Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Μολις πηρα στο ΔΕΔΔΗΕ, κατόπιν της πρότασης σου, και μου είπαν ότι είμαι ΕΛΠΕ από 30/12. Πράγματι δεν περίμενα καθόλου, οπότε το θέμα έχει κολλήσει στην ελπεδισον όπως ήταν αναμενόμενο. 

Είχες τσεκάρει το νούμερο της παροχής στο site του ΔΕΔΔΗΕ αν είχε αλλάξει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

26 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

αυτό σκέφτηκα και εγώ για ήρων που με πήραν κ μου είπαν τα ίδια

στο myelpe μου έχει την παλιά παροχή 50+50 με δύο έναντι και χωρίς εκκ/τελ. το smart δεν υπήρξε ποτέ στο Myelpe ούτε κανας συμψηφισμός μέχρι στιγμής

στο ηρων κανένας λογαριασμός ή κάτι.

Άνοιξες αίτημα στο myrae για καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμού? Λέω να ανοίξω για elpe γιατί ενώ έχει πάρει μετρήσεις ο ΔΕΔΔΗΕ από 13/12 δεν έχουν εκδόσει εκαθαριστικό. Λογικά πλησιάζω να φάω τα -135 οπότε πρέπει να αλλάξω πάροχο.

• Like 1

11 λεπτά πριν, trif_on είπε

Είχες τσεκάρει το νούμερο της παροχής στο site του ΔΕΔΔΗΕ αν είχε αλλάξει;

Ναι το είχα τσεκαρει και είχε αλλάξει. Πρότεινε ο doomx να ρίξω και ένα τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ για μεγαλύτερη σιγουριά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 2 παροχές που στη μία έχω 2500-3000 kWh το τετράμηνο και στην άλλη 1200-1600 kWh το τετράμηνο και ειμαι  με κατοσταρικο elpedison smart και στις 2 πότε κάνω αίτηση για ενεργειακό τουρισμό αν ενεργοποιήθηκαν τώρα και οι 2 και προς τα που να φανταστώ προς ΗΡΩΝ;Επίσης σε ποιον λογαριασμό θα δω να πιστώνονται αυτά τα 100στον πρώτο εκκαθαριστικό;

Επεξ/σία από vassilis211973

52 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Μολις πηρα στο ΔΕΔΔΗΕ, κατόπιν της πρότασης σου, και μου είπαν ότι είμαι ΕΛΠΕ από 30/12. Πράγματι δεν περίμενα καθόλου, οπότε το θέμα έχει κολλήσει στην ελπεδισον όπως ήταν αναμενόμενο. 

Τουλάχιστον τώρα ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με τα συστήματα της ΕΛΠΕ και να πιέσεις για το myelpedison.

34 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Για 2 παροχές που στη μία έχω 2500-3000 kWh το τετράμηνο και στην άλλη 1200-1600 kWh το τετράμηνο και ειμαι  με κατοσταρικο elpedison smart και στις 2 πότε κάνω αίτηση για ενεργειακό τουρισμό αν ενεργοποιήθηκαν τώρα και οι 2 και προς τα που να φανταστώ προς ΗΡΩΝ;Επίσης σε ποιον λογαριασμό θα δω να πιστώνονται αυτά τα 100στον πρώτο εκκαθαριστικό;

Προς Volton κατά πάσα πιθανότητα. Θα ξέρουμε σε κανα μήνα. Περίμενε να ενεργοποιηθείς πρώτα...

• Thanks 1

47 minutes ago, Giannis_Io said:

Ναι το είχα τσεκαρει και είχε αλλάξει. Πρότεινε ο doomx να ρίξω και ένα τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ για μεγαλύτερη σιγουριά.

Αγαπητέ που τσεκάρουμε τον αριθμό παροχής ?

2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/sunergates/megaloi-sunergates/sunergasia-me-ton-heron

αυτο που γραφει ο ηρων για δωροεπιταγη 50 ευρω τι ακριβως ειναι;

Εξαργυρώνεις 25.000 yellows και παίρνεις δωροεπιταγή 50 €...

Στις 8/1/2024 στις 5:10 ΜΜ, korakios είπε

τραγική είναι φυσικά αν κλείσει ο Ιανουάριος όσο ο Δεκέμβριος , στα ~0,17 θα βγει

απλά για το 50ρικο αξίζει , εσύ την κάνεις για ελπέ , ίσως προλάβεις και το 100ρικο

Είναι 7 λεπτά + την ρήτρα αναπροσαρμογής = 0,17? Πόσο σίγουροι είμαστε γι αυτο?

Στις 8/1/2024 στις 6:42 ΜΜ, doomnx είπε

Αξίζει και προλαβαίνεις και τα 100 € μέχρι αύριο. Αν θες στείλε μου μήνυμα να σου στείλω το τηλέφωνο.

Τώρα το είδα το μήνυμα και των δυο σας. Βέβαια, έχω ακόμα 44 ευρώ πιστωτικό στον ΗΡΩΝ, οπότε θα κάτσω να το φάω καθώς είδα στα προηγούμενα μηνύματα ότι καλό είναι να τα φάμε, για να μας δουν ως νέους πελάτες σε πιθανή επιστροφή. Στον επόμενο μήνα, ή στον μεθεπόμενο θα δω την λυπητερή και τότε θα πρέπει να δω τι θα κάνω.

Μέσα σε 1 μέρα έγιναν 20+ σελίδες στο θέμα και έχω μείνει πίσω στα ex-post, ex-ante που βλέπω. Εχθές τα είδα λίγο. :PΦροντιστήριο χρειαζόμαστε για το ρεύμα... 

34 λεπτά πριν, doll είπε

Σε μία από τις 3 παροχές που πήγα ΕΛΠΕ τελειώνει το 100 (έχει και 350 κατανάλωση το μήνα η παροχή αυτή).

Πού πάμε?

Volton / Heron

(pick your poison)

• Like 1

1 λεπτό πριν, washcloud είπε

Volton / Heron

(pick your poison)

Κι εγώ στο ίδιο δίλημμα βρίσκομαι. Ποιος δίνει πιο γρήγορα βεβαίωση εκπροσώπησης?για να μην τρέχουμε τον άλλο μήνα 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Είναι 7 λεπτά + την ρήτρα αναπροσαρμογής = 0,17? Πόσο σίγουροι είμαστε γι αυτο?

Είμαστε απόλυτα σίγουροι γιατί το λένε τα Excel μας. 😜

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

3/1 αίτηση για Volton. Μου είπε ο υπάληλλος ότι μάλλον θα ολοκληρωθεί γύρω στις 9/1.
8/1 μήνυμα viber πήγε άιτηση στον ΔΕΔΔΗΕ, ίδια μέρα τηλ απο Ηρων απο την γνωστή κυρία να με κάνει ντα που φευγω, της ειπα να καλέσει αργότερα γιατι δούλευα (λάθος μου), με κάλεσε αλλα δεν μπόρεσα να το σηκώσω.
9/1 κανένα νέο και από τις 2 εταιρίες. Στον ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει αλλάξει η παροχή ακόμα.

Είναι φυσιολογικό timeline ή έχει κολλήσει τίποτα στον Ηρων επειδή δεν έχουμε μιλήσει; Να πάρω κανένα τηλέφωνο ή δεν χρειάζεται;

Επίσης, Αν ξέρει κάποιος, οι 500kwh της Volton για τις πρώτες 30 μέρες, θα σπάσουν σε δυο λογαριασμούς εάν ο πρώτος είναι λιγότερος απο 30 μέρες (μάλλον θα είναι)

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...