Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 minutes ago, alexmpl said:

@korakiosΑνέβηκε το pdf του έναντι από ΗΡΩΝ.

Reveal hidden contents

1392346213_.png.896a95c6a067edbbb671eff8948ee26f.png

Ή έκαναν κάποιο λάθος και μου πίστωσαν τόσα ή παίζει πλέον στους πελάτες κοτ να δίνουν όχι απλά 100 αλλά 150.

Ελπίζω να μην βγάλουν κανένα έκτακτο διορθωτικό και χαίρομαι τσάμπα.

Σε άλλους ο Ήρων χρεώνει περισσότερα και σε άλλους λιγότερα. Αυτά συμβαίνουν άμα δεν έχεις λογιστήριο & μηχανογράφηση Ελληνικού Δημοσίου 20 χρόνια πριν...

10 minutes ago, operPanayotis11 said:

Πάντως η επιστροφή του εκάστοτε πιστωτικού είναι ΓΟΛΓΟΘΑΣ. Αθάνατο Ελληνικό κράτος

Μια φόρμα είναι πλέον στη ΔΕΗ: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/epistrofi-xrimaton/

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εμένα στην επιστροφή πιστωτικού από ΔΕΗ μου πήρε 2 λεπτά και πιστωθηκαν σε 5 εργάσιμες στο λογαριασμό μου.

Και εμένα τόσο θα έκανε αλλά δεν δούλευε το σάιτ τους για κάνα 20 ήμερο...τι screenshot τους ανέβαζα με το πρόβλημα τι email στη ΡΑΕ έστειλα.... πήρε μέρες να το καταλάβουν.

Τελικά μου ζήτησαν τα δικαιολογητικά μέσω email και πιστώθηκαν τα χρήματα μετά από 5 εργάσιμες.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Σε άλλους ο Ήρων χρεώνει περισσότερα και σε άλλους λιγότερα. Αυτά συμβαίνουν άμα δεν έχεις λογιστήριο & μηχανογράφηση Ελληνικού Δημοσίου 20 χρόνια πριν...

Μια φόρμα είναι πλέον στη ΔΕΗ: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/epistrofi-xrimaton/

και η ΔΕΗ μπορεί να έχει σχετική φόρμα, αλλά όλες οι υπόλοιπες εταιρίες ΔΕΝ έχουν... (συν τοις άλλοις διαπιστώνω, προς μεγάλη μου έκπληξη, ότι πολλά ηχηρά ονόματα ΔΕΝ έχουν καν φόρμα καταχώρησης ενδείξεων μετρητή!!!). Χαϊμός

• Like 2
Δημοσ.

Επιτέλους και ένα καλό νέο...

Καταργείται η εισφορά που είχε επιβληθεί στις μονάδες αερίου, πριν 14 μήνες και εκτιμάται ότι θα φέρει νέα πτώση στους λογαριασμούς ρεύματος.  Σύμφωνα με πληροφορίες η νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει μέχρι τέλος του μήνα θα περιλαμβάνονται σε ένα νομοσχέδιο και με άλλες ρυθμίσεις, που θα αφορούν την απελευθέρωση ηλεκτρικού χώρου έργα ενεργειακού συμψηφισμού για επιχειρήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, Basketikos_ said:

Κοράκιασες...😛

Τόσες φορές που γράφτηκε η απαγορευμένη λέξη σήμερα, θα πάθει καρδιακό επεισόδιο μόλις μπει να διαβάσει το νήμα. 😆

Δημοσ.

Επειδή θέλω να 'μένω ενημερωμένος' περί ρεύματος προσπαθώ να διαβάζω όλα τα ποστς στο παρόν νήμα.
Ε...δεν σας προλαβαίνω...πώς πυροβολάτε έτσι;;

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες,

Με ρυθμιζόμενες χρεώσεις τι παίζει ?

Εχω καταναλώσεις ~1000Kwh τον μηνα  οπότε στο τετράμηνο 4000 που σημαίνει ΒΙ@#$ΜΟΣ στις ΥΚΩ πάνω από 2000Κwh.
Τώρα που πρόσφατα εχω γίνει ενεργειακος τουρίστας και εχω αλλάξει από ΔΕΗ, Ηρων και ελπεντισον από 20/11 εως σήμερα (Εχω λάβει απλα έναν έναντι από ηρων για 15 ημέρες και τώρα βρίσκομαι ελπεντισον)

Γίνεται εκκαθάριση μόνο για το διάστημα παραμονής σε κάθε παροχο ?
Πως ξέρουν πόσες Kwh θα καταναλώσω το 4μηνο ώστε να χρεώσουν σωστά ?

Εχω μπερδευτει πως ακριβως θα γινει !!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, operPanayotis11 είπε

Πάντως η επιστροφή του εκάστοτε πιστωτικού είναι ΓΟΛΓΟΘΑΣ. Αθάνατο Ελληνικό κράτος

Εμένα, στην ΔΕΗ έγινε τάχιστα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, petranthe είπε

Και γιατί η αύξηση της λειτουργικής δαπάνης κατά 40 εκατ. ευρώ ετησίως, όπως λέει ο ΔΕΔΔΗΕ,  δεν καλύπτεται απο τις εισπράξεις από την μείωση της ρευματοκλοπής που υπολογίζεται από τον ΔΕΔΔΗΕ στα 400 εκατ.  

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μόλις έλαβα μήνυμα στο Viber από την protergiaγια πληρωμή λογαριασμού ενώ εγώ είμαι ΗΡΩΝ είναι spam? Τι φάση , ο αριθμός παροχής είναι σωστός, που τον βρήκανε 

Screenshot_20240112-135642822 (1).jpg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, markosmiro είπε

Παιδιά μόλις έλαβα μήνυμα στο Viber από την protergiaγια πληρωμή λογαριασμού ενώ εγώ είμαι ΗΡΩΝ είναι spam? Τι φάση , ο αριθμός παροχής είναι σωστός, που τον βρήκανε 

Screenshot_20240112-135642822 (1).jpg

Ήσουν παλιά Protergia? Κάποιο υπόλοιπο; Ή κάποιος σε έβαλε χωρίς να ξέρεις 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...