Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Προσπαθώ για εγγραφή από τότε που είδα ότι άλλαξε το τελευταίο ψηφίο της παροχής, αν δεν κάνω λάθος ήταν 5/1. Μάλλον θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο. 

Πάρε και πες ότι είσαι ενεργοποιημένος κανονικά. Σήμερα προσπάθησες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, giorgosvet είπε

Για δείτε λίγο είναι σωστές οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις σε λογαριασμό Ήρων, γιατί υπάρχει κακό προηγούμενο.

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_2024-01-12-11-19-42-697_gr.heron.myheron.jpg.42aca663966a4f94dbd1217cc7fe78a7.jpg

Λάθος και σε σένα, το 4,66 έπρεπε να είναι 2,33.

• Like 2

11 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πάρε και πες ότι είσαι ενεργοποιημένος κανονικά. Σήμερα προσπάθησες;

Ναι προσπάθησα και σήμερα τόσο από το app όσο και από το my.elpedison.gr. 

Αυτό το πράγμα να τους κυνηγάμε στα τηλέφωνα για να κάνουν τη δουλειά τους δε μπορώ να το καταλάβω!

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για να μη ρωτάνε όλοι το ίδιο πράγμα, απλή πράξη είναι. Στο παράδειγμα παραπάνω, στη 1η γραμμή του δικτύου διανομής:

8*4.43*24/365 = 2.33

Και για όσους έχουν τριφασικό 25*4.43

• Like 1

9 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Ναι προσπάθησα και σήμερα τόσο από το app όσο και από το my.elpedison.gr. 

Αυτό το πράγμα να τους κυνηγάμε στα τηλέφωνα για να κάνουν τη δουλειά τους δε μπορώ να το καταλάβω!

Δεν σου ήρθε καν κωδικός εγγραφής στο email?

12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για να μη ρωτάνε όλοι το ίδιο πράγμα, απλή πράξη είναι. Στο παράδειγμα παραπάνω, στη 1η γραμμή του δικτύου διανομής:

8*4.43*24/365 = 2.33

Απο το καλοκαίρι κάνουν το ίδιο "λάθος"...Μήπως τελικά δεν είναι λάθος αλλά κλεψιά και το διορθώνουν μόνο σε όσους το είδαμε;

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Δεν σου ήρθε καν κωδικός εγγραφής στο email?

Ο κωδικός ήρθε κανονικά. Τον βάζω, προχωράει η διαδικασία και στο τελος μου βγάζει το κόκκινο μπανερ ότι η εγγραφή απέτυχε.

Επεξ/σία από Giannis_Io

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, doomnx είπε

Πρέπει να κάνεις κανονική μεταβίβαση, νέο συμβόλαιο κλπ.
Γίνε Πελάτης Protergia στην Ηλεκτρική Ενέργεια

Ναι στην αλλαγή παρόχου δεν έχει protergia τι να βάλω 

Αν κάνω στο αίτημα επικοινωνίας στην αιτία μεταβίβαση;

Επεξ/σία από GreekGames

Είμαι στην ΕΛΠΕ από 02/12/2023. Σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος, έναντι λογαριασμός, πιστωτικός (λογω του 100ρικου) που αφορούσε την περίοδο μέχρι 01/01/2024. Το θέμα μου τώρα είναι ότι επειδή δεν έδωσα εγώ μετρήσεις για την περίοδο εκείνη (δεν μου έδινε τη δυνατότητα ακόμη η εφαρμογή) η ΕΛΠΕ έβαλε στην τύχη 150 kwh. Εγώ εκείνη την περίοδο, που ήταν και φτηνή η κιλοβατώρα, έκαψα τις διπλάσιες σχεδόν. Γιατί να χρεωθω τις υπόλοιπες τον Γενάρη που η τιμή στο smart είναι 0 17 μάλλον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, nvoros είπε

Απο το καλοκαίρι κάνουν το ίδιο "λάθος"...Μήπως τελικά δεν είναι λάθος αλλά κλεψιά και το διορθώνουν μόνο σε όσους το είδαμε;

25kVA x 4,43400 €/kVA X 12 /365 = 3,64

Από λογαριασμό Ήρων 

Επεξ/σία από dimostr

2 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Είμαι στην ΕΛΠΕ από 02/12/2023. Σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος, έναντι λογαριασμός, πιστωτικός (λογω του 100ρικου) που αφορούσε την περίοδο μέχρι 01/01/2024. Το θέμα μου τώρα είναι ότι επειδή δεν έδωσα εγώ μετρήσεις για την περίοδο εκείνη (δεν μου έδινε τη δυνατότητα ακόμη η εφαρμογή) η ΕΛΠΕ έβαλε στην τύχη 150 kwh. Εγώ εκείνη την περίοδο, που ήταν και φτηνή η κιλοβατώρα, έκαψα τις διπλάσιες σχεδόν. Γιατί να χρεωθω τις υπόλοιπες τον Γενάρη που η τιμή στο smart είναι 0 17 μάλλον. 

Δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα ξαναϋπολογιστούν στον εκκαθαριστικό.

• Thanks 1

1 minute ago, Nnoutas said:

Ακόμα κι αν έδινες μέτρηση στην elpedison και έβγαινε έναντι με πραγματική κατανάλωση, πάλι θα έσπαζε η κατανάλωση αναλογικά στον εκκαθαριστικο. 

Για μηνιαια εκκαθάριση πρέπει να συμπέσει η προγραμματισμένη μέτρηση 4μηνου, η να έφευγες για άλλο πάροχο.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα ξαναϋπολογιστούν στον εκκαθαριστικό.

Δηλαδη θα μοιραστούν αναλογικά οι κιλοβατώρες στους μήνες; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...