Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, PixelPioneer είπε

Εγώ τα τελευταία χρόνια είμαι στη ΔΕΗ, στην οποία επέστρεψα μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που είχα με άλλους παρόχους από τους οποίους πέρασα. Γενικά, δεν έχω ούτε τη διάθεση να κυνηγώ τιμές, αλλά ακόμα περισσότερο να παιδεύομαι με τυχόν ανεύθυνες κι ανοργάνωτες εταιρίες - κυρίως σε ζητήματα εξυπηρέτησης. Δεν έχω και δεν θέλω να αφιερώνω χρόνο σε τέτοια ζητήματα, θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά ταυτόχρονα, θα ήθελα να έχω κι ένα λογικό τιμολόγιο ρεύματος. Ωστόσο, για χάρη της σταθερότητας και της ψυχικής ηρεμίας, δεν με πειράζει εάν θα είναι 10-20€ πάνω ή κάτω. 

κατανάλωση 4μήνου ~1000KWh.
Στον χρόνο έχω περίπου 3000-3500 kWh κατανάλωση. Στη ΔΕΗ είμαι στο κίτρινο τιμολόγιο.

...μείνε ΔΕΗ. (...για "ακόμη περισσότερη ασφάλεια", γύρνα σε πράσινο. Και μετά μην ασχολείσαι, ΣΧΕΔΟΝ καθόλου....)(=μια φορά το μήνα έστω κάνε ένα πέρασμα από εδώ να βλέπεις αν τυχόν έχει ξεφύγει σε τιμές η ΔΕΗ - κυρίως κόβοντας ΙΣΩΣ την "έκπτωση 20%" που έχει δώσει για Γενάρη...) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Azucares είπε

Να παραμείνω εκεί η μα επιλέξω κάποιο άλλο χρώμα?

αν ήδη πήρες τα 100€ φεύγεις και σε άλλο πάροχο , αλλιώς μένεις smart μιας και τα 100 αφορούσαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μπορεί να το παίξουν τρελίτσα αν αλλάξεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανοιξα προχθες αιτημα στο myrae και ειναι ακομα σε "Υποβολή Αιτήματος".

μπορω να κανω κατι για να "κουνηθει" ή απλα περιμενω?

Επεξ/σία από razkal

6 λεπτά πριν, razkal είπε

ανοιξα προχθες αιτημα στο myrae και ειναι ακομα σε "Υποβολή Αιτήματος".

μπορω να κανω κατι για να "κουνηθει" ή απλα περιμενω?

περιμένεις , απο εβδομάδα το πολύ πάρε τηλ

• Like 1

2/1/24 έκανα αίτηση στην volton,5/1/24 την στείλανε στον δεδδηε Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η αλλαγή. Σε επικοινωνία μου με τον δεδδηε μου είπαν ότι δεν τους στείλανε τις φωτογραφίες του μετρητή που έστειλα στην volton.Η volton λέει ότι τις έστειλε. Τελικά ποιός φταίει σε αυτή την φάση;

20 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

2/1/24 έκανα αίτηση στην volton,5/1/24 την στείλανε στον δεδδηε Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η αλλαγή. Σε επικοινωνία μου με τον δεδδηε μου είπαν ότι δεν τους στείλανε τις φωτογραφίες του μετρητή που έστειλα στην volton.Η volton λέει ότι τις έστειλε. Τελικά ποιός φταίει σε αυτή την φάση;

Ξανά στείλε φώτο.. Δεν θα βγάλεις άκρη .. 

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ξανά στείλε φώτο.. Δεν θα βγάλεις άκρη .. 

Τις έστειλα στον δεδδηε μέσω της εφαρμογής του δεδδηε αυτή τη φορά .Δεν αρχίσαμε καλά με την volton.Τους έστειλα 3 φορές τις φώτο του μετρητή. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, revmatopliktos είπε

Ξανά δοκίμασε μήπως άλλος υπάλληλος του δεδδηε (ως δια μαγείας) βλέπει τις μετρήσεις στην αίτηση της volton όπως έγινε σε μένα. Τόνισε του ότι η volton επιμένει ότι περιέχονται οι μετρήσεις σου στην αίτηση τους.

Επεξ/σία από alexmpl

1 ώρα πριν, revmatopliktos είπε

Spoiler

....φρόντισε η φωτό αντί για μετρητή, να είναι ντικπικ. Αυτός που ΔΕΝ θα σε καλέσει να παραπονεθεί, είναι αυτός που δεν ασχολιέται....:mrgreen:

(...ξανακάνε την διαδικασία με την φωτό του μετρητή. Πιθανώς κάποιος υπάλληλος, και δη της Βόλτον, τρομπάρει...Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα.)

9 ώρες πριν, The_Judas είπε

Θα παω στον ηρωνα για το 50αρικο (μονο στα κιτρινα το δινει).

ειναι ευκολο μετα να παω στο πιο φθηνο πρασινο τιμολογιο;

το εχει δοκιμασει κανεις αυτο; 

ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για αλλαγη απο το κιτρινο στο πρασινο; 

τηλεφωνο, email ;

36 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Ξανά δοκίμασε μήπως άλλος υπάλληλος του δεδδηε (ως δια μαγείας) βλέπει τις μετρήσεις στην αίτηση της volton όπως έγινε σε μένα. Τόνισε του ότι η volton επιμένει ότι περιέχονται οι μετρήσεις σου στην αίτηση τους.

Τελικά πράγματι η volton είχε στείλει τις ενδείξεις. Ο υπάλληλος του δεδδηε είχε στραβομάρα και δεν τις είδε.Ο δεύτερος υπάλληλος ως δια μαγείας τις είδε και σε εμένα.

• Like 1

39 λεπτά πριν, The_Judas είπε

το εχει δοκιμασει κανεις αυτο; 

ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για αλλαγη απο το κιτρινο στο πρασινο; 

τηλεφωνο, email ;

Το έκανα εγώ πριν μερικές μέρες μέσω τηλεφώνου! 

Την επομένη το πρωί ήρθε μήνυμα ότι η αλλαγή ολοκληρώθηκε! 

Απλά εγώ είμαι καιρό πελάτης (το 50αρι το πήρα πριν μήνες), δεν ξέρω μήπως αν κάνεις άμεσα την αλλαγή σου "φάνε" τα 50€. Ρώτα στο τηλέφωνο καλύτερα! 

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...