σε ΕΛΙΝ, 11/1 ήρθε απάντηση πως ΘΑ μου στείλουν τα συμβόλαια. 

Αυτό έγραψα και πριν πως αν κυνηγάς τιμές και όχι δώρα το πράγμα έχει δυσκολέψει. 

Εγώ πάντως που έκανα στην ελιν 3/1 μου έστειλαν την επόμενη τα συμβόλαια τα υπέγραψα μέσω gov τα έστειλα απευθείας πίσω και σήμερα ήρθε μνμ ότι από 6/1 είμαι πελάτης τους. 

Ταχύτατοι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...