Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, nasoduko είπε

με τις μετρησεις του καταναλωτη δεν

αυτό είναι γνωστό απο elin και we energy δυστυχώς

για την ενεργοποίηση , ναι Ηρών και ελπέ έχουν φάει ζόρι , τώρα εξαρτάται απο σένα αν θες να πας για τα 50 του Ήρων (συν ίσως 50 λόγω ΚΟΤ , άτυπα=αν το σκαλίσεις δε θα τα πάρεις) ή τα 60€ της δωροπειταγής απο ελπέ

αλλιώς θα πρότεινα να πας στο άλλο νήμα για το 4all και αν ακούσεις κάτι περίεργο για εκτόξευση τιμών κλείνεις όποιο σταθερό βρεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Υπαρχει κάτι σαν την φορητότητα στην τηλεφωνία που βλέπουμε σε ποιον πάροχο ρεύματος είμαστε ;

ναι κανονικά , αίτηση μεταγκατάστασης , (η ακατανόμαστη βέβαια δεν το δεχόταν όμως ), αλλά δεν έχει και νόημα εκτός αν είσαι σε καλό σταθερό , αλλιώς απλά κάνεις αίτηση καινούρια με το νέο αριθμό παροχής

3 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι κανονικά , αίτηση μεταγκατάστασης , (η ακατανόμαστη βέβαια δεν το δεχόταν όμως ), αλλά δεν έχει και νόημα εκτός αν είσαι σε καλό σταθερό , αλλιώς απλά κάνεις αίτηση καινούρια με το νέο αριθμό παροχής

Δεν καταλαβα τι λες, εχω κάνει αλλαγη και δεν ξέρω σε ποιόν πάροχο είμαι και οι δυο λενε οτι είμαι ενεργος 

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Δεν καταλαβα τι λες, εχω κάνει αλλαγη και δεν ξέρω σε ποιόν πάροχο είμαι και οι δυο λενε οτι είμαι ενεργος 

Πάρε τηλέφωνο στον Δεδδηε να ρωτήσεις που ανήκεις.. Εκεί θα μάθεις.. 

Δεν καταλαβα τι λες,

ούτε εγώ κατάλαβα τι είπες αρχικά και έριξα μια μαντεψιά

εχω κάνει αλλαγη και δεν ξέρω σε ποιόν πάροχο είμαι και οι δυο λενε οτι είμαι ενεργος 

φυσιολογικό αφού κοιτάς τη μηχανογράφηση του πάροχου

κοιτάς έναν απο τους 2 τρόπους , αν το τελευταίο ψηφίο είναι +1 σε σχέση με τον προηγούμενο τότε είσαι στον νέο άσχετα το τι λέει η μηχανογράφηση του παλιού

28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

θα απαντουσα να σε βοηθησω μιας και δουλευα στο ρευμα  ,αλλα το αφηνω σε αλλους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες καλά τα νέα. @korakios @doomnx Είχαμε μία νίκη!

Μου ήρθε mail myrae οτι ο πάροχος ενημερώθηκε 10 λεπτά αφού με πήρανε απο την Ελπε. Μάλλον για αυτό με πήρανε.

Στο τηλ ελπε:
1. Με ενημέρωσαν αναλυτικά για τις χρεώσεις στα έναντι κλπ. (Το 0.05 μου είπαν τι είναι αλλα ξέχασα, τα 6,64 είναι αφαίρεση του προηγούμενου έναντι κλπ)
2. Μου είπαν ότι ο τελικός του 50+50 βγήκε απο 9/1 αλλα δεν εμφανίστηκε ακόμα στο σύστημα.
3. Έχω πιστωτικό, θα πάρω πίσω 40 ευρώ!!! Στην αρχή μου είπε ότι δεν συμψηφίζονται με smart, μετά μου είπε ότι αφού είστε ακόμα πελάτης θα συμψηφιστούνε όπως θα της είπε ο supervisor. Τους πίεσα λίγο και μου στείλανε link που έβαλα το iban να μου τα βάλουνε:

Spoiler

image.png.849d73d2d18840ddbdf44852d5769ca1.png

(είχα βάλει λάθος μικρότερη μέτρηση όταν πήγα στον Ηρων μεταξύ economy και smart, και για αυτό ο τελικός ελπε βγήκε μικρότερος απο τον έναντι με ένδειξη. Τους έφαγα κανονικα :D και τους το είπα κιόλας :P. Ευχαριστώ για όλα παιδιά ). Τώρα βέβαια θα μετακυλήσουν όλες αυτές οι κιλοβατώρες που γλίτωσα στον Ηρων simply generous νομίζω, ή και στο smart. Ελπίζω να είναι καλύτερες οι τιμές απο ελπε 50+50 δεν θυμάμαι. 

4. Μου είπαν ότι η παροχή smart με το κατοστάρι θα εμφανιστεί τις επόμενες μέρες... 'α δουμε.. εγώ την έχω κάνει ήδη volton :P

(Με πήρε και ήρων και κλασικά δεν μιλήσαν κ το κλεισαν πάλι)

myrae for the win! i for insomnia, @korakios @doomnx σωτήρες, κλπ

κερνάω βραστό νερό, και όποιος θέλει μπανάκι σπίτι μου...

Επεξ/σία από Cmg__
τώρα είδα ότι πήραν κ τον korakio τηλ, άρα μας πέρνουν όλους;; είχες κάνει myrae κ εσύ;
  • Thanks 1

Είπα πρώτη φορά να ασχοληθώ με τον τουρισμό, αλλά καταντάει κουραστική φάση με Elpedison.
Έκανα e-contract 30/12/2023 για να προλάβω το 100αρικο, 2/1 με πήραν τηλέφωνο από befon μου έστειλαν το mail για να αποδεχτώ τους όρους και να στείλω φωτογραφία του μετρητή, τα οποία τα έκανα επί τόπου. 
Η παροχή δεν έχει αλλάξει νούμερο, χθες μίλησα με befon με το τμήμα που αφορά αυτούς που θέλουν να γίνουν πελάτες με παρέπεμψαν στο εσωτερικό 2 για υφιστάμενους πελάτες, το οποίο έκλεισα μετά από 20 λεπτά αναμονής.
Με κάλεσαν σήμερα από το 2112117300, επειδή σε κάποια φάση μέσα από το site της elpedison είχα πατήσει την επιλογή να με καλέσουν, τους εξήγησα τα παραπάνω με συνέδεσαν με το αρμόδιο τμήμα υφισταμένων πελατών.
Εκεί μια εξυπηρετική κοπέλα, αφού το έψαξε μου είπε ότι δεν είμαι πελάτης (ακόμα;) της Elpedison και δε μπορεί να κάνει κάτι άλλο, να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ.
Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή αργότερα, αλλά πιθανολογώ ότι ξέρω ήδη την απάντηση.
Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
Είπαμε να τσιμπήσουμε ένα 100αρικο, αλλά τόσα τηλέφωνα με κούρασε η φάση...
Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν θα θέλω να φύγω από Elpedison, με βεβαίωση εκπροσώπησης κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, trif_on είπε

... να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ.
Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή αργότερα, αλλά πιθανολογώ ότι ξέρω ήδη την απάντηση.
Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

κάνεις τον 2ο τρόπο απο το pinned post του @korakios:

Spoiler

Για να καταλάβουμε αν ολοκληρώθηκε η μετάβαση απο έναν πάροχο σε έναν άλλον μπορούμε να κάνουμε 2 τρικ

1. Πάμε στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (δεν έχει νόημα στο παρών νήμα ο σκοπός λειτουργίας της) και αφού βάλουμε τον αριθμό παροχής κοιτάμε στο αποτέλεσμα :

... της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής ΧΧ..........Ψ,  όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ

το τελευταίο ψηφίο Ψ αν αυξήθηκε κατα ένα σε σχέση με τον αριθμό που είχαμε στον προηγούμενο πάροχο

2. ή πάμε στην άλλη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ και αυτή τη φορά αν βάλουμε τον αριθμό παροχής μας και μας πει δεν υπάρχει , τότε δοκιμάζουμε να βάλουμε πάλι τον αριθμό αλλά αυτή τη φορά βάζουμε αυξημένο κατα ένα το τελυταίο ψηφίο . Αν συνεχίσει η σελίδα τότε έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση

βλέπεις αν έχουν αλλάξει τα τελευταία ψηφία του αριθμού παροχής, δηλαδή αν μπήκες elpe. όταν μπεις θα αλλάξουν . 

για να τους πιέσεις myrae

Spoiler

(καλά τα έμαθα;)

11 λεπτά πριν, trif_on είπε

Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν θα θέλω να φύγω από Elpedison, με βεβαίωση εκπροσώπησης κτλ.

οτι έχει ένα τράβηγμα το έχει, αλλα αν μάθεις και οργανωθείς ύστερα γλιτώνεις χρόνο. ανάλογα πόσο κοστίζει η ώρα σου :P

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1

9 λεπτά πριν, trif_on είπε

απλά με το που σε δει η ελπέ οτι μπήκες (να λειτουργεί το myelpedison) , κάνε αίτημα βεβαίωσης εκπροσώπησης να υπάρχει

για το ΔΕΔΔΗΕ σου είπε ο Cmg απο πάνω , αν δε βλέπεις αλλαγή , τηλ στο ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν στείλαν αίτημα (απο εκεί έπρεπε να ξεκινήσεις αρχικά)

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

κάνεις τον 2ο τρόπο απο το pinned post του @korakios:

Απόκρυψη περιεχομένων

Για να καταλάβουμε αν ολοκληρώθηκε η μετάβαση απο έναν πάροχο σε έναν άλλον μπορούμε να κάνουμε 2 τρικ

1. Πάμε στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (δεν έχει νόημα στο παρών νήμα ο σκοπός λειτουργίας της) και αφού βάλουμε τον αριθμό παροχής κοιτάμε στο αποτέλεσμα :

... της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής ΧΧ..........Ψ,  όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ

το τελευταίο ψηφίο Ψ αν αυξήθηκε κατα ένα σε σχέση με τον αριθμό που είχαμε στον προηγούμενο πάροχο

2. ή πάμε στην άλλη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ και αυτή τη φορά αν βάλουμε τον αριθμό παροχής μας και μας πει δεν υπάρχει , τότε δοκιμάζουμε να βάλουμε πάλι τον αριθμό αλλά αυτή τη φορά βάζουμε αυξημένο κατα ένα το τελυταίο ψηφίο . Αν συνεχίσει η σελίδα τότε έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση

βλέπεις αν έχουν αλλάξει τα τελευταία ψηφία του αριθμού παροχής, δηλαδή αν μπήκες elpe. όταν μπεις θα αλλάξουν 

Απόκρυψη περιεχομένων

(καλά τα έμαθα;)

οτι έχει ένα τράβηγμα το έχει, αλλα αν μάθεις και οργανωθείς ύστερα γλιτώνεις χρόνο. ανάλογα πόσο κοστίζει η ώρα σου :P

Εντάξει, η αναμονή στο τηλέφωνο νομίζω είναι πρόβλημα για όλους. Θα το παλέψω γιατί δεν μ 'αρέσει να τα παρατάω εύκολα, αν και πιστεύω ότι έχουν πάθει κοκομπλόκο στην Elpedison με τόσες αιτήσεις και κάποια στιγμή θα εμφανιστεί.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

• Like 1

3 λεπτά πριν, trif_on είπε

Εντάξει, η αναμονή στο τηλέφωνο νομίζω είναι πρόβλημα για όλους. Θα το παλέψω γιατί δεν μ 'αρέσει να τα παρατάω εύκολα, αν και πιστεύω ότι έχουν πάθει κοκομπλόκο στην Elpedison με τόσες αιτήσεις και κάποια στιγμή θα εμφανιστεί.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

κάτσε , έχει ήδη αλλάξει το ψηφίο ?

Και κάτι ακόμα, πάντα οι κλήσεις μου πάντα είναι προς νούμερα 210χχχχχ-211χχχχχχ, όχι 5ψηφια κτλ.
Οι κλήσεις γίνονται από κινητό, δε νομίζω να υπάρξει καμιά δυσάρεστη έκπληξη στον λογαριασμό κινητής;

51 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Μάγκες καλά τα νέα. @korakios @doomnx Είχαμε μία νίκη!

Μου ήρθε mail myrae οτι ο πάροχος ενημερώθηκε 10 λεπτά αφού με πήρανε απο την Ελπε. Μάλλον για αυτό με πήρανε.

Στο τηλ ελπε:
1. Με ενημέρωσαν αναλυτικά για τις χρεώσεις στα έναντι κλπ. (Το 0.05 μου είπαν τι είναι αλλα ξέχασα, τα 6,64 είναι αφαίρεση του προηγούμενου έναντι κλπ)
2. Μου είπαν ότι ο τελικός του 50+50 βγήκε απο 9/1 αλλα δεν εμφανίστηκε ακόμα στο σύστημα.
3. Έχω πιστωτικό, θα πάρω πίσω 40 ευρώ!!! Στην αρχή μου είπε ότι δεν συμψηφίζονται με smart, μετά μου είπε ότι αφού είστε ακόμα πελάτης θα συμψηφιστούνε όπως θα της είπε ο supervisor. Τους πίεσα λίγο και μου στείλανε link που έβαλα το iban να μου τα βάλουνε:

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.849d73d2d18840ddbdf44852d5769ca1.png

(είχα βάλει λάθος μικρότερη μέτρηση όταν πήγα στον Ηρων μεταξύ economy και smart, και για αυτό ο τελικός ελπε βγήκε μικρότερος απο τον έναντι με ένδειξη. Τους έφαγα κανονικα :D και τους το είπα κιόλας :P. Ευχαριστώ για όλα παιδιά ). Τώρα βέβαια θα μετακυλήσουν όλες αυτές οι κιλοβατώρες που γλίτωσα στον Ηρων simply generous νομίζω, ή και στο smart. Ελπίζω να είναι καλύτερες οι τιμές απο ελπε 50+50 δεν θυμάμαι. 

4. Μου είπαν ότι η παροχή smart με το κατοστάρι θα εμφανιστεί τις επόμενες μέρες... 'α δουμε.. εγώ την έχω κάνει ήδη volton :P

(Με πήρε και ήρων και κλασικά δεν μιλήσαν κ το κλεισαν πάλι)

myrae for the win! i for insomnia, @korakios @doomnx σωτήρες, κλπ

κερνάω βραστό νερό, και όποιος θέλει μπανάκι σπίτι μου...

Καλοφαγωτα...αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες.καλο είναι να μη ζητάμε τα πιστωτικά από δώρα πίσω. Τα τρώμε πρώτα και μετά φεύγουμε 😊

• Like 1
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...