Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε τι παίζει με τους allazorevma.gr;

Ενας φίλος που πήγε Volton μου έγραψε τα εξής:
Καλημέρα Χθες έστειλα τα δικαιολογητικά στην Volton για να μπω στο πράσινο τιμολόγιο. Εν τω μεταξύ μετά από τρεις ώρες με πήραν τηλέφωνο από την allazorevma.gr και με ρωτούσαν αν θέλω να αλλάξω πάροχο. Τους είπα πως επέλεξα πριν από λίγο το πράσινο της Volton και αρχίσανε να μου λένε πως δεν είναι παραγωγός ρεύματος οπότε δεν θα ισχύει η τιμή κιλοβατώρας, θα μου βάλουν τέλος του μήνα ρήτρα διακύμανσης(αναπροσαρμογής δλδ). Δεν ισχύει η έκπτωση των 500kwh τον πρώτο μήνα μιας και αυτό το δίνουν στο πρόγραμμα με τα 60€ πάγιο και όχι με τα 5€. Μέχρι που εκνευριστικα και τους το έκλεισα στα μουτρα

Τι φάση; Ποιους προμοτάρουν αυτοί;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nvoros είπε

Ξέρετε τι παίζει με τους allazorevma.gr;

Ενας φίλος που πήγε Volton μου έγραψε τα εξής:
Καλημέρα Χθες έστειλα τα δικαιολογητικά στην Volton για να μπω στο πράσινο τιμολόγιο. Εν τω μεταξύ μετά από τρεις ώρες με πήραν τηλέφωνο από την allazorevma.gr και με ρωτούσαν αν θέλω να αλλάξω πάροχο. Τους είπα πως επέλεξα πριν από λίγο το πράσινο της Volton και αρχίσανε να μου λένε πως δεν είναι παραγωγός ρεύματος οπότε δεν θα ισχύει η τιμή κιλοβατώρας, θα μου βάλουν τέλος του μήνα ρήτρα διακύμανσης(αναπροσαρμογής δλδ). Δεν ισχύει η έκπτωση των 500kwh τον πρώτο μήνα μιας και αυτό το δίνουν στο πρόγραμμα με τα 60€ πάγιο και όχι με τα 5€. Μέχρι που εκνευριστικα και τους το έκλεισα στα μουτρα

Τι φάση; Ποιους προμοτάρουν αυτοί;

δεν ξέρω αν ο φίλος σου τα μεταφέρει σωστά ή όχι αλλά γενικότερα αποφεύγουμε τα site που κάνουν συνεργασίες με πάροχους και το συγκεκριμένο έχει κάνει 2 χοντράδες στο παρελθόν

γιαυτό και έγινε το excel , τώρα παίζουν και 2 άρα δε νομίζω να υπάρχει σοβαρός λόγος εκτός αν δίνουν κάποια καλή προσφορά (να τα πάρουμε και απο εκεί 😁)

ΥΓ. Όσο για τη ρήτρα , φυσικά και θα τη βάλουν , αλλά η τελική τιμή μαζί με τη ρήτρα έχει δημοσιευτεί απο 1/1/24 για Ιανουάριο

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ξέρω αν ο φίλος σου τα μεταφέρει σωστά ή όχι αλλά γενικότερα αποφεύγουμε τα site που κάνουν συνεργασίες με πάροχους και το συγκεκριμένο έχει κάνει 2 χοντράδες στο παρελθόν

γιαυτό και έγινε το excel , τώρα παίζουν και 2 άρα δε νομίζω να υπάρχει σοβαρός λόγος εκτός αν δίνουν κάποια καλή προσφορά (να τα πάρουμε και απο εκεί 😁)

Σωστά τα μεταφέρει, αφού εγώ τον είχα coachάρει τι να κάνει...δεν τους προσέγγισε αυτός, τον πήραν τηλέφωνο. 
Τώρα είδα στο site τους δεν συνυπολογίζουν την έκπτωση κατανάλωσης της volton.
Εννοείται οτι δεν χρειαζόμαστε άλλους ενδιάμεσους-νταβατζήδες, αρκετούς έχουμε (παραγωγούς, παρόχους, ΔΕΔΔΗΕ)

Επεξ/σία από nvoros
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικά παιδιά τι "παίζει" με τη ρήτρα αναπροσαρμογής στα πράσινα τιμολόγια; 

Είμαι στο πράσινο του Ηρων που έχει, και καλά, τιμή 0.14025€/Kwh με συνέπεια! 

Στο τέλος του μήνα, αν υποθέσουμε ότι η ΤΕΑ θα είναι στα επίπεδα Δεκεμβρίου, πόσο θα την πληρώσω εγώ την κιλοβατώρα; 

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,για καποιους μπορει να ειναι χρησιμο.

Εκανα αιτηση αλλαγης παροχου απο ελπε σε βολτον 4/1.

Στις 8/1 μου ηρθε μηνυμα οτι η αιτηση καταχωρηθηκε επιτυχως και οτι θα με ενημερωσουν οταν ολοκληρωθει.

Παρακουλουθωντας καθημερινα με τους δυο τροπους απο τη σελιδα του ΔΕΔΔΗΕ ο αριθμος παροχης αλλαξε στις 9/1.

Στις 11/1 μου ηρθε μηνυμα απο βολτον οτι η παροχη ενεργοποιηθηκε επιτυχως με ημερομηνια εκπροσωπησησς 6/1.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Titarasaudi είπε

Τελικά παιδιά τι "παίζει" με τη ρήτρα αναπροσαρμογής στα πράσινα τιμολόγια; 

είναι ενσωματωμένη στη δημοσιευμένη τιμή

1 λεπτό πριν, theo11 είπε

Στις 11/1 μου ηρθε μηνυμα απο βολτον οτι η παροχη ενεργοποιηθηκε επιτυχως με ημερομηνια εκπροσωπησησς 6/1.

συνήθως παίρνουν ημερομηνία της αίτησης , αλλά μάλλον πήραν ημερομηνία αιτήματος στο ΔΕΔΔΗΕ , ίσως να πέρασε και για επιτόπια 6/1

δες μετά αν έχει τις δικές σου μετρήσεις ή διαφορετικές

• Like 1
Δημοσ.

Τι φαση με την Ελπεδισον θα βγαλει λογαριασμο Δεκεμβρη? Με πηρε σημερα η volton και θέλει λογαριασμο Δεκεμβρη για να προχωρησει..

• Sad 1
Δημοσ.

Mε πήρε τηλέφωνο η Volton, που σημαίνει ότι αύριο είμαι elpedison.

Eπίσης μού πρότειναν 1 μήνα επιπλέον δώρο... προσοχή είναι παγίδα γιατί αν δεν ολοκληρωθεί η αλλαγή στο νέο πάροχο, ο ένας επιπλέον δωρεάν μήνας της volton θα σπάσει αναλογικά βάσει των τρεχουσών εκκαθαριστικών καταναλώσεων. Πχ εμένα η τελευταία εκκαθάριση ήταν 17/11 και η επόμενη εκκαθάριση (επιτόπια) είναι περίπου στις 25/1. Αν δεχόμουν τη προσφορά για έναν επιπλέον μήνα δώρο, τότε θα έπαιρνα (στο επαγγελματικό) 500kw δώρο για τον ένα μήνα της εκκαθάρισης και 500kw για τον άλλο μήνα της εκκαθάρισης. Όλο το δώρο θα πήγαινε χαμένο, καθώς το συγκεκριμένο διάστημα είχα πολύ μικρή κατανάλωση.

Συμφέρει καλύτερα η αποχώρηση στην elpedison και μετά η επιστροφή στη volton.

34 minutes ago, hamer said:

Οταν ενεργοποιείται η συνδεση σε νεο πάροχο , κανουμε τιποτα με τον προηγουμενο πάροχο ?...... στελνουμε email π.χ. οτι δεν ειμαστε πλεον πελατες για να βγαλουν εκκαθαριστικό ? ή τους αφηνουμε να βγαζουν λογαριασμους και να πληρωνουμε εναντι μεχρι να το καταλαβουν αυτοι ?

Kάποιοι πάροχοι βγάζουν άμεσα εκκαθαριστικοί, κάποιοι άλλοι ακολουθούν τον κανονικό κύκλο τιμολόγησης και ο τελικός μπορεί να βγει 2 μήνες αργότερα.

Κι εγώ έχω θέμα γιατί μόλις η volton εμφάνισε ένα ποσό 180ευρώ στο myportal... μάλλον είναι έναντι κατά προσέγγιση, δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα τα στοιχεία του λογαριασμού.

Θα περιμένω να δω το pdf για να ξέρω πώς θα κινηθώ... πέρα από υπερβάλλουσα κατανάλωση, ίσως έχουν χρεώσει και 1 μέρα δημοτικά τέλη για περίοδο που θα είμαι elpedison. Μάλλον θα κάνω αμφισβήτηση και θα ζητήσω να εκδώσουν εκτάκτως τελικό.

Αν δε βγάλουν εκτάκτως τελικό... δε ξέρω αν μείνει απλήρωτος ο έναντι, μή τυχόν στείλουν αυτόματα κανένα αίτημα διακοπής στον ΔΕΔΔΗΕ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Κι εγώ έχω θέμα γιατί μόλις η volton εμφάνισε ένα ποσό 180ευρώ στο myportal... μάλλον είναι έναντι κατά προσέγγιση, δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα τα στοιχεία του λογαριασμού.

σε έναντι δεν υπολογίζουν το δώρο ? αν όχι θέλει προσοχή και να το έχει στο νου του όποιος πάει για τα 500kw

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, korakios said:

σε έναντι δεν υπολογίζουν το δώρο ? αν όχι θέλει προσοχή και να το έχει στο νου του όποιος πάει για τα 500kw

Σε μένα έχει γίνει ήδη η εκκαθάριση του δώρου από 17/10 ως 17/11

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σε μένα έχει γίνει ήδη η εκκαθάριση του δώρου από 17/10 ως 17/11

α, οκ , το έχασα κάπως , αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα 😁

Δημοσ.
2 minutes ago, korakios said:

α, οκ , το έχασα κάπως , αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα 😁

Για να το εξηγήσω αλλιώς... αν δεν ολοκληρωθεί η αλλαγή στον νέο πάροχο και δεδομένου ότι η παραμονή στη volton θα γίνει χωρίς υπογραφή νέα σύμβασης, θα πρέπει να ρωτήσει ο πελάτης για ποιον μήνα θα ισχύει το επιπλέον δώρι; Για τον 2ο μήνα εκπροσώπησης ή ξεκινάει ο δωρεάν μήνας από τώρα; Αναλόγως θα γίνει εκκαθάριση. Αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν γραπτοι όροι για την εφαρμογή του έξτρα δώρου... άντε μετά ψαξε βρες την ηχογράφηση (αν υπάρχει).

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι από Δεκέμβρη elpedison smart τωρα με το νέο χρόνο σε ποιο πρόγραμμα θα έχω μεταβεί πρέπει να πάρω τηλέφωνο να τους πως να πάω σε κάποιο άλλο?

Δημοσ.
Spoiler
7 ώρες πριν, MICHAILKON είπε

Εγώ έλυσα το πρόβλημα ακρίβειας, προβλέψεων κλπ. κλπ. και πλέον όλοι οι λογαριασμοί είναι μηδενικοί !!!

418557528_10232814477611408_2311251484641560736_n.jpg

...αριστερά το συκώτι μου μετά που είδα το αποπάνω. Δεξιά, πριν το δω.

spacer.png

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Azucares είπε

Καλησπέρα είμαι από Δεκέμβρη elpedison smart τωρα με το νέο χρόνο σε ποιο πρόγραμμα θα έχω μεταβεί πρέπει να πάρω τηλέφωνο να τους πως να πάω σε κάποιο άλλο?

στο ίδιο είσαι μιας και συμφώνησες να παραμείνεις όταν υπέγραψες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...