Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 minutes ago, Swimmer21 said:

Να σας πω κάτι περίεργο;

Κοιτούσα στο site της ΥΔΕ κάθε μέρα αν άλλαξε το ψηφίο της παροχής και άλλαξε χθες 9/1.

Πήρα τηλ την Elpedison σήμερα γιατί δεν έχω καμία ενημέρωση ότι εκπροσωπήθηκα (ήμουν Ήρων, αυτός με πήρε τηλ για αντιπρόταση) και μου είπαν ότι δεν έχω ενεργοποιηθεί γιατί περιμένουν την μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Μάλιστα του έχουν ζητήσει μέτρηση και μου έδωσαν αριθμό αιτήματος.

Παίρνω ΔΕΔΔΗΕ και μου λέει ότι από 5/1 είμαι στην Elpedison και μου αναφέρει ότι δεν θα δώσει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ πουθενα, αλλά ο προηγούμενος πάροχος (Ηρων) όταν εκδοθεί τελικός λογαριασμός 😂

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά;

οτι λεει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Να σας πω κάτι περίεργο;

Κοιτούσα στο site της ΥΔΕ κάθε μέρα αν άλλαξε το ψηφίο της παροχής και άλλαξε χθες 9/1.

Πήρα τηλ την Elpedison σήμερα γιατί δεν έχω καμία ενημέρωση ότι εκπροσωπήθηκα (ήμουν Ήρων, αυτός με πήρε τηλ για αντιπρόταση) και μου είπαν ότι δεν έχω ενεργοποιηθεί γιατί περιμένουν την μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Μάλιστα του έχουν ζητήσει μέτρηση και μου έδωσαν αριθμό αιτήματος.

Παίρνω ΔΕΔΔΗΕ και μου λέει ότι από 5/1 είμαι στην Elpedison και μου αναφέρει ότι δεν θα δώσει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ πουθενα, αλλά ο προηγούμενος πάροχος (Ηρων) όταν εκδοθεί τελικός λογαριασμός 😂

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά;

απλό είναι η ελπέ σου είπε τις γνωστές μπαρούφες, είσαι ήδη εκεί

ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε τις μετρήσεις είτε επιτόπιας είτε αυτές που έδωσες στην ελπέ και θα τις δώσει στον Ήρων για τελικό (όποτε)

Απλά περιμένεις απο ελπέ να ενημερωθεί η μηχανογράφηση

Καλησπέρα, έκανα αίτηση στον Ηρων και μου έστειλαν email με την αίτηση που λέει "Για την εξυπηρέτηση σας μπορούμε να προβούμε στην εκπροσώπηση της παροχής σας με τη γραπτή ρητή αποδοχή των γενικών και ειδικών όρων της σύμβασης σας για την παροχή....απαντώντας με την συγκεκριμένη κατά γράμμα φράση «Αποδέχομαι πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους....."

Εδώ τι κάνω, το προχωράω έτσι με copy paste όπως μου λένε? Ευχαριστώ!

1 minute ago, razkal said:

e-contract ειχες κανει αρχικα?

Τηλεφωνική αίτηση στις 29/12 με ελλιπή δικαιολογητικά ώστε να εξασφαλίσω το 100άρικο. Την ίδια μέρα ήρθε η αίτηση μισοσυμπληρωμένη, απάντησα "Αποδέχομαι και συναινώ". 4/1 απέστειλα τα δικαιολογητικά που εκκρεμούσαν... στα καπάκια πήρα τηλέφωνο και επιβεβαίωσα πως τα παρέλαβαν και μου είπαν ότι το πολύ μέχρι τη Δευτέρα θα είχε γίνει ο έλεγχος και η αποστολή της εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ.

Χτες έμπαινα όλη μέρα σαν βλάκας στο mydeddie, δεν είδα καμιά εξέλιξη... κατάλαβα ότι δεν είχε προχωρήσει η αίτηση. Πήρα elpedison χτες οριακά πριν τις 21:00, τυχαία συνδέθηκα στο τμήμα εξυπηρέτησης γιατί το εμπορικό τμήμα είχε κλείσει και μου είπανε πως δεν υπάρχει στο σύστημα κάποια ενεργή αίτηση... άρα δεν είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία απ'το εμπορικό.

Και μετά διάβασα εδώ τα comments για τηλεφωνική αποδοχή.

• Like 1
  • Thanks 1

1 minute ago, gmik said:

Καλησπέρα, έκανα αίτηση στον Ηρων και μου έστειλαν email με την αίτηση που λέει "Για την εξυπηρέτηση σας μπορούμε να προβούμε στην εκπροσώπηση της παροχής σας με τη γραπτή ρητή αποδοχή των γενικών και ειδικών όρων της σύμβασης σας για την παροχή....απαντώντας με την συγκεκριμένη κατά γράμμα φράση «Αποδέχομαι πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους....."

copy paste  το  «Αποδέχομαι πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους....."

• Like 1

2 minutes ago, gmik said:

Ναι

• Like 1

2 ώρες πριν, nasoduko είπε

θα απαντουσα να σε βοηθησω μιας και δουλευα στο ρευμα  ,αλλα το αφηνω σε αλλους..

Ωραίος βοήθησες πολυ😂

• Like 1
  • Thanks 1

Είχα κάνει αίτηση στην ελπεντισον στις 29 Δεκεμβρίου 23 και μου είχαν ζητήσει να στείλω το email κτλ με ΣΥΝΑΙΝΩ και ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, σήμερα με πήραν για την ηχητική ηχογράφηση.

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Είχα κάνει αίτηση στην ελπεντισον στις 29 Δεκεμβρίου 23 και μου είχαν ζητήσει να στείλω το email κτλ με ΣΥΝΑΙΝΩ και ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, σήμερα με πήραν για την ηχητική ηχογράφηση.

βίο ανθόσπαρτο

μάλλον σήμερα ξεκίνησαν να παίρνουν μπρος . Απο το τηλέφωνο πάντως άκουγα όχλο απο συνομιλίες στο παρασκήνιο (εκτός αν ήταν κανα φοιτητόνι που κάνει part-time και ήταν στη σχολή 😛)

@doomnxπιστεύω και σένα θα σε πάρουν τηλ σύντομα

Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί

Μπορεί κάποιος να μου πει κατά προσέγγιση πόσο ρεύμα θα πληρώσω γιε ένα μηχάνημα το οποίο δουλεύει 10 ώρες και καίει 12000w 12kw δηλαδή.

Για μια μέρα μόνο! 

Σε κάτι site  που μπαίνω μου βγάζει 44€

• Like 2

Έκανα χθες τηλεφωνικά αίτηση για μετάβαση ελπέ προλαβαίνοντας και το 100άρικο χάρη στον @doomnx και μόλις με πήραν από ήρων. Οπότε υποθέτω έχει σταλεί αίτημα στον δεδδηε από την ελπέ! Στις προηγούμενες αλλαγές σε 3 με 5 εργάσιμες είχα αλλάξει, τσακάλια τα παιδιά του δεδδηε της περιοχής μου!

Εν τω μεταξύ στο τηλέφωνο μόλις το σήκωσα αυτοματοποιημένο ''περιμένετε να σας συνδέσουμε'', το έκλεισα 😜

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί

Μπορεί κάποιος να μου πει κατά προσέγγιση πόσο ρεύμα θα πληρώσω γιε ένα μηχάνημα το οποίο δουλεύει 10 ώρες και καίει 12000w 12kw δηλαδή.

Για μια μέρα μόνο! 

Σε κάτι site  που μπαίνω μου βγάζει 44€

για να σου το πει κάποιος πρέπει να ξέρεις τιμή κιλοβατώρας

αναμένουμε

edit και πόσο καις ανα τετράμηνο συνολικά

19 λεπτά πριν, lazurell είπε

Έκανα χθες τηλεφωνικά αίτηση για μετάβαση ελπέ προλαβαίνοντας και το 100άρικο χάρη στον @doomnx και μόλις με πήραν από ήρων. Οπότε υποθέτω έχει σταλεί αίτημα στον δεδδηε από την ελπέ! Στις προηγούμενες αλλαγές σε 3 με 5 εργάσιμες είχα αλλάξει, τσακάλια τα παιδιά του δεδδηε της περιοχής μου!

Εν τω μεταξύ στο τηλέφωνο μόλις το σήκωσα αυτοματοποιημένο ''περιμένετε να σας συνδέσουμε'', το έκλεισα 😜

πάλι καλά μιας και δε χρειάζεται να πεις δικαιολογία τύπου πάρτε με σε μισό λεπτό και να μπλοκάρεις μετά το νούμερο (αλλά να θυμηθείς να το ξεμπλοκάρεις μετά απο καμια εβδομάδα μήπως χρειαστεί)

Επεξ/σία από korakios

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...