Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 minutes ago, uphercules10 said:

, πότε να αρχίσω να υπολογίζω τις 500 που θα τις κάψω λόγω ac και πότε θα είναι η κατάλληλη περίοδος να την κάνω από τη volton για τον επόμενο προορισμό;

Θα δεις στο mydeddie app -- μετρήσεις -- στατιστικά καταναλώσεων -- ενδείξεις παροχης... πότε θα ξεκινήσει η εκπροσώπηση. 1 μήνα μετά θες να γίνει εκκαθάριση είτε με αποχώρηση σε άλλο πάροχο είτε αν τυχαίνει να ταιριάξει η ημερομηνία επιτόπιας καταμέτρησης, είτε με ένδειξη στο site του ΔΕΔΔΗΕ όταν ανοίξει το παράθυρο καταχώρησης (ενδιάμεσα στο 4μηνο)

Υπόψιν αργεί πλέον η volton να βγάζει λογαριασμούς... θα πρέπει να ζητήσεις εγκαίρως βεβαίωση εκπροσώπησης.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 ώρες πριν, PixelPioneer είπε

Έχει κανείς εμπειρία από NRG? Είναι αξιόπιστη εταιρία; Έχουν καλή εξυπηρέτηση πελατών;
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις και για την NRG, αλλά και γενικά - εάν κάποιος έχει κάτι να προτείνει για την περίπτωσή μου.

Είναι σοβαρή εταιρεία. Όσους πελάτες έχω στην NRG δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας αλλά και να χρειαστεί η εξυπηρέτηση είναι από τις καλύτερες

11 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Εκτός από την nrg όλοι οι άλλοι έχουν βγάλει πρόγραμμα 🔵 σταθερό? Σωστά?

Από Δευτέρα βγάζει και η NRG

9 ώρες πριν, Titarasaudi είπε

Τελικά παιδιά τι "παίζει" με τη ρήτρα αναπροσαρμογής στα πράσινα τιμολόγια; 

Είμαι στο πράσινο του Ηρων που έχει, και καλά, τιμή 0.14025€/Kwh με συνέπεια! 

Στο τέλος του μήνα, αν υποθέσουμε ότι η ΤΕΑ θα είναι στα επίπεδα Δεκεμβρίου, πόσο θα την πληρώσω εγώ την κιλοβατώρα; 

Το πράσινο δίνει την τιμή μπροστά, άρα θα πληρώσεις Χ kWh επί 0.14025€/Kwh

• Like 1
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, uphercules10 είπε

Αφού φαγώθηκαν τα 100άρια της ΕΛΠΕ,10ήμερο πέρασμα εξπρές από Ήρων για το 50άρι,σήμερα τηλ σε volton για το free,σε μια ώρα είχε ολοκληρωθεί η αποστολή των δικαιολογητικών μέσω viber και η τηλεφωνική επιβεβαίωση αντί υπογραφής.

ποιον λογαριασμο τους έστειλες? Γιατι εμενα ζητουν της Ελπε ο οποιος δεν μου εχει βγει ακομα μεχρι σημερα 12/1...

4 ώρες πριν, jasonas21 είπε

ποιον λογαριασμο τους έστειλες? Γιατι εμενα ζητουν της Ελπε ο οποιος δεν μου εχει βγει ακομα μεχρι σημερα 12/1...

Έστειλα βεβαίωση εκπροσωπησης από Ήρων που βγαίνει αμέσως και λογαριασμό από ελπε που ήμουν πιο πριν,θα με χρεώσουν εγγύηση 50€,η οποία θα αφαιρεθεί όταν βάλω πάγια εντολή μέσω τράπεζας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

volton energy free (τελικα αντι για ειδικο που ζήτησα):
πρώτο αίτημα: 5/1

ξαναμανα αίτημα και ηχητική: 8/1

καταχώριση αιτήματος: σήμερα 12/1

Αναφορά σε κείμενο

H AITHΣH ΣAΣ, ΓIA THN ΠAPOXH ..... HΛ. ENEPΓEIAΣ EXEI KATAXΩPHΘEI EΠITYXΩΣ. MOΛIΣ OΛOKΛHPΩΘEI H ENEPΓOΠOIHΣH THΣ ΠAPOXHΣ ΣAΣ, ΘA EΠIKOINΩNHΣOYME EK NEOY MAZI ΣAΣ.

ελπε:
μετά απο Myrae μου εκδώσαν τελικό economy και σήμερα ενεργοποίησαν τη 2η παροχή smart στο my.elpedison.gr

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, korakios είπε

απο τη στιγμή που θα είναι δωρεάν η κατανάλωση , ελάχιστες οι διαφορές

Οι οποίες είναι;

Επεξ/σία από Basketikos_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα κανει αιτηση για 50ρικο με e-contract στον ηρων για 2 σπιτια , αρχες Ιανουαριου.

Στο ενα σπιτι προχώρησε η αιτηση , εστειλαν εμαιλ εκανα αποδοχη και αλλαξε και το τελευταιο νουμερο παροχης.

Στο αλλο σπιτι ομως ειναι σε κατασταση <<Αίτηση προς υπογραφή.... Η αίτηση με κωδικό ******* έχει σταλεί προς υπογραφή στο email που δήλωσες κατά την εγγραφή σου.>>

Ε δεν μ'εστειλαν ποτε εμαιλ επιβεβαιωσης και επειδη με νευριασε με κατι εναντι ο ηρων ( απο Δευτερα μεχρι τωρα δεν ανοιγει και το pdf του λογαριασμου) ,  εκανα econtract στην ΔΕΗ.

Πρέπει να στειλω κανα εμαιλ  στον Ηρων οτι δεν επιθυμώ πλέον συμβόλαιο.... ή επειδη δεν υπεγραψα τιποτα  δεν χρειαζεται να το ανακατευω?

Επεξ/σία από hamer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίτηση από nrg σε volton 5/01

Αποστολή δικαιολογητικών 8/01

10/01 μνμ από volton ότι τα έστειλαν δεδδηε.

Σήμερα μέσα από το σάιτ του δεδδηε έχει αλλάξει +1 ο αριθμός παροχής.

Τηλέφωνο στο δεδδηε μου αναφέρουν από 10/01 είμαι στην volton, τηλέφωνο σε nrg στο καπάκι δεν ξέρουμε αλλά αν σας ανέφερε ο δεδδηε ότι έγινε η αλλαγή θά φανεί μέσα στη μέρα, αναμένουμε 🤔

Επεξ/σία από koriosg4
  • Like 1

22 λεπτά πριν, hamer είπε

Πρέπει να στειλω κανα εμαιλ  στον Ηρων οτι δεν επιθυμώ πλέον συμβόλαιο.... ή επειδη δεν υπεγραψα τιποτα  δεν χρειαζεται να το ανακατευω?

Μην ασχολείσαι άλλο.

41 minutes ago, koriosg4 said:

Αίτηση από nrg σε volton 5/01

Αποστολή δικαιολογητικών 8/01

10/01 μνμ από volton ότι τα έστειλαν δεδδηε.

Σήμερα μέσα από το σάιτ του δεδδηε έχει αλλάξει +1 ο αριθμός παροχής.

Τηλέφωνο στο δεδδηε μου αναφέρουν από 10/01 είμαι στην volton, τηλέφωνο σε nrg στο καπάκι δεν ξέρουμε αλλά αν σας ανέφερε ο δεδδηε ότι έγινε η αλλαγή θά φανεί μέσα στη μέρα, αναμένουμε 🤔

Αντιστοιχη περίπτωση και η δική μου. Ο Δεδδηε μου λεει οτι είμαι απο τις 05/01 στην Volton, σήμερα είδα οτι άλλαξε ο αριθμός παροχής μου.

Μίλησα με Volton και μου είπαν οτι είμαι στο τελευταίο στάδιο μεταφοράς και οτι ακόμα είμαι στην Δεη.

Οταν μου στείλουν μήνυμα τότε θα έχει γίνει και η μετάβαση.

Έχω φύγει από ΔΕΗ εδώ και δύο μήνες και έχω πάει NRG... στην ΔΕΗ είχα εγγύηση 130 ευρώ τα οποία ποτέ δεν επιστράφηκαν...η NRG τώρα στον δεύτερο λογαριασμό μου ζητά αλλά 130 ευρώ εγγύηση...

Τι κάνω να τους τραβήξω καταγγελία στη ΡΑΕ?

3 λεπτά πριν, GeorgeTrzs είπε

Έχω φύγει από ΔΕΗ εδώ και δύο μήνες και έχω πάει NRG... στην ΔΕΗ είχα εγγύηση 130 ευρώ τα οποία ποτέ δεν επιστράφηκαν...η NRG τώρα στον δεύτερο λογαριασμό μου ζητά αλλά 130 ευρώ εγγύηση...

Εχεις μιλησει με την ΔΕΗ.. Να δεις αν εχει επιστραφει η εγγυηση μεσω του λογαριασμου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, GeorgeTrzs said:

Τα 130 θα τα ζητησεις πισω απο ΔΕΗ.

Ο επομενος παροχος δεν εχει σχεση με την εγγυηση του προηγουμενου, συνηθως οι περισσοτεροι αν βαλεις παγια εξοφληση, δε χρεωνουν εγγυηση, διαφορετικα χρεωνουν και την παιρνεις πισω οταν φυγεις (οπως πρεπει να κανεις με ΔΕΗ).

Επεξ/σία από Georgebek2

4 λεπτά πριν, GeorgeTrzs είπε

Δεν εκδόθηκε τελικός λογαριασμός από ΔΕΗ που περιλαμβάνει την επιστροφή της εγγύησης?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...