Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, mousmoulis είπε

Έχω κάνει αίτηση αλλαγής σε volton και σήμερα μέσω της σελίδας καταμέτρησης του ΔΕΔΔΗΕ βλέπω τις μετρήσεις που έδωσα σε volton, άρα η αλλαγή έχει ολοκληρωθεί. Στο mydeddie app, ωστόσο, στο ιστορικό ενδείξεων καταχωρητών παροχής δεν εμφανίζεται πλέον καμία εγγραφή (ούτε η τελευταία μετά την αλλαγή παρόχου ούτε οι προηγούμενες ενδείξεις μέσα στο 2023). Έχει αλλάξει κάτι/υπάρχει κάποιο θέμα με το app?

κι εγω δεν βλέπω τίποτα, και ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ξέρει καθόλου τι γίνεται με το app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, korakios είπε

αν ήδη πήρες τα 100€ φεύγεις και σε άλλο πάροχο , αλλιώς μένεις smart μιας και τα 100 αφορούσαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μπορεί να το παίξουν τρελίτσα αν αλλάξεις

Ε ακόμα είμαι αρνητικός τα πήρα τα 100€ λέω να κάτσω τότε μέχρι να ξανά γίνω +

Στις 10/1/2024 στις 7:58 ΜΜ, EchiDNA είπε

Αίτηση στο Smart 27/11/2023

Αλλαγή ψηφίου στο site του δεδδηε 02/01/2024

Καταμέτρηση δεδδηε (που φάνηκε εκ των υστέρων) 02/12/2023

Sms από ΕΛΠΕ για εκπροσώπηση 04/01/2024 (με εκπροσώπηση από 02/12/2023)

Νομίζω έσπασα ρεκόρ!

Σε πλησιάζω...Αίτηση από 15/12 και ακόμα τίποτα.

15 minutes ago, vagmouk said:

Σε πλησιάζω...Αίτηση από 15/12 και ακόμα τίποτα.

Aμα δε φάτε μια ολόκληρη μέρα στο τηλέφωνο, ταράζοντας με κλήσεις το εμπορικό τμήμα... δε πρόκειται να δειτε καμία εξελιξη

• Like 2

17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aμα δε φάτε μια ολόκληρη μέρα στο τηλέφωνο, ταράζοντας με κλήσεις το εμπορικό τμήμα... δε πρόκειται να δειτε καμία εξελιξη

Αν δεν έρθει sms από ΕΛΠΕ δεν γίνεται η εγγραφή στο my elpe; Και για να έρθει το sms πρέπει να σπάμε μπάλες στα τηλέφωνα της ΕΛΠΕ ενώ ξέρω ότι έχω μεταφερθεί σε αυτούς;

• Like 1

Σήμερα ήρθε μύνημα απο ελπε ότι εκπροσωπούμε απο αυτούς πλέον. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ο προηγούμενος πάροχος δεν μπορεί να καθυστερήσει ή να ακυρώσει την διαδικασία αν δεν απαντήσεις στα τηλέφωνα του.

Εγώ δεν απάντησα σε κανένα τηλέφωνο και αφού τα παράτησαν έστειλαν sms

Spoiler

ΣE ΣYNEXEIA TOY AITHMATOΣ ΣAΣ ΓIA AΛΛAΓH ΠPOMHΘEYTH HΛEKTPIKHΣ ENEPΓEIAΣ, ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΠPOΣΠAΘHΣAME NA EΠIKOINΩNHΣOYME MAZI ΣAΣ. ΓIA NA ENHMEPΩΘEITE ΓIA TA ANTAΓΩNIΣTIKA MAΣ ΠPOΓPAMMATA, ΠAPAKAΛOYME OΠΩΣ EΠIKOINΩNHΣETE ME TO TMHMA ΔIAXEIPIΣHΣ ΠEΛATΩN HPΩN, ΣTO THΛEΦΩNO 2160019760, KAΘHMEPINA 09:00-17:00.

😂

2 ώρες πριν, razkal είπε

Πριν λίγο ξεκόλλησε η αίτηση στην ελπε τελικά. Λόγω myrae? Τυχαία? Τεσπα, έλαβα και το κλασσικό γραφικό τηλέφωνο από την ηρων για να μείνω. 

+1, ετσι ακριβως

Όσοι έχετε πάρει δωροεπιταγες σκλαβενίτη από ΕΛΠΕ, σε τι ποσά σας τις στείλανε;

Μου είχαν πει από τηλέφωνο 2 δωροεπιταγες των 60€ και μου έστειλαν 2 των 20€. Παρατήρησα δε ότι οι κωδικοί των δωροεπιταγων δεν είναι συνεχείς. Υπάρχει περίπτωση να εχει συμβεί τίποτα περίεργο;

2 ώρες πριν, m_panag είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!

Έκανα τη Δευτέρα eContract στη ΔΕΗ για το myHomeForAll αλλά είδα μετά ότι η Ζενίθ έβαλε τα 60 ευρώ δώρο και σκέφτομαι μήπως να πάω στο Power Home Special. Έχω περίπου 180 kWh ημέρα και 250 νύχτα. Φεύγω από Ήρων generous guarantee πιο πολύ γιατί πρόσφατα άλλαξα σε νυχτερινό με ψηφιακό μετρητή και Ήρων δεν έχει νυχτερινό. Γνώμες;

Mπορώ να ακυρώσω το αίτημα στη ΔΕΗ και πώς; 

Ευχαριστώ.

Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο στον Δεδδηε.. Να δεις αν εχει  παει η αιτηση σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Επικοινωνία με ΔΕΔΔΗΕ περιληπτικά:

Μου λένε ότι παρέλαβαν το αίτημα εκπροσώπησης σήμερα απ'την elpedison.

Ρωτάω αν έχουν στείλει και ένδειξη μετρητή

"Θα περάσουμε για καταμέτρηση"

Ξαναρωτάω αν έχουν στείλει ένδειξη

"Ένδειξη στέλνει ο πάροχος μόνο όταν γίνεται αλλαγή παρόχου στο ίδιο όνομα"

Της λέω πως η παροχή παραμένει στο ίδιο όνομα, και αλλάζω από volton σε elpedison. Ξαναρωτάω αν έχει σταλεί ένδειξη.

"Όχι, μου λέει... δεν έχουν στείλει. Αααα μισό λεπτό πήγε κάτω, το'χασα... μισό λεπτό να το βρω. Το βρήκα, ναι... έχουν στείλει ένδειξη τάδε" 😆

Συμπέρασμα... μπορεί ο πάροχος να έχει στείλει ένδειξη κι ο ΔΕΔΔΗΕ να σας πει ότι δεν έστειλαν, και να είστε τζάμπα μέσα στα νεύρα.

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αίτηση από nrg σε volton 5/01

Αποστολή δικαιολογητικών 8/01

10/01 μνμ από volton ότι τα έστειλαν δεδδηε.

Τηλέφωνο δεδδηε σήμερα μου λέει τα στείλανε αλλά χωρίς ενδείξεις

Ρωτάω ποια είναι η διαδικασία για την μέτρηση? μου λέει το αντίθετο από εσένα εκρεπαλι σε αλλαγής ονόματος περνάει ο δεδδηε.

Ξανά περνώ το απόγευμα δεδδηε,άλλη εκπρόσωπος μου απαντά ότι φαίνεται η μέτρησης που έδωσα με τα δικαιολογητικά και μάλλον αύριο θα φανεί στο σύστημα, όλα λέει γίνονται συστημικά και δεν παρεμβαίνουν αυτοί.

Επεξ/σία από koriosg4

26 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Μου είχαν πει από τηλέφωνο 2 δωροεπιταγες των 60€ και μου έστειλαν 2 των 20€. Παρατήρησα δε ότι οι κωδικοί των δωροεπιταγων δεν είναι συνεχείς. Υπάρχει περίπτωση να εχει συμβεί τίποτα περίεργο;

Σίγα , μη σου είπανε και 200€

27 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Δεν ντρέπονται καθόλου 

26 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

20€ είναι η κάθε μία , απο τηλέφωνο σώθηκες , μπορεί να σου λέγαν και 600€ ,

myrae και ζητάς την τηλεφωνική ηχογράφηση (εκτός αν "χάθηκε")

• Thanks 1

Σε περίπτωση που κάνουμε μετάβαση στο πράσινο τιμολόγιο από το smart στην ΕΛΠΕ πριν την έκδοση πρώτου λογαριασμού υπάρχει περίπτωση να μην μας πιστωθούν τα 100€ δώρο ; 

3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Σε περίπτωση που κάνουμε μετάβαση στο πράσινο τιμολόγιο από το smart στην ΕΛΠΕ πριν την έκδοση πρώτου λογαριασμού υπάρχει περίπτωση να μην μας πιστωθούν τα 100€ δώρο ; 

7 ώρες πριν, korakios είπε

αν ήδη πήρες τα 100€ φεύγεις και σε άλλο πάροχο , αλλιώς μένεις smart μιας και τα 100 αφορούσαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μπορεί να το παίξουν τρελίτσα αν αλλάξεις

• Like 1
  • Sad 1

Αφού φαγώθηκαν τα 100άρια της ΕΛΠΕ,10ήμερο πέρασμα εξπρές από Ήρων για το 50άρι,σήμερα τηλ σε volton για το free,σε μια ώρα είχε ολοκληρωθεί η αποστολή των δικαιολογητικών μέσω viber και η τηλεφωνική επιβεβαίωση αντί υπογραφής. Το ερώτημά μου είναι το εξής, πότε να αρχίσω να υπολογίζω τις 500 που θα τις κάψω λόγω ac και πότε θα είναι η κατάλληλη περίοδος να την κάνω από τη volton για τον επόμενο προορισμό;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...