Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 minutes ago, doomnx said:

Επειδή αναφέρεται στους όρους του συμβολαίου σου ίσως; 😂

Μεταξύ μας πέρα από τη χρέωση ανά κιλοβατώρα και το αν μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρα δεν τους κοίταξα περαιτέρω

Δημοσ.

Αίτηση σε σε volton,στο συμβόλαιο πρέπει νά γράφει και τίς μετρήσεις που έδωσα σε φωτό?

Δεν τίς αναφέρει να ανησυχώ?

Δημοσ.
Στις 9/1/2024 στις 8:11 ΜΜ, archiezulu είπε

Volton έκανες πέρασμα;

Όχι άλλα ξέρω για την προσφορά..είπα για Ήρων γτ έχω χαμηλή κατανάλωση γύρω στις 270 kwh/μηνα

• Like 1
Δημοσ.

Θα παω στον ηρωνα για το 50αρικο (μονο στα κιτρινα το δινει).

ειναι ευκολο μετα να παω στο πιο φθηνο πρασινο τιμολογιο;

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το excel γιατί δεν βγάζει πλέον τελικές τιμές; Υπάρχει κάποιο κελί που πρέπει να πειράξουμε;

Έχει οδηγίες.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το excel γιατί δεν βγάζει πλέον τελικές τιμές;

ακριβώς για αυτόν τον λόγο , ποτέ δεν έβγαζε τελικές που να ισχύουν ανα μήνα (ούτε πρόκειται 😛)

απο το να κοιτάν λάθος τιμές και να με ρωτάν γιατί δε συμβαδίζουν , έβαλα στα κουτάκια "?"

μπορείς είτε να πατήσεις στο κελί οδηγίες και να βάλεις μόνος σου τιμές σε 3 κουτάκια ή να δεις τιμές στο excel καρφιτσωμένης ανάρτησης του @doomnx (έχω και λινκ στο πρώτο φύλλο απο το excel) :)

η Ελπέ νωρίς-νωρίς βλέπει την παροχή μου απενεργοποιημένη, άρα προχωρά σιγά σιγά και ο τελικός με το 50ρικο δώρου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, washcloud είπε

..."χασούρα" θα έχουν, είτε "τα φας σε τζάμπα ρεύμα" - είτε "τα παντελονιάσεις", πάντως....(αν και ναι, για διάφορους λόγους, το να σου καταθέτουν χρήμα, είναι σαφώς "πιο ενοχλητικό"...). Υποθέτω πως γι' άλλο λόγο το λένε τα παιδιά - μάλλον "για να μην δίνετε στόχο ως τουρίστες" (συνεπώς ή κάτσε τώρα και "φάτα σε ρεύμα", ή έστω άσε το πιστωτικό να υπάρχει - δεν το χάνεις - και το χρησιμοποιείς κάποια άλλη φορά που θα ξαναπάς από 'κει με προοπτική να ψιλοκάτσεις κι όλας. Ειδικά αν την "κάποια επόμενη φορά" θα έχει πέσει η τιμή του ρεύματος, άρα θα σε συμφέρει περισσότερο τότε το "κάθομαι και τα τρώω"....Γενικά καλό είναι να μην δίνεται στόχος της φάσης "ήρθα να μπιπ και φεύγω αμέσως"...😜).

οκ θα τα αφήνω απο εδώ και πέρα... εντάξει χασούρα αν μείνεις μπορεί να ξεφύγεις απο τα δώρα κλπ ενώ αλλιώς να μην το αφήνεις να ξεφύγει... (και εννοείται δεν τους λυπάμαι κιόλας... :P ) αλλα οκ αυτό με το να μην δίνεις στόχο και τα σταματήσουν έχει νόημα. got it

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευπειθώς αναφέρω ότι η μια μου παροχή πέρασε επιτυχώς στην ELPEDISON με τη μέτρηση που έδωσα στο email (χωρίς φωτογραφία), 9 μέρες αφότου με κάλεσαν για πρώτη φορά από τη BEFON. Αυξήθηκε +1 ο αριθμός παροχής.

Για τις άλλες ούτε τηλέφωνο επιβεβαίωσης ακόμα. Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, demakhs είπε

@korakios & @doomnx

https://www.ot.gr/2024/01/11/energeia/ilektrismos/deddie-ayksisi-ton-telon-xrisis-diktyou-fernei-i-miniaia-katametrisi-ton-katnaloseon-reymatos

Για να τα .... προσθέσετε και αυτά, μαζί με όλα τα άλλα, στο εξελάκι σας! 😳😳

συνέχεια εκεί , όπου και σου απαντώ σε λίγο (απλά να προλάβω να μη σπαμαριστεί εδώ

Δημοσ.

Για μικρή κατανάλωση ~150KW/μήνα συμφέρει ΕΛΠΕ, ΗΡΩΝ ή Volton?

ΕΛΠΕ €60+€20 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ=€80

ΗΡΩΝ €50

VOLTON 150KW*~€0,15=€23

Εάν τα έχω κάνει σωστά για ΕΛΠΕ με βλέπω

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, walex είπε

Για μικρή κατανάλωση ~150KW/μήνα συμφέρει ΕΛΠΕ, ΗΡΩΝ ή Volton?

ΕΛΠΕ €60+€20 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ=€80

ΗΡΩΝ €50

VOLTON 150KW*~€0,15=€23

Εάν τα έχω κάνει σωστά για ΕΛΠΕ με βλέπω

για ΕΛΠΕ μην είσαι σίγουρος για το έξτρα 20ρικο , το δίνουν σπάνια ή αν έχεις πάνω απο μια παροχές ή αν συστήσεις άλλον

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...