Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 minutes ago, doomnx said:

Επειδή αναφέρεται στους όρους του συμβολαίου σου ίσως; 😂

Μεταξύ μας πέρα από τη χρέωση ανά κιλοβατώρα και το αν μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρα δεν τους κοίταξα περαιτέρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 9/1/2024 στις 8:11 ΜΜ, archiezulu είπε

Volton έκανες πέρασμα;

Όχι άλλα ξέρω για την προσφορά..είπα για Ήρων γτ έχω χαμηλή κατανάλωση γύρω στις 270 kwh/μηνα

• Like 1

7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το excel γιατί δεν βγάζει πλέον τελικές τιμές; Υπάρχει κάποιο κελί που πρέπει να πειράξουμε;

Έχει οδηγίες.

• Like 2

23 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το excel γιατί δεν βγάζει πλέον τελικές τιμές;

ακριβώς για αυτόν τον λόγο , ποτέ δεν έβγαζε τελικές που να ισχύουν ανα μήνα (ούτε πρόκειται 😛)

απο το να κοιτάν λάθος τιμές και να με ρωτάν γιατί δε συμβαδίζουν , έβαλα στα κουτάκια "?"

μπορείς είτε να πατήσεις στο κελί οδηγίες και να βάλεις μόνος σου τιμές σε 3 κουτάκια ή να δεις τιμές στο excel καρφιτσωμένης ανάρτησης του @doomnx (έχω και λινκ στο πρώτο φύλλο απο το excel) :)

η Ελπέ νωρίς-νωρίς βλέπει την παροχή μου απενεργοποιημένη, άρα προχωρά σιγά σιγά και ο τελικός με το 50ρικο δώρου

• Like 1
  • Thanks 1

15 ώρες πριν, washcloud είπε

..."χασούρα" θα έχουν, είτε "τα φας σε τζάμπα ρεύμα" - είτε "τα παντελονιάσεις", πάντως....(αν και ναι, για διάφορους λόγους, το να σου καταθέτουν χρήμα, είναι σαφώς "πιο ενοχλητικό"...). Υποθέτω πως γι' άλλο λόγο το λένε τα παιδιά - μάλλον "για να μην δίνετε στόχο ως τουρίστες" (συνεπώς ή κάτσε τώρα και "φάτα σε ρεύμα", ή έστω άσε το πιστωτικό να υπάρχει - δεν το χάνεις - και το χρησιμοποιείς κάποια άλλη φορά που θα ξαναπάς από 'κει με προοπτική να ψιλοκάτσεις κι όλας. Ειδικά αν την "κάποια επόμενη φορά" θα έχει πέσει η τιμή του ρεύματος, άρα θα σε συμφέρει περισσότερο τότε το "κάθομαι και τα τρώω"....Γενικά καλό είναι να μην δίνεται στόχος της φάσης "ήρθα να μπιπ και φεύγω αμέσως"...😜).

οκ θα τα αφήνω απο εδώ και πέρα... εντάξει χασούρα αν μείνεις μπορεί να ξεφύγεις απο τα δώρα κλπ ενώ αλλιώς να μην το αφήνεις να ξεφύγει... (και εννοείται δεν τους λυπάμαι κιόλας... :P ) αλλα οκ αυτό με το να μην δίνεις στόχο και τα σταματήσουν έχει νόημα. got it

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευπειθώς αναφέρω ότι η μια μου παροχή πέρασε επιτυχώς στην ELPEDISON με τη μέτρηση που έδωσα στο email (χωρίς φωτογραφία), 9 μέρες αφότου με κάλεσαν για πρώτη φορά από τη BEFON. Αυξήθηκε +1 ο αριθμός παροχής.

Για τις άλλες ούτε τηλέφωνο επιβεβαίωσης ακόμα. Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

@korakios & @doomnx

https://www.ot.gr/2024/01/11/energeia/ilektrismos/deddie-ayksisi-ton-telon-xrisis-diktyou-fernei-i-miniaia-katametrisi-ton-katnaloseon-reymatos

Για να τα .... προσθέσετε και αυτά, μαζί με όλα τα άλλα, στο εξελάκι σας! 😳😳

• Like 1

Μόλις τώρα, demakhs είπε

@korakios & @doomnx

https://www.ot.gr/2024/01/11/energeia/ilektrismos/deddie-ayksisi-ton-telon-xrisis-diktyou-fernei-i-miniaia-katametrisi-ton-katnaloseon-reymatos

Για να τα .... προσθέσετε και αυτά, μαζί με όλα τα άλλα, στο εξελάκι σας! 😳😳

συνέχεια εκεί , όπου και σου απαντώ σε λίγο (απλά να προλάβω να μη σπαμαριστεί εδώ

11 hours ago, nasoduko said:

Πρώτα ΙΝΚΑ και μετά public 😅

• Thanks 1

Για μικρή κατανάλωση ~150KW/μήνα συμφέρει ΕΛΠΕ, ΗΡΩΝ ή Volton?

ΕΛΠΕ €60+€20 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ=€80

ΗΡΩΝ €50

VOLTON 150KW*~€0,15=€23

Εάν τα έχω κάνει σωστά για ΕΛΠΕ με βλέπω

• Like 1

2 λεπτά πριν, walex είπε

Για μικρή κατανάλωση ~150KW/μήνα συμφέρει ΕΛΠΕ, ΗΡΩΝ ή Volton?

ΕΛΠΕ €60+€20 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ=€80

ΗΡΩΝ €50

VOLTON 150KW*~€0,15=€23

Εάν τα έχω κάνει σωστά για ΕΛΠΕ με βλέπω

για ΕΛΠΕ μην είσαι σίγουρος για το έξτρα 20ρικο , το δίνουν σπάνια ή αν έχεις πάνω απο μια παροχές ή αν συστήσεις άλλον

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...