Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, washcloud είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

@doomnx ...με την καμμιά δεν παίζει συγγένεια,,,,σωστά....; :-D

Με ποιον;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, korakios said:

μάλλον σήμερα ξεκίνησαν να παίρνουν μπρος . Απο το τηλέφωνο πάντως άκουγα όχλο απο συνομιλίες στο παρασκήνιο (εκτός αν ήταν κανα φοιτητόνι που κάνει part-time και ήταν στη σχολή 😛)

@doomnxπιστεύω και σένα θα σε πάρουν τηλ σύντομα

Αυτό το Άρθρο 47 έχει πολλά πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε. Να κάνουμε ένα γκρουπάκι insomnia, να αλλάζουμε πάροχο ομαδικά. 😂

Spoiler

4.jpg.087b95ea1ef029ccb245527746d57721.jpg

2 hours ago, doomnx said:

Αν η BEFON στείλει την αίτηση τότε η εξυπηρέτηση πελατών τη βλέπει προωθημένη προς ΔΕΔΔΗΕ. Και έτσι και έγινε, πήρα και στον ΔΕΔΔΗΕ το επιβεβαίωσα.

Τhanks, θα πάρω αργότερα να μάθω αν τη βλέπει η εξυπηρέτηση

2 hours ago, alexmpl said:

Ρε αυτοί θα με τρελάνουν! Βλέπω μόλις ότι ανέβηκε έναντι στην εφαρμογή του ΗΡΩΝ για όσες μέρες του δεκεμβρίου ήμουν εκεί, με πιστωτικό 130 ευρώ. Καλά τα 50 ευρώ δώρο, άντε πες μου βαλαν άλλα 50 γιατί είναι κοτ, τα υπόλοιπα από που στο καλό μπορεί να ναι? Δεν μπορώ να κατεβάσω ακόμα το pdf για να δω τι θαύμα έκαναν. Προσπαθώ να φύγω χωρίς να αφήσω πιστωτικά και αυτοί με το στανιό θέλουν να μου χρωστάνε 😂

Κάνεις τη πάπια και κάθεσαι μέχρι να τα φας.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
29 minutes ago, tsigpan said:

Ποιος ειναι ο πιο σωστός  και γρηγορος τροπος για υπαναχωρη;

Άμα εκπροσωπήθηκες 10 μέρες από elpedison και λογικά θα πάρεις τα 100 ευρώ... μήπως είναι καλύτερα να πάρεις βεβαίωση εκπροσώπησης απ'το myheron και να πας volton ή ξανά elpedison;

Δημοσ.

27/12 αίτηση σε ελπε σε υποκατάστημα 

29-30/12 αλλαγή σε ελπε (+1 στον αριθμό παροχής στον δεδδηε) 

Φαίνομαι κανονικα στο myelpedison. 

Λογαριασμός προφανώς δεν έχει βγει ακόμα. 

Ερώτηση: Γνωρίζετε αν μπορώ μέσω του

https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/

να ενεργοποιήσω πάγια εντολή, για να μην μπει εγγύηση, χωρίς να έχει εκδοθεί λογαριασμός, εφόσον έχω αριθμό παροχής; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κάνεις τη πάπια και κάθεσαι μέχρι να τα φας.

Έχω ήδη φύγει για να (ξανά)προλάβω τα 100 της ελπε :P

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, physnik είπε

Γνωρίζετε αν μπορώ μέσω του

https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/

να ενεργοποιήσω πάγια εντολή, για να μην μπει εγγύηση, χωρίς να έχει εκδοθεί λογαριασμός, εφόσον έχω αριθμό παροχής; 

Ναι, κάντο για να μη μπει καθόλου εγγύηση

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tsigpan είπε

Παιδες μια βοήθεια.

Ειχα κανει σε καταστημα elpedison αιτηση για το elpedison smart για δικια μου παροχη και για του πατερα μου. Απο 29 Δεκεμβριου ξεκινησαν και οι δυο παροχες να εκπροσωπουνται απο elpe. Σημερα λαμβανω μηνυμα απο Ηρωνα πως η αιτηση σας για εκπροσωπηση απο την εταιρεια μας  (για την παροχη του πατερα μου)εχει διαβιβαστεί στον ΔΕΔΗΕ. Τι εκαναν οι απατεωνες. Πηραν τηλεφωνο στον πατερα μου και πηραν τηλεφωνική συγκαταθεση να ξαναπαει σ αυτους.Μου εχουν  στήλει συμβολαιο σε email που αναφερεται ως εξατομικευμενη προταση παραμονής για το  GENEROUS GUARANTEE HOME το οποιο δεν ειναι προταση αλλα το συμβολαιο και εγω πρεπει να απαντησω πως συναινώ. Προφανώς  με το  10ημερο που εμεινε η παροχη στην elpe θα βγει λογαριασμός και θα περιεχει και το δωρο των 100 ευρω. εχω νευριασει με τον Ηρων γιατι το θεωρώ απατη να γινεται μεσω τηλεφωνου συμβολαιο και ειδικα αν προκειται για υπερηλικες ανθρωπους απο την αλλη σκεφτομαι μηπως πρεπει να το αποδεκτω. Το   guarantee σαν νεος πελατης δεν σου δινει και 50 ευρω δωρο; Γιατι δεν βλεπω κατι στο συμβολαιο που εστειλαν. 

Είσαι δικαστικός συμπαραστάτης του πατέρα σου?

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, tsigpan said:

Παιδες μια βοήθεια.

Ειχα κανει σε καταστημα elpedison αιτηση για το elpedison smart για δικια μου παροχη και για του πατερα μου. Απο 29 Δεκεμβριου ξεκινησαν και οι δυο παροχες να εκπροσωπουνται απο elpe. Σημερα λαμβανω μηνυμα απο Ηρωνα πως η αιτηση σας για εκπροσωπηση απο την εταιρεια μας  (για την παροχη του πατερα μου)εχει διαβιβαστεί στον ΔΕΔΗΕ. Τι εκαναν οι απατεωνες. Πηραν τηλεφωνο στον πατερα μου και πηραν τηλεφωνική συγκαταθεση να ξαναπαει σ αυτους.Μου εχουν  στήλει συμβολαιο σε email που αναφερεται ως εξατομικευμενη προταση παραμονής για το  GENEROUS GUARANTEE HOME το οποιο δεν ειναι προταση αλλα το συμβολαιο και εγω πρεπει να απαντησω πως συναινώ. Προφανώς  με το  10ημερο που εμεινε η παροχη στην elpe θα βγει λογαριασμός και θα περιεχει και το δωρο των 100 ευρω. εχω νευριασει με τον Ηρων γιατι το θεωρώ απατη να γινεται μεσω τηλεφωνου συμβολαιο και ειδικα αν προκειται για υπερηλικες ανθρωπους απο την αλλη σκεφτομαι μηπως πρεπει να το αποδεκτω. Το   guarantee σαν νεος πελατης δεν σου δινει και 50 ευρω δωρο; Γιατι δεν βλεπω κατι στο συμβολαιο που εστειλαν. 

Στην επόμενη αλλαγή παρόχου δίνε το δικό σου τηλέφωνο και για τις 2 παροχές. 

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω:

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να προτείνω 3 ακόμα συνδέσεις φίλων για μεταφορά στην ελπε και να επωφεληθω κι εγώ καμία δωροεπιταγη Σκλαβενίτη?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, washcloud είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

με τον συνκαρδιτσιώτη :P

Spoiler

Doom βλέπω mastora βλέπω φόρουμ ενέργειας βλέπω 10 + χρόνια μετά, dejavu λέγεται αυτο 😁

γιαννης-δραμα παρών 🙃

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimi1982 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Doom βλέπω mastora βλέπω φόρουμ ενέργειας βλέπω 10 + χρόνια μετά, dejavu λέγεται αυτο 😁

γιαννης-δραμα παρών 🙃

Ω ναι, deja-vu! 😂

Τι κάνεις, Γιάννη; 🤜🤛

• Like 1
Δημοσ.

Αίτηση στο Smart 27/11/2023

Αλλαγή ψηφίου στο site του δεδδηε 02/01/2024

Καταμέτρηση δεδδηε (που φάνηκε εκ των υστέρων) 02/12/2023

Sms από ΕΛΠΕ για εκπροσώπηση 04/01/2024 (με εκπροσώπηση από 02/12/2023)

Νομίζω έσπασα ρεκόρ!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ω ναι, deja-vu! 😂

Τι κάνεις, Γιάννη; 🤜🤛

Spoiler

Καλά Πανο εδώ στον αγώνα μια με τα πελλετ μια με τα ρεύματα άκρη δεν βγάζουμε 🙃

Πάντως όταν είδα Doom σε σχόλιο λέω εντάξει θα κάνει πάλι τα μαγικά του (μαζί με τ'άλλα παιδιά)! Βοηθάτε πάλι το  κόσμο και μπράβο σας! 

Επεξ/σία από dimi1982
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...