Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρει: στο Myrae η ελπεντισον και ο ήρων μου απάντησαν σε μία ημέρα. Η ελπέ έστειλε επιτέλους τον τελικό λογαριασμό στα συννημένα myrae, και ο ήρων μου είπε αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

Η  έκδοση του πρώτου λιγαριασμού της παροχής ενδέχεται να πραγματοποιηθεί από 30-45 ημέρες μετά την εκπροσώπηση αυτής καθώς δεν διαθέτει στοιχεία ιστορικότητας για την εν θέματι παροχή.
Σε περίπτωση ,δε , που ο καταναλωτής προβεί σε αλλαγή προμηθευτή για την εκπροσώπησή της ,η εταιρεία μας αναμ΄ένει τη συστημικ΄ή  ενημέρωση από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε (ΔΕΔΔΗΕ) και εν συνεχεία προβαίνει σε έκδοση Τελικού εκκαθαριστικού λογαριασμού.
Για την εν θέματι παροχή η εταιρεία μας δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση με τελικές ενδείξεις από τον ΔΕΔΔΗΕ.

εν τω μεταξύ τώρα που είναι 2 ενεργοί: ο τελικός και ένας έναντι με ένδειξη, πληρώνω μόνο τον τελικό έτσι;; ελπίζω να μην μου κάνουν ιστορίες με τις συνέπειες κ ξέρω γω..

Επεξ/σία από Cmg__
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 minutes ago, korakios said:

για ΕΛΠΕ μην είσαι σίγουρος για το έξτρα 20ρικο , το δίνουν σπάνια ή αν έχεις πάνω απο μια παροχές ή αν συστήσεις άλλον

και χωρίς το έξτρα 20άρικο πάλι ΕΛΠΕ συμφέρει, σωστά?

• Like 1

Μόλις παρατήρησα ότι ενώ ζήτησα το Volton Ειδικό πρόγραμμα (τους έστειλα και Link στο email και το είπαμε και τηλεφωνικά), μου στείλανε το Volton Energy Free που είναι ex-post.. Υστερα την ηχητική το είπε energy free έτσι αυτή η κακούργα και λέω "μάλλον θα το λένε έτσι το ειδικό"... Αλλα τους το είπα τόσες φορές και γραπτά και με link...  ε τώρα που τους βρίσκεις.. 

E, oύτως η άλλως το δώρο είναι στις kwh (πιο τίμιο) και όχι στα λεφτά.. 

Φαντάζομαι πως εμπιστεύεσαι τα ex-ante περισσότερο, αφού τα ex-post είναι ζάρι το πόσο θα έρθει το κυμαινόμενο τμήμα της χρέωσης σωστά;

Αυτό να μου στείλουν λάθος πρόγραμμα μου το έκαναν και στην elpe.

Μόλις τώρα, Cmg__ είπε

Μόλις παρατήρησα ότι ενώ ζήτησα το Volton Ειδικό πρόγραμμα (τους έστειλα και Link στο email και το είπαμε και τηλεφωνικά), μου στείλανε το Volton Energy Free που είναι ex-post.. Υστερα την ηχητική το είπε energy free έτσι αυτή η κακούργα και λέω "μάλλον θα το λένε έτσι το ειδικό"... Αλλα τους το είπα τόσες φορές και γραπτά και με link...  ε τώρα που τους βρίσκεις.. 

E, oύτως η άλλως το δώρο είναι στις kwh (πιο τίμιο) και όχι στα λεφτά.. 

Φαντάζομαι πως εμπιστεύεσαι τα ex-ante περισσότερο, αφού τα ex-post είναι ζάρι το πόσο θα έρθει το κυμαινόμενο τμήμα της χρέωσης σωστά;

Αυτό να μου στείλουν λάθος πρόγραμμα μου το έκαναν και στην elpe.

απο τη στιγμή που θα είναι δωρεάν η κατανάλωση , ελάχιστες οι διαφορές ,αλλά φυσικά χοντράδα

17 λεπτά πριν, walex είπε

και χωρίς το έξτρα 20άρικο πάλι ΕΛΠΕ συμφέρει, σωστά?

σωστά, εσύ ζήτα όμως μπας και δίνουν τίποτα έξτρα

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hello! Με πήραν από NRG - έχουν λέει τη χαμηλώτερη τιμή σε kWh (~ 0,099€).
Εγώ τα τελευταία χρόνια είμαι στη ΔΕΗ, στην οποία επέστρεψα μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που είχα με άλλους παρόχους από τους οποίους πέρασα. Γενικά, δεν έχω ούτε τη διάθεση να κυνηγώ τιμές, αλλά ακόμα περισσότερο να παιδεύομαι με τυχόν ανεύθυνες κι ανοργάνωτες εταιρίες - κυρίως σε ζητήματα εξυπηρέτησης. Δεν έχω και δεν θέλω να αφιερώνω χρόνο σε τέτοια ζητήματα, θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά ταυτόχρονα, θα ήθελα να έχω κι ένα λογικό τιμολόγιο ρεύματος. Ωστόσο, για χάρη της σταθερότητας και της ψυχικής ηρεμίας, δεν με πειράζει εάν θα είναι 10-20€ πάνω ή κάτω. 
Η κοπέλα από NRG που μου τα παρουσίασε στο τηλέφωνο, είπε ότι για τον ίδιο εκκαθαριστικό που είχα μπροστά μου, θα πλήρωνα 40€ λιγότερα. Ο συγκεκριμένος εκκαθαριστικός είχε κατανάλωση 4μήνου ~1000KWh.
Στον χρόνο έχω περίπου 3000-3500 kWh κατανάλωση. Στη ΔΕΗ είμαι στο κίτρινο τιμολόγιο. 

Έχει κανείς εμπειρία από NRG? Είναι αξιόπιστη εταιρία; Έχουν καλή εξυπηρέτηση πελατών;
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις και για την NRG, αλλά και γενικά - εάν κάποιος έχει κάτι να προτείνει για την περίπτωσή μου.

Επεξ/σία από PixelPioneer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, PixelPioneer είπε

ονοματεπώνυμο υπαλλήλου και καταγγελία στο myrae , ξέχασαν τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο Prime 4U που σου πρότειναν

Δεν έχω και δεν θέλω να αφιερώνω χρόνο σε τέτοια ζητήματα, θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά ταυτόχρονα, θα ήθελα να έχω κι ένα λογικό τιμολόγιο ρεύματος. Ωστόσο, για χάρη της σταθερότητας και της ψυχικής ηρεμίας, δεν με πειράζει εάν θα είναι 10-20€ πάνω ή κάτω. 

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-blue-day-and-night-reyma/

με μειονέκτημα οτι δεν έχουν στο site σημείο να δίνεις καταχώρηση

Έχει κανείς εμπειρία από NRG? Είναι αξιόπιστη εταιρία; Έχουν καλή εξυπηρέτηση πελατών;
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις και για την NRG, αλλά και γενικά - εάν κάποιος έχει κάτι να προτείνει για την περίπτωσή μου.

παλιά που ήμουν , κομπλέ , τελευταία όμως σαν να έχει πέσει

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 2

8 λεπτά πριν, PixelPioneer είπε

Εγώ τα τελευταία χρόνια είμαι στη ΔΕΗ, στην οποία επέστρεψα μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που είχα με άλλους παρόχους από τους οποίους πέρασα. Γενικά, δεν έχω ούτε τη διάθεση να κυνηγώ τιμές, αλλά ακόμα περισσότερο να παιδεύομαι με τυχόν ανεύθυνες κι ανοργάνωτες εταιρίες - κυρίως σε ζητήματα εξυπηρέτησης. Δεν έχω και δεν θέλω να αφιερώνω χρόνο σε τέτοια ζητήματα, θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά ταυτόχρονα, θα ήθελα να έχω κι ένα λογικό τιμολόγιο ρεύματος. Ωστόσο, για χάρη της σταθερότητας και της ψυχικής ηρεμίας, δεν με πειράζει εάν θα είναι 10-20€ πάνω ή κάτω. 
Η κοπέλα από NRG που μου τα παρουσίασε στο τηλέφωνο, είπε ότι για τον ίδιο εκκαθαριστικό που είχα μπροστά μου, θα πλήρωνα 40€ λιγότερα. Ο συγκεκριμένος εκκαθαριστικός είχε κατανάλωση 4μήνου ~1000KWh.
Στον χρόνο έχω περίπου 3000-3500 kWh κατανάλωση. Στη ΔΕΗ είμαι στο κίτρινο τιμολόγιο. 

Καλημέρα.. Δεν στα είπε όλα... Να πουλήσουν θέλουν.. Έχει κάποια ρήτρα.. 

Βασικά έχεις νυχτερινό;

• Like 1

8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Δεν στα είπε όλα... Να πουλήσουν θέλουν.. Έχει κάποια ρήτρα.. 

Βασικά έχεις νυχτερινό;

Όχι δεν έχω νυχτερινό. 

12 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αίτηση volton   στις 5/1   με χαρτί λογαριασμού απο τον προπροηγούμενο πάροχο

Σήμερα μήνυμα πως απο 6/1  είμαι σε αυτούς

Παω για Λοττο

Ιδιες ακριβως ημερομηνιες και γω στην volton για 2 σπιτια

Παω ομως να κανω εγγραφη και βγαζει

<<Το Α.Φ.Μ. ή ο αριθμός παροχής είναι λάθος, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά >>

Θελουν τον καιρό τους και αυτοι ? (κανα 2ημερο) ?

Στις 9/1/2024 στις 7:12 ΜΜ, epir21 είπε

3/1 αίτηση για Volton. Μου είπε ο υπάληλλος ότι μάλλον θα ολοκληρωθεί γύρω στις 9/1.
8/1 μήνυμα viber πήγε άιτηση στον ΔΕΔΔΗΕ, ίδια μέρα τηλ απο Ηρων απο την γνωστή κυρία να με κάνει ντα που φευγω, της ειπα να καλέσει αργότερα γιατι δούλευα (λάθος μου), με κάλεσε αλλα δεν μπόρεσα να το σηκώσω.
9/1 κανένα νέο και από τις 2 εταιρίες. Στον ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει αλλάξει η παροχή ακόμα.

11/1 άλλαξε το ψηφίο στον αριθμό παροχής, τους πήρε λίγες μέρες η αλήθεια είναι.

Είχα στείλει φωτογραφία το ρολόι, παρόλα αυτά πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση από οτι βλέπω (εκτάκτως, είχε περάσει πάλι 7/12 για την προγραμματισμένη) οπότε ή έχει πέσει οδηγία να αρχίσουν σιγά σιγά να περνάνε για αλλαγές ή απλά ήρθαν επειδή στην αίτηση η Volton δεν είχε βάλει τις μετρήσεις που είχα στείλει (τι αετό πετάνε εκεί, τι μου τις ζήτησαν τότε;) - κρίμα και είχα στείλει παλαιότερη φώτο ~1 εβδομάδας, για να μπορέσω να μεταφέρω παλαιότερες kwh στην Volton που οι πρώτες 500 στις 30 μέρες ειναι δωρεάν 😕 

3 minutes ago, hamer said:

Δεν ξέρω να σου απαντήσω,  είχα λογαριασμό παλιότερα σε αυτούς δεν είδα ακόμα τι και πως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, hamer said:

Κανονικά πρέπει να περιμένεις το SMS για να δεις σε πια απ'τις 2 πλατφόρμες θα γραφτείς.

https://portal.volton.gr/

https://myportal.volton.gr/

Η 1η είναι volton, η 2η είναι πρωην ΚΕΝ. Δεν τις έχουν ενοποιήσει ακόμα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...