Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φεύγω από ΕΛΠΕ για Ήρων για τα 50€...έκανα το guarante χωρίς προστασία μπορεί κάποιος να μου πει εάν έκανα καλά?Τουριστικά το έκανα καθαρά για τα 50 και μετά βλέπω προσφορές κ πρατω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

55 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Είναι 7 λεπτά + την ρήτρα αναπροσαρμογής = 0,17? Πόσο σίγουροι είμαστε γι αυτο?

τόσα είδα στον καφέ το πρωί ... ξέμεινα απο το χαρμάνι που έπαιρνα συνήθως άρα παίζει να βγει πιο κάτω , αλλά αν είσαι Κριός , μπορεί και παραπάνω ανάλογα την ώρα που θα βγει ο λογαριασμός

51 λεπτά πριν, epir21 είπε

3/1 αίτηση για Volton. Μου είπε ο υπάληλλος ότι μάλλον θα ολοκληρωθεί γύρω στις 9/1.
8/1 μήνυμα viber πήγε άιτηση στον ΔΕΔΔΗΕ, ίδια μέρα τηλ απο Ηρων απο την γνωστή κυρία να με κάνει ντα που φευγω, της ειπα να καλέσει αργότερα γιατι δούλευα (λάθος μου), με κάλεσε αλλα δεν μπόρεσα να το σηκώσω.
9/1 κανένα νέο και από τις 2 εταιρίες. Στον ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει αλλάξει η παροχή ακόμα.

Είναι φυσιολογικό timeline ή έχει κολλήσει τίποτα στον Ηρων επειδή δεν έχουμε μιλήσει; Να πάρω κανένα τηλέφωνο ή δεν χρειάζεται;

Επίσης, Αν ξέρει κάποιος, οι 500kwh της Volton για τις πρώτες 30 μέρες, θα σπάσουν σε δυο λογαριασμούς εάν ο πρώτος είναι λιγότερος απο 30 μέρες (μάλλον θα είναι)

Στην ίδια ακριβώς φάση είμαι κι εγώ, εκτός από το ότι χτυπάει το τηλέφωνο, λέει ο τηλεφωνητής ότι είναι από ΗΡΩΝ και τελικά το κλείνουν εκείνοι πριν μου μιλήσει κάποιος. Χαχα!

Για το ερώτημα σου, το είχα διατυπώσει όταν έγινε η αίτηση και η απάντηση ήταν πως θα είναι για 30 ημέρες από όταν αρχίσει η εκπροσώπηση από Volton, αν αυτές είναι σε δύο μήνες, αντίστοιχα θα πάνε και οι κιλοβατώρες.

• Like 1

54 λεπτά πριν, epir21 είπε

Είναι φυσιολογικό timeline ή έχει κολλήσει τίποτα στον Ηρων επειδή δεν έχουμε μιλήσει; Να πάρω κανένα τηλέφωνο ή δεν χρειάζεται;

δε μπορεί να κάνει κάτι ο Ήρων , απλά ενημερώνεται

• Like 1

Καλησπέρα, βγήκε ενα πιστωτικό απο ελπέδισον για απόδοση της επιδότησης του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης 200 ευρώ . Τώρα ειμαι nrg εδω και έξι μήνες . Τους έστειλα mail πως θα γίνει η επίστροφή , δεν πήρα απάντηση . Πώς πρέπει να κινηθώ τώρα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά 3/1 αίτηση volton σήμερα άλλαξε το τελευταίο ψηφίο παροχής στον έλεγχο που έκανα και μάλιστα εδώ https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8 αναγράφει και τις μετρήσεις που έδωσα στη volton 

Επεξ/σία από supermarioarv

1 λεπτό πριν, makevius είπε

Καλησπέρα, βγήκε ενα πιστωτικό απο ελπέδισον για απόδοση της επιδότησης του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης 200 ευρώ . Τώρα ειμαι nrg εδω και έξι μήνες . Τους έστειλα mail πως θα γίνει η επίστροφή , δεν πήρα απάντηση . Πώς πρέπει να κινηθώ τώρα ?

μήπως αναδρομικά για τις επιχειρήσεις εννοείς ? αν ναι εκεί

2 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

προσωπικά 3/1 αίτηση volton σήμερα άλλαξε το τελευταίο ψηφίο παροχής στον έλεγχο που έκανα

κομπλέ , πέτυχες 2 υπαλλήλους (volton , ΔΕΔΔΗΕ) σε τρελά κέφια , κανονικά 2-3 εργάσιμες το πολύ κάνει η μετάβαση ,στο τέλος θα το ξεχάσουμε

25 λεπτά πριν, 957tsn είπε

Φεύγω από ΕΛΠΕ για Ήρων για τα 50€...έκανα το guarante χωρίς προστασία μπορεί κάποιος να μου πει εάν έκανα καλά?Τουριστικά το έκανα καθαρά για τα 50 και μετά βλέπω προσφορές κ πρατω

Volton έκανες πέρασμα;

8 λεπτά πριν, makevius είπε

Πήγαινε ελπέδισον πάρε το 100άρι πάρε και το 200άρι πιστωτικό και ξαναπληρώνεις για ρεύμα το καλοκαίρι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, korakios είπε

τόσα είδα στον καφέ το πρωί ... ξέμεινα απο το χαρμάνι που έπαιρνα συνήθως άρα παίζει να βγει πιο κάτω , αλλά αν είσαι Κριός , μπορεί και παραπάνω ανάλογα την ώρα που θα βγει ο λογαριασμός

@KaRouLi ... ^ στο ^ μεταφράζω για να μη τυχόν παρεξηγηθείς...: τα παιδιά έχουν λυώσει παντελόνια για να βγάζουν τα εξέλ τους (ειδικά του Κοράκιου παίζει να μην του 'χουν καν μείνει παντελόνια από το 2022 και δεν ξέρω τί λυώνει πλέον), τα οποία βασίζονται στις τιμές των προγραμμάτων των παρόχων (με χρήση των "εξισώσεων" τιμολόγησης που οι ίδιοι ανακοινώνουν), και όχι στο τί σου λέει ο κάθε λαμογιοπωλητής για να σου πουλήσει συμβόλαιο...(εν προκειμένω σου είπε την "βασική τιμή προμήθειας", απλώς....Δηλαδή τα μισά από όσα έπρεπε να σου πει.)

Συνεπώς τσιλ, είναι 100% σίγουροι σε αυτά που σου λένε - ναι "0,17" πάει το μαλλί, κι όχι "0,07"... 🙂

(...η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ακριβώς "μετάφραση" αλλά "απόδοση", διότι  ο Κοράκιος αυτό ακριβώς που εννοούσε ήταν : "δεν έχουμε μαντικές ικανότητες να ξέρουμε πόση ακριβώς θα είναι η μέση τιμή της χονδρικής τον άλλο μήνα" - παρ' ολ' αυτά ναι το πιθανότερο είναι να βγει στα 0,17 που σου είπαν. Λιγότερο δύσκολο - χειμώνας γαρ...-περισσότερο,,,μπορεί.)

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 3
  • Thanks 2

Συγγνώμη με τη BEFON θα κάνουμε κάτι; Μπορούν έτσι απλά να κρατάνε τις αιτήσεις μας επ'αόριστον χωρίς να τις προωθούν στην ELPEDISON;

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Συγγνώμη με τη BEFON θα κάνουμε κάτι; Μπορούν έτσι απλά να κρατάνε τις αιτήσεις μας επ'αόριστον χωρίς να τις προωθούν στην ELPEDISON;

δε σε πήραν για επιβεβαίωση ? σαν να θυμάμαι οτι είσαι κομπλέ απο αυτό

18 λεπτά πριν, washcloud είπε

Λιγότερο δύσκολο - χειμώνας γαρ...-περισσότερο,,,μπορεί.

παραδόξως ~0,15 κλείνει μέχρι στιγμής αλλά καλύτερα να υπολογίζει κάποιος παραπάνω αν έχει και μεγάλη κατανάλωση

3 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Δεν έχω πάρει τηλέφωνο πουθενά, δεν έχω κάνει καμία κίνηση. Αυτά είναι που δεν μπορώ στον τουρισμό, αλλά ας οψεται το 100ρικο που ήταν μεγάλο δέλεαρ. 

Εγώ παλι βαρέθηκα να γράφω καταγγελίες στη ΡΑΕ σήμερα... 😄

• Like 1

10 λεπτά πριν, korakios είπε

δε σε πήραν για επιβεβαίωση ? σαν να θυμάμαι οτι είσαι κομπλέ απο αυτό

Για τη μία από τις 4 παροχές

Μπορείς από το myηρων να αλλάξεις τιμολόγιο χωρίς να μεσολαβήσει τηλέφωνο με εκπρόσωπο;Δεν είμαι στον Ήρωνα απλά ρωτάω γιατί βλέπω σε διάφορα βιντεάκια μια καρτέλα που λέει shop

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...