Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, EchiDNA είπε

Αίτηση στο Smart 27/11/2023

Αλλαγή ψηφίου στο site του δεδδηε 02/01/2024

Καταμέτρηση δεδδηε (που φάνηκε εκ των υστέρων) 02/12/2023

Sms από ΕΛΠΕ για εκπροσώπηση 04/01/2024 (με εκπροσώπηση από 02/12/2023)

Νομίζω έσπασα ρεκόρ!

befon ?

αναγραφόταν οι μετρήσεις στην αίτηση ? (άσχετο με φωτό μετρητή)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, razkal είπε

Στην επόμενη αλλαγή παρόχου δίνε το δικό σου τηλέφωνο και για τις 2 παροχές. 

Το δικό  μου τηλεφωνο εδωσα αλλα τον καλεσαν στο σταθερό το οποιο μαλλον ηταν στα αρχεια τους σαν παλιός πελάτης.

9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είσαι δικαστικός συμπαραστάτης του πατέρα σου?

Οχι. Δεν γνωριζω τι ειναι ο δικαστικός συμπαραστατης.Ο πατερας μου ειναι υγιής και πνευματικα και σωματικά.

36 λεπτά πριν, washcloud είπε

...απατεώνες επειδή δεν ζήτησαν την,,,άδεια σου για να μιλήσουν με τον πατέρα σου....; :P

(...απατεώνες ΕΙΝΑΙ, για άλλα που έχουν κάνει/κάνουν....Όχι για το συγκεκριμένο όμως...)

Μάλλον θεωρείς (κακώς) ότι υπάρχει "ηθικό θέμα", αλλά αυτό δεν εμπίπτει στην "απατεωνιά"...

Κατά τ' άλλα, απ' τη μια "έχεις νευριάσει" - από την άλλη ζαχαρώνεις το 50άρικο....; "Ηθικά" άραγε πώς να λέγεται αυτό...; 😛

Και ένα τελευταίο: ΑΝ τυχόν θεωρείς πως ο πατέρας σου δεν είναι πλέον ικανός να λαμβάνει αποφάσεις για τον εαυτό του, πρέπει ιδανικά να κάνεις σχετικές νομικές κινήσεις ("παίρνοντάς τον έτσι υπό την προστασία σου"), ή ΕΣΤΩ να του βάλεις φραγές σε συγκεκριμένα νούμερα (δοθέντος ότι μάλλον δεν είναι βιώσιμο να του "πάρεις το τηλέφωνο"....)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

@doomnx ...με την καμμιά δεν παίζει συγγένεια,,,,σωστά....; :-D

Φυσικά και δεν θεωρω (κακώς συμφωνα με τα λεγομενα σου) ηθικό να γινεται υπογραφή συμβολαιου δια τηλεφωνου. μπορει να εχουν το νομικό πατημα να το κανουν αλλα για μενα ειναι λάθος. οσο για το οτι  ζαχαρωνω το 50αρικο βλεπεις κατι ανηθικο  απο μερους μου; η συντριπτική πλειοφηφια οσων ειναι στο φορουμ αυτο δεν κάνουν; ενεργειακό τουρισμό.

2 λεπτά πριν, korakios είπε

befon ?

αναγραφόταν οι μετρήσεις στην αίτηση ? (άσχετο με φωτό μετρητή)

Befon

Στην αίτηση είχε μόνο τα βασικά στοιχεία και μου ζήτησαν φωτογραφίες μετρητή.

Ο δεδδηε βέβαια πέρασε.

• Like 1

Μόλις τώρα, EchiDNA είπε

Befon

Ο δεδδηε βέβαια πέρασε.

ξέχασα να σε ρωτήσω , είχες ξαναπάρει απο ελπέ δώρα ?

Μόλις τώρα, korakios είπε

ξέχασα να σε ρωτήσω , είχες ξαναπάρει απο ελπέ δώρα ?

Όχι πρώτη φορά σε εναλλακτικό πάροχο. Είχα μεχρι Νοέμβριο το σταθερό της ΔΕΗ με 0,096

• Like 1

1 minute ago, EchiDNA said:

Όχι πρώτη φορά σε εναλλακτικό πάροχο. Είχα μεχρι Νοέμβριο το σταθερό της ΔΕΗ με 0,096

Και 0,096€ και 100€ δώρο;

Προκαλείς. 😂

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Και 0,096€ και 100€ δώρο;

Προκαλείς. 😂

Είχα και 130€ εγγύηση στη ΔΕΗ απο την οποία έκλεισα τα 90€ σε δύο λογαριασμούς και έχω αλλά 30 επιστροφή. 😛

Ελπίζω να βγάλω ένα δίμηνο τώρα με το 100αρι και το 30αρι.

• Like 1

34 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Befon

Ο δεδδηε βέβαια πέρασε.

Τι κωλοφαρδία είναι αυτή!?

31 λεπτά πριν, physnik είπε

Μάλλον άκυρη ερώτηση:

Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάποιο ρόλο σε ποια τράπεζα; 

Όχι. Στη σελίδα κάντο 🤝

52 minutes ago, EchiDNA said:

Αίτηση στο Smart 27/11/2023

Αλλαγή ψηφίου στο site του δεδδηε 02/01/2024

Καταμέτρηση δεδδηε (που φάνηκε εκ των υστέρων) 02/12/2023

Sms από ΕΛΠΕ για εκπροσώπηση 04/01/2024 (με εκπροσώπηση από 02/12/2023)

Νομίζω έσπασα ρεκόρ!

Η ένδειξη στις 2/12 που φάνηκε στο mydeddie είναι αυτή που είχες δώσει στη φώτο;

Ή πέρασε και μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ; Αν όντως πέρασαν για καταμέτρηση, ήταν έκτακτη ή έπεσες πάνω στη προγραμματισμένη του 4μήνου;

9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Η ένδειξη στις 2/12 που φάνηκε στο mydeddie είναι αυτή που είχες δώσει στη φώτο;

Ή πέρασε και μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ; Αν όντως πέρασαν για καταμέτρηση, ήταν έκτακτη ή έπεσες πάνω στη προγραμματισμένη του 4μήνου;

Όχι δεν ήταν αυτή που έδωσα. Πέρασαν για έκτακτη καταμέτρηση.

• Like 1

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Να ρωτήσω:

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να προτείνω 3 ακόμα συνδέσεις φίλων για μεταφορά στην ελπε και να επωφεληθω κι εγώ καμία δωροεπιταγη Σκλαβενίτη?

Ξαναρωταω γιατί χάθηκε στα τόσα μηνύματα αν ξέρει κάποιος γιατί το παλιό που έκανες σύσταση μέσω myelpe δε λειτουργεί. 

40 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όχι. Στη σελίδα κάντο 🤝

Μωρέ ναι. Στη σελίδα.👍

Ρωτούσα αν παίζει ρόλο ποια χρεωστική θα βάλω (από ποια τράπεζα); πχ Εθνική ή πειραιώς.

Τελοσπάντων, βρήκα ότι δίνει κάτι πόντους στην Εθνική. Ψιλολόγια... Τζάμπα τα ποστ...

• Like 1
  • Thanks 1

1 hour ago, messinia3 said:

Να ρωτήσω:

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να προτείνω 3 ακόμα συνδέσεις φίλων για μεταφορά στην ελπε και να επωφεληθω κι εγώ καμία δωροεπιταγη Σκλαβενίτη?

Το εμπορικό τμήμα αναλαμβάνει τη διαδικασία (νέος πελάτης στο τηλεφωνικό μενού), befon δηλαδή... καλά κρασιά.

Εγώ ήμουν τυχερός και καταχώρησε το αίτημα μια εκπρόσωπος απ'το τμήμα εξυπηρέτησης (παλιός πελάτης στο τηλεφωνικό μενού) επειδή πήρα τηλέφωνο χτες 20:58 και το εμπορικό τμήμα είχε κλείσει. Κράτησα και το όνομα της σε περίπτωση που δε σταλεί η επιταγή (εντός 3ών μηνών με courier μου είπε).

1 ώρα πριν, tsigpan είπε

Φυσικά και δεν θεωρω (κακώς συμφωνα με τα λεγομενα σου) ηθικό να γινεται υπογραφή συμβολαιου δια τηλεφωνου. μπορει να εχουν το νομικό πατημα να το κανουν αλλα για μενα ειναι λάθος. οσο για το οτι  ζαχαρωνω το 50αρικο βλεπεις κατι ανηθικο  απο μερους μου; η συντριπτική πλειοφηφια οσων ειναι στο φορουμ αυτο δεν κάνουν; ενεργειακό τουρισμό.

...δεν είναι θέμα τί θεωρεί ο καθένας (αλλιώς δικαιώνουμε και τον Χάνιμπαλ Λέκτερ για τις "θεωρήσεις" του), αλλά με βάση τί ισχύει και για τους περισσότερους, όπως και τί ισχύει νομικά (και αν αυτό έχει σωστό έρεισμα). Λάθος είναι να το θεωρείς "πάτημα", γιατί έτσι βγάζεις από την εξίσωση όσους ΘΕΛΟΥΝ την "ευκολία" του "τηλεφωνικού συμβολαίου". Κατά τ' άλλα, όπως κι ο ίδιος διεπίστωσες, δεν είναι "τόσο απλό", καθώς θέλει και άλλες ιντερνετικές διαδικασίες (οπότε καλύπτονται οι φόβοι σου για "δόλο απέναντι σε ηλικιωμένους"....), συνεπώς κακώς το συζητάμε.

Επίσης πουθενά δεν είπα ότι είναι,,,,ανήθικο (!) να ζαχαρώνεις το 50άρικο. Ούτε καν το υπεννόησα για την ακρίβεια...Άλλο ήταν το νόημα, αλλά αν δεν "συντονιστήκαμε",,,ασ' το.

(...πάντως "ενδιαφέρον" είναι που "το τί κάνει η πλειοψηφία" το επικροτείς κατά το δοκούν....😉)

Τεσπα, για να μην μείνεις με άσχημη γεύση, ούτε για το ότι θες το 50άρι σε επικρίνω - ούτε (εννοείται) είμαι "με τους παρόχους" (και δη τον συγκεκριμένο που κι αν έχει κάνει αλητείες...) και ενάντια σε 'σενα και την αγωνία σου στη φάση με τον πατέρα σου και τον "πρωτοβουλιάκια" Ήρωνα που "παραλίγο" να σου "κάνει ζημιά": απλά λέω ότι τα βλέπεις κάπου λάθος κάποια πράγματα, και όπως "σε συμβούλευσα", αν φρονείς ότι πρέπει να "προστατεύσεις τον απτέρα σου (και τα συμφέροντά σας)", καλό θα ήταν να το δεις μέσα από άλλη οδό (νομική). Εκτός φυσικά κι αν απλά μιλήσεις με τον πατέρα και είναι σε θέση να σε ακούσει και δεν ξαναμιλήσει με τέτοιες εταιρίες όταν του τηλεφωνούν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...