Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Merenda7 είπε

Εκτός από την nrg όλοι οι άλλοι έχουν βγάλει πρόγραμμα 🔵 σταθερό? Σωστά?

της Φυσικό Αέριο μάλλον δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο , κρίμα γιατί με 0,60 την κιλοβατώρα το έψηνα 😛

κατα τα άλλα εκτός απο NRG δεν έχει η , volton,efaenrergy,volterra και μην ξεχνάμε OTE-state

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, ekrepali said:

Κανονικά πρέπει να περιμένεις το SMS για να δεις σε πια απ'τις 2 πλατφόρμες θα γραφτείς.

https://portal.volton.gr/

https://myportal.volton.gr/

Η 1η είναι volton, η 2η είναι πρωην ΚΕΝ. Δεν τις έχουν ενοποιήσει ακόμα.

Έχεις δίκαιο αναφέρει στο μήνυμα που πρέπει να κάνουμε εγγραφή\

Προσθήκη:   είχα και εγώ απο παλιά εγγραφή στο portal,   τώρα μου λέει πως   η παροχή ή το αφμ είναι λάθος,  το ίδιο και όταν πάω να κάνω νέα εγγραφή  στο portal  όπως μου λέει

2η προσθήκη :  θα κλείσω και οφθαλμίατρο  καθώς μου λέει πως πρέπει να κάνω εγγραφή στο Myportal

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, korakios είπε

κατα τα άλλα εκτός απο NRG δεν έχει η , volton,efaenrergy,volterra και μην ξεχνάμε OTE-state

Από nrg μου απάντησαν ότι είναι σε φάση δημιουργίας σταθερού. Λογικά θα βγάλουν κι οι άλλοι? Είναι υποχρεωτικό να έχουν 🔵 ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Merenda7 είπε

Από nrg μου απάντησαν ότι είναι σε φάση δημιουργίας σταθερού. Λογικά θα βγάλουν κι οι άλλοι? Είναι υποχρεωτικό να έχουν 🔵 ?

ναι είναι , αλλιώς η ΡΑΕ θα κάνει κυρώσεις ....

Spoiler

😂🤣😂

βασικά και ΡΑΕ να υπήρχε στη μπανανία , πάλι μπορούν να βγάλουν με 0,30€/kw και τελειώνει η υπόθεση

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κανονικά πρέπει να περιμένεις το SMS για να δεις σε πια απ'τις 2 πλατφόρμες θα γραφτείς.

https://portal.volton.gr/

https://myportal.volton.gr/

Η 1η είναι volton, η 2η είναι πρωην ΚΕΝ. Δεν τις έχουν ενοποιήσει ακόμα.

Αυτο ηταν thanks

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

ΗΡΩΝ με εχουν παρει 3-4 τηλεφωνα, μνμ σε viber (ξεκινησαν κ αυτα) για να με κραξουν που φευγω... τι κολλημα..

αν πρόλαβες ελπέ με 100€ κομπλέ , αλλιώς φάε έξτρα 50άρι που μάλλον θα σου προτείνουν και φεύγεις μετά 😛

Δημοσ.
8 minutes ago, korakios said:

αν πρόλαβες ελπέ με 100€ κομπλέ , αλλιώς φάε έξτρα 50άρι που μάλλον θα σου προτείνουν και φεύγεις μετά 😛

Με 100αρι ελπε ειμαι, βασικα και εξτρα 100 να μουδιναν δε ψηνομαι για τοσο συντομη αλλαγη. Τελευταια φορα τους ζητησα 150 και με γειωσαν, ας κατσουν τωρα στο διαβαστηκε!

Δημοσ.

Με πήραν απο Ήρων , καλή φάση , έδωσε η ελπέ το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ , σε 2 εργάσιμες ανοίγω αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ γιατί δεν ολοκληρώθηκε αλλιώς θα περιμένω πάλι να πατήσουν το κουμπάκι

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

ΗΡΩΝ με εχουν παρει 3-4 τηλεφωνα, μνμ σε viber (ξεκινησαν κ αυτα) για να με κραξουν που φευγω... τι κολλημα..

και σε μένα τα ίδια. 1 τηλέφωνο εχθές και 2 σήμερα το πρωί. Στη συνέχεια μήνυμα μέσω viber γιατί δεν απάντησα

Δημοσ.
19 minutes ago, korakios said:

Με πήραν απο Ήρων , καλή φάση , έδωσε η ελπέ το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ , σε 2 εργάσιμες ανοίγω αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ γιατί δεν ολοκληρώθηκε αλλιώς θα περιμένω πάλι να πατήσουν το κουμπάκι

Εμένα  στο οικιακό με πήρε ο ΗΡΩΝ 2/1 και στις 3/1 εμφανίστηκε η αλλαγή στο mydeddie.

Oντως 2 εργασιμες είναι αρκετός χρόνος για να ξέρουμε αν η αίτηση προχώρησε ή κόλλησε.

Δημοσ.

Ελπέ με πήραν τηλ χωρίς δική μου όχληση για τις δύο επιταγές σκλαβενίτη που δικαιούμαι*, ρωτώντας που και πότε να τις στείλουν λολ. Όλα ρολόι για την ώρα. Πού να ήξεραν ότι σε ένα μήνα θα είμαστε για άλλες... Πολιτείες.

*3x100+2x20 η σούμα 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν ενεργοποιείται η συνδεση σε νεο πάροχο , κανουμε τιποτα με τον προηγουμενο πάροχο ?...... στελνουμε email π.χ. οτι δεν ειμαστε πλεον πελατες για να βγαλουν εκκαθαριστικό ? ή τους αφηνουμε να βγαζουν λογαριασμους και να πληρωνουμε εναντι μεχρι να το καταλαβουν αυτοι ?

ΥΓ αυτο με τον τουρισμο αρχισε να γινεται εθιστικο ή μου φαινεται ?

Επεξ/σία από hamer
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hamer είπε

ή τους αφηνουμε να βγαζουν λογαριασμους και να πληρωνουμε εναντι μεχρι να το καταλαβουν αυτοι ?

Σε όσες αλλαγές έχω κάνει, βγάζουν μόνοι τους τελικό λογαριασμό (μπορεί να αργούσε κάποιες φορές, πχ Ελιν, αλλα στο ενδιάμεσο δεν έβγαζαν κανεναν έναντι) τώρα τελευταία βλέπω αναφορές ότι πάροχοι βγάζουν έναντι ενω έχει γίνει η αλλαγή παρόχου και δεν ξέρω τι φάση.

Έγινε σήμερα η αλλαγή σε Volton απο Ηρων και μέχρι 15/1 έχω επιλογή να βάλω μετρήσεις στον Ηρων και δεν ξερω αν πρέπει να το κάνω ή όχι, θεωρητικά απο 11/1 δεν είμαι πελάτης τους οπότε ότι έναντι βγει θα πρέπει να μηδενιστεί.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, hamer είπε

Οταν ενεργοποιείται η συνδεση σε νεο πάροχο , κανουμε τιποτα με τον προηγουμενο πάροχο ?...... στελνουμε email π.χ. οτι δεν ειμαστε πλεον πελατες για να βγαλουν εκκαθαριστικό ? ή τους αφηνουμε να βγαζουν λογαριασμους και να πληρωνουμε εναντι μεχρι να το καταλαβουν αυτοι ?

ΥΓ αυτο με τον τουρισμο αρχισε να γινεται εθιστικο ή μου φαινεται ?

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ. Ενημερώνετε από τον ΔΕΔΔΗΕ ο παλιός πάροχος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...