Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Πριν την επιτυχημένη εγγραφή σου είχε έρθει sms από την ελπεδισον; Εγώ ακόμα προσπαθώ να κάνω εγγραφή και μου βγάζει σφάλμα και να επικοινωνήσω με εξυπηρέτηση πελατων. Η μετακίνηση από βολτον σε ελπεδισον έχει γίνει από 30/12, το επιβεβαίωσα και με τηλ στο ΔΕΔΔΗΕ.

Όχι δεν μου ήρθε κανένα SMS για ενεργοποίηση από ELPEDISON ακόμα! Πόσες μέρες σου βγάζει το σφάλμα; 

27 λεπτά πριν, walex είπε

Η ΕΛΠΕ δίνει προθεσμία 10 ημέρες για να καταχωρίσεις ενδείξεις μετρητή. Το δικό μου slot είναι από 12-21/1, τι συμφέρει να τις καταχωρίσω σήμερα ή στο τέλος 21/1? ή δεν έχει σημασία?

Μετράνε μόνο:

1. Οι ενδείξεις από καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ,
  2. αυτές που δίνεις στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ
  3. και αυτές που δίνεις όταν φεύγεις για άλλο πάροχο.
22 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Πως βάζω πάγια εντολή στην elpedison για να μην χρεωθεί η εγγύηση; 

https://my.elpedison.gr/payment

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν δεν έρθει μήνυμα από ελπε ότι ενεργοποιηθηκε η παροχή. Δεν σε αφήνει να κάνεις εγγραφή στο app. Συνήθως θέλει 1 2 μέρες μετά την αλλαγή του ψηφιου της παροχής.

7 minutes ago, doomnx said:

🥳 🥳 🥳

Ούτε μια βδομάδα δε σου πήρε όλη η διαδικασία! Και λογικά η εκπροσώπησή σου άρχισε την Τρίτη; Τι σου είπαν από ΔΕΔΔΗΕ;

δεν μιλησα με δεδδηε! Μονο τσεκαρα το τελευταιο νουμερο στην αναζητηση. Επισης για καποιον λογο ενω χθες δεν εμφανιζε λογαριασμο στον ηρωνα σημερα εβγαλε λογαριασμο για 31/11-14/12 😐

8 minutes ago, doomnx said:

Όχι δεν μου ήρθε κανένα SMS για ενεργοποίηση από ELPEDISON ακόμα! Πόσες μέρες σου βγάζει το σφάλμα; 

Μετράνε μόνο:

1. Οι ενδείξεις από καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ,
  2. αυτές που δίνεις στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ
  3. και αυτές που δίνεις όταν φεύγεις για άλλο πάροχο.

Τι είναι αυτό καινούργιο? Στην ΖΕΝΙΘ μετράγανε κανονικά αυτές που έδινα και έβγαινε λογαριασμός σύμφωνα με τις δικές μου ενδείξεις. Τότε γιατί σου δίνουν το δικαίωμα να τους δώσεις τις ενδείξεις εάν δεν μετράνε?

4 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Αν δεν έρθει μήνυμα από ελπε ότι ενεργοποιηθηκε η παροχή. Δεν σε αφήνει να κάνεις εγγραφή στο app. Συνήθως θέλει 1 2 μέρες μετά την αλλαγή του ψηφιου της παροχής.

Εγώ μήνυμα δεν πήρα, αλλά είμαι μέσα στο my.elpedison.gr
Με app δεν έχω ασχοληθεί.

Πάντως με Ήρων δε ξέρω αν θα ξαναμπλέξω ακόμα και με το 50άρι. Βγάλανε εκκαθαριστικό και ξαναχρεώσανε διπλά τις ρυθμιζόμενες, ενώ και σαν προηγούμενο υπόλοιπο έχουν τον αρχικό λογαριασμό με την παλιά διπλοχρέωση και όχι το διορθωτικό που είχαν βγάλει (ο οποίος ήταν και αυτός λάθος). Θα κάτσω να τους τα γράψω και με νούμερα τώρα μήπως καταλάβουν ποτέ...

• Confused 1
  • Sad 2

5 minutes ago, ekrepali said:

@jasonas21 αν ενεργοποιήσεις πάγια εντολη στο myelpedison, θα βγει έκτακτος μέσα σε 2-3 εργάσιμες και θα σου αποχρεωσουν την εγγύηση.

σε εμένα που ενεργοποιήσα πάγια εντολή δεν βγήκε έκτακτος

6 λεπτά πριν, walex είπε

Τι είναι αυτό καινούργιο? Στην ΖΕΝΙΘ μετράγανε κανονικά αυτές που έδινα και έβγαινε λογαριασμός σύμφωνα με τις δικές μου ενδείξεις. Τότε γιατί σου δίνουν το δικαίωμα να τους δώσεις τις ενδείξεις εάν δεν μετράνε?

Αυτές οι ενδείξεις βοηθάνε μόνο στο να μην πληρώνεις υπέρογκους έναντι αν η ιστορική σου κατανάλωση ήταν μεγάλη. Στον εκκαθαριστικό ξαναϋπολογίζονται όλα και πληρώνεις τη διαφορά.

1 minute ago, doomnx said:

Αυτές οι ενδείξεις βοηθάνε μόνο στο να μην πληρώνεις υπέρογκους έναντι αν η ιστορική σου κατανάλωση ήταν μεγάλη. Στον εκκαθαριστικό ξαναϋπολογίζονται όλα και πληρώνεις τη διαφορά.

άρα μετράνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, walex είπε

άρα μετράνε

Μετράνε μόνο βραχυπρόθεσμα. Δεν αλλάζουν το ποσό που αναλογεί στο διάστημα μεταξύ 2 εκκαθαριστικών, όπως και να κάνεις την κατανομή στους ένταντι με ένδειξη πελάτη.

9 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Την ενεργοποίησα ευχαριστώ. Άρα όταν βγει ο λογαριασμός περιμένω να πληρωθεί στην λήξη του; Εγώ μπορώ να πάω σε άλλον πάροχο; 

Φεύγεις ελεύθερα (εκτός αν είσαι σε μπλε)

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

19 λεπτά πριν, doomnx είπε

Προσπαθώ για εγγραφή από τότε που είδα ότι άλλαξε το τελευταίο ψηφίο της παροχής, αν δεν κάνω λάθος ήταν 5/1. Μάλλον θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο. 

5 minutes ago, walex said:

σε εμένα που ενεργοποιήσα πάγια εντολή δεν βγήκε έκτακτος

Περίεργο. Στο myelpedison ενεργοποίησες ή σε τράπεζα;

Spoiler

3.jpg.0d0a8f4aa078f6a4fe3a319fadc37e05.jpg

Εκτός κι αν σταμάτησαν να εκδίδουν έκτακτους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, ekrepali said:

Περίεργο. Στο myelpedison ενεργοποίησες ή σε τράπεζα;

Reveal hidden contents

3.jpg.0d0a8f4aa078f6a4fe3a319fadc37e05.jpg

Εκτός κι αν σταμάτησαν να εκδίδουν έκτακτους.

Στο myelpedison

https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/

Επεξ/σία από walex
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...