Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, ένα σχόλιο για Ήρωνα, έχουν αρχίσει κλήσεις σε άτομα που έως πρότινως είχαν (μόλις ενημερώθηκαν σήμερα για την αλλαγή μου σε ΖενιΘ) και μου προσφέρουν όπως είπαν " το χαμηλότερο πρόγραμμα της αγοράς για τον Δεκέμβριο" για να μείνω σε εκείνους κάνοντάς μου όμως δώρο τα 60 ευρώ που αντιστοιχούν στα πάγια του έτους" καθώς ανέφερα ότι στη ΖενίΘ έχει 1 ευρώ το πάγιο. 

Απλά αναφέρω την πληροφορία ως ενδεικτικό του τι θα συμβεί μεταξύ των παρόχων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο δίπλα φόρουμ αναφέρθηκε η ελπέ μετά το 100ρικο έδωσε προσφορά για άλλα 100 (σε δωροκάρτα ή κουπόνια Σκλαβενίτη) , ξεζουμίζουμε τις προσφορές εννοείται

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

Στο δίπλα φόρουμ αναφέρθηκε η ελπέ μετά το 100ρικο έδωσε προσφορά για άλλα 100 (σε δωροκάρτα ή κουπόνια Σκλαβενίτη) , ξεζουμίζουμε τις προσφορές εννοείται

Τα έχει παίξει η μηχανογραφηση της ελπέ...στο τέλος να δούμε τι θα γίνει 😂😂

Επεξ/σία από messinia3

@korakios χαζή ερώτηση αλλά δε το γνωρίζω, η έκπτωση συνέπειας που αναφέρεται στα πράσινα (είμαι Ηρων) τί είναι? Εννοούν αν πληρώνω στην ώρα μου ότι το 0.14 στο Basic Home θα γίνεται 0.10 ανά κιλοβατώρα αν πληρώνω στην ώρα μου?

Κατάλαβα καλά ή γράφω ό,τι να ναι? 

12 minutes ago, korakios said:

Μαζί σου αλλά αυτό τώρα που έχουνε φρενάρει τους λογαριασμούς όλες οι εταιρείες.. βρομαει μπλόκο στους τουρίστες .. περιμένουμε λογαριασμό και καθόμαστε εγκλωβισμένοι ...

• Like 2

49 λεπτά πριν, trif_on είπε

Είπα πρώτη φορά να ασχοληθώ με τον τουρισμό, αλλά καταντάει κουραστική φάση με Elpedison.
Έκανα e-contract 30/12/2023 για να προλάβω το 100αρικο, 2/1 με πήραν τηλέφωνο από befon μου έστειλαν το mail για να αποδεχτώ τους όρους και να στείλω φωτογραφία του μετρητή, τα οποία τα έκανα επί τόπου. 
Η παροχή δεν έχει αλλάξει νούμερο, χθες μίλησα με befon με το τμήμα που αφορά αυτούς που θέλουν να γίνουν πελάτες με παρέπεμψαν στο εσωτερικό 2 για υφιστάμενους πελάτες, το οποίο έκλεισα μετά από 20 λεπτά αναμονής.
Με κάλεσαν σήμερα από το 2112117300, επειδή σε κάποια φάση μέσα από το site της elpedison είχα πατήσει την επιλογή να με καλέσουν, τους εξήγησα τα παραπάνω με συνέδεσαν με το αρμόδιο τμήμα υφισταμένων πελατών.
Εκεί μια εξυπηρετική κοπέλα, αφού το έψαξε μου είπε ότι δεν είμαι πελάτης (ακόμα;) της Elpedison και δε μπορεί να κάνει κάτι άλλο, να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ.
Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή αργότερα, αλλά πιθανολογώ ότι ξέρω ήδη την απάντηση.
Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
Είπαμε να τσιμπήσουμε ένα 100αρικο, αλλά τόσα τηλέφωνα με κούρασε η φάση...
Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν θα θέλω να φύγω από Elpedison, με βεβαίωση εκπροσώπησης κτλ.

ΕΓΩ από 29 Δεκεμβρίου περιμένω.

Πέσαμε ΠΟΛΛΟΙ τις τελευταίες ημέρες 

• Like 3

9 λεπτά πριν, tounion είπε

Μαζί σου αλλά αυτό τώρα που έχουνε φρενάρει τους λογαριασμούς όλες οι εταιρείες.. βρομαει μπλόκο στους τουρίστες .. περιμένουμε λογαριασμό και καθόμαστε εγκλωβισμένοι ...

λογαριασμό όχι , μάλιστα σε ελπέ έδωσα παλιό του Ήρων χωρίς να έχω καν βεβαίωση

στον Ήρων έδωσα παλιότερο του ... Ήρων

Για το μπλόκο το σκέφτηκα και εγώ αλλά μοιάζει με γενικότερο κοκομπλόκο

Εσύ ρώτα αρχικά στο ΔΕΔΔΗΕ αν πήραν αίτημα απο ελπέ (χλωμό)

14 λεπτά πριν, DeareN είπε

@korakios χαζή ερώτηση αλλά δε το γνωρίζω, η έκπτωση συνέπειας που αναφέρεται στα πράσινα (είμαι Ηρων) τί είναι? Εννοούν αν πληρώνω στην ώρα μου ότι το 0.14 στο Basic Home θα γίνεται 0.10 ανά κιλοβατώρα αν πληρώνω στην ώρα μου?

Κατάλαβα καλά ή γράφω ό,τι να ναι? 

καταρχάς οι τιμές που αναφέρεις δεν ισχύουν στου Ήρων , είναι συν ρήτρα ,δες καρφιτσωμένη ανάρτηση ή το site της ΡΑΕ

για το basic home συγκεκριμένα , γράφει στο site για συνέπεια , αλλά δε λέει οτι θα αποδίδεται στον επόμενο

(επίσης οι ειδικοί όροι δεν προβλέπουν τη μη απόδοση συνέπειας σε τελικό άρα μέσω myrae πιστεύω θα τα πάρουν)

Υπόψιν τον άλλο μήνα μπορεί να αλλάξει την έκπτωση όπως προβλέπεται γενικότερα στα πράσινα

Νομιζω το ποστ του @doomnx  μου θυμισε λιγο την τελικη απονομη με το που τελειωνε το Buzz (PS3) 😛
Εν αναμονη του αντιστοιχου ποστ για Φεβρουαριο. 

• Thanks 1

3/1 αίτηση volton

9/1 είδα άλλαξε το τελευταίο ψηφίο στην παροχή μου 

10/1 λήψη μηνύματος απο volton οτι η παροχή μου ενεργοποιήθηκε επιτυχώς στην volton με ημερομηνία εκπροσώπησης 5/1/24

δόξα το θεό καλά πήγε διαβάζοντας εδώ μέσα για το μπάχαλο που γίνεται...😁😁😁

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες ξανά πήρα τηλέφωνο στη befon και όντως μετά από κανά μισάωρο με πήραν πίσω για τηλεφωνική επιβεβαίωση στοιχείων. Σήμερα πήρα ΔΕΔΔΗΕ και απ' ότι μου παν από χθες έλαβαν το αίτημα της ελπε για αλλαγή εκπροσώπησης της παροχής μου. Περιέργως ακόμα δεν χτύπησε το τηλέφωνο από την γνωστή καργ... εε κυρία του ΗΡΩΝ.

Επεξ/σία από alexmpl
  • Like 1
  • Thanks 1

16 hours ago, doomnx said:

Εγώ πήρα τηλέφωνο στις πωλήσεις και ζήτησα αυτήν που ανέλαβε τις αιτήσεις μου. Μετά από κράξιμο πήραν τηλέφωνο για τη μία μόνο παροχή και απλά μου διάβαζε τα στοιχεία (όνομα επώνυμο, ΑΦΜ, διευθυνση) αν είναι σωστά και αν επιθυμώ να μπω στο τάδε πρόγραμμα. Και είπα ναι.

Απ'τις 8:30 το πρωί πήρα 5 φορές ψάχνοντας την εκπρόσωπο που είχε κάνει την αρχική αίτηση. Έπεφτα συνέχεια σε άλλους εκπροσώπους κι όλο μου λέγανε 'κλείστε, θα σας καλέσει τώρα'. 

13:30 πήρα την εξυπηρέτηση της elpe, πέτυχα έναν καλό εκπρόσωπο... τον ενημέρωσα τι γίνεται στο εμπορικό τμήμα, κι άκουγε απορημένος. Με έβαλε σε αναμονή 15 για να επικοινωνήσει εκείνος μαζί τους και να μάθει τι γίνεται, και μου λέει πάλι στη γνωστή ατάκα 'θα σας καλέσουν τώρα'.

Τελικά με κάλεσαν τις 14:30 (άλλη εκπρόσωπος), έκανα προφορική αποδοχή... δε παίρνω βέβαια και όρκο πως έχουν συμπληρώσει όλα τα πεδία της αίτησης, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Το ήξερα απ'την αρχή ότι θα καθυστερούσε η αίτηση λογω εκκρεμότητας δικαιολογητικών, αλλά δεν είχε αναφερθεί εδώ πως απαιτείται και προφορική αποδοχή... θα είχα μαύρα μεσάνυχτα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας πω κάτι περίεργο;

Κοιτούσα στο site της ΥΔΕ κάθε μέρα αν άλλαξε το ψηφίο της παροχής και άλλαξε χθες 9/1.

Πήρα τηλ την Elpedison σήμερα γιατί δεν έχω καμία ενημέρωση ότι εκπροσωπήθηκα (ήμουν Ήρων, αυτός με πήρε τηλ για αντιπρόταση) και μου είπαν ότι δεν έχω ενεργοποιηθεί γιατί περιμένουν την μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Μάλιστα του έχουν ζητήσει μέτρηση και μου έδωσαν αριθμό αιτήματος.

Παίρνω ΔΕΔΔΗΕ και μου λέει ότι από 5/1 είμαι στην Elpedison και μου αναφέρει ότι δεν θα δώσει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ πουθενα, αλλά ο προηγούμενος πάροχος (Ηρων) όταν εκδοθεί τελικός λογαριασμός 😂

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά;

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Sad 1

2 minutes ago, ekrepali said:

Απ'τις 8:30 το πρωί πήρα 5 φορές ψάχνοντας την εκπρόσωπο που είχε κάνει την αρχική αίτηση. Έπεφτα συνέχεια σε άλλους εκπροσώπους κι όλο μου λέγανε 'κλείστε, θα σας καλέσει τώρα'. 

13:30 πήρα την εξυπηρέτηση της elpe, πέτυχα έναν καλό εκπρόσωπο... τον ενημέρωσα τι γίνεται στο εμπορικό τμήμα, κι άκουγε απορημένος. Με έβαλε σε αναμονή 15 για να επικοινωνήσει εκείνος μαζί τους και να μάθει τι γίνεται, και μου λέει πάλι στη γνωστή ατάκα 'θα σας καλέσουν τώρα'.

Τελικά με κάλεσαν τις 14:30 (άλλη εκπρόσωπος), έκανα προφορική αποδοχή... δε παίρνω βέβαια και όρκο πως έχουν συμπληρώσει όλα τα πεδία της αίτησης, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Το ήξερα απ'την αρχή ότι θα καθυστερούσε η αίτηση λογω εκκρεμότητας δικαιολογητικών, αλλά δεν είχε αναφερθεί εδώ πως απαιτείται και προφορική αποδοχή... θα είχα μαύρα μεσάνυχτα.

e-contract ειχες κανει αρχικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Swimmer21 said:

3 minutes ago, Swimmer21 said:

Παίρνω ΔΕΔΔΗΕ και μου λέει ότι από 5/1 είμαι στην Elpedison και μου αναφέρει ότι δεν θα δώσει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ πουθενα, αλλά ο προηγούμενος πάροχος (Ηρων) όταν εκδοθεί τελικός λογαριασμός 😂

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά;

2 hours ago, korakios said:

κοιτάς έναν απο τους 2 τρόπους , αν το τελευταίο ψηφίο είναι +1 σε σχέση με τον προηγούμενο τότε είσαι στον νέο άσχετα το τι λέει η μηχανογράφηση του παλιού

Επεξ/σία από ekrepali

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...