Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, walex είπε

Είχες πει σήμερα ότι προλαβαίνουμε ακόμα το 100άρικο, άλλαξε κάτι?

Είχα πει μέχρι τις 14:00

1 ώρα πριν, Cmg__ είπε

(αν και το προσπαθώ και ό,τι και να βάλω μετά την παύλα στο 10 και 11ο ψηφίο το δέχεται... ακόμα και λάθος.)

Δεν θέλει παύλες και κενά παιδιά.

35 λεπτά πριν, chocorellos είπε

Μου πρότειναν ή να μπω στο σταθερό τους ή να μείνω στο γκαραντί που είμαι ήδη με 7 λεπτά στην κιλοβατώρα αν θυμάμαι καλά από το τα τόσο που μου είπε +50€ πίστωση στο λογαριασμό.

Τι μου προτείνετε να κάνω? Πόσο μπορεί να πληρώσω δηλαδή στην elpedison στη χειρότερη για να βγω χαμένος ακόμα και με τα 100€ που πήρα?

Δεν είναι 7, είναι 17 με τη ρήτρα. Κάτσε εκεί που είσαι στην ΕΛΠΕ. Μιλάμε για 0,001 €/kWh διαφορά. 0,1 λεπτό δηλαδή. Με το πάγιο και μόνο που είναι 50 λεπτά παραπάνω σε ισοφαρίζει ο ΗΡΩΝ.

32 λεπτά πριν, korakios είπε

Με πήραν και απο ελπέ τηλ για επιβεβαίωση τη αίτησης , θέλουν κούνημα αλλιώς δε γίνεται δουλειά

στο myelpdison ακόμα ενεργή η παροχή , είπαν θα το τσεκάρουν , όταν ....

Ω, ναι! Όσοι κάνατε online αίτηση στην ΕΛΠΕ και σας πήραν από BEFON και απαντήσατε απλά συναινώ στο email, χρειάζεται να δώσετε πάλι το ΟΚ τηλεφωνικά. Τρέξτε τους.

19 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Με πήρανε μόλις τώρα από τον ΗΡΩΝ για να μου πούνε την ίδια παπάτζα ότι το guarantee δεν είναι από αυτά που την τιμή την καινούρια θα τη μάθεις στο τέλος του μήνα κλπ και ξέρετε πόσο γρήγορα θα σας φάει η ΕΛΠΕ αυτό το κατοσταρικο που σας δίνει κλπ...και μου λέει ότι το να γυρίζετε από πάροχο σε πάροχο θα βγείτε χαμένος κλπ και της λέω κοίταξε μανδαμ δεν θέλω να το συζητήσω ας πούμε ότι έκανα λάθος άντε γεια να ουμ.και γ#€€@ και την τιμή χονδρεμπορικης πως το λένε άντε να πουμε

Πρέπει να πάρει εμένα μια από αυτές, θα περάσουμε καλά. 🤭

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος για ενεργοποίηση πάγιας εντολής στη volton?

Βλέπω ότι η Volton δίνει οδηγίες για ενεργοποίηση της πάγιας εντολής μέσω τράπεζας. Αν είναι κάποιος στη Volton ας μας πει αν γίνεται να δώσεις την κάρτα στο site.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

παύλα πάντως δε δέχεται και τώρα που το τσέκαρα αν βάλω άλλο τελευταίο ψηφίο λέει "δεν υπάρχει"

32 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν θέλει παύλες και κενά παιδιά.

ναι δεν βάζω παύλα ρε παιδιά, αφού μου τα βγάζει σωστά όχι λάθος..

απλά το είπα για να εξηγήσω ποια ψηφία λέω.. 

αλλα εντάξει τώρα μου δούλεψε και εμένα. δεν ξέρω τι έκανα λάθος. ίσως ήταν σκάλωμα του brave

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Στην εξυπηρέτηση πελατών πήρες; Στο ΔΕΔΔΗΕ πήρες να επιβεβαιώσεις την αλλαγή;

Δεν έχω πάρει τηλέφωνο πουθενά, δεν έχω κάνει καμία κίνηση. Αυτά είναι που δεν μπορώ στον τουρισμό, αλλά ας οψεται το 100ρικο που ήταν μεγάλο δέλεαρ. 

Μόλις τώρα, Giannis_Io είπε

Δεν έχω πάρει τηλέφωνο πουθενά, δεν έχω κάνει καμία κίνηση. Αυτά είναι που δεν μπορώ στον τουρισμό, αλλά ας οψεται το 100ρικο που ήταν μεγάλο δέλεαρ. 

Πάρε να σιγουρευτείς ρε συ και μετά κάνε παράπονα στην ΕΛΠΕ ότι είσαι ενεργός και δεν μπορείς να μπεις στο myelpe

55 λεπτά πριν, korakios είπε

πες τον Ήρων οτι θα πάρεις τα υπόλοιπα 50 όταν γυρίσεις 😛

με πήραν και απο ελπέ τηλ για επιβεβαίωση τη αίτησης , θέλουν κούνημα αλλιώς δε γίνεται δουλειά

στο myelpdison ακόμα ενεργή η παροχή , είπαν θα το τσεκάρουν , όταν ....

αυτό σκέφτηκα και εγώ για ήρων που με πήραν κ μου είπαν τα ίδια

στο myelpe μου έχει την παλιά παροχή 50+50 με δύο έναντι και χωρίς εκκ/τελ. το smart δεν υπήρξε ποτέ στο Myelpe ούτε κανας συμψηφισμός μέχρι στιγμής

στο ηρων κανένας λογαριασμός ή κάτι.

9 λεπτά πριν, doomnx είπε

Βλέπω ότι η Volton δίνει οδηγίες για ενεργοποίηση της πάγιας εντολής μέσω τράπεζας. Αν είναι κάποιος στη Volton ας μας πει αν γίνεται να δώσεις την κάρτα στο site.

Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν συνεργάζεται με κάποια συγκεκριμένη τράπεζα όπως η εθνική στην ελπε ;

• Like 1

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Πάρε να σιγουρευτείς ρε συ και μετά κάνε παράπονα στην ΕΛΠΕ ότι είσαι ενεργός και δεν μπορείς να μπεις στο myelpe

Και πως εχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο της παροχής χωρίς να έχει γίνει η μετακίνηση;

Δηλαδή δεν φτάνει που ασχολούμαστε συνεχώς με τις τιμές του ρεύματος τώρα θα πρέπει να τρωμε χρόνο και στα τηλέφωνα για να ξεκολλάει μετακίνηση;

Προς Θεού μην παρεξηγηθω, δεν σου κάνω παρατήρηση, με το σύστημα τα βάζω που ενώ σου λέει μπορείς να αλλάζεις κάθε μήνα, αυτό στην πράξη δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.

1 λεπτό πριν, Giannis_Io είπε

Και πως εχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο της παροχής χωρίς να έχει γίνει η μετακίνηση;

Δηλαδή δεν φτάνει που ασχολούμαστε συνεχώς με τις τιμές του ρεύματος τώρα θα πρέπει να τρωμε χρόνο και στα τηλέφωνα για να ξεκολλάει μετακίνηση;

Προς Θεού μην παρεξηγηθω, δεν σου κάνω παρατήρηση, με το σύστημα τα βάζω που ενώ σου λέει μπορείς να αλλάζεις κάθε μήνα, αυτό στην πράξη δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.

μετά απο μια εβδομάδα αφού αλλάξει ο αριθμός στο ΔΕΔΔΗΕ θα σου στείλει sms η ελπέ

μπορείς να δοκιμάζεις μια την ημέρα να κάνεις λογαιριασμό

αν το βιάζεσαι ή αν καθυστερούν τους παίρνεις τηλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Το πρόβλημα το έχει η ΕΛΠΕ που έχει πάθει overload, δε φταίει κανένας άλλος.

Εξάλλου η κλήση στο ΔΕΔΔΗΕ που πρότεινα είναι και η πιο γρήγορη χωρίς αναμονή. Απλά και μόνο για σιγουριά.

Επεξ/σία από doomnx

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Το πρόβλημα το έχει η ΕΛΠΕ που έχει πάθει overload, δε φταίει κανένας άλλος.

Εξάλλου η κλήση στο ΔΕΔΔΗΕ που πρότεινα είναι και η πιο γρήγορη χωρίς αναμονή. Απλά και μόνο για σιγουριά.

Μολις πηρα στο ΔΕΔΔΗΕ, κατόπιν της πρότασης σου, και μου είπαν ότι είμαι ΕΛΠΕ από 30/12. Πράγματι δεν περίμενα καθόλου, οπότε το θέμα έχει κολλήσει στην ελπεδισον όπως ήταν αναμενόμενο. 

• Thanks 1

Στις 5/1/2024 στις 12:22 ΠΜ, myrdim είπε

Δυο παροχές,  η πρώτη 30 Οκτωβριου και η δεύτερη  8 Νοεμβρίου ενεργοποιήθηκαν.  19 Δεκεμβρίου μπήκαν και για τις 2 παροχες μαζι  οι  πόντοι go4more   2 * 20.000.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-01-05 001756.jpg

Δε ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να μπουν οι πόντοι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, cabamaru4 είπε

Δε ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να μπουν οι πόντοι;

Στην ελπέ παραπονέθηκες ? Είδα απο ποστ σου οτι μίλησες με Εθνική που δεν είναι αρμόδιοι για το πότε θα τα βάλει η ελπέ ...

edit : τώρα πρόσεξα οτι η ελπέ σε έστειλε Εθνική (κακώς)

Αν δεν απάντησαν myrae

https://my.rae.gr/

Επεξ/σία από korakios

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...